HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Csüt. Jún. 18, 2015 5:49 pm

A bézsszín Merci kényelmesen dorombolta be magát a számára fenntartott parkolóba a Vinnie's Night épülete mögött. Miután a motort leállította, Nyda az anyósülésen lévő táskájából kiveszi a telefonját.
Semmi… – szívja be mélyen a parkoló levegőjét, ahogy ujjai végigcikáznak az elmúlt egy óra híváslistáján. Persze keresték, de csak a szokásos ügyekben: visszaigazolni az italrendelést, kiadni egy igazolást a bevándorlásiak felé, hogy Mr. Gonzáleznek valódi munkája van a bárban, bemenni a tisztítóba a koktélruháért, felhívni az aukciós házat a XVII. századi francia állóóra miatt, valamint estig visszaküldeni May átnézett üzleti tervét… Aztán ott van az újabb nem fogadott hívás Ward titkárától – a nő már fel sem merte venni, de Vincente-től semmi! Se hangüzenet! Se egy nem fogadott hívás! Se SMS! Hiába hagyott neki a nő több üzenetet az elmúlt két órában, ez a pasi csak nem hallgatta/olvasta/nézte meg a telefonját. Vagy csak őt akarja bosszantani, esetleg szimplán sunnyog. Nem mintha gyáva férfinak ismerné Mr. Morris-t, ám tudja, hogy vannak bizonyos teendők, melyeket a kedves főnöke igyekszik kerülni, mint Superman a kriptonitot.
Nyda elteszi a telefont, magához veszi a kézitáskáját, majd kiszáll a kocsiból. Csak ez után ragadja meg azt a hat darab kisebb/közepes méretű papírtáskát, melynek legalább a felén a GUCCI felirat díszeleg. Majd nyúl az alattuk lévő, fekete kötéses mappáért, illetve a cipős dobozért, s ezekkel felmálházva magát az épület személyzeti bejárata felé veszi az irányt.  

Az ajtón bejutni kevésbé egyszerű, de egy arra tévedt takarítóval megtartatja az ajtót, amíg átlépi a küszöböt. A júniusi forróság után a tömbház kellemes klímája üdítően hat rá, s annyira már Vincent „eltűnésén” sem bosszantja magát. Az irodájába érve a zsákmányt lerakja a dohányzóasztalra, majd kikotorja közülük a ma délelőtti bevásárló szafari legékesebb példányát, s lerúgva cipőjét a lábára húzza. Ringó csípővel és elégedett mosollyal lépdel az egészalakos falitükör elé, s konstatálja: a cipő jó vétel volt, mert még mindig szerelmes belé és olyan és ANNYIRA jól megy az öltözékéhez!
No de ennyit a szórakozásból, valamiből élni is kell. Majd este áthívja Mayt, hogy előtte végigpróbálja a ma beszerzett kincseket. Nyda még a füle mögé tűr egy, a homlokára táncolt hajtincset, egy utolsó mosolyt küld a tükörképének, majd fogja azt a súlyos bőrmappát és a táskáját, s az irodája ajtaját bezárva Vincent barokk szentélye felé veszi az irányt. Az út odáig nagyjából eseménytelenül telik, az új szandál sem kényelmetlenebb a bekalkuláltnál. A nő útközben találkozik Vinnie egyik kedvenc gorillájával, ami jó. Ebből tudható, hogy őfelsége biztosan nem a lakhelyén ejtőzik a tegnap éjjeli dorbézolás(?) után, hanem alászállt közéjük. Az irodához érve kopog hármat, majd az eltökéltsége azonnal szélesre táratja vele ajtót.
– Szervusz, Vince! – s amennyiben a férfi egyedül van, becsukja maga mögött a nyílászárót. – Három üzenetet hagytam. Mondd, hogy visszahívtad Wardot! Úgy keres rajtam a titkára, mintha legalábbis az anyád lennék – korhol, kicsit, miközben határozottan a férfi felé lépdel. Majd sóhajt. Nem! Neki most megértőnek kell lennie, különben fújhatja azt, amiért valóban feljött, s várhat újabb fél hónapot, míg Vinnie megfeledkezik a neki okozott borzalmakról. Nyda ellenben okos nő, aki nem akar és nem is fog – ha rajta múlik – várni még fél hónapot.
Bónuszmosoly, nem haragszik, csak választ vár…
…egyelőre…


