Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Fear is the greatest feeling Vas. Szept. 20, 2015 11:21 pm
Nyelvem futtattam végig alsó ajkamon, miután megkóstoltam a koktélt. Számomra túlságosan kesernyés íze volt a Sex on the beech-nek, inkább a krémes, édesebb dolgokért voltam oda. Ezt sem fogom visszaküldeni, de mindenképpen megjegyeztem, hogy ilyet soha többé nem fogok kérni, sem pedig elfogadni. Elmosolyodtam, ahogy Tracy-re néztem. Munkatársam volt, és talán valamiféle barátnői státuszt is betöltött az életemben. Szigorúan a Las Vegas-i életemről tudva csak. Ő már a sokadik poharán volt túl, valami bűbájos teremtésként nevetgélve csak a férfiak gyűrűjében. Képtelen volt abbahagyni a flörtölést, noha volt vőlegénye, aki most.. a távol-keleten dolgozott, mint tengerészgyalogos. Egyszer láttam csak... a kockái irigylésre méltóak voltak és akkor igazán irigykedtem a lányra. Most pedig? Felsóhajtottam csak jólesően, elmosolyodva a helyzeten. Mióta itt voltam, az első estém volt, hogy relatíve egyedül, semmiféle munkát nem végezve, csak úgy eljöttem szórakozni. A zene pedig váltott, és az első ritmusok hatására a pultos a biztonsági őrnek jelezve lejjebb vetette a fényeket a pubban, és már csak pár helyen burkolta félhomályba a helyiséget az a pár izzó, ami még mindig égett. Valaki a kezemért nyúlva elvont a pulttól, megpördítve pedig maga elé vont, s most nem éreztem félelmet. A test, ami sokkalta nagyobb volt az enyémnél, biztosan tartott maga előtt, így a hátam hozzásimult a férfi mellkasához, míg a csípőm a zene ritmusára mozdult érzékien. Nem érdekelt, hogy ez csak egy pub volt. Nekem táncolni volt kedvem, és azt ki akartam élvezni. Két kéz simult a csípőmre, majd a combomra, csak alig irányítva a mozdulataimat. És ha már lehetett, akkor kihasználtam. A fenekem lassú ritmusban dörgölőzött a mögöttem álló ágyékának, a testemet pedig a zene életre keltette, s egészen érzékien a hajamba túrva végül azt kivontam a nyakamból. A férfi egyik kezéért nyúlva csak a combomról a hasamig húztam azt, csak hogy érezzen. Hogy simítson és hogy úgy gondolja, az övé vagyok és megkaphat. A mozgásom is ezt tükrözte... de mindez a zenének szólt. És magamnak, hogy végre szabad voltam.
Tárgy: Re: Fear is the greatest feeling Csüt. Nov. 05, 2015 1:13 am
- Tökéletes! - igazítom az öltönyt a tükörben, a legjobb minőség, a legdrágább darab, az amit soha nem engedhettem meg magamnak és amit Blake kedvenc szabója kreált. Egy dologban mindig is igaza volt a bátyámnak! Kurvára tudta mitől döglik a légy!
Egy utolsó csókot dobva a képnek simítom el a fekete selyeminget, és lépek ki a luxuslakosztály ajtaján. Ha már Vegas, élvezzük keményen! Meglátogatok pár kaszinót... szórom a pénzt, pár dögös kurvát és ki tudja talán akad valami mégjobb szórakozás, soha ne ragadj el a részleteken. Az út, eseményektől mentes. A limuzin dohos.. Vegas fényei kopottak, a kurvák segge lapos, és a kocka... Az este korántsem olyan tökéletes mint terveztem, ezért hamar elunom a szórakozást, a kívánatosnak tűnő szépségeket, a szolgák hadát, nameg a pazarlást...! Talán mert semmi nincs ami megragadja a képzeletem, ezért vissza a limó, és az az alig pár óra és némi gyaloglás után az egyik bárban kötök ki végül. Majd itt vadászom vadabb prédára! Nemugyanaz ha fizetsz érte...
A tv-ben valami rühes focimeccs vinnyog. Nem hangos, de semmi percig nem érdekel ahogy a sok nyálzó tetű egy kopottá aszott bőrdarabot kerget, semmi stílus, és semmi sikk.. a bár másik végben viszont a zenegépbe eső apró kis idő múlva megmenekít, mégse add az estéhez jobb darabot.
- Még egy duplát! - lököm vissza a csaposnak a poharat, az meg minden fintor nélkül elém rak egyet, amire elkapom a karját. - Dobj meg egy üveggel a legjobb és legdrágább whiskydből, de ne kelljen csalódnom, mert nem köszönöd meg amit teszek.. - a szemeibe súgom, és hogy meg e értett?? Landol az üveg, én meg kirántom a dugót. Csurog a lé, úgy tűnik megint unalmasnak ígérkezik a mai estém, amikor kiveri a szemem egy látomás!
Először.. először azt hiszem csak képzelgek. Hisz milyen rég láttam már, a hálószobát nem számítva, de másodszor... jobban megnézem ahogy leül, közel szemközt a pult másik oldalán, elég az időm és a képem hogy rendesen megnézzem, és nem vitás Fortuna nagyszerű játékot űz velem! Ne felejtsem el megköszönni neki.
A kettő közötti történet, a nyilvánvaló elhatározás hogy nem eresztem és aközött ahogy félholt sötétségbe borul minden és megközelítem, nem lényeges. Ami igen, hogy amikor már a melegét érzem a testemen, magam előtt, a leheletem felgyorsul a szokásos sebességre, a nála szokásosra, és már a bőrömön érzem. A bőre ízét vagy a véréét, az nem lényeges, egyszerűen csak a kezére csúszik a kezem, magamba nyelve őrült remegéssel, de hirtelen döntök. Egy szemvillanás alatt rántom meg, pördítem az ölembe és tapad fel az a feszes kis segge megadón az ölemre és bennem szinte elcsöppen az az érzés. De nem szólalok meg. Ez most nem az a pont hogy beszéljek, méég.. most csak élvezem. A testét.. az illatát a tüdőmben, a lényét, azt hogy újra ittvan.. velem. És azt ahogy a kezeim között. Hányszor figyeltem már így messziről.. Mindig mással.. a sötétben... És most hogy a bőrömön érzem, szinte széttép a szédület... Soha nem hittem hogy egyszer még újra láthatom. És a váratlanul jött véletlen löket hirtelen adrenalinnal tölti el a véremet. Őőőőőrülten hiányoztál már, baby...
Továbbra sem állok ellen... a zene és a teste vezényel... A nő a testemen, a bőröm alatt a bőre... még ha vékony ruha is takarja a szentem, még így is hevesen perzsel. Érzem ahogy dörgölőzik... kitartóan és keményen... Hányszor játszott már így a szemeim előtt a lotyója, de soha nem velem. És ez szélesre húzza a fogsorom. Tudom hogy élvezi.. ...és ezúttal én is közelről élvezem!
A kezeim a csípőjén... hő áramlik a testemre, a vérem tombol... Csúszik lejjebb, a combjai az ujjaim között és az a falat segge... felnyögök az érzésre. A farkam már dagad, már az ajkaim között érzem, újra.. az az évekkel ezelőtti kép.. ahogy a testébe siklik a penge... és ahogy a fájdalomtól üvölt...!
És amikor megérint...
- Már pokoli rég kerestelek.. - nyögöm a fülébe, de ugyanabban a percben már robbannak is a patronok! Ezért élesen beledöfve a testemre szorítom. Muszáj hogy az illata széttépjen! És megfeszülve adom át magam.