Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Jasmyn Fontaine Szomb. Okt. 03, 2015 8:16 am
Jasmyn Fontaine
Play by: Valerie Poxleitner /alkuképes/ Kor: 17 Csoport: Civilians /esetleg Addicts/ Foglalkozás: Gimnazista Passion: Userre vár
Te vagy az én egyetlen, drága lányom, akit én nagyon szeretek. Bár te ezt nem úgy látod, hisz munkám gyakran a családom/eléd helyezem. De hidd el, én próbálkozom, hogy jobb anya legyek, de számomra ez sosem volt egyszerű dolog. Egyedül neveltelek már születésed óta, bár tény, hogy időd nagy részét a szomszéd öreg néninél, vagy a nagyszülőknél töltötted. Sosem volt igazán szoros a kapcsolatunk, ami főleg az én hibám, de mostanra már te sem keresed a társaságom. Nem sokat beszélgetünk, ha mégis, akkor az többnyire veszekedéssel végződik. Önfejű vagy nagyon, és makacs, és az is lehet, hogy rossz társaságba keveredtél, de én nem tudok róla, mert nem mesélsz nekem semmit a dolgaidról. És én kezdek aggódni miattad. Vajon még tudjuk majd beszélni egyszer a problémánkat?
//Nagyon várom lánykám. *-* Ha megérkeztél, csak dobj meg egy PM-mel, a részleteket majd akkor megbeszéljük. És ha marad ez az avi, akkor mindenképp valami fiatalosan kinéző képe legyen de nem ragaszkodom Valerie-hez//
A hozzászólást Antoinette Fontaine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03, 2015 7:22 pm-kor.
The city of sins awaits you
Uriah Joachim Rappold
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 44
◮ tartózkodási hely : Las Vegas, félévente pár hétre New York.