Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◆ pozitív tulajdonságok: • magabiztos • szókimondó • erőteljes • talpraesett • segítőkész
◆ negatív tulajdonságok: • naív • bizalmatlan • néha barátságtalan • makacs • bezárkózott
◆ egyebek: nincs
Történet vagy szerepes példa
A pult mögül bámulom a három szőkeséget, akik nem olyan rég jöttek be ebbe a kávézóba, ahol éppenséggel dolgozom. Talán nem hangzik annyira furcsán, ha azt állítom, hogy gyűlölöm a lányokat, a szőkéket, meg egyenesen megvetem. Ó, nem! Nem azért, mert valamikor ferde hajlamaim voltak, erről szó sincs. Teljes mértékben a férfiakhoz vonzódom, bár mostanában komolyan elgondolkodok ezen is, mert talán jobb lenne, ha magamon kívül senkivel sem törődnék, ha senkit sem vennék figyelembe. Na, de visszatérve erre a három szőkeségre... elképesztően irritál a jelenlétük, lesgszívesebben nyakon önteném valami forróval. Nem, nem ismerem Őket, de, hogy őszinte legyek, nem is nagyon szeretnék megismerkedni velük. Elég rájuk nézni, és a hideg futkos a hátamon. Sokan nem is értik, hogy miért vetem ennyire meg a nőket, hiszen én is az vagyok. Igen, valóban. De azt hiszem, hogy van külömbség azok a csitrik és köztem. És tévedés... mert én nem a nőket vetem meg, hanem az ilyen plázacicákat, akik kénytelenek kifesteni magukat, hogy valahogyan kinézzenek. A szőke libákat, akiknek az a hobbijuk, hogy mások pasijára másznak rá, és emberek életét tegyek tönkre. Mert valljuk be, a legtöbb kurva szőke. Van persze barna, meg vörös, meg bármilyen hajszínű is, de azokból kevesebb. Általában ha ránézek egy nőszemélyre, meg tudom róla állapítani, hogy mennyire szánalmas éppen. Mint erről a háromról is például. És, hogy mióta van ez az utálatom a többi lány iránt? Mióta az exemet rajtakaptam egy csámpás, szöszivel. A két és fél éves kapcsolatomat egy ilyen ostoba liba tette tönkre, erre pedig nem igazán hiszem, hogy lenne bocsánat. A csajszi persze utánna megkapta a magáét, a fél haját kitéptem, bár nem mintha sokat megoldottam volna vele. Megkönnyebbültem. Mindennek már két hónapja, de még mindig undorral gondolok vissza arra a libára, akit bármikor ha elkapnék meg tudnék pakolni rendesen. Gyakran szokott ide járni kávézgatni, de mivel nem akarom elevszíteni az állásomat, inkább elintézem annyival, hogy csúnya tekintetemet rajta tartom. Ami meg a volt barátomat illeti... azóta sem találkoztam vele, ami szintén nagy szerencséje, mert még tartozok neki egy pofonnal. Szokott persze hívogatni, de vagyok annyira büszke, hogy nem veszem fel neki a telefont. Nem sok minden van, amit meg kéne vele beszéljek, részemről le van zárva ez az ügy vele. Mindössze csak annyi történt, hogy megundorodtam az emberiségtől, főleg a lányoktól. Az egyik szőke lánnyal összakad a tekintetem, aki felvont szemöldökkel néz végig rajtam. Csak most döbbenek rá, hogy igen csak feltűnően bámulom annál az asztalnál ülőket. Gyorsan a kezembe veszek egy poharat és törölgetni kezdem, közben pedig egy szánalmas vigyor ül ki az arcomra. Remélem nem rontsák még sokáig itt a levegőt
The city of sins awaits you
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 47
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.
Tárgy: Re: Ashlee Frank Csüt. Ápr. 16, 2015 8:19 pm
Elfogadva!
Miss Megsértett!
Lehet nem pont nekem kéne minősítenem Téged, PÁRDON! Lecsekkolni, elvégre a másik csapatot erősítem, de pont EZÉRT! Talán megérted hogy nem tudom azt mondani az esetedre, hogy: ejnye-bejnye! A Szőke.. vérmes egy jószág, ezt mind tudjuk amióta a világ világ - bocs a kedvenc Szőkéimtől! - de bevallom.. önző indok vezérel hogy lássam amikor ellátod a boszorkány baját!
Persze egy kis sár.. vagy iszap, csak fűszerezne némi ízzel, de hogy azt ne mondd hogy telhetetlen vagyok, inkább nem játszom a tűzzel és a pofámra lakatot rakok. Szóval kisasszony..
Billogot a fenekedre, ezúttal általam vagy szabadjára eresztve, keverd fel a város forgatagát! Én nagyon várlak már!
u.i.: A foglalás le ne maradjon már ha nem akarod hogy egy hasonmás kontárkodjon, bele a levesedbe aztán mi lesz ha őt találja meg az a kipécézett szörnyű szőke!?? Elveszne a bosszú íze!