Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Daniel O'Connell Pént. Nov. 07, 2014 12:38 pm
Daniel O'Connell
Play by: Chris Zylka Kor: 28-30 Csoport: Civilians or Clients Foglalkozás: Üzletember Passion: Userre vár
Te vagy az unokatesóm legjobb barátja, amióta csak ismerjük egymást iszonyatosan jóban vagyunk. Most, hogy úgy döntöttél Vegas-ba szeretnél költözni, nekem szóltál először. Nem tudod, hogy annak idején mivel foglalkoztam, de szerintem ha tudnád sem útálnál miatta. Vicces, kedves, bolondos, stb. Napestig tudnám sorolni, hogy milyen is vagy. A lényeg, hogy nagyo jó a kapcsolatunk és mind a kettőnkre ráfér a másik jelenléte. A többi a megalkotóra van bízva. Szabadon alakítható. A későbbiekben meg majd alakulnak a dolgok ahogy alakulnak. De nagyon várom az érkezését!
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.
Tárgy: Re: Daniel O'Connell Pént. Nov. 07, 2014 2:50 pm