A hozzászólást Nyda Devon MacAlistair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 28, 2015 3:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Pént. Jún. 19, 2015 5:28 pm

- Nem.. nem... Tudod hogy az nem visz semerre, ha kitiltod a kolumbiaiakat. Hisztis egy brigád, még az kéne hogy alánk gyújtsanak! - kezd kopogni öt ujjam az íróasztalon - Csak emeld meg a részesedést! Ennyi. A többit intézzék ők maguk. - pördülök meg a kedvenc bőrszékemben, hogy kifelé figyeljek magam mögött az ablakon.
Olyan dél körül lehet. Ami egy cseppet sem zavar, ha azt nézem messzi még a ma esti nyitás ideje, és addig kell rendezni a helyzetet.

- Jól van! - biccentek aztán a telefonnal a kezemben - Akkor majd tájékoztass! - hangzik fel valami kopogás a háttérben de egy percig sem zavar. Majd kivárja mindenki a sorát, most ez a legfontosabb.

- És Juan! - vágok aztán mégis bele - Azt a kis surmót! Tegyétek el láb alól.. - nyílik az ajtó közben, és beviharzik egy nagyszerű látvány - Ne zavarjon több vizet.. - ezt már csak dünnyögöm, a hangra újra fordulva a székemben és már a nővel nézek farkasszemet.

- Nyda..! - a meglepettség csak félig tettetett - Nem is hallottam hogy kopogtál.. - célzatos kérdés, de már valahol útközben kinyomva a telefont, a karfára könyökölve összefűzöm a kezeimet.

- Az a rohadék elmehet a fenébe.. - változik a hangnem, a név emlékeztető, az a féreg már megint nem elégszik meg a középszerűvel, neki a fél karom kell. - De üsse kő.. - felkényszerített mosolyféle - Majd visszahívom. - "majd ha piros hó esik.." tartom ki az ábrázatot, és csak várok. Valami azt súgja van itt több is ami kikívánkozik.
Legalábbis Nyda egy telefon miatt nem töri fel a főnök ajtaját.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Pént. Jún. 19, 2015 6:52 pm

– Auh! – reagál tettetett ijedtséggel még az asztal felé történő séta közben. Ugyan nem stílusa az otrombaság, de Vincenttel szemben megenged magának annyit, hogy időnként határozottabban törjön rá, ha pl. olyan ügyekben zavarják, amiről Nyda semmit sem tud, pedig elvileg tudnia kellene… (Vagy legalábbis az az arrogáns asszisztens nagyon komolyan utalt erre.)
Ugyanakkor az efféle viselkedést kétszeresen is meg kell gondolnia. Egyfelől, mert ki tudja, miféle tevékenység közben kapja rajta a férfit, s itt nem elsősorban a kifejezés hagyományos értelmében vett in flagranti helyzetekre gondol, sokkal inkább a fenti telefonbeszélgetésre. Így is kicsit többet hallott belőle, mint szeretne, s határozottan sejti, hogy a „tegyétek el láb alól” nem afféle költői szófordulat lehet. Persze nem hülye Nyda, tudja jól, hogy a főnökének megvannak a zűrös dolgai, melyek egy részét ő is leplezi. Ugyanakkor csak annyira ártja bele magát ezekbe a dolgokba, amennyire a könyvelés szempontjából muszáj. (És amennyivel már megvádolhatná őt pl. egy ambiciózusabb ügyész helyettes bűnpártolásért.) A másik oldalról pedig, Vincent férfiból van… ráadásul abból a fajtából, amelynek nem tanácsos látványosan a fejére nőni. Nyda pedig akármennyire is sikerorientált, független nő, Vincent személyére még mindig hálával tekint, s ez az érzés jelenleg felülír benne minden főnökösködni vágyást, s minden elemi ösztönt, ami utóbbinak az első találkozásaik idején még engedett volna, ha a férfi nem szívódik fel nyom nélkül…
– Helyes! – haloványuló mosoly, apró biccentés, s a bőrmappa a díszes asztalra kerül tompa huppanással, de a nő még nem tolja át Vincente elé, hanem rápakolja a kis kézitáskáját. – Lenne még egy dolog… vagy kettő. De előtte mondd! Meghallgattad az üzenetem? Mert úgy érzem, lemaradtam valamiről… A tiszteletreméltó Mr. Ward és Te…? – teszi fel a kérdést egy leheletnyivel magasabb hangon, mely így is az alt egy kellemes fekvésén rezeg. Nem fog előre szaladni, nem fog kérdezősködni, s a szemkontaktust végig tartja, kivéve, ha Mr. Morris másfelé tekintget.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Vas. Jún. 21, 2015 7:43 pm

