Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
26 · Moszkva, Oroszország · Addicts · Psychopathic bitch · Julia Volkova
Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: okos a maga módján, csinos, őszinte, bátor, önzetlen
◆ negatív tulajdonságok: pszichopata, szívtelen, nagyszájú, néha önző, flegma
◆ egyebek: Egy gyerekkori sokk miatt lett most olyan, amilyen. Kezelésre szorul, de szóba sem jöhet nála, hogy elmenyjen kezeltetni magát.
Történet vagy szerepjátékos példa
Kinézek az ablakon és csak a sötétséget látom. Ezek szerint máris este van. Gyorsan elment ez a kibaszott nap is, pont mint a többi. Kimászok a kényelmetlen szét feküdt ágyból és a tükörbe nézek. Egy kurvát látok, aki épp most józanodott ki a drog hatása alól. Egy kis mosoly jelenik meg arcomon, majd a fürdőbe veszem az irányt, ahol a véres ruháim vannak szét dobálva. Nem érdekel. Meztelenül lépek be a fürdőkádba, s megeresztem a meleg vizet. Rajtam is van egy pár kisebb vágás meg sebek, de most ez sem érdekel. Most csak az érdekel, hogy lemossam magamról a bűn jeleit, s tiszta fejjel vágjak bele a mai éjszakába. Élvezem, ahogy a meleg vízcseppek égetni kezdik a bőröm, miközben gondolataim a tegnap estén kalandoznak. Igen, megöltem. Azt hitte az a szerencsétlen, hogy egyből ágyba bújok vele? Hát, rosszul hitte. Még aztán ő sesett nekem azzal a kibaszott késsel, ezt nevezhetjük önvédelemnek is. Igen, rezzenéstelen arccal löttem fejbe, s a hulláját még meg is rugdostam. Tisztán emlékszem rá, s ott hagytam a pincében. Vagy fél órát álltam csak úgy a kádban, mikor azon kapom magam, hogy csörög a telefonom. Ez meg ki a fasz lehet? Fut át az agyamon, miközben kiszállok a kádból és magam köré csavarom a törölközőm. Érzem, hogy valami nem stimmel. Az egyik vágás a karomon mélyebbre sikeredett és elkezdett vérezni. Látom, ahogy a vér végig folyik fehér bőrömön, s csak oldalra döntött fejjel nézem azt, miközben a telefon még mindg csörög. Ki megyek a fürdőből, majd megtalálom a telefonom a földön, s felveszem. - Igen?Kérdezem, miközben Tatiana hangja szólalt meg. - Privet Nadya. Vchera vnezapno ischez. YA bespokoilsya o tebe . Ty v poryadke? Oroszul szólalt meg Tati, mire én csak egy nagyot sóhajtottam. Ez a kis kurva úgy aggódik értem, mintha az anyám lenne. Pedig megmondtam neki világosan, hogy engem ne pátyolgasson. - Nem, Tati, jól vagyok és igen tegnap eltűntem, volt egy kis elintézni valóm. Jelentem ki hidegen, miközben egyre idegesebb leszek erre a nőre. Nem tudom, mit anyáskodik felettem. 26 éves vagyok, tudom mit csinálok. Bár, megértem hogy aggódik, hiszen néha nem vagyok beszámítható állapotban és olyankor agresszív és pszicho leszek, de ez vagyok én. - De hova tűntél, vagy kihez?Kérdezi még mindig aggódva, mire én felemelem a hangom. - Nézd! Neked semmi közöd hozzá, hogy hol voltam, de ha ennyire tudni akarod egy férfi lakásán. Jelentem ki hidegen, miközben a másik kezemmel letörlöm a vért a kezemről. - De nem öltél meg senkit, ugye? Tati ismer, és tudja, hogy közveszélyes vagyok, s látott is már kivégezni embert. De az még Oroszoszágban volt. - Ha erre is kíváncsi vagy, akkor igen, megöltem. Fejbe lőttem valakit, de önvédelemből, bár nem fogok neked magyarázkodni. Nem