KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 179 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 179 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Asa & Frederic ~ the wounded eagle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Asa & Frederic ~ the wounded eagle Empty
TémanyitásTárgy: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeKedd Szept. 03, 2013 10:27 pm

Esik az eső. A házam előtt állok, a kezeim a zsebemben pihennek. Hunyorogva nézek fel az égre, és abban a pillanatban belehasít a fájdalom a fejembe. Szisszenve kapok a halántékomhoz, és finoman masszírozni kezdem, annak reményében, hogy sikerül elmulasztanom a fájdalmat.
Manapság túlságosan is gyakoriak a migrénjeim. Napi rendszerességgel lobban fel bennem, mint valami groteszk érzelem, és képtelen vagyok aludni tőle, és sokszor ébren ülök az ágyamban, forró teát iszok, és nagyon gyakran előfordul az is, hogy sírok a fájdalomtól. A plafonra nézek mindig, figurákat, táncoló alakokat vetítek oda, akik a tűz körül keringenek indiánok módjára, és mindig megpróbálom a hangjukat a fejembe képzelni, ezzel kizárva a fejemből a fájdalmat. Sosem sikerül.
Olyan, mintha kalapáccsal ütnék a koponyámat belülről, sok kicsi manó, akiknek az a feltett szándéka, hogy engem megöljenek, mert romlott pap vagyok.
A gyakori fejfájásaim már nem is engedik, hogy szexuálisan kiéljem magam, és nem tudok rendesen dolgozni sem, nem tudok misét tartani, és gyakran azon kapom magam, hogy mereven bámulok magam elé, a szemeimbe könnyek szöknek a fájdalomtól, és többen kínosan torkot köszörülnek, köhécselnek, mintha zavarná őket az, hogy sírok. Hiába nem teszem szándékosan, mégis... úgy néznek rám, akár egy érzelmi rokkant férfira. Azt várják, hogy bármelyik pillanatban elsírhatom magam, hangosan, hüppögve, akár egy kisfiú, akinek meg kell lapogatni a hátát, hogy megnyugodhasson.
Szörnyen fáj a fejem. Sóhajtva ellépek a faltól, ki az eső alá, és ismét zsebre rakom a kezeimet. Lassan, unottan rugdosom a pocsolyákat, a nadrágomra felfröccsen a sár, a sötét anyagot méginkább besötétítve. Nem tudom elhinni, hogy ennyire... ennyire kínozzon engem az időjárás. Lüktet az agyam, minden egyes hajszálam égnek áll, és igazából már azt se tudom, hogyan mulaszthatnám el nyom nélkül, mert... képtelen vagyok létezni ezzel a fájdalommal. Olyan, mintha belülről püfölnék a koponyámat. Nem túlzok, mikor azt mondom, hogy a pislogás is fáj. Ha elfordítom a fejem, fájdalmat érzek – ha félrenézek, az is fáj. Minden nap át kell ezt élnem már egy ideje, és nem tudom az idejét annak, mikor aludtam egy egészségeset. A fájdalom mindent elnyom bennem, és nem tudok aludni, különben a saját kétségbeesett sírásom ébreszt fel.
A zsebemben aprópénz csörög, pár érme egymásnak zörren, és még ez a kis zaj is olyan, mintha egy hatalmas gong bődülne el a fejemben. Az emberek megbámulnak, amiért az ajkaimat összepréselem, a nyelvemre harapok, és a homlokom ezer és egy ráncba szalad, hogy lenyeljem feltörekvő sírásomat.
Nem hiszem el! Mindenkinek az fáj, amije a leggyengébb, de ennyire még az én fejem sem gyenge, pedig... nem vagyok egy IQ-fenomén, paplétemre.
Letörlöm a könnyeket – esőcseppek? – az arcomról, és szívok egyet az orromon. Nem sírhatok
(Nem sírok – ezek csak az ég könnyei az arcomon)
mindenki előtt, szégyenszemre, férfiként, mégis azt teszem – az arcomat könnyek csíkozzák, fájdalmasan végigmarják a bőrömet, ahogy lecsordulnak, mintha savcseppek lennének, és a torkom ég az elfojtott zokogástól.
Kétségbe vagyok esve. Nem tudok hová menekülni a fájdalom elől, nem bújhatok be a párnák alá, az ágy alá, a szekrény alá. Mindenütt megtalál, utánam mászik, és a fejembe kúszik, és vörös szemei felvillannak a sötétben, akár egy éhes fenevadé. A morgás felér a lüktetéssel, minden egyes vad morranása belehasít a fejembe, a jeges csöndet metszi ketté, és a villanás, a villám szinte megvakít, fehéren izzik a szemem mögött, és legszívesebben ordítanék, ordítanék, ordítanék. Nem tudom, mihez kezdjek ezzel az érzéssel, hiszen... nem tudom, hogy mit tehetnék ilyenkor.
Szörnyen fáj, szörnyen kínoz, szörnyen sanyargat – és én tehetetlenül állok előtte, mintha nem érhetnék hozzá, különben megégetné a kezemet.
Nem használ a gyógyszer, nem használ a vérnyomáscsökkentő, de orvosnál még nem jártam. Tudom, hogy mi lenne a válasza. Migrén, ez ellen a forró takaró, az elsötétített szoba és egy kiadós alvás használ csak, a gyógyszerek mutatóban sem jók.
De hát... nem aludhatok. Nem akarok aludni. Muszáj szaporítani az ébren töltött óráim számát, hogy minél több időt kihasználhassak annak érdekében... minek is? Fogalmam sincs. Egyszerűen nem akarok aludni... muszáj ébren lennem. A munkám sem engedi. A misék általában reggel és késő este vannak, és egyikről sem késhetek el, még betegen sem.
Befordulok egy üresnek tűnő utcába – sikátor, talán – annak reményében, hogy itt talán kevesebb zaj lesz, mint az eső ellenére is feltűnően zajos nyílt utcán.

