Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
[18:53:02] Katherine N. Saintwood : szóval ha megnézetném a kört veled.... aztán felhívnálak beparáznál XDD [18:53:21] Trent G. Gomer : nem, a horrortól nem félek [18:53:24] Trent G. Gomer : és már láttam [18:53:42] Katherine N. Saintwood : aa fene xddd [18:53:50] Trent G. Gomer : a thillerektől amik jól meg vannak csinálva, és azoktól sem félek igazán csak néha rám jön [18:54:20] Trent G. Gomer : bár ha 666 lenne a számod lehet h paráznék XDD [18:55:17] Katherine N. Saintwood : xDD
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Aranyköpetek Szomb. Szept. 27, 2014 1:36 am
[01:31:31] @ Noel Kuushi : Erről nem tudok nyulatkozni. [01:31:39] @ Noel Kuushi : Nyilatkozni meg pláne nem. [01:31:41] @ Nora Raynhood : nyulatkozni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [01:31:47] @ Noel Kuushi : Csönd! XD
és Rachel megkésve bár, de törve nem...
[01:33:18] Alice 'Cherry' Swanson : nyulatkozni xDDDDDDDDDD
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.
Tárgy: Re: Aranyköpetek Hétf. Szept. 29, 2014 2:07 am
Nem tagadom, hogy fél órán át ezen röhögtem. Kimertem jelenteni, hogy átnéztem az elvileg kész előtörténetet...erre tessék:
[00:42:38 29/09/14] Amadieu Benoît : látom elgépelésem is maradt benne: félmolyos -> ez félmosoly akart lenni xD
Íme a mondat; ,,Nem tehetek róla, szórakozott félmosoly kerül fel a képemre a szövegelése hallatán."