soká meg állok nálad, és akkor mindent elmondok. Egy kedvűen jelentem ki, majd le is teszem a telefont. Keresek valami kötszert, és bekötöm a kezem, majd felöltözöm. Egy szakadt farmer miniszoknyát és egy egyszerű fekete pólót vettem fel, és a szokásos cipőmet. Még otthon belőttem az adagom, majd el is indultam Tatianahoz, ahogy mondtam neki. Ő olyan mint egy őrangyal, de néha már túlzásokba esik. Nem szokásom a taxizás, kocsim meg nincsen, így gyalog megyek el hozzá. Útközben össze futok egy pár ismerőssel, akik megkínálnak a piájukból. Elfogadom, majd már bódultan érkezek meg a kurvához. Csengetek, de nem nyit ajtót. Az a picsa biztos megint valakivel összefeküdt. Erősebben kezdem el nyomni a csengőt, s egy sikolyra leszek figyelmes. Össze ráncolt szemöldökkel nézek, majd habozás nélkül kiütöm az ajtóban lévő üveget, s kinyitom az ajtót. A kezem szétbasztam, de most nem érdekel. Most meg kell néznem miért sikított Tati. Nem mutatom ki, de a legjobb barátnőm és fontos nekem. Felrohanok az emeletre, ahonnan a hangokat hallottam, majd nesztelenül benyitok Tatiana szobájába. Egy hatalmas kigyúrt állat akarja megerószakolni őt. Ezt nem hagyhatom. Még jó, hogy időben érkeztem. Lerohanok a konyhába és megkeresem a legnagyobb konyhakést. Vissza sietek, majd egy mozdulattal benyitok a szobába, s komoly tekintettel nézek a férfira. Nem érzek semmit, csak szánalmat és gyilkolási vágyat. - Most megdöglesz te fasz! Jelentem ki, majd neki is esek a késsel, de nem sikerül egyből megszúrnom, hisz ő egy mozdulattal megkap és az nagy tükörnek lök, ami szét is törik. Felállok, a testem csupa vér megint, majd egy szép mozdulattal combon szúrom mire ő a földre rogy, így esélyt ad nekem, hogy jól megszurkodjam. Nem tehetek róla, imádom nézni, ahogy az áldozataim könyörögnek az életükért. Tati közben próbál leállítani, de nem tud. Ezt a pöcst itt és most meg fogom ölni. A drog hatása és az alkohol bódítása teljesen elködösítették az agyam. Még egyszer vállon szúrom, mire felordít ez a vadkan, majd legugolok hozzá és a szemébe nézve átszúrom a mellkasát. A kést benne hagytam addig, ameddig teljesen meg nem hal. Szemeim Tatiana-ra szegeztem, aki látszólag teljesen lesokkolt a kis vérfürdőtől. Én lelülök az ágyra és rágyújtok egy cigire. - Na mi van veled? Ne legyen ez véget a köcsög végett bűntudatod. Nekem sincs. Vonom meg a vállam, majd Tati is megszólal remegő, halk hangon. - Te nem vagy normális. Megölted. Csak ennyit tud kimondani a sokkba esett nő, amire én csak egy mosollyal reagáltam, mad mikor elszívtam a cigimet eloltom a csikket. - Te hálátlan kurva. Ha én nem lépek közbe akkor ez az állat képes lett volna akaratod ellenére megbaszni, baszd meg! Kiabáltam vele, de nem is kell hálásnak lenni. Csak majd el kell üntetnie ezt a hullát, mert itt nem rohadhat meg a lakásban. - Most levisszük ezt a tetves hullát, és elvisszük valamelyik folyóhoz és megszabadulunk tőle. Jelentem ki, mire Tati is csak bólint egyet és már úton is vagyunk a kocsijával a legközelebbi folyóhoz......
[You must be registered and logged in to see this link.] All we know is... She's called The Stig.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Nadja Dushku Szer. Aug. 28, 2013 9:17 pm