Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.
Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Dec. 08, 2014 8:30 pm
Hosszas szenvedés után... holnap megfosztanak bölcsességemtől; s amint nem kell jégakkukat felolvasztanom az arcommal, nekiállok végre pótolni mindenkinek.
Birdie, Neked is kellemes ünnepeket!
The city of sins awaits you
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.
Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Dec. 21, 2014 12:36 pm
A dögvész.. az egyes bulik és az ünnepek nyomán, nem ígérem senkinek hogy még idén kap választ bárhova, de ha mégis akkor épp úgy esett. Nem tűnök el.. legalábbis hosszú időre, januárban újra csatasorban, már - remélem - kevésbé csökött aggyal.
Az ünnepekre még tuti beköszönök, de aki hozzám hasonlóan csökkenti a részvételét a napokban akkor annak Kellemes Karácsonyt és Heppinyújír!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, gazdag újévet mindenkinek! See you in 2015!
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.
Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Dec. 30, 2014 8:50 am
Néhány karakterem jóideig fagyasztóba kerül:
Gwen Seeger Rayne Bleaser Ayren Sera Edelstein Mephisto Holló Ovid Bey
Akikkel játékba kezdtem a karakterek valamelyikével, tőlük elnézést kérek!
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Dec. 31, 2014 3:46 pm
Meglepő, de este nagyon-nagyon nem leszek Legközelebb holnap (esetleges) napnyugtakor.. neeem, nem XD Mindenesetre miután összeszedtem magam és élni fogok (a mai melóhelyen lévő bombariadó után xDDDD), jelentkezem.
Addig is mindenkinek csodás, vidám napot mára, és igyatok alkoholt, vagy gyerekpezsgőt (imádom :DDD), kakaót.. de a lényeg, hogy ünnepeljetek *-* Mindenkinek Joker-mosolyt a pofijára!
Úgy hozta a sors, hogy ne nagyon lehessek gépközelben annyit, mint amennyit eddig. A reagolási-tempóm enyhén szólva katasztrofális, tisztában vagyok vele - úgyhogy éppen ezért szeretném megkérni azokat, akik nem igazán szeretnek/tudnak várni a válaszaimra, vagy egyéb más ok miatt nem szeretnének velem tovább játszani, írjanak egy üzenetet, hogy pakoljam át archívumba a játékokat, mert jelen pillanatban a lassúságomból akár világrekord is születhetne.
Köszöntem a figyelmet, a megértést...és elnézést azoktól, akiket várakoztattam, várakoztatok.
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.
Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Jan. 23, 2015 3:14 pm
Az érintetteknél már nagyjából elszórtam az infót, de az elhúzódás miatt közkézre bocsátom... Bizonyos amortizáló tényezők jobban ütnek mint azt hittem, ezért előfordulhat hogy szabadságom hosszabb távú lesz. Semmi nem készpénz, de senki ne lepődjön meg ha egy időre nyomom vész. Aztán úgyis majd felbukkanok! Mint a bumeráng, el se lehet hagyni
Érintettek: egy fél vagy egész falka, de a leglényegesebbek Ville, Danny, Conor, Nick.. a többieket tudják a többiek. Mindenki maradjon egyben!
Uff! Én szóltam.
Mickey Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
◮ tartózkodási hely : Általában a színpadon, LV
◮ hozzászólások száma : 83
◮ join date : 2014. Sep. 17.
Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Feb. 03, 2015 8:04 am
Sziasztok!
Sajnos változások vannak az életemben és nem tudok tovább játszani. Nagyon sajnálom, főleg a játékostársakat, remélem továbbra is mindenki jól fogja itt érezni magát, mert nagyszerű oldalt és játékosokat ismertem meg.
Sziasztok, Mickey
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 47
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.
Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Feb. 15, 2015 4:01 pm
Nem hiányzás, de bocs Mindenkinek aki rám vár egy kezdővel!
Senki nincs elfelejtve, de mostanában a kezdésekkel meggyűlik a bajom. Amint megy, csorognak az ígértek, értendő ez jelenleg Danny, John, Fenrir, Nevil , Richard és Rob karakterekre!
Történtek bizonyos dolgok és azt hiszem, ideje a minimumra csökkenteni kicsit a jelenlétem játéktéren is. Nem feltétlenül sorrendben fogok reagolni a következő napokban-hetekben, lesz, ahonnan teljesen kivonom magam jó időre. Szortírozásra is sor fog kerülni. A tempóm sem lesz a leggyorsabb ott, ahol jelen maradok "aktívan". Minden karakteremre vonatkozik ez.