A karjaimban tartom őt. Gyenge pulzusát alig tudtam kitapintani, halkan beszéltem hozzá, hogy ébren tarthassam őt, de mire a házamhoz érek, szinte biztos vagyok benne, hogy elájult.
A sebe vérzik, folyamatosan, kérlelhetetlenül szivárog belőle az élet, és én kétségbeesetten állok csupán fölötte, miután bekötöztem, és sikerült belőle kihúznom bár mondatot. Nem értettem tisztán, mikor a nevét mondta, de nem is erőltettem. Hadd pihenjen.
Szúrt seb. Felszakadt a húsa. Mi történt vele...? Nem sok orvosi tapasztalatom van, de annyit azért felfedeztem, hogy rettentően mély, és ezt inkább már össze kéne varrni. De egyelőre nem merem orvoshoz vinni. Ki tudja... lehet, hogy körözik. Bármi megtörténhet.
Angyali arcát elnézve azonban megcáfolom a saját felvetésemet. Ártatlan... mi történhetett?
Vissza az elejére Go down

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeSzer. Szept. 04, 2013 6:45 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fred & Asa

<

Szenvedtem, a fájdalom a forrósággal együtt mart föl bennem mindent, egész etse fent voltam, hol ébren, de öntudatlanul próbáltam megszabadulni a hallucinációktól, a rémképektől, hol visszaájultama  sötétbe, mikor már nem bírtam tovább. A kettő között lengedeztem, a múltban és a jelenben. Hol a lanapén fekve találtam mabam verejtékben úszva, égő testtel, hol a gyermekotthon harmadik, orvosi emeletének hideg kőpadlóján, idegen férfik előtt térdelve. Bárhol voltam, nem volt jó. Háromkor a testem már nem bírta tovább, és elájultam, vagy elaludtam, a lényege ugyanaz volt. Tízig nem keltem föl, akkor is csak nehezen. Tudtam, hogy este beszéltem, de azt nem, hogy angolul, vagy oroszul, fogalmam sem volt, és arról sem, hogy mit. De már lejjebb ment a lázam, három fokot biztos, így lehet, hogy elértem a 39-et, ami azért jó volt a korábbihoz képest. Ködösen kezdett felrémleni az este, a pasi, hogy miért vagyok egy kanapén... te jó ég, egy idegen férfi felvakart a földről. És haza hozott... ez egyre rémisztőbb... bár mekkora mázli, hogy nem a kórházba, ott el is kaphattak volna, hiszen keresnek..
Laposakat pislogva néztem körbe, és láttam meg Őt. Már emlékeztem rá, ismerős volt az arca. Milyen helyes basszus...  Lassan felültem, hogy ne szédüljek meg, és őt néztem halk szuszogással. láttam, hogy lekerült rólam a fölső, és felkerült egy kötés. Hálás voltam... és magamnak is, amiért tegnap reggel lefürödtem. - Köszönöm. - Néztem rá óvatosan, és halkan beszéltem, lassan, gondosan figyelve, hogy angolul beszéljek. - Ne aggódjon, nem vagyok bűnöző, nem késeltek meg, de mondjuk keresni keresnek. - Sóhajtottam fel. Nem voltam éppen a legfényesebben, de már nem is kínlódtam annyira, mint pár órával ezelőtt. - Csak elszöktem az árvaházból egy éve és pár napja akartam kenyeret lopni... a pasi meglökött, és leestem az erkélyéről, bele a kerítésébe - Fintorodtam el az emlékre, aztán eszembe jutott, mit hagytam ki. - Asa vagyok - mutatkoztam be, aztán pillantásommal óvatosan feltérképeztem a szobát, a fölsőm után kutatva. Félmeztelenül mégsme léphetek le. Aztán eszembe jutott valami, és el is felejtettem a felsőmet. Azonnal a férfira néztem. - Kérem, ne mondja el nekik, nem akarok visszamenni - Remegett meg hangom a páni félelemtől. Ha visszamegyek, úgy megbüntetnek, hogy hónapokig nem fogok tudni lábra állni... vagy soha többé nem fogok felébredni, mint az a Lewis srác, aki fél évre szökött el, és valaki feladta. Csak a fekete koporsóban lépte át a küszöböt pár nap múlva. A félelemre éreztem, hogy elsápadok, aztán már sírva is fakadtam. Nagyon gyenge voltam, és a legkisebb dolog is kibillentett az egyensúlyomból. - őt is agyonverték érte - Felhúztam térdeimet és rájuk hajtottam a fejem, úgy adtam ki magamból a feszültség nagy részét.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeVas. Szept. 15, 2013 1:02 am

