Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◆ "A kölyök le merem fogadni, nem százas. Mint ha álomvilágban élne. Csoda, hogy a sárga meseautó még nem repült el, mint a megbűvölt kék tragacs a Harry Potterben. Már várom a pillanatot, amikor jelentik valahonnét. Rendesen végzi a munkáját, de szétszórt. Mint ha az utak rally-pályák lennének, még a lejtőn sem lassít. A kocsi szó szerint repül a levegőben. Aztán csodálkozik a főnökség, hogy sokat van szerelve. Múlt alkalommal megkértem rajzolja már le nekem milyen tárcsákat hagyott el, mert tudom, hogy jó a memóriája. Pár percig bíbelődött, én csak vártam, aztán nagy nehezen bizonytalanul odanyújtotta a lapot nekem. Mérgemben bizisten tarkón vágtam a franciakulccsal. Holmi kerekeket rajzolt le meg felhőket. Mi vagyok én, órásmester? Bár meg kell hagyni jól rajzol..."
◆"Ha egy barna kabátot és egy jókora bozontot látsz elsuhanni a portánál, akkor teljes meggyőződéssel veheted tudomásul, hogy Scott az. Azt a gyereket pár szóra sem lehet elcsípni, senkivel sem nagyon kommunikál, vagy ha épp elkapod lassított formában, vagy kaja lóg a szájából, vagy a kávés poharat harapja, mert tele a keze."
◆"Ó az én drágaságom jó fiú. Érdekes lakása van, tele felszerelt ketyerékkel. Mint ha csak a 19. századot varázsolták volna vissza. Ha fiatalabb lennék egy kicsivel, talán még egy vasráccsal merevített szoknyát is szívesen felpróbálnék. Azokat az időket idézi. De hogy honnét van ennek a fiúcskának ennyi pénze egy ilyen lakást kialakítani, az rejtély. Nem beszél sokat. Vagy ha igen, akkor is azokról a furcsa fantáziaszüleményeiről mesél akár órákig nagy beleéléssel. Mindig behívom reggelire, olyan kis szánni való betegesen vékony gyerek..."
◆" Scotty szinte minden reggel kicsukja magát a lakásából. Én nem tudom, hogy csak egyszerűen ennyire dilis, vagy valami szeren él, vagy valami fogyatékossága van talán? Mindenki csak sajnálni tudja szegényt a lakóházban. A pótkulcs már külön tartón függ a falon, hogy ha betéved hozzám érte, adhassam neki azonnal. Türelmetlen egy kis taknyos."
◆"Öregem, neked mekkora képregény készleted van? Kivétel nélkül mind megvan. Minden évjárat minden egyes kiadványa visszamenőleg az elsőtől gyártottakig. Vagy mégsem. A legelső hiányzik. Sebaj, öcsisajt, ez is irigylésre méltól."
◆"-Scott, igazán elárulhatnád nekem, hogy mihez kell ennyi apró fogaskerék, rugó és megannyi speciális alkatrész. - Titok. - Akkor teljesen feleslegesen jöttél hozzám ma, zárva vagyok. - Mr. Hansen, ne csinálja, igazán nagy szükségem van rájuk. - Ki vele! - Egy felhúzható skorpió..."
◆"Boldogságos születésnapot Édesem! Remélem ma nagyszerűen alakul a napod. Apád szerint fölöslegesen küldözgetem évente ezeket a leveleket neked, sosem bontod ki, sosem olvasod el. És sosem jössz haza. Tudom, hogy nem volt szép a lelépésed, de nem haragszunk rád. Az évek megszépítik az emlékeket, immár ötödik éve. Szeretlek nagyon! És Apád is. Hiányzol. Csókol, Édesanyád"
◆" - Kedvenc filmed? - Leleményes Hugo, Világok harca. - Ezek miről szólnak? - Sci-fik többségében. Egy utópisztikus világvége, vagy csak egy egészen más világot ábrázoló műfaj tudományos alátámasztásokkal megalapozva, sok-sok találmánnyal, műszerrel és gőzzel működtetett technológiával. - Sci-micsodák? - Sci-fik. Science fiction, ha ez jobban tetszik. - Na jó, inkább menjünk tovább. Kedvenc könyved? - Szárnyas fejvadász, Világok harca. - Már megint az az istenverte Világok harca? Biztos valami unalmas lövöldözős, öldöklős történetek. - Igen. Jó felé jársz, a sci-fi tudod egy nagyon tág műfaj, sok minden beletartozik. És számos altípusa van manapság már, amik mondhatni átmenetekkel egymásba is olvadnak. Sok elem sokszor visszaköszön, mint az utópisztikus ábrázolás, és a... - Nem érdekel az idióta sci-fid. Unalmasnak hangzik, nincs benne happy end, sem romantikus jelenetek. Biztos tele van értelmetlen szövegekkel, túlmagyarázásokkal és halállal. - Inkább, mint a Szürke ötven árnyalata... - Azt te csak ne sértegesd, igen is egy mestermű! És tudod mit? Sohasem leszel olyan nagy író, mint aki ezt írta. - Lefogadom azt sem tudod ki az írója. És különben is, azt megélni kell, nem átnyálazni. - Na jó, én nem hallgatom ezt tovább. Megyek, szia! Ja és... szerintem te még sosem láttál lányt meztelenül. "
Történet vagy szerepes példa
