Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Play by: Robert Carlyle Kor: 57 év körül Csoport: civil Foglalkozás: Vegas (sáros) polgármestere Passion: Userre vár
Egy Isten vagy! ... a tv képernyők előtt, maga a tisztesség mintaképe. De akik behatóbban ismernek, tisztában vannak vele hogy mindez az egész csak az üzlet része. Vegas ügyes-bajos dolgait irányítod, nagy pénzek forognak közkézen, de még annál is nagyobb az az összeg amiket bezsebelsz a háttérben. Igen, Te irányítod a várost. Igen, a rendőrfőnökkel is jó a viszonyod, a pénztől dagadó nagy emberek.. Talán valahol irigyelted.. amikor megkaparintva a pozíciót és vele a hírnevet, egyetlen célod a zsebeid megtömése volt. Hatalmad van! Vegas bűnözőinek nagy része felett, kapcsolatok.. csúszópénzek, magas összegekért cserébe ígérsz védelmet és könyörtelenül megtorlod ha valaki nem engedelmeskedik kényednek kedvednek, a Te kezed mégis mindig csordultig tiszta marad. A háttérből irányítasz! Mint egy bábozó, aki egymaga irányít vagy ezernyi marionettet, és sohasem hibázol. Hosszú évek óta ezt műveled, a kifinomultság, a tudás.. a felismerések.. mind szépen, alaposan építettek fel egy birodalmat körülötted, ahol már csak Te vagy az egyetlen döntéshozó. Mindenki a lekötelezetted. Csak így tovább, használd továbbra is az eszed, ne csússz el, ne tégy felelőtlen lépéseket, és a jövőben.. a következő választásokon sem kell majd félned. Egy Isten leszel... Egy Isten VAGY! Akit tudtukon kívül tartanak fenn a közemberek...
Kapcsolat: Tőlem, mint sok más alvilági tagtól, védelmi pénzt szedsz. Minden hónapban némi lé, és a rendőrök nem környékezik meg a Night Klubomat és a VIP termeket. Gyűlölöm, hogy én vagyok a lekötelezetted, de ez a szükséges rossz! SŐT! Az én esetemben még valami más is a kezedbe esett. Jól tudod.. mert a kémeid készségesek, hogy az eredeti nevem Morris Bellain és bankrablásért köröznek. Mindennek lassan majd 10 éve már, Demoklész kardja mégis ott lebeg szinte minden nap a fejem felett, és én csak remélem, hogy soha nem deríted ki a másik titkomat. Akkor lenne csak végleg végem...
Érdeklődés esetén további részletek pm-ben.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Robert H. Ward Pént. Feb. 13, 2015 9:49 pm
Elfogadva!
A megadott adatok alapján a karakter meghirdethető.