És nem is tévedek! Legalábbis az indíttatás amivel a nő az asztalomra csapja a lényeget, ha nem akarnám se tudnám nem észrevenni. Eltökélt ma délben.
Kérdő szemekkel nézek rá, de hamar jön is a folytatás.

- Peeerszeee, meghallgattam az üzeneted. - veszem kézbe a telefont és véletlenszerűen nyomkodok bele, hol a fenébe is kéne keressem. De aztán még valami belecsap az egészbe és nem bírom ki hogy szótlanul tűrjem.- A tisssszteletreméltó.. - határozottan hangsúlyozom a lényeget - Mr. Ward és én.. - és itt félbeszakad a dolog vége. Rövid csönd. Ennyi áll be, egyenesen a szemeibe, hogyan is hangozna ez egyszerűbben. - Ward és én.. - dobom el aztán a telefont, hangosan koppan a műanyag a fa asztallapon, ahogy közben felállok és sétálni kezdek. A whiskey felé. Hova is máshova!?? - Mondjuk úgy hogy van egy kis üzleti ügyünk, amihez - már döntöm is az üveget - nemigen fűlik a fogam. - a pohár tele. Az üveget megemelem, kérdőn Nyda felé, akar e ő is egy pohárkával.
Ha igen, újra csurran a sárga gyöngyszem, viszont ha egyedül kell ezt a néhány kortyot elköltsem, az se fog megbántani.

- De ezzel te ne foglalkozz. - dugom zsebre a kezem, kortyolom az italt és visszatérek a közelébe. - Ezt majd én elrendezem. - biccentek rá, mert így van. Sokmindent nem tehetek, amíg az a rohadék a markában tart.

- Egyéb kérdés? - nem kicsit átlátszó hangnem, a dologgal végeztünk, egyelőre, de valami azt súgja nem elégszik meg majd ennyivel.
Háttt.. ha eljön az ideje, muszáj lesz őt is beavassam a részletekbe.
De ez az idő még nem jött el!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Vas. Jún. 21, 2015 11:01 pm

