Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Play by: louise brealey Kor: 30-35 körül Csoport: Civil Foglalkozás: Orvos (boncnok) Passion: Userre vár / Beregisztrált / Elfogadott
Julia nem csak egy kórházban dolgozik, hanem a bűnesetek nagy részénél ő végzi a testek ellenőrzését, tanulmányozását a helyszínelés után, amikor már elmozdítható a test. Rendkívül okos vegyész, de a magánéletben valahogy egészen máshogy működik. Hihetetlenül naív és sosem volt érzéke a párválasztásban, mert minden férfiban engem keres, így az esetek többségében szociopatákkal hozta össze a sors, ami eléggé megkeserítette az életét. Végtelenül pozitív és könnyen dolgozza fel a lelki sérüléseket. A sok csalódás ellenére az irántam táplált rajongása csöppet sem enyhült az évek alatt. Én viszont nem kifejezetten vagyok az a kapcsolatokban élő típus. De ki tudja mit hoz még számunkra a jövő.
The city of sins awaits you
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 46
◮ hozzászólások száma : 225
◮ join date : 2015. Jan. 23.
Tárgy: Re: Julia ____ Hétf. Márc. 02, 2015 10:37 pm