Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Play by: Kim Yoo Jin-t ajánlom, de a lényeg, hogy ázsiai legyen a tündérke Kor: 25-30 Csoport: Civil, Street Gangs, esetleg Maffia Foglalkozás: Informátorom, bizalmasom Passion: Beregisztrált
Az én plusz két fülem és szemem. Általa elégül ki kíváncsiságom, ami nem szól másról, mint az alvilági élet finomságairól, az alantas körökben mozgó emberek óvatlan lépéseiről. Sokat tettem érte, pártfogásom alá vettem, meglepve ezzel magamat is, majd egy visszautasíthatatlan ajánlattal csaltam szolgálataimba (erről többet PM-ben). Amilyen törékeny teremtésnek tűnik, annál szívósabb és keményebb, nem érdemes cicázni vele. Igen vad és szókimondó teremtés, velem szemben azonban szituációtól függően tisztelettudó, és ami a legfontosabb hűséges. Sosem fordulna ellenem! Mivel hadilábon állok a női nevek megjegyzésével (akarva-akaratlanul), egy a személyiségéhez illő becenevet aggattam rá: BangBang. A lőfegyverrel mesterien bánik, és nem is fél megtáncoltatni a jó népet, ha arra utasítást adok, emellett kitűnően ért a robbanószerek előállításához, és használatához.
Röviden és tömören ez lenne Ő, de valójában sokkal összetettebb személyiség, amit a kedves megalkotónak bővebben kifejtek.
A hozzászólást William Corvin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 24, 2015 9:47 pm-kor.
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas