Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Play by: Theo James Kor: 26-28 Csoport:media\clients\addicts - vagy igazából, amit akarsz Foglalkozás: zenész Passion: Userre vár
Ó Julian... mindig is csodáltam, ahogy egy hangszerrel bánsz... már évek óta ismerlek, hiszen együtt turnézol apával, de sose mertem még csak a közeledbe se menni... kivéve azon a bizonyos estén, amikor lebuktattál zenélés közben. Sajnos én még mindig úgy tekintek rád, mint az elérhetetlenre... te pedig úgy rám, mint egy kislányra, hiszen az voltam, amikor megismertél. Mérhetetlenül tehetséges zenész vagy, több hangszeren is játszol, de ezt ugyanúgy titkolod, ahogy én azt, hogy egyáltalán tudok zenélni. Természetesen piszok jól kezeled a hírnevet és piszok jól bánsz a rajongókkal is... olyan természetesen mozogsz mindenhol, hogy már csak emiatt is érzem kicsinek magam melletted, s pont ezért annak is látsz. De azt hiszem lassan csak összeszedem majd a bátorságom és megpróbálok a közeledbe férkőzni, mert borzasztóan kíváncsi vagyok arra, hogy milyen ember vagy te igazából, az a mosoly mögött, amit mindenki lát. Mert valahogy érzem, hogy sokkal több van benned...
A hozzászólást Eline Sanford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 13, 2014 9:08 pm-kor.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Julian Csüt. Nov. 13, 2014 9:05 pm
Elfogadva!
A megadott adatok alapján a karakter meghirdethető.