Elköltöztem New York-ból, vagyis elköltöztettek. Anyáék találtak egy kitűnő orvost, aki Las Vegas-ban praktizál. Így felmondtam a könyvesboltban, az egyetemet levelezőn folytatom. Átcuccoltam a bűnök városába. Szerencsémre találtam itt is egy könyvesboltot, nagyon exkluzív és elegáns. Emberhiányban szenvedtek, szinte rögtön felvettek. Két éve már itt vagyok és hiányzik New York. Az itteni éghajlatot nem szeretem. De legalább ehhez a dokihoz csak párszor kell eljárnom. Micsoda megkönnyebbülés! Csak a gyógyszerek iránti vonzalmamra rá ne jöjjön.
Egy bulin vagyok, nagy a tömeg. Hangos a zene. Az emberek vagy részegek vagy bedrogozták őket, magukat. Ennekellenére jó hangulata van. Sötét a hely, csak pár lámpa világít. Nagyon tetszik, tényleg.
Azért jöttem ma el, hogy kiverjem a fejemből Petert. Vele akkor ismerkedtem meg, mikor megérkeztem. Rögtön elhívott randizni, egyből igent mondtam. Aranyos volt és édes. Kedves és megértő volt velem. Sokszor találkoztunk, majd szép lassacskánt összejöttünk. Imádtam, minden percet vele akartam eltölteni. Sokszor kerestem telefonon, rengeteg üzenetet hagytam neki. De ő neki mégis más kellett... elhagyott engem, eldobott, mintha soha nem is lett volna közünk egymáshoz. Elég szar, mi? Hát ilyen szép élet jut nekem. Az élet letaszított a földre, mikor elküldött New York-ból, majd felemelt, mikor találkoztam Peterrel, utána ismét a föld alá tepert, mikor elhagyott engem. Szép, kis kerek történet, nemde?
Megigazítom a ruhámat, és szememmel a női mosdót keresem. Túl sokat ittam, kéne már a vécé. Meg is találom, úgyhogy célba veszem. Nehezen hatolok át a tömegen, de végül elérem a célomat. A helység sokkal csöndesebb, mint kint. Egy kicsit nyugodtabb, aminek örülök. Pár furcsa hang viszont kihallatszik a fülkékből. Csak nem? Hánynak? Ó jaj...
xxElnézést a mennyiségért :$