Döbbenten figyelem őt, angyalian gyönyörű arcát, és legszívesebben a karjaim közé húznám őt, hogy megnyugtassam, hiszen… annyira, borzasztóan zaklatott! Meg akarom nyugtatni, de egyelőre nem mozdulok.
Végre felébredt. Végre láthatom szemeinek kékjét, ahogy rám villan a pillantása, és íriszeinek mélysége hihetetlen titkokat árul el, amikről még csak nem is álmodhattam. Hollószín haja csatakosan tapad a homlokára, épp ezért állok fel, hogy kimehessek a fürdőszobába.
Persze, út közben megállok az ajtóban, hogy hallgathassam, mit is mond.
Érezhetően ügyel a szavakra, hogy pontosan formálja őket, zökkenőmentesen ejtse ki a hangokat a száján, és ez valahol megnyugtat.
Beszél hozzám. Azt hittem, nem fog megnyílni; hiszen idegen vagyok számára. Egy egyszerű férfi, aki talán megijesztheti a külsejével. Ha tudná, mi a munkám… kitérne a hitéből, ha egyáltalán van neki olyan.
Gyönyörű fiú.
- Nem aggódom, hogy esetleg köröznének – mosolyodom el, és vállamat az ajtókeretnek támasztom, a karjaimat összefonom a mellkasomon.
- Nem lesz semmi baj – ígérem, ahogy behátrálok a fürdőszobába, és megnyitom a kádban a csapot, testmelegre, talán egy kicsit melegebbre állítva a vizet, majd, míg várok arra, hogy megteljen a kád, visszamegyek a fiúhoz.
Gondosan, tartva a kellő távolságot, leülök mellé, és kezemet a homlokára simítom, félresöpörve izzadt tincseit, megnézve, lázas-e még.
A bőre lüktetően forró, de már nem olyan vészes, mint mikor hazahoztam őt. Kerülöm a szemkontaktust, nem akarván őt megijeszteni.
Mi történhetett vele? Nem tudok rájönni, mi történt vele, hiszen… életemben nem láttam még ilyen szúrt sebet. Félek, durván el fog fertőződni, és ő belehalhat.
Nem akarom, hogy belehaljon. Azt akarom, hogy nálam lakjon. Életben kell maradnia. Gyönyörű arcvonásaitól feldobban a szívem, és mélyen elküldöm magam a francba, amiért ilyeneket gondolok róla. Nincs is jogom… ilyeneket gondolni róla. Fiatal.
Elképesztően fiatal.
- Megszöktél? – nézek rá hitetlenkedő tekintettel, majd azonnal rendezem arcvonásaimat, ahogy meglátom: a felsője után kutat. Legalábbis, azt hiszem.
Elkezdem kigombolni az ingemet, majd kibújok belőle, és a vállára terítem. A takaróért nyúlok, és óvatosan betakargatom vele. Gyengéd mozdulatokkal a vállára simítom a takarót, hogy minél inkább felmelegíthessem.
- Nem fogok senkinek sem szólni – ígérem, miközben felállok, és a fürdőszobába megyek újfent, hogy ellenőrizzem a vizet.
Csurgatok némi tusfürdőt a hömpölygő vízbe, majd a kezemmel felkavarva felhabosítom azt. Elzárom a csapot, és a farmeromba törlöm a tenyeremet és a kézfejemet. Visszamegyek a fiúhoz, majd elmosolyodom, gyengéden, szeretetteljesen.
- Frederic vagyok – ejtem ki különös francia akcentussal a saját nevemet.
Amikor bemutatkozom, szinte mindenki azt hiszi, hogy káromkodom. Különös, szerelmes anyanyelvemmel a birtokomban örökké kuriózum leszek Las Vegasban, hiszen ritkák a franciák.
Gyakorlatilag alig látni néhányat, és a legtöbbjük messzire elkerül engem, mintha bizony verekedtem volna már. Szörnyen bántó az, ha egy nemzeti rokonommal találkozom, ráköszönök, de nem viszonozza a gesztust. Szigorúan mered maga elé, a saját lépéseit figyelve, és gyakran nekimennek az oszlopoknak, annyira arra figyelnek, hogy ne nézzenek rám, és ignorálják a köszönésemet.
Miért teszik ezt? Talán azért, mert francia létemre pap lettem? Az örök szerelmesek diktatórikus hazájában ez sosem volt megengedett, hogy egy másik nemzetiségű ember legyen pap.
Mindig a népből választottak embert, aki ellátta a lelkipásztor feladatait.
Itt Las Vegasban minden annyira más. Csodálatos, mégis félelmetes szféra lengi körül a várost, és ha csak arra gondolok, mi minden történik, kiráz a hideg.
Minden figyelmemmel Asa felé fordulok, és kezeim közé fogom az ő kezét.
- Semmi baj nem lesz – mondom gyengéd hangon, és hüvelykujjammal körözni kezdek a kézfején, ezzel is nyugtatva őt.
Elvégre, ha már behoztam a házamba, és elláttam a sebét, ezt az intim közelséget igazán megengedhetem magamnak.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeVas. Szept. 15, 2013 9:02 pm

