Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Szerinte a szépség és a vonzalom nem nemhez kötött dolog.
Van egy ikertestvére, egypetéjűek.
Történet vagy szerepes példa
A szemöldököm mustrálom a tükörben, majd előveszem az ecsetem és megigazítom. Semmiben sem lehet hiba… Bennem legalábbis biztosan nem. Minden reggelem így indul. Felkelek, megmosakodom, fogat mosok, kisminkelem magam, majd a hatalmas gardróbszobába lépek. Egy merő boldogság ide betérni. A penthouse legkedvesebb szobája a számomra. Számtalan ruha, cipő, táska és kiegészítő sorakozik itt, csak rám várva. Az én világom csakis a legjobból állhat. A legjobb ruhamárkák, a legjobb autó, a legjobb prostik és a legjobb kliensek. Igen… Ez keretez engem és tesz igazán naggyá. Ez tesz engem Madame Searrs-á. Pedig majdhogynem a semmiből indultam. Na jó, csak vicceltem. Egy gazdag ír család elsőszülött lánya vagyok, egy ikertestvérrel és inkompetens kisöcsivel megverve. Mindent a fenekünk alá raktak. A legjobb intézményekben tanulhattunk, a legjobb társaságban forogtunk, mindenből csak a maximumot… Ezért is voltam képtelen az életbe kilépve a közgazdászi diplomával felhagyni az életstílusommal. Nem úgy, mint a naiv kis húgocskám, aki az FBI-nál keresett menedéket, mint ügynök. Egyem a csöpp szívét. A mai színvilágom a pezsgőszín. Egy méregdrága ruha, megfelelő magassarkú és táska keretezi ezt az elhatározást. Berakom a fülbevalóim és megcsodálom magam a gardób nagytükrében. Jó lesz…
Kilépek a toronyházból és szinte reflexből rakom fel a napszemüvegem. Az évek alatt már megszoktam, hogy itt nagy a hőség és erős a napsütés, de ha tehetem ezt a kettőt inkább Hawaii-n élvezem megfelelő társaságban, koktélokkal, az óceán partján. De most dolgom van, majd ütemezek be magamnak egy vakációt. Ezzel a gondolattal ülök be a Maseratiba. Az én ügynökségem egészen más színvonalon működik, mint amit a harmadosztályú stricik tudnak kínálni. A kliensek igényesek és mi készen állunk arra, hogy kielégítsük azokat. Tudom, hogy nem kimondottan tiszta az üzletem, de profilként azért fenntartok egy bárt is. Bár azok, akik tudják a nevem, úgy ismernek valószínűleg, hogy Madame, nem pedig egy belvárosi lebuj gazdájaként. Tiszteletet parancsolok. Nemcsak kislányos dacból, hanem azért is, mert a kis birodalmam egyedül építettem fel és nem mocskoltam be a nevem holmi drogügyletekkel. Azt sem tolerálom valami jól, ha valamelyik alkalmazottam drogos… Persze, ha megígérik, hogy elmennek elvonóra és megtesznek mindent, akkor állom a számlát. Az megint más kérdés, hogy nekem mik a bűneim. Bujálkodó nő vagyok, aki nem veti meg a szépség semelyik formáját sem. Szeretem az alkoholt, a partikat, a Vegasi éjszaka pompáját és nyüzsgését. Még a másnaposságot is, ha tudom, hogy méltón büntet a sors, amiért oltári jól mulattam előző éjjel. Én vagyok Madame Maxene Lydian Searrs és ha az utamba állsz, a cipősarkammal foglak kicsinálni. Elegánsan.