HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Tiffany Rodríguez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Tiffany Rodríguez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 43
◮ join date : 2015. May. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Tiffany Rodríguez   Hétf. Május 04, 2015 6:04 pm

Tiffany Rodríguez
Miami, 1991. 06. 12.
23
Modell
Media
Megan Fox
Személyiségem


Pozitív tulajdonságok:
Alapjáraton egy életvidám, kedves és szorgalmas lány. Az embereket, legyenek azok barátok, vagy idegenek, mosolyogva fogadja és sokszor úgy viselkedik, mintha az lenne a legszebb nap. Ránézésre optimista lány.
Segítőkész, ő tényleg azt szeretné, ha mások boldogak és elégedettek legyenek, nem kívánja senkinek sem azt, ami vele történt. Emellett nagyon szerény, magáról csak akkor beszél, ha kérdezik és még akkor is nagyon visszafogottan.
Ad a külsejére, nem csoda, hisz gyakorlatilag abból él modell lévén. Igyekszik mindig megfelelni az elvárásoknak, arra törekszik, hogy egy stabil anyagi hátteret kialakítson magának. Nem vágyik a gazdagságra, de persze nem utasítja vissza a modellkedés nyújtotta pénzösszeget.

Negatív tulajdonságok:
Mikor már azt hiszed, hogy mindent tudsz róla, kiderül, hogy mégsem. Zárkózott, vannak dolgok, amikről nem beszél, de még csak jelét sem mutatja társaságban a lelkében megbújó másik énjének. Sajnos hajlamos a depresszióra, ilyenkor van, hogy szerekhez, alkoholhoz nyúl, de ő maga is tudja, hogy nem kéne. Próbálja tartóztatni magát és nem függővé válni. Eddig ez még sikerült neki, de ki tudja mit hoz a jövő.
Nem valami határozott, inkább követő típus, mint vezető. Általában azt teszi, amit a menedzsere kér tőle, mert nem bízik magában, folyton elbátortalanodik, ha komolyabb döntést kéne meghoznia. Nincsenek nagy elhatározásai, ahogy célja sem. Csak sodródik az élettel és hagyja, hogy a környezete alakítsa sorsát. Jelenleg próbálja megtalálni önmagát és regenerálódni, hogy újra erős személyisége legyen.
Amellett, hogy az emberekkel kedves és segítőkész, nem szeretné, ha bárki is közel kerülne a szívéhez, mert fél, hogy elveszítené. Tudja, hogy ha még egy hasonló szerencsétlenség előfordul, mint ami a szeretteivel történt, akkor összeroppan, öngyilkos lesz.

Egyéb tulajdonságok:
Nyugalomkedvelő, bár időnként elhívják bulikba, amiket természetesen nem utasít vissza, mégis az ideális környezet számára az, ha egy tó vagy tengerpart mellett üldögélhet, hallgatva a szellők hangját, ahogy megcsörgetik a faleveleket, miközben ő békésen rajzolgathat. Művészlélek, de a festést és a rajzolást csak hobbiként űzi szabadidejében.