Admin ügyekkel sem szeretnék foglalkozni ez idő alatt... megértéseteket köszönöm.
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Márc. 23, 2015 7:59 am
Az elkövetkező kettő, max három hétben, minimális lesz a jelenlétem. Rajtam kívülálló okok, ha valakinek kellek, mailben vagy pm-ben megtalál, de nem eskü a gyorsaság. Ha valahova sikerül hsz-t, pm-ben értesítést mellékelek. Nem szeretnék sértődéseket.
NORA.. jelezte nekem.. és megkért jelezzem Mindenki fele, hogy költözés és határozatlan idejű nethiány miatt bizonytalan ideig nem tud részt venni az oldal működésében. Addig Admin ügyekkel minket többieket, - Cédric , Rachel és jómagam - tessék bombázni, a játékostársaknak meg türelmét kéri.
Még visszajön!
...mint a Terminátor!
Álohá!
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Ápr. 04, 2015 7:41 am
Mindenkinek boldog és áldott húsvétot kívánok!
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Ápr. 08, 2015 8:15 pm
Köszönöm, Danny *-*
Megvolt a költözés, már szalonképes a lakás is Jöhet a lakásavató party majd nemsoká :DDD
Nethiány is kiiktatva, a mai naptól kezdve már tudok lenni, kivéve amikor nem Elég sokat dolgozom, a héten csak 10 túlórám lesz, szóval a suli és a munka tud már csak elszakítani időről időre, de itt vagyok, zaklatható formában is :DDD
Danny Doyle Haynes
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Ápr. 27, 2015 5:58 pm
Úgy látszik aktív résztvevő...
Hol dögrováson vagyok, hol házatépítek.. hol ez a kettő átfedésben, vagyis még mindig nem általános és kiegyenlített a jelenlétem, ha napokig nem jelentkezem egyszer majd fogok! Ahogy most is..
Szóval határidős cuccokat nem tudok vállalni, de akinek nem sietős, minden további nélkül, ha megvár. Le.. még mindig nem lépek...
Ez a csodálatos ,,tavaszi szellő" jól összebarmolta itt a dolgokat, így hát hajnal óta nincs rendes netem. Holnap kétnapos ,,gyagya-program" vár rám Pesten...addig pedig megpróbálok legalább az üzenetekre válaszolni, bár nem ígérek semmit.
Rachel kérte, hogy szóljak a nevében... Sajnos az elkövetkezendő napokban nem tud az oldalon lenni bizonyos okok miatt.
Addig.. Max velem kell beérnetek, emberek De igyekezni fogok.. mindenki igényének megfelelni és kielégíteni azt - már amennyiben admini ügyekről van szó
Mia Jones
Egeret ide és lenyílik!
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2015. Feb. 23.
Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Május 01, 2015 7:35 pm
hahó magánéleti problémák miatt egy pár nap szünetre szeretnék vonulni^^ bocsi, akikkel játszom... :-/
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Május 02, 2015 10:28 am
Szeretném kérni Ravin Vallejo karim jegelését, és Ovid Bey törlését.
Köszönöm!
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Május 02, 2015 3:38 pm
October Soininen írta:
Szeretném kérni Ravin Vallejo karim jegelését, és Ovid Bey törlését.
Köszönöm!
Legközelebb kérlek, a megfelelő helyen kérd ezt - ez a hozzászólás nem a user hiányzását hivatott jelezni. Természetesen eleget teszek a kérésednek.
Cédric S. Baillieu
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 46
◮ hozzászólások száma : 225
◮ join date : 2015. Jan. 23.
Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Május 21, 2015 6:53 pm
Előre is elnézést mindenkitől, aki rám vár....jövőhét szerdáig kórházban kell lennem.
Lily Claire Demian
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.
Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Jún. 04, 2015 12:48 am
Nyah, hát csak idevésem már magam. ^^" Eddig sem voltam túl aktív mostanság, nagyon úgy fest, hogy ezután sem leszek az. Nem veszek el, szép itt, jó veletek, csak az irl rágcsálja ellenállhatatlanul a fülem és keresem ugyan, de még minig nem tudom hol lehetne átállítani egy napot minimum 30 órásra. (Ha valakinek már sikerült sikkantson! ) Szóval cirka annyit, amennyit eddig is, de legalább már nyiffentem róla.