Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Dominic Preston Csüt. Aug. 15, 2013 6:19 pm
Dominic Thomas Preston
30 • Los Angeles • Clients • Sick Boy • Marco da Silva
Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: humoros, szexi, kielégíthetetlen, egoista, nyitott
◆ negatív tulajdonságok: önző, nárcisztikus, háremélvező, az alkohol és a drogok nagy szerelmese, rosszul tűri a kötöttségeket
◆ egyebek: amit fontosnak tartasz a karakterről
Történet vagy szerepjátékos példa
Valami hideg csapdossa a hátamat már órák óta. Meg kéne mozdulni. Kinyitom a szemem. Los Angeles tojásokat azonnal készre nyomató napja már fenn van az égen. A retinám szénné ég, jobb ha becsukom a szemeimet. Nagy levegőt veszek, amit nem kéne, mert azonnal felporszívózok fél tonna vizes homokot a számba. Várjunk, várjunk. Homok? Szóval nem egy egzotikus néger csaj legyezgeti a hátam, és nem is anyám ver vizesruhával. Akkor bizony megint sikerült kiütnöm magam a srácokkal a parton. Felülök, még mindig félvakon. Egyik felem sáros, a másik csak helyenként sós. Körbenézek magam körül. Meztelen, vagy félmeztelen srácok meg csajok mindenfelé. Egy tonna cigicsikk, és egyéb finomságok. Kemény éjszaka volt tegnap is. Jöttek azok a suttyók a völgyből, megtanítottuk nekik hogy hol a helyük, végül az összesnek a nőjét megdugtuk. Felénk így megy. Ha hozod a csajod, akkor baszd be a közösbe is. Egy csapat vagyunk a srácokkal. Mindent megosztunk. Szó szerint. A kiskölykök a környéken meg felnéznek ránk. Minket a szüleink nem tömnek lóvéval. A saját anyám egy csavargyárban gürizik. Mindennap amikor hazamegyek és látom kimerülve aludni a kanapén megfogadom, hogy kirángatom ebből a szarból, és olyan életet teremtek neki amilyet megérdemel. Egyszer basszátok meg, egyszer lesz lóvém normális környéken élni, és akkor elhúzok innen a srácokkal együtt. Na, ez volt a vágyam 18 évesen. Azóta is Los Angelesben lakom, anyám már nem él, de legalább életének utolsó éveit jó helyen töltötte. Velem mi van? Nyitottunk egy tetkó szalont a srácokkal, és szörfdeszka bizniszt is nyomunk. Meg a kis mellékeseket persze. Itt nem él olyan ember akinek ne kéne fű, egy kis kokó, vagy valami egyéb. Megkomolyodtam-e? Rendes ember lettem-e? Kurvára nem. A húgom prostiként dolgozik Vegasban, lelke rajta. Néha beugrom hozzá, bulizok pár napot, megkúrok pár csajt, és itt ki is fúj. Van-e nőm? Van hát. Lövésem nincs mit akar még tőlem, de évek óta húzzuk már a nótát. Ha elküldöm a faszba, ha megdugok mást, mindig visszajön, mindig visszafogad, mindig megbocsát. Ő dolga. Belenézek az izgin fénylő kék szempárba, és elélvezek. A kis ügyes meg mindent lenyel. Feltápászkodom a kanapéról, és a félbehagyott jointomért nyúlok. Kivánszorgok az erkélyre és a várost bámulom. Gyere élet! Én mindent elfogadok amit adsz. Ha szar, mutatok egy baszd meg-et. Engem nem törsz meg. I’m so fake I’m a dirty little bastard. Fake. I was always so plastered. Fake. You say it’s true. Fake. I’m a dirty little whore. Fake. I’m everything and more. Looks like I’m fake. Just like.. Just like you!
[You must be registered and logged in to see this link.] All we know is... She's called The Stig.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Dominic Preston Csüt. Aug. 15, 2013 6:41 pm
ELFOGADVA Úúú, azt hiszem, egy igazi kemény fickóval van dolgunk. Tetszett, foglalj és játssz! DE rakj be magadnak aviképet!!!!