Fred & Asa

<

Angolul mindig nehezen beszéltem, leginkább azért, mert az volt az őrök nyelve, és mkülönösen védték, és ingerültek voltak rá, ha nem tudtam, normálisan mondani, akcentus nélkül, de nem lehetett rajta mindig segíteni, mikor fáradt voltam, vagy éppen ébredtem, fájt valamim, megijedtem  még angolul is elfelejtettem, nem hogy a kiejtéssel törődtem volna. Ez persze felhúzta őket. Na mindegy. Vacogtam csendesen, mikor kiment, majd' megfagytam. Persze, nem, csak a testem rendesen befűtött magának ahhoz, hogy bármilyen külső hőmérséklet jégverem legyen neki, ami hűvösebb, mint negyven fok. Nem mondtam semmit arra, hogy nem lesz semmi baj. Lázas vagyok, félhullának érzem magam, egy lyuk tátong az oldalaom, nincsen családom, és ha elkapnak visszapaterolnak az árvaházba, ahol jobb esetben megerőszakolnak, rosszabban megölnek. Tényleg... minden a legnagyobb rendben. Csak az életem a tét. Nem mintha, ez bármikor is érdekelt volna. Most sem, csak ez a fájdalom ne lenne, nem bírom el, túl sok nekem.
Mikor visszajött a homlokomra simította a kezét, hidegnek éreztem, szívem zaklatottan verte bordáim börtönét, forgott a gyomrom, félő volt, hogy kidobom a tegnapi szerény ebédemet, az elég kínos lett volna. Magam elé néztem, féltem, és amúgyis minden mozdulat fájdalmat okozott, lehunytam a szemem, még az is égett. Kérdésére vállat vontam. - Képtelen votlam ott maradni. Ha akár egy nappal többet kellett volna ott lennem... már őrült lennék, érzem. Mindenki tudja, mikor szakad el a cérna- Motyogtam csendesen összébb húzva magamat. Az ingének nagyon finom illata van, és a takaróval együtt csillapítja testem vad remegését.  A nevére bólintottam, és mikor elment körülnéztem a helyen, semmi extra, nem tűnt úgy, hogy nagyon kéne félnem bármitől is, így nem futottam ki, megvártam, míg visszajön. Ujjai járkálására kezemen megnyugodtam, egy kicsit kifújtam a levegőt, majd felnéztem rá. Kék szemeim most egy árnyalattal sötétebbek voltak, és csillogtak a láztól, és a könnyektől, enyhén ki voltak vörösödve. Ajkaim cserepesek voltak, de vörösek, bőrőm a szokottnál is fehérebb. - Nem kéne olyat ígérnie, amiben nem biztos, hogy úgy lesz - Mondtam halkan pillantásom az övébe fúrva, majd megnyaltam alsó ajkam. - Sőt, biztos, hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége - Vontam vállat a lábamat néztem. Mindegy, nekem már mindegy. Állítólag annak van esélye, aki erős lelkileg. Engem már megtörtek, képtelen vagyok újra összerakni magamat. Szemeim előtt a múlt pereg, és ujjaim folyamatosan a csuklómra csúsznak, hogy felkaparják a vékony bőrt. Nem úgy, mint ők... mikor megvágták a combom belső felét és mleni kezdett a vér. Tele van a lábam hegekkel, de az a legnagyobb. Azóta nem ellenkeztem, nem kapálóztam egyszer sem. Pillantásomba végtelen fáradtság költözik. Nem akarom ezt csinálni, el akarok menni, nem akarok élni, nem bírom tovább a magányt. - Nem akarok többé egyedül lenni. Nem bírom ezt tovább- Suttogom dermedten. Elértem a feladáshoz, nem akartam tovább küzdeni a lázzal, a gyulladással, a sötétség ellen, az ébrenlétért. Nem, vége. Nem éri meg, nincsen cél.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeKedd Szept. 24, 2013 2:03 pm