Hát persze!
Ezért matat Mr. Morris a telefonon. Szóvá mégsem teszi Nyda a látottakat, s rosszallását mindössze szemöldökeinek enyhe összevonásával, pillái részbeni leeresztésével jelzi. Amíg tudja, tartja a férfival a szemkontaktust, de ahogy Vincent eltávolodik az asztaltól a bárszekrény(?) felé, úgy fordul utána szépen, lassan Nyda is, s mindenképpen addig, míg a férfi neki háttal áll, megfeledkezve magáról végigmustrálja őt.
De tényleg csak egy pillanatra.
Valahogy sejtette, hogy nem véletlenül nem osztották meg vele ezt az infót, amiből arra következtet, hogy nem éppen tisztességes bizniszről van szó… akkor pedig, valamit panamázik Ward Vincenttel. Ez inkább kérdés, mint megállapítás. Enyhén megrázza a fejét, hogy jelezze a férfinak, nem kér inni. Képzeli, miféle üzlet lehet az, amit vele nem oszt meg, az viszont ijesztő, hogy egy ilyenhez van köze a polgármesternek… és a polgármester titkára szerint neki is… mégis…! De nem, jobb, ha nem tudja. Egyelőre legalábbis.
– Ahogy gondolod, Vincent. Ha mégis tudok segíteni, szólj – válaszol nem sokkal az előtt, hogy meghallaná a férfi kérdését, s a megértő Nydából, eltökélt Nyda üzemmódba kapcsol, s jobb kezét lazán a táskájára teszi, melyet eme mozdulat folytatásával kikapcsol.
– Inkább válasz… és örülök, hogy Te is úgy véled ez nem halogathatjuk tovább – persze hogy tudja, hogy a másik nem úgy véli, de miután nem hallgatta meg az üzenetet, ergo(?) nem is gyanakszik… a táskából pedig előkerül egy névjegykártya, amit a nő azonnal átnyújt Vincentnek, s fűzi hozzá a magyarázatot is. – Tom Demarco! Vegas legmenőbb fiatal belsőépítésze, zseniálisak a munkái. Pár éven belül aranyat fognak érni… már most is nagyon nehéz megkapni a fickót. Végre megszereztem az elérhetőségét. Kérhetnék tőle árajánlatot a klub belső átalakítására.
Hangja határozottan, de nem követelőzően csendült, s a szemkontaktust tartja, enyhén mosolyog, de nagyon nem akar okoskodó, vagy szájbarágó lenni.
A klub alapvetően jó állapotban van, de mint minden szórakozóhely, ami nagy forgalmat bonyolít, az nagy igénybevételnek is van kitéve, hamar amortizálódik. Magyarán több helyen lemállott a vakolat, vagy hányták oldalba a falat, s a nagyközönség számára használt folyosókat sem ártana újraburkolni. Akkor viszont az összest egységesíthetnék és mindezt felügyelhetné egy szakember… egy művész…
Akárhogyis, a klub belsejének újradizájnolásában egy sor hasznot hozó lehetőség rejlik az új érdeklődőktől, a különböző magazinokban történő megjelenésig, ami hatalmas ingyen reklám lenne… de nem… nem éli előre bele magát… előbb meg kell győznie Vincentet.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Szer. Jún. 24, 2015 4:41 pm

Csak egy rövidet biccentek. A szavaira.. Nem mondom, járt már rajta a fejem hogy nem e lenne egyszerűbb őt is beavatni a Ward körüli részletekbe, de ha a fickó potenciális zsarolási kampánya körüli információ-hadjáratot nézem, nemcsak egy újabb világ dőlne össze benne, de az één múltam körüli titkok is könnyen karcolhatnák a felszíneket, ezért maradt a néma hallgatás. Legalábbis egyelőre. Aztán majd.. meglátjuk hogyan alakulnak az események.

Szemvillanás alatt suhant át mindez a fejemen, miközben újra hörpintem a kezemben figyelő whiskey-met és elodázom egy másik világba. De aztán vissza a mába, és felteszem az újabb kérdésemet, amire kérdőn várom a válaszom.
A válaszom..

Alig túl, már az asztalom széléről figyelem, ahogy a nő a táskájában matat, aztán elővesz egy papírdarabot amit átnyújt felém.
A papírra nézek.. De még nem veszem el, magyarázatot várok, tényeket, és amikor beszélni kezd, csak akkor hagyom koppanni a pohár alját az asztalon, hogy a kezében figyelő kártyalapért nyúljak.
Mégse ez az igazi szempont.

- Nyda, már átbeszéltük ezt.. - lengetem meg a darab papírt ahogy a nő szemeibe nézek - Tudom hogy előadtad már az előnyöket, és hogy a hátrányok száma csekélyes, de én.. - állok meg a részletben hogy újra a darab papírra nézzek. Kiadósat sóhajtok. - Talán majd jövőre! - nyújtom neki vissza. Hogy a szemem mennyire rendíthetetlen?? Azt nem tudom, de már nem először van hogy ezzel rágja a fülemet, nekem meg nincs.. kedvem.. holmi aprópénzért kockáztatni az egyéb ügyeket, fúúrás.. faragás.. a felfordulás, meg a csörömpölések! Addig meg a pénzes kuncsaftok többsége más helyeket keres! Több a veszteség mint amit az ember nyerhet.. Hiábavaló opció!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Csüt. Jún. 25, 2015 1:38 pm