„Mert nincs olyan ember, aki hiába élne...vagy halna.” Kedvenc idézetem a Világok harcából. Valahol minden embernek van célja, miértje a létezésének. Az enyémet én még nem találtam meg, bár őszintén megvallva gőzerővel csak azt keresem. Kilógok ebből a világból a sajátos életfelfogásommal, hogy mindig csak máshol jár a fantáziám, minden helyére teljesen mást képzelek el. De mielőtt teljesen hülyének néznének - had nézzenek - elárulom, előtted járok két lépéssel. Ezért élek most így. Ezért nem a felső tízezer tagja vagyok. Scott Wellsként élem az életem, de nem ezzel a névvel dokumentáltak először. A szüleim dúsgazdagok. És noha megvan annak az életnek a szépsége, ugyanúgy megvan a hátránya is. Megszívod magad szabadsággal, gondtalansággal, aztán kamatostul veszi el azt tőled. Kívánod, mint a drogot. De nem kapod meg. Vagy elfogadod, vagy megszöksz. A pompa, a pazarlás, a szépség, a túlzás és megannyi szép, vagy inkább szépnek tűnő lány és a makulátlanul modoros úriember... csak a látszat, az álca és a krémje. Ha valahol, hát itt gondolkodás nélkül a hátadba, sőt nem is... a szívedbe mártják a kést. A lányoknak pedig csak akkor kellesz, ha elhiteted velük, hogy ők lesznek azok a varázslatos nők, akik majd egyszer a te vagyonodból fognak költekezni. Én ebből nem kértem. Elvették a szabadságom. A saját szüleim, akiknek ezt nem tudtam, nem akartam megbocsátani. Hittem, hogy nekem nem ez a sorsom, nem erre vagyok hivatott. "A könyvek csak butasággal tömik a fejed. Mit érsz el velük? Az égadta világon semmit. Csak tintával írott szavak. Ennél a tettek jóval nagyobbak fiam, ezt értsd meg." Egészen kicsi korom óta író szerettem volna lenni. Az eszem sosem ott járt, ahol kellett volna lennie. Túl a pazar látványon. ezért is láttam át ezen a sokaságon. Megannyi madzagon mozgatott fabábú, a sok habon, a pénzen és az aranyon pedig nem látsz át, mert vakítóan égetik a retinád. Ez a csupasz valóság, amitől én undorodtam. Ahogy a számviteltől, a politizálástól, az alakoskodástól és mindentől, ami nem én vagyok, voltam. Nagy rendezvényre készülődtek a szüleim. Csak mint mindig. A sok ügyfelet, bankárt, tehetős családot meghívják ilyenkor és csak a pénzről esik szó. Ja meg a pénzről. És továbbá a pénzről. Aztán még a pénzről is. Mennyi érdekfeszítő téma nem igaz? "Apám, vétkeztem az ég ellen és teellened. Már nem vagyok méltó arra, hogy fiadnak nevezz." Megloptam a családom. Csak egy pillanat műve volt. Az elmém teljesen elborult. Csak négy szám lebegett a szemem előtt. A széfünk kódja. A biztonsági őrök beengedtek. Azt mondtam, csak kell apámnak egy kis pénz valami alkuhoz. Mégis ki gyanakodott volna? Pénz a zsákba be... Csak visszafelé elfelejtettem az utat. Persze direkt. Fogtam mindent, amit csak találtam és leléptem a hátsó kijáraton. Fogalmam sem volt, hova menjek és mit kezdjek ennyi pénzzel. Egy hotelbe mentem, a hátizsákom pénztől duzzadt. Nem voltam olyan hülye, hogy végig egy zsákot cipeljek, sőt előre vettem ki pénzt. Egy éjszaka alatt eldöntöttem: nevet változtatok, veszek egy lakást és felépítem az életem úgy, ahogy én akarom. Taxizni kezdtem. Eleinte nehéz volt, mert az összes pénz nem túlzóan a lakásomra költöttem az utolsó centig. Csóró kölyökként megtanultam értékelni az életet. De szűkszavú vagyok, nem tud senki sem a múltamról. A szüleim kerestettek. Arra számítottam, hogy még feljelentést is tesznek ellenem. Alighanem anyám keze van a dologban. Apám bizonyára már megtette volna. De így könnyebb is. Talán anyám is sejti, ha nincs feljelentés, talán a városban megtalál. De azt várhatják. Azóta letettek róla - vagy nem - . Én pedig egy álmodozó taxis kölyök lettem, de legalább az életem a saját kezemben van.
The city of sins awaits you
Samantha Brooks
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : gépei közelében
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Aug. 18.
Tárgy: Re: Scott Wells Pént. Dec. 12, 2014 9:33 pm
Elfogadva!
Kedves Scott!
Imádom a képed, imádom az avid! *-*
És ezektől függetlenül is imádtam az előtörténeted! A részletes személyiségért kapsz egy piros pontot! ;D Tetszett ez a megoldás, nagyon ötletes volt! Nekem nagyon szimpatikus vagy, szerintem aranyos a személyiséged! Mondjuk a kocsidba nem biztos, hogy beülnék... Ezért ijesztő lehet, ahogyan száguldozol... A szüleid pedig... írj vissza anyukádnak! Kérlek! Nehogy megbánd, hogy nem...
Nem volt szép dolog, ahogy megléptél otthonról, de nekem nem tisztem ítélkezni feletted. Viszont ötletes voltál, tetszett az et, tetszett a karakter felépítése, nem egy mindennapi fickó! Nyomás avit foglalni és irány a játéktér! *-*