Látom, hogy fél. Mi történhetett vele azon a helyen, ahonnan ő megszökött? Bántották? De hogy bánthatnak egy ilyen fiatal, ilyen ártatlan fiút, mint amilyen ő? Rá sem szolgálhatott. Nem nézem ki belőle, hogy esetleg lopott, csalt, hazudott. Túlságosan ártatlan, túlságosan is tiszta a pillantása a láz ködén át, túlságosan is őszintén csillog. Nem tudom elképzelni róla, hogy esetleg… ölt. Biztos vagyok benne, hogy ok nélkül bántották őt, ok nélkül tiportak bele a becsületébe, alázták meg, törték meg lelkileg. Ilyenkor gyűlölöm ezt az országot. Ilyenkor tudnék szó nélkül visszamenni Franciaországba, teljesen visszaköltözni, hogy új életet kezdjek, az újnál is újabbat. De erre már nincs lehetőségem. Mivel már elhelyezkedtem, van kellő állásom, rendes fizetéssel, kvártéllyal, így nem tehetem meg azt, hogy felpakoljam magam, és kivágtassak, mint akit üldöznek. Valószínűleg a határról visszarugdosnának a „Szabad Országba”, és ha meglátnának akárcsak Párizs közelében is, lenyesnék a fejemet a helyéről. Ha csak arra gondolok, hány papnövendék társamat vetették meg azért, ami kiderült róluk az utóbbi időkben, kiráz a hideg. Nem mehetek már vissza Franciaországba, pedig minden ingerem megvan már rá.
De itt tart Katherine és Israel.
Igazából soha nem értettem, két ember miatt miért nem akarok visszamenni Franciaországba. Mindazok ellenére, amikre az imént gondoltam, még éppenséggel visszamehetnék. De velük mi lesz? Nem akarom, hogy kivesszenek az életemből örökre, és majd mikor újból találkozunk, ne emlékezzenek rám. Belepusztulnék abba, ha egyikük sem emlékezne rám. Nem tudom feldolgozni a tényt, hogy elfelejtettek. A kék pillantásuk megfertőzné a gondolataimat, és nem hagynának nyugodni, míg élek. Szerelem ez? Nem. Inkább… kötődés. Képtelen vagyok szerelembe esni bárkivel. Van bennem valami… valami fék, ami ezt meggátolja bennem. Nem engedi, hogy szerelmes legyek akárkibe. Bárkibe. Szabályosan fájdalmat éreznék, ha beleszeretnék valakibe, és talán ez az, ami rám féket rak.
A fiú szavai kizökkentenek a gondolataim közül, szinte kirángatnak a felsőmnél fogva. Felvonom a szemöldökömet, ahogy hallgatom őt. Miről beszél? Honnan jött?... Erre még nem tudtam rájönni. Milyen árvaház az olyan, ahol ilyet tesznek egy ártatlan fiúval? Nem voltam még árvaházban, de… szörnyű dolgokat műveltek ott vele. Talán jobb is, hogy annak idején nem szöktem el otthonról apám miatt. Ha egy kicsivel alacsonyabb a fájdalomküszöböm, a hatodik vasalózsinórral való verés után már elmenekültem volna. Ahogy apám ütött, vert, már bele kellett volna rokkannom, de anyám ott volt mellettem a maga prostituált valójában, és tartotta bennem a lelket.
Talán ennek a fiúnak is szüksége van egy hozzá hasonló támaszra. Segíteni szeretnék neki, hogy túlélhesse ezt az egészet… de miben segíthetek neki?
