Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Pozitív: - intelligens: nem könnyű átvágni, vág az esze, mint a borotva. Rengeteg minden információt magába szív, mint egy szivacs, soha sem volt baja a tanulással, nagyjából, mint másnak a biciklizés - vonzó: mindig is tudott öltözködni, rengeteget foglakozik a kinézetével, nagyon kihívó ruhákban jár, és sokat sportol mellé, többnyire aerobicozik - kísérletező: sok mindent kipróbál, még olyat is, ami esetleg első pillantásra nem vonzza. Imádja a kihívásokat - keresi a lehetőségeket: főleg a pénz miatt, ami neki fontos, és az új ruhákra is kell a pénz. Ezért próbál minél jobb lenni - remek hallgatótárs: ha a barátainak problémája van, szívesen meghallgatja, még akár véleményt is mond, ha úgy akarják. Ha nem kell, akkor csendben elhallgatja a másikat
Negatív: - nem kitartó: mindig van, amibe bele tud kötni, hogy miért nem jó, és meg is teszi - álkatolikus: a szülei miatt mélyen vallásosnak kéne lenni, de ezt többnyire csak felhasználja és saját magát is ámítja ezzel - imádja szívatni az embereket: legyen az bárki, akár a testvére, akár egy idegen - hisztis: ha nem úgy van, ahogy ő azt kigondolta, akkor kiborul és kiabál, csapkod, akár órákon át duzzog - pénzszóró: mindig van egy szebb, jobb ruha, óra, karkötő, bármi. Tényleg bármi. - szókimondó: akár a szexben, akár az életben. Legtöbbször a kritikáját fogalmazza meg élesen, felvágták a nyelvét
Egyéb: - mindkét nemhez vonzódik: nővel még nem próbálta, de titkos vágyai között erősen ott szerepel - flörtölős: komoly kapcsolati nem igazán vannak, mert mindig jön egy szebb szem, egy kihívás, vagy csak egy nagyobb farok - perverz vágyak: mivel elég kísérletező, a szexben is az, és már túl van elég sok durva dolgon. Nem szereti az unalmas szexet, csak ha van benne valami egyedi - Velia (Maeve): a testvérét szereti, de nem tudja ezt kifejezni. Mindig talál benne valami hibát, sokszor szemétkedik vele, pedig ha úgy hozná a sors, segítene rajta. Nagyjából egy se veled, se nélküled kapcsolatnak nevezhető, amit érez, mégis többször bunkó, mint normális vele
Történet vagy szerepes példa
- Most fordulj jobbra, ez az, most balra, kicsit emeld fel az állad – hallom az utasításokat, és monotonon csinálom is. Műmosoly, műsmink, műén. Tévedés ne essék, szeretem, ha szépen kisminkelnek, de ez már túl sok. Szerintem a púdertől hamarosan rosszul leszek, nem hiszem, hogy a legjobbat használják, érzem, ahogy a kis porszemcsék az orromba tolulnak. Még az is lehet, hogy mérgező nem? Meg kéne kérdeznem! - Kicsit lejjebb engedhetnéd a cipzárad, mit szólsz? – érdeklődik a fotós, és látom a sóvárgó tekintetét. Na, meg anyád járjon a vasútra, amikor jön a vonat! Ebből elegem van, már legalább két órája csinálom és semmi értelmeset nem tudott még belőlem kihozni, ami elég nagy égés neki. Megunom és eldobom a kalapot felé, sőt, mondhatni hozzávágom. - Végeztünk Jamie! Egy nagy szar, amit csinálsz, fáj a szemem a vakutól, és ez a ruha is förtelmes, amit rám adtál, plusz ez a smink mérgező. Olvastam róla – mondom neki nagyon komolyan, és nagyon dühös fejjel. - 300$-t kapsz óránként, viseld el – veti oda nekem foghíjról, de ez a barom nem ismer engem. - Igen, akkor dugd fel a háromszázad, meg ezt is – lekapom a magas sarkút, és hozzávágom, de elhajol. Nem baj, van másik. Azt is eldobom, na, az már szépen puffan a bal karján, remélem a sarka találta el és belilul. Közben elindulok felé és félrelököm az útból. - Jobb lesz, ha kifizetsz, mert elegem van belőled. Többet úgysem találkozunk, te sztárfotós – közben végignézek rajta. Ócska ing, nadrág, zokni és… szandál! ÁÁÁÁÁÁ, megőrülök, utálom, utálom, utálom! - Tanulj meg öltözködni, ennyi pénzből már vehetnél magadnak egy normális inget, ne a turkálóból öltözködj – közben egy gyors mozdulattal hátrakötöm a hajam, kisebb copfot képzek egy hajgumi és a kezem segítségével. Nem tud mit tenni, itt van velem Gertrud, a jelenlegi ügynököm. Mondjuk ő sem sokáig lesz az, mert ilyen béna helyekre is csak ő tudott elhozni. Komolyan mondom, visszasírom Josh-t, vele legalább a szex jó volt. De ez a frigid picsa, mindig nagyon fel van öltözve. Jamie odamegy Gertrudhoz és ad neki pénzt. Hát baszod, nekem add, ne annak a vörös luvnyának. Itt az egész blokkban én vagyok az érték, a többi semmit sem ér. - Kennedy, megbántottad Jamie-t, ezt levonom a béredből – mondja nagyon komolyan, én meg nagyon komolyan odamegyek hozzá, az arcától, nagyjából két centire tolom be az enyémet. Persze a fényképészek királya, akinek még XIX. századi felszerelése van elégedetten pislog felém. Kapd be, hülyegyerek! - Azt próbáld meg, fel is jelentelek. Ide a pénzt – nem vagyok jókedvemben, szóval ne szórakozzon velem. Mire felképelném, már érzem a kezemben a hűvös érintését a dollároknak, és a mérgem elillan, bájos mosollyal jutalmazom Gertit. - Köszike – vigyorgok és gyorsan megszámolom, megvan mind. Talán valamennyit levont, de nem érdekel. - Szevasz lúzerkém – köszönök el kedves Jamietől. Nem érdekel a pofája többet, szóval hátrafordulás nélkül az öltöző felé száguldok. Ma megveszem azt az isteni cipőt, amit tegnap láttam, jujujujjjj!