Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Nem csak zenét, hanem sorozatot is ajánlok. Történelmi szempontból azért vannak benne bukfencek, ahogy utánanéztem a dolgoknak, és nekem már túlságosan sok néha a számítógépes beavatkozás, de hát az egyéni szoc. probléma. Mégis mindenképpen megéri megnézni, vagy legalább belekukkantani a sorozatba.
Da Vinci's Demons
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Szomb. Aug. 17, 2013 10:45 am
Melissa Hobbs írta:
Nem csak zenét, hanem sorozatot is ajánlok. Történelmi szempontból azért vannak benne bukfencek, ahogy utánanéztem a dolgoknak, és nekem már túlságosan sok néha a számítógépes beavatkozás, de hát az egyéni szoc. probléma. Mégis mindenképpen megéri megnézni, vagy legalább belekukkantani a sorozatba.
Da Vinci's Demons
Támogatom az ötletedet! Pazar kis sorozat és DaVinci finoman szólva is kattant.
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Aug. 22, 2013 5:19 pm
És mivel ma van születésének 151. évfordulója:
*-*-*-*
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Aug. 22, 2013 11:18 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Pént. Aug. 23, 2013 4:48 am
*----*
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 47
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.
Tárgy: Re: Muzsika Tv Vas. Aug. 25, 2013 11:29 pm
Nem zene, de azt hiszem érdemes.. alig 6 perc az életedből!
Ezért röhögöm körbe amikor valaki azt mondja: "Ez csak egy hangya.." és rátapos!
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Aug. 26, 2013 9:09 pm
Paul Harrison
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 51
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.
Tárgy: Re: Muzsika Tv Kedd Szept. 03, 2013 9:22 pm
Megint én, egy másik.. bőrben és újra nem zenélek, de újabb két gyöngyszemre hívnám fel a figyelmet. Mármint.. annak aki szereti a szellemi táplálékot, és nem csak a dirr-durr-csitt-csatt a menő!
Az első film egy hihetetlen túlélés, az emberi kitartásról, arról hogy mi az ami bennünk lakozik ha az ember megerőlteti magát, és tényleg élni akar! Igaz történet... és nem kasszasiker sablon katasztrófafilm. Azt hiszem ennyi elég.
A másik film pedig.. amibe a jóóó ég tudja hogy keveredtem bele, vagyis.. mondjuk úgy hogy "külső ráhatásra" bár forgattam a szemem, mégis kitartottam ééés.. érdekes mögöttes értelmeket fedeztem fel. Ki vagy.. ki lehetnél.. és merre tartasz... Kik mások.. és főként hogy mit tud a világ körülötted... Jóóó kis elmetorna, ha magadba nézel. Már aki szeret némi önkritikát is gyakorolni. Nem vétek. Uraim, ha Ti is rászánjátok magatokat ahogyan én, csakis kitartással és eltökélten mert nehéz menet, néhol csöpög.. - néhol.. - pláne a vége de ez Amerika.. Viszont ha több akarsz lenni egy darab húsnál, és felfogni mit is rejt az önértékelés és az értelem.. én azt hiszem nem fog megártani. ;)Bár kétség kívül inkább női "táplálék", én.. végül nem bántam meg.
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Vas. Szept. 08, 2013 6:22 pm
Imádom a filmzenéket És bűnös vagyok, mert már a 3. perc előtt leragadtam filmnézésben, de.. na mindegy MUSE... kedvenc Valahogy a filmekben mindig sikerül egy újabb gyöngyszemet elrejteniük tőlük a készítőknek
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Szer. Szept. 11, 2013 10:56 pm
Nagyon kis édes zene a klip is aranyos *-*
Set fire to your hair Poke a stick at a grizzly bear Eat medicines that’s out of date Use your private parts as piranha bait
Dumb ways to die, so many dumb ways to die
Get your toast out with a fork Do your own electrical work Teach yourself how to fly Eat a two week old unrefrigerated pie
Invite a psycho-killer inside Scratch your drug dealer’s brand new ride Take your helmet off in outer space Use your clothes dryer as a hiding place
Dumb ways to die, so many dumb ways to die Keep a rattlesnake as pet Sell both the kidneys on the internet Eat a tube of superglue “I wonder what’s this red button do?”
Dress up like a moose during hunting season Disturb a nest of wasps for no good reason Stand on the edge of a train station platform Drive around the boom gates at a level crossing Run across the tracks between the platforms They may not rhyme but they’re quite possibly
Dumbest ways to die ie Dumbest ways to die Dumbest ways to die So many dumb So many dumb ways to die
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Szept. 12, 2013 10:20 pm
Csak úgy tetszik, nincs sok értelme, nincs sok szövege, de relax <3
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Szept. 12, 2013 11:55 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Vas. Szept. 15, 2013 10:14 am
genesis *-*
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Kedd Szept. 24, 2013 1:37 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Szept. 30, 2013 1:52 am
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Szept. 30, 2013 9:10 am
Egyszerűen imádom... Jobb mint az eredeti *-*
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Szept. 30, 2013 1:00 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Kedd Okt. 01, 2013 10:53 pm
Valószínűleg kevesebb embernek fog tetszeni, mint az ellenkezője
A zene világnapjának (október 1.) életre hívója, Yehudi Menuhin, a nagyszerű hegedűművész és pedagógus 1975-ben, az első világnap tiszteletére írott köszöntőjében ezt mondta: "Arra szeretnék buzdítani minden várost, falut és országot, hogy rendezzenek sokféle zenei eseményt ezen a napon. Örülnék, ha nemcsak koncerteken, rádióműsorokban szólalnának meg régi és főként mai művek, hanem spontán megnyilvánulásként utcákon és tereken is muzsikálnának énekesek, kórusok, dzsessz-zenészek és a komolyzene legjelentősebb előadói."
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Szer. Okt. 02, 2013 5:25 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Okt. 03, 2013 7:27 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Vas. Okt. 06, 2013 7:55 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Okt. 07, 2013 5:21 pm
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Muzsika Tv Hétf. Okt. 07, 2013 11:06 pm
Újabb néznivaló... Elég ha annyit mondok.. az adrenalinfröccs mámorító!
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Muzsika Tv Csüt. Okt. 10, 2013 8:18 pm
Ha valaki szeret hallani a világról.. akit érdekelnek az ismeretek, a tudás, az információ, és hisz abban hogy a tudással több lesz, feltétlenül ajánlom ezt a tv sorozatot. A filmesek magyarok.. két, sok veszélyt vállaló újságíró, egész földrészeken át a legkisebb, legeldugottabb és legvitatottabb helyeken készítenek (kis)filmet sokszor olyan dolgokról amikről az átlagember még csak nem is hallott hogy létezik. Ha elég erősnek érzed Magad végignézni.. és szereted tudni mit rejt a világ még körülötted, mindenképpen ajánlom ezt a sokszor kézikamerás dokumentumfilm sorozatot. Én azt mondom egyik részen se lehet unatkozni...
u.i.: A sorozat egyes részei többnyire teljes terjedelemben megtalálhatók a youtube-on.