- De már itt vagy. Nem lesz semmi baj, csak… – beharapom az alsó ajkamat. – Csak maradj mellettem. – Nagy levegőt veszek, és mélyen átgondolom magamban a dolgot. Biztos jó ötlet ez, hogy magam mellett tartsam őt? Esetleg… egy olyan ember gondjaira bízhatnám őt, akiben teljes mértékkel megbízom. De… olyan nincs. Nem is lesz. Talán ezért is akarom magam mellett tartani. Ha mellettem maradna, iskolába járhatna, otthona, élelme lenne. Szállás, étel, ital… szeretet. Örökbe fogadhatnám, bár nem a törvényesebbik úton.
Nem kell tudniuk, honnan van. Nem kell tudniuk, hogy egyáltalán… mellettem van. Néhány napra elszállásolom őt, mondjuk, mert a rokonai elutaztak Afrikába a piramisokat megnézni. Elég elfogadható hazugság, igaz? Én vagyok az unokabáty, aki a gondjaiba veszi arra a pár napra, ellátja, iskolába járatja… segít neki túlélni azokat a gyötrelmesen unalmas napokat, míg a rokonok kint égnek a napon, hogy a Szfinxet fotózhassák.
A pólóm szegélyét morzsolgatom az ujjaim közt, ahogy figyelem őt. Asa-t. Az arca elgyötört, az átélt kínoktól fájdalmas. Képtelen vagyok elhinni, hogy ilyeneket tapasztalt meg fiatal kora ellenére. Akaratom ellenére is fellobban bennem egyfajta düh az árvaházak iránt, és legszívesebben felégetném mindet. De tisztában vagyok azzal, hogy ezt nem szabad, mert rengeteg árva gyermek maradna hontalanul, fázva, kínlódva. Nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, ha miattam halnának éhen. Ha lenne… ha lenne… olyan szállás, ahol élhetnének, erőszak nélkül, szeretetben, akkor az összes árvaházat felgyújtanám az Államokban.
Amint visszajövök a fürdőszobából és ismét leülök elé, immár kezemben az ő keze, a szemeibe nézek, és érezhetően remegni kezdek az elfojtott haragtól az árvaházak iránt. A kék pillantása elmélyült, láztól és könnyektől csillog. Nem hiába mondják azt, hogy a szem a lélek tükre…
- Nem ígérek olyat, amit nem tudok betartani. Ha nem tudok semmit betartani, akkor meg se szólalok – mosolygok rá. – Ezért ígértem azt, hogy nem lesz semmi baj. Nálam biztonságban vagy.
Figyelem, ahogy az ujjai a csuklójára vándorolnak, és lassan vakargatni kezdi a bőrét. Homlokráncolva nyúlok oda, elhúzom a kezét, és egy kurta pillantást veszek a felületre.
Tudhattam volna. Vagdossa magát? Komolyan? Ez mától megszűnik. Nem fogom engedni, hogy vagdossa magát, különben spártai szabályokat vezetek be.
Fredericben felébredtek az eddig elfojtott apai ösztönök! – hallom a fejemben azt a nyomorult, szarkasztikus hangot. Lepisszegem.
- Nem leszel egyedül. Velem leszel, így vagy úgy, de semmiképp sem egyedül – biztosítom, és újból rámosolygok, bár most jelentősen halványabban, árnyaltabban. Nem fogom hagyni, hogy kárt tegyen magában. Én is kárt tettem magamban, mikor még fiatalabb voltam. Ezért IS vannak ott a bilincstetoválások a csuklómon. Javarészt. A másik részébe most nem mennék bele.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitimeKedd Szept. 24, 2013 9:38 pm

