Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Keresek új, vagy alig használt karaktereket némi plasztikával. Alkalmazkodóképes vagyok.
'Slaves of Hell' bandatagok
Play by: n.a. Kor: szigorúan 30 fölött. Kisfiúk kíméljenek Csoport: értelemszerűen média Foglalkozás: Zenészek mint jómagam Passion: A keresés ideiglenesen felfüggesztve!
A 'Slaves of Hell' nevű világhíres rockbanda zenésztagjait keresem. Egész alkalmazkodó vagyok, ezért csak néhány információ a kötött. A nevek (akár csak becenevek): Zsindelyes + Vespa + Greg + (szabadon választott). Egyelőre 4 tagot keresek. A Zsindelyes már boldog családapa, ki tudja milyen nő tűri meg maga mellett. Én azt mondom egy ribanc, de ő meg nem kérdezi a véleményemet. A gyerek mindenesetre még egész friss hús. Olyan pár hónapos lehet, a tag el van ájulva tőle, amitől én többnyire hányok. Vespa még szabad pálya, vigye a basszust vagy gitárra pattanjon mellettem, nem számít. Vidám egy figura, szereti az életet. Hogy mit szeret benne azt én már rég elfelejtettem mégis mindig ő hozza a jókedvet. Kivéve nekem. (u.i.: Azóta született némi előélete, érd.: nálam, pm) Greg, a zenélésen kívül a szövegért is felel. Alig pár éve véletlenül akadtak rá a menedzserek, felvették dalszerzőnek, de úgy tűnik a zenélésben is jeles. Az Anonymus negyedik tag, teljes szabadságot kap, annyi kérés hogy babapofájú selyemfiúk kíméljenek. Ha már rocker vagy, add meg a módját! Az együttes majd 10 éve tapossa már a hírnevet, van aki belefáradt, van aki nem. De csináljuk. Töretlenül és mindenkit a maga módján viselt meg a hírnév és az évek.
A karakterek többségére szabadkezet adok, de azért pm-ben kérek némi tájékoztatást ha már együtt húztunk le 10 évet. Továbbá keresek 1-2 vokalistát is, nők... természetesen, akik néhány adandó alkalommal együtt nyomatják a zenészekkel. Hogy kik ők, szabad kéz. Ágyról-ágyra járók, barátok, hisztis cafkák, bármi belefér. Csak vállald a következményeket. Itt nincsenek puhapöcsű trógerek, itt azt kapod amit megérdemelsz! Vagy amit kivált a viselkedésed.
A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 17, 2015 12:12 pm-kor.