Visszaveszi a papírt. Tekintete továbbra is eltökélt.
– De Te…? Mit lesz másként jövőre? – s felvonja mindkét szemöldökét, miközben pár másodpercig legyezőnek használja a névjegykártyát. Azonban nem várja meg a választ, a kérdés költői, pont úgy, amennyire ez a mondattöredék fölösleges volt a férfi részéről… – a nő szerint legalábbis.
– Az innováció is hozzátartozik a cégvezetéshez, pláne ebben az iparágban – a számviteli főiskola ellenére Nyda nem mindig tudja behatárolni, hogy ez az iparág mit is fed le pontosan… szórakoztatás, vendéglátás – korrekt… aztán ott van még Vinnie illegális tevékenysége, amit ugyan Nyda igyekszik nem a klubhoz kötni, de sajnos azok hajszálvékony kis ujjaikkal belefúrják magukat a legális bizniszbe, s értelme sincs ezeket levagdosni, mert, mint egy hydrának, úgy azoknak is egy helyett kettő fejük nőne… vagyis águk…
Mindegy!
– Nézd! Tisztában vagyok az aggályaiddal. Hogy nagy kockázatot látsz ebben – laza mosoly, a hangja nyugodt, szinte jókedvű. A névjegykártyát pedig visszacsúsztatja a táskájába, majd egyet gondolva elkezd kotorászni benne a névjegykártyatartója után. Nem igazán foglalkoztatja, hogy Vince esetleg premier plánban láthat bele a táskájába, elvégre barátok közt van. Csak egy pillanatra les fel Vincent szemeibe. – De ekkora kockázat nem kockázat, Vinnie… Kérsz egy kockázatelemzést? Az után hiszel nekem?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Pént. Jún. 26, 2015 4:45 pm

Jogos kérdés.. Nagyvonalakban azt mondanám semmi, de nem mondom ezt a szemeibe. Végül is addig bármi történhet ... Vagy csak egy jó indok..
Azt mondják..

Nem kell pazarolnom a szót, mert újra beszél, de nem azt ami előrébb vihetne. Sőt! Lényegében igazat kell adjak, ha ez a helyzet olyan egyszerű lenne, de ez a biznisz az, ami minden csak nem egyszerű.
Kivédhetetlenek a káoszállapotok.

- Nem.. nem.. Nyda.. NÉZD! - lököm el magam az asztaltól és visszatérve a bőrfotelbe hátradőlve elkényelmesedem. - Értem én hogy foglalkoztat a téma, oké!?? Hogy látsz ebben relációt, és egy tökéletes világban igazad is lenne! - emelkedik meg a szemöldököm egyetértve - De ez a világ nagyon nem tökéletes, és ez a hely sem az aminek éppen látszik. - ezt nem boncolgatom, nyilvánvaló. - Te is tudod hogy a lényeg a felszín alatt zajlik. Az hozza az igazi bevételeket, nem ez a.. - intek egyértelműen a jelen szintre - kirakat. - hogy igazam van e?? Jelen szempontunkból hogyne, de Nyda mindig is másképp látta ezeket a dolgokat. És én épp ezért vettem őt fel!

Aztán mégis hallgatok. Negyed fordulatot veszek a székemben és magam elé bámulok, hirtelen figyelmen kívül hagyva a nőt. Egy rövid időre..

- Muszáj ehhez ekkora vircsaftot csapni?? - térek aztán vissza a szemeibe, egy kérdéssel, igen, mégse mondom ki nyíltan hogy van miért győzködnie. Ez a nő mindenre képes! - Idecsődíteni valami bájgúnárt aki osztogatja az ukázokat.. - szinte már sóhajtok, nincs szükségem arra hogy én bárkit is kerülgessek, még a végén nem helyes útra terelődne, nekem meg le kéne hűtenem néhány golyóval a fejébe. Felesleges dilemma eltüntetni a testet... Nem beszélve annak hiányáról! Nem kellenek a felesleges kérdések...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Szomb. Jún. 27, 2015 11:59 pm