Fred & Asa

<

Nem voltam hívő, képtelen voltam... olyanban hinni, ami hagyja, hogy megöljék azokat, akik elszöktek. Ebben mi a logika? Miért hagyta? Nem... nem csináltak semmi rosszat, még csak el sem voltak kényeztetve, hiszem szüleik sem volt... ezt mivel magyarázza meg Isten? Azt, hogy a gyerekek hullazsákban mennek ki, vagy mentővel. Na? Erre mi a válasz? Semmi. Csend. Én is így gondoltam, semmi értelme egy olyan felsőbb hatalomnak, ami csak megölni és kínozni tud minket... tizenhat éven át, egy évig megfagytam, aztán felnyársaltatott, ezt mind meg kéne köszönnöm? Vagy arról van szó, hogy most összesűrítette az összes szenvedésemet agész életemből a gyerekkoromra, és mostantól boldog és felhőtlen leszek? Inkább osztotta volna szét. De már mindegy, mármint... már nem tud senki megtéríteni, és köszönöm szépen, nem is kérek belőle, ő nem volt rám kíváncsi eddig, én sem leszek rá. De nem is akarok semmiben és senkiben bízni, akit nem tudok megérinteni. Szeretnék.... valaki olyanban, aki kézzel fogható, és szeret engem. Benne hinnék, neki engedném, hogy irányítgasson, csak kérnie kellene.
Felnéztem Fredre, és kifújtam a levegőt, nagyon fájt a torkom, de az arcát vizsgálgattam, szerettem volna hozzábújni, de még nem mertem megtenni.
- De meddig maradhatnék? Keresnek - Néztem vissza magam elé, és azért kicsit elgondolkodtam. Elég furcsa, hogy a pasi felszed a földről, ellát, aztán azt mondja, hogy maradjak nála, és ezt mind kevesebb, mint huszonnégy óra leforgása alatt. Na ne már, ez nekem magas. Nem mintha baj lenne, sőt, örülnék neki, de kicsit félek ettől a  nem mindennapi jelenségtől, persze, lehet, hogy ez egy csoda... Fred amúgyis elég nagy csodának néz ki. Olyan szép szemei vannak, kedvesnek tűnik, és vonz magához, hozzá szeretnék bújni, megölelni. Szerintem vele sincs minden rendben, valami negatív kisugárzása van, de nem felé, hanem mintha önmaga felé lennének problémái, ami számomra elég érthetetlen. Ő szabad, azt tehet, amit szeretne, mire vágyik még?
Szavai komolyan és megkérdőjelezhetetetlenül csengenek, nem lehet nekik ellent mondani, és én nem is akarok, csak bólogatok.
- Rendben, én... elhiszem - Motyogom, ugyan kicsit bizonytalanul, mert nem tudnám ezt bebiztosítani, ki tudja, hogy hányan keresnek és ki látott, hol tartanak a felkutatásomban. Az lenne a legszörnyűbb vég, ha maradnék Freddel, megszeretném, aztán pedig elszakítanának tőle és visszanyomnának az árvaházba. Mert akkor már volt valakim, egyfajta családom, és szerettem. Lehet, annál a pontnál tényleg elveszteném a józan eszem, mert az a gond, hogy Fredet nagyon könnyen meg tudnám szeretni, már most kedvelem, könnyebb lenne erős kötődést kialakítani felé, mint kinyitni egy chipses zacskót.
