Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Szer. Május 06, 2015 3:20 pm
Próbálj meg most belépni a névvel és az emilio jelszóval. Ha nem megy, sikíts.
Szerk.: Basszus! Ne haragudj, elnéztem...a mostani regisztrációdnál változtattam meg a jelszót. A névvel - amit az előbb leírtál - nem található regisztráció, gondolom nem volt kész a lapod két héten belül és azért töröltük. Még egyszer elnézést.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Csüt. Jún. 04, 2015 10:57 am
Szeretném kérni a karakterem jegelését/fagyasztását, ki hogyan nevezi. Nem érzem benne a lehetőséget, úgy tűnik a játékostársaim sem.
Ha visszatér az ihlet, kérni fogom az aktiválást.
Köszönöm.
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 46
◮ hozzászólások száma : 225
◮ join date : 2015. Jan. 23.
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Csüt. Jún. 04, 2015 11:16 am
Szeretném kérni karakterem jegelését. Mivel aki Lazart hirdette (Beck B. O'Connor) már egy jóideje nem aktív, nélküle nem szeretném semmilyen irányba sem terelgetni a félig-meddig hozzá tartozó karaktert. Fel fogok nézni viszonylag gyakran, és ha látom, hogy esetleg aktivizálná magát, akkor azonnal vissza is térek, de addig is elnézést a játékpartnereimtől. Tudom, hogy nem fair...csak tényleg nem szeretném Beck nélkül irányítani Lazar életét. Előre is köszönöm, és még egyszer bocsánat!
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Pént. Aug. 07, 2015 9:02 pm
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az Előtörténet linkjét a profilba nem lehetne-e kibiggyeszteni? Lehet, hogy oka van, hogy nincs rá opció, de én mondjuk határozottan szeretem, ha el lehet érni az ET-t könnyen és nem csak a kari hszei között mazsolázgatva.
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Pént. Aug. 07, 2015 9:09 pm
Aida Julieta Morillo írta:
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az Előtörténet linkjét a profilba nem lehetne-e kibiggyeszteni? Lehet, hogy oka van, hogy nincs rá opció, de én mondjuk határozottan szeretem, ha el lehet érni az ET-t könnyen és nem csak a kari hszei között mazsolázgatva.
Nem tudom terveznek-e ilyesmit a lányok, de ha gondolod, akkor BBC kóddal rittyentsd oda a that's me részhez. ([*url*=LINK IDE] ET [/url]) - csillagok nélkül. ^_^
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Pént. Aug. 07, 2015 9:14 pm
Végső soron ez lesz igen, csak másnál is, ha szívesen olvasnék egy ET-t mondjuk játék előtt így egyszerűbb lenne, de akkor meglátjuk, hátha lesz majd ilyesmi.
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Pént. Aug. 07, 2015 9:20 pm
Aida Julieta Morillo írta:
Végső soron ez lesz igen, csak másnál is, ha szívesen olvasnék egy ET-t mondjuk játék előtt így egyszerűbb lenne, de akkor meglátjuk, hátha lesz majd ilyesmi.
Szerintem ha Nora jön, akkor meglesz. Vagy legfeljebb skinváltáskor esedékes(ek) az újítás(ok).
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Pént. Aug. 07, 2015 10:12 pm
Szupiiii! És köszönöm a gyors reakciót.
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Hétf. Aug. 10, 2015 6:04 pm
Csak nem jön az ihlet, szóval kérném Douglas törlését. Majd talán egyszer valamikor, valahogyan.
Sziasztok addig is!
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Kedd Aug. 11, 2015 3:02 pm
Vendég írta:
Csak nem jön az ihlet, szóval kérném Douglas törlését. Majd talán egyszer valamikor, valahogyan.
Sziasztok addig is!
Megvagy. Mihamarabb várunk vissza!
Belle Stevenson
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : ✞ Las Vegas & Lady Esther Kastélya ✞
◮ hozzászólások száma : 17
◮ join date : 2014. Dec. 31.
Tárgy: Re: Kérések, kérdések Vas. Aug. 23, 2015 9:58 pm
Sziasztok,
szeretném kérni ezen karakterem visszavételét a civil csoportba, hogy újra színesben pompázzon a nevem.