KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Kayline Rice Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Kayline Rice Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Kayline Rice Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Kayline Rice Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Kayline Rice Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Kayline Rice Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Kayline Rice Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Kayline Rice Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Kayline Rice Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 137 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 137 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Kayline Rice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Kayline Rice Empty
TémanyitásTárgy: Kayline Rice   Kayline Rice Icon_minitimeSzomb. Aug. 17, 2013 4:55 pm

Kayline Eleanor Rice
28 • Nipton, California, USA • Luxury prostitutes • She is playing with the fire • Izabel Goulart
Karakter személyisége

◆ pozitív tulajdonságok: jó hallgatóság; kreatív; jó probléma megoldó; segítőkész és figyelmes; remek színésznő; mindig tudja, hogy mit mondjon. Remek továbbá az emberismerete, és általában jól átlátja a helyzeteket, de tudja, hogy mikor hallgasson. Szenvedélyes, időnként érzelmes.

◆ negatív tulajdonságok: lobbanékony; képtelen titkolni az érzéseit; szeszélyes, mint a tenger; nagyhangú; nem fél kimondani, ha valami nem tetszik neki; időnként hajlamos hagyni, hogy rossz útra csábítsák. Jó pénzért, néha túl sokat vállal be.

◆ egyebek: éppen a memoárján dolgozik, ami hivatásából fakadóan egészen biztos, hogy hatalmas botrányt fog maga után vonni, hiszen rengeteg jól ismert kuncsafttal büszkélkedhet. Ezen felül gyengéd érzelmek fűzik Damienhez, pedig tudja jól, hogy nem szabadna hagynia, hogy utat törjenek maguknak a felszínre a vágyai iránta. Nem is olyan sokkal korábban még erősen drogfüggő volt, mára azonban búcsút mondott a tudatmódosítóknak.
Történet vagy szerepjátékos példa
Kopog az eső az ablakon. Odalent egész Vegas fényárban úszik, én mégis nem teszek mást, mint ülök az ágyamon, és bámulom az egyre sokasodó cseppeket az üvegen. Direkt nem húztam el a függönyt, mert aki jönni fog hozzám, az szereti, ha megvan az érzése, hogy bármikor kukkolhatnak bennünket, mert nincs, ami eltakarja a szeretkezést. Nem, nem szeretkezés. Egyszerű szex, nem több.
Halk sóhaj szökik ki vörösre festett, dús ajkaim közül, míg szemeim ábrándosan csillannak meg, ahogyan látom magam visszatükröződni szemből. Igen, valahol talán engem is beindít a tudat, hogy noha nem láthatnak az épület ilyen magasan fekvő emeletén, de mégis megvan az esély rá, hogy más körülmények között bárki beláthatna ide. Perverz kissé a kedves képviselő úr, aki hamarosan meg fog látogatni, de ha ez kell neki, akkor bizony tőlem ezt is fogja kapni. Ugyan szívesen elkísértem volna őt arra a bankettre, amelyen ma este részt vett, de valószínűleg nem volt rám szüksége, csupán az este remek zárásának számító szexre, amelyet én voltam hivatott szolgáltatni. Mintha megtisztelve kellett volna érezni magam emiatt… Egy nagy fenét!
Míg rá vártam a szokásos hotelszobában, hajamat újra a vállam mögé dobtam és immár az ajtó irányába fordítottam a tekintetemet. Mintha odakint csapódott volna a bejárat. Léptek zaja lenne az a tompa zörej, amely felém tart? Minden bizonnyal igen, de nem voltam képes teljesen megállapítani, hogy mi a helyzet. A drog hatása máris kezdett hatással lenni rám. Mindig megfogadtam, hogy soha többé nem fogok anyaghoz nyúlni, de ez előtt a menet előtt szükségem volt rá. Aztán egy idő múlva már nem csak ennél a kliensnél, hanem a többinél is kellett. Emiatt a szemét miatt szoktam rá, és a kiutat egyre halványabban láttam már csak. Nem estem kétségbe, a mámor elborította szép lassan az agyamat, beködösítve az összes ésszerű gondolatomat, ami eddig volt. Ajkaimon még mindig ott virult a bódultság mosolya, hosszú lábaim pedig szépen keresztezve feküdtek egymáson.
Azt viseltem, amit mindig is elvárt tőlem. Vöröset. Mindig vöröset, nem mást. Hogy azért, mert időnként durva volt és megvert, vagy azért, mert ettől indult be, akár egy bika, nem tudnám megmondani. Mindenestre ahányszor vége lett az aktusnak, mindig illett a bőröm elszíneződött rétege a ruhához. Biztosan ehhez a szép csipkézett szélű fűzőhöz is fog, pedig nem akartam. Annyira, de annyira nem akartam ezt, de valahogy muszáj volt a csúcs felé törekedni, és ez a fazon volt a belépőm. De ki kellett szállnom! Muszáj volt, az elhatározás is megvolt, csak gyenge voltam megtenni az első lépést, holott hónapok óta gondolkoztam rajta. Belefáradtam ebbe az egészbe. Le akartam szokni a drogokról, nem akartam több erőszakosságot, és talán az sem ártott volna, ha bombát robbantok. Igen, szakítanom kellett ezzel a csapdával, amiben vergődtem már hosszú ideje, és talán valami maradandót alkotni. Kacérkodtam én a gondolattal, hogy majd írok valamit, ha már újságírást tanultam, de a dolgok nagyon nem úgy alakultak, ahogyan én akartam. Egyszerűen… nem ment, és egyre nehezebbnek éreztem, hiszen az ujjak hirtelen már végig is simítottak a nyakamon, majd erős szorításba váltottak. Csak ezt az egy estét bírd még ki, Kay! Nem többet, csak egyet!
[You must be registered and logged in to see this link.]
All we know is... She's called The Stig.

A hozzászólást Kayline Rice összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18, 2013 12:16 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Kayline Rice Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kayline Rice   Kayline Rice Icon_minitimeVas. Aug. 18, 2013 11:40 am

ELFOGADVA
Óóóóóó ezek a férfiak, nyugodt életünk felkorbácsolói. Ne hagyd, hogy csak úgy maga alá gyűrjön az érzelem. Bár vannak jó példák is, mint én. Házasság, gyerekek, pedig az egész egy francos szerződéssel kezdődött. Tetszett, jó volt, imádom a pb-d, huss foglalózni.

Vissza az elejére Go down

Kayline Rice

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-