KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Jack Collins Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Jack Collins Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Jack Collins Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Jack Collins Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Jack Collins Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Jack Collins Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Jack Collins Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Jack Collins Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Jack Collins Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 54 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 54 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Jack Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Jack Collins Empty
TémanyitásTárgy: Jack Collins   Jack Collins Icon_minitimePént. Nov. 01, 2013 1:06 am

Jack Collins
24 • London • Cops • Colton Haynes
Karakter személyisége

◆ pozitív tulajdonságok: Megbízható, kitartó, idealista, fegyelmezett, őszinte.

◆ negatív tulajdonságok: Akaratos, bűntudatos, irányító, fásult, önpusztító.

◆ egyebek: megjárta a katonaságot, végül a rendőri szerveknél maradt, hogy a törvény őre legyen.
Történet vagy szerepjátékos példa

Többször is gondoltam már arra, hogy mi lett volna, ha szembeszállok apámmal. Ha maradtam volna a nővel. Az elsővel és azóta is az egyetlen igazival. De nem volt bátorságom. De, elköltöztünk. Amerika, és én elhittem amit mondtak, hogy idővel elfelejtem. Nagyobbat nem is tévedhettek volna. De, én megpróbáltam. Hiába akarták, hogy továbbtanuljak, én katonának álltam. Két év alatt több országban fordultam meg mint más ember egy egész élet alatt.
A leszerelésem után a rendőri pályát választottam. Azt hittem felkészültem, hogy tovább tudok lépni. De, az ember gyarló. A tévedéseink határoznak meg minket. Minden nőben csak őt láttam. Csak hasonlítani tudtam hozzá mindenki mást. A negyedik kapcsolatom romjaiból kilépve elhatároztam, hogy megkeresem. Visszautaztam Londonba a régi házukhoz. De, a szülei amint megláttak kidobtak.
-Tönkretetted az életét.
Mondogatták. Nem tudtam milyen hatással volt rá, hogy csak úgy elmentem. Csak látni akartam újra, csak egyszer. De, csak annyit tudtam meg az apja dühtől eltorzult hangjából, hogy elment. Nem tudja hova, és nem is érdekli.
Körbekérdeztem több helyen is, de nem jártam sikerrel, így visszautaztam Las Vegasba. Végül, a sulit befejezve rendőr lettem. A nyomozás, az ügyek kellőképpen lefoglaltak. Munkamániás voltam, de nem érdekelt. Ez kötött le, addig se gondoltam rá. Nem bírtam sokáig, még így sem. Már lassan hat év telt el azóta hogy utoljára megfogtam a két kezét. Az emlékek halványulni kezdtek. Belefáradtam a keresésbe is. Végül az örömlányok karjaiban leltem viszonylagos nyugalmat. Nem kérdeztek semmit, csak magukat adták. Én meg, a nappalaimat az irodában, vagy helyszíneléseken töltöm. Éjszakáimat meg egy-egy nő pénzsóvár karjai között. Nem a legjobb megoldás, de az alkoholizmusnál vagy a drogoknál egy fokkal jobb.        
[You must be registered and logged in to see this link.]
All we know is... She's called The Stig.
Vissza az elejére Go down

Jack Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jack Grünwald

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-