Lefejtette ujjaimat a kezemről, láttam, hogy oda villan pillantása, nem tudtam időben elfordítani a kezemet, hogy ne lássa, elkéstem, szégyelltem magam, lesütöttem a szememet, nem tudtam kimagyarázni. Vagyis dehogy nem. Az egész eddigi életem volt az ok. Remegő ujjakkal nyúélok felé, bozonytalanul simítom rá ujjbegyemet arca vonalára, ha nem húzódik el, akkor közelebb csúszok hozzá és megölelem hosszan, szeretetteljesen. Lassan húzódok el tőle, pár pillanatig összeráncolom a homlokomat, és megnyalom ajkaimat, összedörzsöltem tenyeremet.
- Tudom, hogy nem ... nem szabad bántanunk magunkat. De... ezt most nehéz elmagyaráznom. Ott voltunk bezárva... az őrökkel, vagy inkább a nevelőkkel. Csak fiúk... Ők a legidősebbek, mi meg idegesítő, családért síró gyerekek. Senki nem kér minket számon rajtuk, nem ellenőriznek.. könnyű fölénk kerekedni és kiélni az agressziót heti párszor, és megalázni; menj végig meztelenül a zuhanytól a szobáig. És így tovább.  És az a másik... mióta elmúltam tizenkettő, heti párszor... - Összeszorult a torkom, és egy pillanatra combomra hajoltam egész felsőtestemmel, hogy elfojtsam csírájában a pánikot, majd lassan kifújtam a levegőt és felültem, nem néztem rá, az asztalra koncentráltam.
- Nem is tudtam, hogy miről van szó... aztán minden más lett. Tudod azt nem lehet... túlélni úgy, hogy ott vagy közben... lélekben. - Éreztem, hogy ég az arcom, megköszörültem a torkomat, és lehunytam a szemem, majd lassan kinyitottam és magam elé néztem.
- Nem én kezdtem magam vagdosni, hanem ők, itt - húztam végig remegő ujjam combom belső felén, az ütőérnél, elhúztam a kezem, és a térdemre kezdtem rajzolgatni.
- Voltak má játékaik is. Lassan megbetegedtem, epilepsziás lettem, és ez mind... nem akartam, eljöttem, és azóta... azóta nem csináltam, de ott igen, már nem - Ingattam fejet, reméltem, hisz nekem és nem néz bolondnak. Óvatosan közelítettem felé és öleltem meg szorosan, olyan jó volt a közelsége, biztonságban éreztem magam, kapaszkodtam belé, nem érdekelt, hogy félmeztelen, és ujjaim lapockájánál tapadnak rá, nem, nekem csak kellett, hogy velem legyen. Szükségem volt rá, és kedveltem őt. Szerettem volna, hogy ő legyen a mindenem, az apukám. Bárcsak ő lenne az.

Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!

TémanyitásTárgy: Re: Asa & Frederic ~ the wounded eagle   Asa & Frederic ~ the wounded eagle Icon_minitime

Asa & Frederic ~ the wounded eagle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Frederic & Nicholas
» Israel & Frederic ~ Two sexgods in one pub
» Frederic & Meagan
»  Maureen & Frederic
» Frederic & Viktor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-