KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Mia Stevens Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Mia Stevens Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Mia Stevens Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Mia Stevens Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Mia Stevens Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Mia Stevens Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Mia Stevens Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Mia Stevens Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Mia Stevens Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 205 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 205 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Mia Stevens

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Mia Stevens Empty
TémanyitásTárgy: Mia Stevens   Mia Stevens Icon_minitimeVas. Dec. 28, 2014 6:47 pm

Mia Stevens
New York,2008.június 15.[You must be registered and logged in to see this image.]
6
Tanuló
Civilians
Foy Mackenzie
Mia Pro és Kontra

◆ PRO:
*Taylor néni szerint, aki a szomszédos, kissé lepukkant téglaház második emeletén lakik kedves és nagyon nyílt szívű kislány vagyok. Nem tudod mit jelent az, hogy nyílt szívű. Megnéztem a mellkasom és nincs nyitva, szóval biztos ez is valami felnőttes dolog amit állítólag én még nem érthetek.

*Mr. Thomson szerint, aki a sarki vegyes boltot vezeti szavatartó kislány vagyok. Egyszer adós maradtam nála a színes ceruzáimért 25 centtel. Megígértem neki, hogy másnap elviszem, és be is tartottam a szavam. Még akkor is ha ehhez fel kellett törnöm Mihonju, a porcelán pandám gyomrát. Tudom ám, hogy anya is vett már ki belőle korábban, mert egy egész dollárt gyűrtem bele mégsincs ott.

* A tanítónénim Miss Robinson szerint gyors észjárású vagyok. Ezen megint elgondolkodtam, mert én eddig úgy tudtam az eszem a fejemben van és nem szokott menni sehova. De Miss Robinson nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy ez azt jelenti, hogy gyorsabban felfogok dolgokat mint a korosztályom többi tagja.

* Santana, az a hajléktalan a templomnál, aki mindig egy rossz gitárral szokta játszani a "The House of the Rising Sun"-t, és rekedt hangon üvölti, azt mondta, hogy van tehetségem a zenéhez. Mondjuk nem tudom ezt miből állapította, meg mikor csak egyszer adta ide a gitárját, akkor sem engedett mást játszani rajta csak ezt. Mondjuk mindig sírva fakadok ha hallom, olyan szomorú a szövege.

* Lucas, anyukám barátja - az egyik a sok közül - azt mondta, hogy élénk a képzeletem és a fantáziám végtelen. Ami igaz is, mert nagyon szeretem a meséket. De ahogyan ő mondta...nem akarok többé Lucassal találkozni.

◆ KONTRA:
Anyukám szerint:
* "kibaszottul sokat jártatod a pofádat kölyök"
* "kibaszottul sokat tudsz zabálni"
* "kibaszottul hiszékeny vagy"
* "kibaszottul érzékeny vagy minden szarra"
* "kibaszottul csúnyán beszélsz"
+1 extra idén születésnapomról
" kibaszottul kár volt beléd az anyatej"