Történetem

Az égen egyetlen felhő sem volt, az éjszaka csillagjai olyan pompásan ragyogtak, mintha egy romantikus személy égőket ragasztott volna a mennyezetre. A Nap már lement, mégis meleg volt, a szél is csak néha-néha, lágyan mutatta meg magát. Tökéletes idő volt, nem is meglepő, hogy pont mostanra tervezte Benjamin a kerti bulit, ahová Tiffany is meg volt hívva. A lány egy sötétlila, combközépig érő ruhát viselt, haját gondosan megcsinálta, ám hagyta, hogy szabadon vállára essenek fürtjei. Éppen egy újonnan megismert férfival beszélgetett, amikor látta a szeme sarkából, hogy közeledik felé a házigazda.
- Orvosnak tanulok. Ez az utolsó évem az egyetemen, kicsit félek az diplomától, de remélem nem lesz vele gond.
- Eljutottál már idáig, ez szép teljesítmény, biztos vagyok benne, hogy a diplomád nagyszerű lesz. Ne aggódj. - Bátorította új ismerősét Tiffany. Bár még nem volt orvos barátja és ő maga sem értett ehhez a szakmához, biztosra vette, hogy nem lesz semmi gond az előtte álló személy diplomájával. Ekkor érkezett meg hozzájuk Benjamin, aki már nézegette egy ideje a lányt.
- Tiffany, szia! Csini vagy! - Szólította meg, mire a lány egy picit elpirult.
- Köszönöm, Te is nagyon elegáns vagy. Ez a zakó nagyon illik hozzád, jó választás, ismét. - Remélte, hogy nem kezdi el a férfi elemezni az ő ruháját. Ezúttal szerencséje volt, vagy talán mégsem, mindenesetre a férfinek komolyabb témán járt már egy ideje az esze. És most végre elhatározta magát.
- Beszélni szeretnék veled. Lenne pár perced? - Tiffany érezte, hogy készül valamire. Tudta, hogy most nem csak egy szokásos mindennapi szóváltás következik kettejük között. A floridai az újonnan megismert orvosra nézett.
- Ne haragudj, mindjárt visszajövök. - Azzal hagyta magát, hogy vezesse Benjamin oda, ahová gondolta. Egy teraszon kötöttek ki, a ház túlsó oldalán. Szinte senki sem volt a közelükben, csak háttérből hallatszottak a buli alapzaja.
- Tetszik a party? - Kezdte el a beszélgetést. Tiffany meglepődött, mert nem erre számított. Persze a férfinek is el kellett valahol kezdenie, nem akarta rögtön letámadni a kérdéssel.
- Igen, nagyon kellemes a hangulat, jó a társaság is. Köszönöm, hogy meghívtál. - Egy őszinte mosollyal még megerősítette, majd a fiú szemébe nézett.
- Még szép, hogy meghívtalak, nélküled nem lenne ugyanaz. - Tiffany szívének olyan jól estek ezek a szavak, mintha mézet csurgatott volna le a nyelőcsövén. Szerette ezt a fiút, már régóta megbízott benne. Örült, hogy volt neki egy ilyen férfi. Benjamin kedves volt, figyelmes és nagyon udvarias.
- Én nagyon kedvellek téged. Jobban, mint a többi lányt. Nagyon szeretek veled lenni, mert akkor úgy érzem, hogy teljes lehetek. - A lány torkában megjelent némi csomó. A férfi érzéseit teljes mértékben meg tudta érteni, hiszen ő is azt érezte. Szemében megjelent egy könnycsepp is. Esélye sem volt rejtegetni, a férfi is láthatta.
- Szeretlek! - Tiffany végleg nem tudta tartani magát. Már szavak sem jöttek, inkább csak a férfihoz lépett és átkarolta a háta felső részét. Benjamin is így tett, teljesen átkarolta a modell derekát és szorosan magához húzta. Eltelt kis idő, talán fél perc is, mire Tiffany-nak sikerült megszólalnia.
- Én is szeretlek! - Erre Benjamin egy határozott mozdulattal megcsókolta a lányt. Tiffany az elején hagyta, de ne nem akarta, hogy nagyon beleéljék magukat. Sírt, ugyanannyira örömében, mint bánatában.
- Szeretlek, csak - vett egy mély levegőt - mi nem lehetünk együtt. - Benjamin eddigi romantikus és boldog arca semmivé foszlott és helyét meglepettség és csalódás váltotta fel.
- Miért ne lehetnénk? - Nem értette ezt az egészet. Ha egyszer szeretik egymást, mi lehetne az, ami elválaszthatná őket?
- Ne haragudj! - Tiffany még mindig könnyeket ejtett. Nem bírt tovább Benjamin szemébe nézni, elindult ki a kertkapu felé amilyen gyorsan csak bírt sétálni. A srác még mindig meglepetten állt, nem bírta felfogni, nem bírta megérteni. Azt érezte, hogy a lány rejteget valamit. Szereti? Akkor?
Tiff barátnője is ott volt a bulin, aki nem tudta nem észrevenni, ahogy kisiet a kertből, egyenesen az autójához.
- Bocs. - Köszönt el a társaságtól, akikkel éppen nevetgéltek, majd Rodríguez után szaladt. Épp időben, Tiffany-nak már csak gázt kellett volna adnia, de Natalie még be tudott ugrani hozzá az anyósülésre.
- Beszéltetek? - Pontosan tudta, hogy miről lehet szó. Ő is látta, hogy Tiffany és Benjamin szeretik egymást. Mivel kapott választ, így igennek vette.
- Elutasítottad? Te lökött! - Tiffany továbbra is csak sírt, de legalább elindította az autót és kihajtott az útra.
- Mikor hagysz már fel ezzel az őrültséggel? Sosem leszel boldog, ha mindenkit, akit jobban megkedvelsz elutasítasz magadtól! - Elég erőteljesen beszélt Natalie, de csak jót akart barátnőjének. Egy éles kanyar után azonban Tiffany reagált.
- Már mondtam, nem akarok senkihez sem túl közel kerülni. És ehhez tartom magam továbbra is.
- Mi lesz majd később? Így családod sem lesz, te lüke! - Natalie mérges volt, mert nagyon jó barátnője volt Tiffany, mondhatni szerette. Éppen ezért akarta, hogy végre ő is boldog legyen. Miután kimondta azt a mondatot, ami elgondolkodtatta Tiffany-t, otthagyta és kiszállt az autójából a piros lámpánál. A kocsiajtó erős csapódása és barátnője utolsó szavai visszhangzottak a modell fülében. Erre eddig még nem is gondolt. De mindegy is, hisz annak még nincs itt az ideje.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiffany Rodríguez   Csüt. Május 07, 2015 12:16 pm

Elfogadva!
Miss Mimóza!

Engedd meg hogy ezúttal aaa... hát a fenekedre nyomjam azt az elfogadó stemplit! (Én már csak ilyen vagyok!)  What a Face
Bár a kemény csaj imidzs se állt rosszul Neked, és bár az élesváltás először meglepett, de kíváncsi leszek mit hoz Neked majd ez a gyarló világ. De VIGYÁZZ!!! Sok a rosssz.. a gonossz, Vegas nem szirupos tál, és egy ilyen kibontakozóban lévő Virágszál... Nos.. az élet sok veszélyt tartogat, azt mondják, de én remélem Te elkerülőd a legrosszabbakat és csakis a jó és becses válik hasznodra, mindenesetre ééén... drukkolok Neked!

De azért kösd föl a szoknyád! :)


A lehetőség a Tiéd, hódíts, ha hódítanál, küzdj, ha vannak céljaid, és hurrikánként funkcionálj, ha úgy.. már ha úgy esnének a dolgaid!
Érezd Magad elfogadva!  Wink


u.i.: A foglalást ne felejtsd, drága kicsi Nefelejcs! Wink

Vissza az elejére Go down
 

Tiffany Rodríguez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Nova 3. kör] Tiffany Williams vs Askr
» Tiffany Williams

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Old-timers-