Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Play by: Samantha Gradoville (változtatható) Kor: 18-20 Csoport: amelyiket szeretnéd Foglalkozás: látszólag egyetemen tanul... Na de gyakorlatilag?! Passion: Userre vár
Kedves Kisasszony! Az egyik állandó kliensem vagy, ám ezt csak apádnak, és a kötelezően feltartandó hírnevének köszönhetjük. Hisz Ő komoly ember...nemhogy Vegas, de az Államok elitjében kellene emiatt helytállj, s cseppet sem csodálom, hogy nincs ínyedre a dolog. Mint tökéletes partner fogadtak fel melléd, így minden hivatalos eseményt együtt kell végigszenvedjünk, fenntartva az idilli kapcsolat látszatát, elhitetve a kollégákkal, hogy komoly, felelősségteljes nő vagy, aki a stabil utódként veszi majd át az üzletet. Persze erről szó sincs, hisz Te pontosan tudod mit szeretnél, és szenvedélyesen küzdesz érte. Már kisiskolásként sem egy tüllszoknyáért hisztiztél, soha nem azt nézed a majdani munkád illetően sem, hogy mennyit keresnél, hanem hogy jól érezd magad az életben. Imádsz bulizni, önfeledten szórakozni, és soha nem tekintetted Rád vonatkoztatva a szociális korlátokat. Édeasnyád mondta mindig azt, hogy az a fontos, hogy megtaláld önmagad az életben, még ha emiatt árral szemben is kell ússz. Na Te pontosan ezt teszed... és emiatt rendkívül tisztellek. Már a második alkalommal kiderült, hogy egyáltalán nem kell attól féljek, hogy sok fiatal lányhoz hasonlóan komolyan veszed az én szerepem. Pontosan tudtad, hogy miért vagyok melletted, és egyfajta szövetséget kötöttünk. Te nyugodtan járhatsz bulizni, míg elméletileg "velem vagy", s addig én is intézhetem a saját teendőim. Majd kedvesen pózolva a kamerának fogjuk meg egymás kezét. Számtalanszor aludtál már Nálam, nem egszer másokat is felhozva a lakásomra, de köztünk sosem volt semmi. Hisz szinte olyan vagy, mint a húgom...
//A történet sok ponton módosítható//
The city of sins awaits you
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 46
◮ hozzászólások száma : 225
◮ join date : 2015. Jan. 23.
Tárgy: Re: Miss Treevans Szomb. Jún. 13, 2015 4:33 pm