Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
A hozzászólást Ambrosia Ainsworth összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 26, 2015 7:21 pm-kor.
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.
Tárgy: Re: A.E.A. Szomb. Nov. 08, 2014 7:18 pm
Elfogadva!
Üdv minálunk!
Hmmm, önbizalmad az eget cirógatja, az egyszer biztos. Annyi szent, hogy belőled is csak egy van. S ami a foglalkozásodat illető, enyhén szólva meglepődtem, mert mindenre számítottam, de erre nem. Persze ötletes, és azt hiszem Te vagy az első polihisztor itt. A részletes jellemért piripötty! De milyen kis sunyi vagy, hogy ennyi mindent rejtegetsz szegény férjed elől. Mi lesz ha egyszer lebuksz? :O
Szépen fogalmazol, igazán hangulatosra sikerült a történeted, viszont kíváncsi lettem volna arra, hogy mi volt az oka, amiért ennyire megromlott a kapcsolatotok. No mindegy, remélem előbb-utóbb kiderül a valós (vagy válós?) ok.