◆ pozitív tulajdonságok: ambiciózus, tehetséges, karizmatikus, céltudatos, meggyőző
◆ negatív tulajdonságok: lusta, rendetlen, forrófejű, haragtartó, arrogáns
◆ egyebek:
- nikotinfüggő
- van egy macskája, Miles
- amikor semmi dolga, képes napi 14-16 órát is a számítógép előtt tölteni
- nincs fent semmilyen közösségi portálon, ellenben a tumblr account-ja zseniális (legalábbis ő ezt mondja róla)
- 17 éves volt, amikor elszökött otthonról és lemondott az örökségéről; ennek ellenére a szülei nem írták őt ki a testamentumból, így most minden célja megszabadulni a potenciálisan nyakába szakadó hotellánctól
- Hé, Miles.
- ...
- Igazad volt, Ellie rendkívül rossz választás volt. Először megitta a whiskymet, aztán lenyúlta az utolsó fél doboz cigimet, ráadásul az ágyban is pocsék volt... Juttasd eszembe, miért is hívtam fel?
- ...
- Ja, tényleg. Magányos voltam, az internetet pedig kikapcsolták, mert nem fizettem ki a számlát ebben a hónapban. Szent igazság. Holnap azt is el kell intézni, meg találni valami munkát...
- ...
- ...egyébként tudtad, hogy anyám keresett legutóbb? Hívott néhányszor, de nem vettem fel, mert épp dolgoztam. Szerinted vissza kéne hívnom?
- Miau.
- ...egyáltalán mi a faszért beszélek én egy macskához?
- Hé, Sage.
- Hm?
- Ellie hívott.
- És?
- Azt mondja, a te gyerekedet várja.
- Hazudik.
- De azt mondta, rajtad kívül senkivel sem volt az elmúlt pár hónapban...
- Hazudik.
- Honnan tudod?
- Csak tudom.
- Fel kéne hívnod és megbeszélni ezt vele. Mi van akkor, ha ez tényleg a te gyereked? Legyünk őszinték; le vagy égve, a BLAST széthullott, miután a basszusgitárosotok lelépett, te pedig egy lepukkant külvárosi ház omladozó tetőterében élsz és az időd nagy részében a macskáddal beszélgetsz. Ez nem normális. Fel kéne nőnöd, családot alapítani...
- Mondja ezt a harminckét éves, háromszor elvált bártulajdonos, aki jelentéktelen összegért bérli nekem ezt a lakást és minden második este leitat. Ez most komoly?
- Nem akarom, hogy megismételd a hibáimat, Sage. Amióta csak elszöktél otthonról, nálam laksz, nem gondolod, hogy valamivel hálásabbnak kéne lenned?
- Nem elég neked, hogy heti négyszer hálás vagyok?
- Hívd fel Ellie-t és beszéld meg vele a dolgokat, és akkor nem nyaggatlak majd többet.
- ...
- Nem hagylak békén, amíg fel nem hívod. Hajrá.
- És ha heti ötször lennék hálás azért, hogy lakhatok nálad?
- ...
- Tudom, hogy akarod.
- Juttasd eszembe, miért is fogadtalak be annak idején?
- Miért akarsz kriminálpszichológus lenni?
- Ugyanazért, amiért te zenész. Mert ez az álmom.
- Csak tudod, én az enyémet már feladtam egy ideje. Most alkalmi munkákból élek egy lepukkant bár fölött, a macskámmal beszélgetek és próbálok megszabadulni egy több milliárdot érő örökségtől... Ez hivatalosan is őrültté tesz, biztos vagy abban, hogy a lakótársam akarsz lenni? Sosem adtam fel hirdetést, ráadásul a másik szoba még rosszabb állapotban van, mint az, amelyiket láttad azon a random házibulin, amit szerveztünk. Biztos vagy abban, hogy be akarsz költözni?
- Nézd, nincs pénzem albérletre, és amíg nem találok munkát, addig esélyem sincs semmire. Nem akarok a hajléktalanszállóról bejárni egyetemre... Szóval?
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. Miles nem szereti az ismeretleneket.
- Elfelejted, hogy megbarátkoztam vele legutóbb.
- Nem.
- Miért?
- ...
- Takarítok majd helyetted.
- ...
- Tudok főzni.
- ...mit mondtál, mikor akarsz beköltözni?