6 év rövid története
Nyáron születtem és az anyukámat Barbarának hívják. Mint a babát, amit már évek óta nagyon szeretnék, de anya mindig azt mondja, hogy "azt hiszed a bőröm alól nő ki az a kibaszott pénz?" Meg azt is szokta mondani, hogy éppen olyan követelőző vagyok mint az apukám volt. A kibaszott apukám. Mindenre ezt a szót használja, és olyankor nagyon mérges. Szeretném ilyenkor megvigasztalni, és azt mondani neki, hogy semmi baj, én itt vagyok és szeretem őt, de elfordul, és kimegy a konyhába. Sokszor napokra eltűnik, ilyenkor Mrs Taylor szokott átjönni és ételt készíteni nekem, meg fürdővizet enged. Olyankor mindig játszhatok a kacsáimmal. Ha anya fürdet, akkor forró a víz és azt nem szeretem, olyankor sírok, ő meg mérges, és elfelejti a hamut lepöckölni a cigiről, beleejti a vízbe, veszekszik és siettet. Nem érti meg, hogy ilyenkor a zöld kacsának kell először fürödni, aztán a rózsaszínnek, végül a kéknek, és csak utána következhetek én. És nem tesz bele habfürdőt sem mint Taylor néni.Egyszer elmondta nekem, hogy az apukám villanyszerelő volt és a legjobb szakember a környéken. Amikor megkérdeztem miért ment el, a néni azt válaszolta, hogy soha nem is élt velünk. Nem szeretett engem? Nem is tudta, hogy a világon vagyok. Szerintem még most sem tudja. Anya nem szívesen beszél róla, mindig azt mondja, hogy "kibaszott nagy tróger volt és jobb is, hogy elhúzta a belét." Miss Robinson szerint nem szabadna ilyen csúnyán beszélnem, én meg nem nagyon értem miről beszél, én úgy beszélek ahogyan anyukám. Volt nálunk pár hónapja két öltönyös. Egy néni meg egy bácsi. Megnézték a szobámat, mindenféle kérdést tettek fel. Anyu szépen volt felöltözve, és nagyon lassan, érthetően beszélt velük. Még sosem láttam ilyennek. Megkérdezték tőlem, hogy milyen az anyukám, én meg néztem rájuk értetlenül és próbáltam kitalálni mire gondolnak. Nem értem a felnőttek miért tesznek fel olyan kérdéseket amire a válasz teljesen egyszerű. Amikor azt mondtam, hogy az anyukámnak Barbie szőke haja van, és hatalmas kék szemei, azt mondták nem erre kíváncsiak. Még inkább nem értettem őket. Magukkal vittek egy hatalmas fehér szobába és mindenféle kérdést feltettek nekem. Apukámról is, és Taylor néniről és Santanaról is. Na őt végképp nem értem miért. Megkérdezték, hogy szeretem e az anyukámat.
- Hát persze, hogy szeretem, hiszen ő az anyukám!-
Komolyan nem értem a felnőtteket, nem értem miért kérdeznek tőlem olyan dolgokat amiknek semmi értelme. Miért nem azt kérdezik mi a kedvenc mesém? Vagy hogy Mr Wilson a macim, akit a születésem napján kaptam a Dr Spoon-tól hogy érzi magát. Biztosan nagyon szomorú, hogy nem lehetek vele. Mr Wilson az egyetlen bizalmasom, neki mondok el mindent. Ha bánt valami, vagy ha valami jó történik velem. Mi ketten élünk át mindent.
Egyébként a hercegnős meséket szeretem. És amikor visszakérdeztem az öltönyöstől, hogy melyik hercegnőnek van világoskék ruhája, és szőke haja és hagyja el éjfélkor a cipellőjét, ő meg nem tudta a választ, na onnantól én nem bízom meg benne. Aki nem ismeri Hamupipőkét az nem jó ember. És aki nem jó ember azzal nem állunk szóba. Én legalábbis így gondolom, és Mr Wilson is egyetért velem.
Szeretek rajzolni. Anya amikor sok napra eltűnik mindig ott hagy nekem egy nagy tálnyi zsírkrétát és egy csomó üres papírt, és azt mondja rajzoljam tele mire hazaér. És én rajzolom. Őt rajzolom le, mint a legszebb hercegnőt, akit valaha láttam. Pedig tudom, hogy nem szeret, nem tudom miért nem szeret, én szeretem őt. Taylor néni szerint igenis szeret, de akkor miért nem ölel meg sosem, mint azok az anyukák a kislányaikat a tv reklámokban?
Hiányzik az apukám, azt hiszem minden nappal egyre jobban. Gyakran álmodom róla, és olyankor sosem tudom elképzelni milyen lehet, olyankor nincs arca. Egyszerűen csak apa illata van. És hozzábújok és ő átölel, és a háttérből anya mosolyog. Tudom, hogy csak azért álmodom ilyeneket mert este teleeszem a hasam mindenféle édességgel, ha Mrs Taylor vigyáz rám.
Anya mostanában azt mondogatja, hogy sok pénzt érek meg. Nem tudom mire gondol, de egyre jobban nem tetszik, amikor ezt mondja. Furcsán néz rám, és olyankor Lucas is vele van, akit nem szeretek.
Azt is mondja, hogy el kellene erről a környékről költözni, de ahhoz előbb munkát kellene találnia, és Lucas ilyenkor félelmetesen vigyorog és azt mondja neki, hogy "Előbb le kéne állnod az anyagról Barb!" Én meg értetlenül nézek fel a hercegnős rajzom mögül, éppen Ariel, a kis hableány haját rajzolom. Milyen anyag? Miről kell anyának leállnia? És persze amikor megkérdezem anyukámat a szokásos letorkolást kapom "ne üsd bele a kibaszott orrod minden szarba!"
És én visszahajolok a rajzom fölé, és nem ütöm bele. Miért nem szeret az anyukám? Milyen anyagról kellene leállnia? És miért érek meg én sok pénzt? Nem merem megkérdezni Mrs Taylort, valamiért nagyon félek.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Noel Kuushi
Noel Kuushi

Egeret ide és lenyílik!

◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.

Mia Stevens Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mia Stevens   Mia Stevens Icon_minitimeVas. Dec. 28, 2014 10:19 pm

Elfogadva!
Hát szervuuuusz!

Tyűha. A kibaszott szó láttán homlokomra szaladt a szemöldököm. Igen furcsa volt látni egy kölyök lapján. Nagyokat pillogtam...Very Happy
(Hiába volt az anyukád kedvenc szava, egy ilyen tüneménynek ilyet nem szabad kiejtenie a pici száján. *Franklin énje szólt belőle.*)

Édes volt, ahogy más emberek szemszögéből mutattad be magad. Viszont zene láttán megint kikerekedtek a szemeim. Lehet csak a dallama miatt pityeredsz el, bár tény, hogy a szöveg szomorúbb...nem tudom hogyan érted meg ilyen kicsiként, hogy miről szól.

Nagyon kis aranyos volt a jellemzés, megmosolyogtatott. Ahogy a történeted is egy-egy mondatnál, hiába nem volt happy end. :/
  Szegény lány, még nem értheted hogyan zajlanak ezek a dolgok a felnőttek között, de majd ha felnősz, mindent érteni fogsz...és…lehet nem is akarod látni az apukád, anyukád inkább nem lövöm le a ,,poént”.

Remélem Mrs. Taylor továbbra is vigyáz Rád, és próbálj meg anyukád szavain nem gondolkodni. Picur vagy Te még azokhoz, a felét sem értenéd még meg. Wink
Talán jobb is.

Huss foglalózni, aztán már tied is a játéktér!

[You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

Mia Stevens

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-