Laza mosoly csillan meg az ajkain, ahogy a tökéletes világ kifejezést meghallja. Egyelőre mégsem vág vissza, vagy közbe. Nyda nem az a türelmetlen fajta… vagyis… annyira nem türelmetlen, hogy ne tudná megvárni, míg a másik felsorolja az érveit. Tekintete mégsem sötétül el, nem válik csalódottá, vagy dühössé.
A nő lassan indul el az asztal mentén, s a bútordarab egyik rövidebb oldalának dőlve néz le az immár maga elé meredő férfira, hogy az imént leírt mosollyal magára vonja a figyelmét és jóindulatát.
– Kérlek, Vince. Ha már ilyen finoman kirakatrendezőnek titulálsz, engedd, hogy tegyem a dolgom és rendezzem a kirakatod – leheletnyit keményedik a hangja, ahogy az állkapcsa bal oldalára mutat, pont oda, akol össze van csavarozva az álla. – Már csak ezek miatt sem élek álomvilágban – majd karba fonja a kezeit. – Nem kellene kerülgetned senkit, minden csak megfelelő szervezés kérdése. A klub csak akkor… – s itt egy rövid időre megakad. Vincentet őszintén kedveli és tiszteli, mégis, ami ennek a férfinak puszta porhintés az állam felé, az Nydának igenis a valóság. Degradálja délibábbá a klubot, hogy Vinnie-t megnyerje magának?
Nekifut újra: ellöki magát az asztaltól, odasétál a mappához, találomra felcsapja éppen a padlószőnyeg mintáknál.
– Ha nincs belsőépítész, Neked kell kiválasztani a szükséges anyagokat. Ugyanis jó pár helyen ki kell cserélni a szőnyeget, a földszinti személyzeti WC-t újra kell csempézni, a vendégek által is használt folyosót újra kell tapétázni, és akkor már legyen egységes. Most csak a legdurvábbakat említettem. Szóóóóóóval… ezt is megbeszélhetjük – két bájos pillogás, s a mappa már ott figyel Vinnie előtt…
Közvetlenül előtte.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Szer. Júl. 15, 2015 12:31 pm

- Oké..OKÉ!!! A Tied a pálya! - tiltakozom ahogy landol előttem a mappa, és igen.. mondhatni meggyőzött! Ha ezt az egész.. cirkuszt elkerülhetem azzal hogy felveszek valami.. kőbuzi ficsúrt, akkor az övé a meló! Csak engem felejtsen el örökre.. - De annyit meg kell mondanom, hogy ha a kisss.. - használok nem véletlenül kiadósnak tetsző szünetet - ficsúr, csak egy percig is az utamban lesz.. vagy olyan helyre próbálja dugni az orrát ahová nem való, nem állok jót magamért. - tartom a szemem az övéiben - És te nagyon jól tudod hogy ha nem állok jót magamért, az mit jelent. - biccentek.
Hogy tudja e!?? Feltételezzük azt, hogy sejti. Nyda nem ostoba nő. Az itt eltöltött évek.. vakká tehetnek, de nem tehetnek hülyének. Még ha ezt sokszor nehéz is belátni. Minden döntésnek van áldozata...
Reméljük ezúttal kivételt tehetünk...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Vas. Júl. 19, 2015 10:58 pm

Diadalmas mosoly, s nem érdekli, hogy Vincent ezt látja. Nydára sosem volt jellemző az alakoskodás és az arrogancia (bár ez utóbbival hideg kimért természete okán párszor már megvádolták – különösen az elbocsátott alkalmazottak, vagy a lecserélt beszállítók.) Pedig szimplán arról van szó, hogy Vincent (esetenként Raina) előtt jobban utat enged az érzéseinek, még akkor is, ha ama érzelem csupán egy cseppnyi öröm egy lényegében bagatell ügyben megejtett győzelme miatt.
Férfiak és a lakberendezés! – és valahol nagyon édesnek találná, ha tudná, hogy ezt a Tomot Vinnie kapásból lebuzizza. Bár ezt az utalást csak a hülye nem hallja ki a férfi szavaiból.
– Nem dug senki semmit sehova a tudtom nélkül… Ami a Te érdeked, az az enyém is – s lazán megvonja jobb vállát, s bal kézére támaszkodva átnyúl az asztal felett, s Vincent szemeibe nézve – feltéve, hogy a férfi nem tekintget másfelé – Nyda visszahúzza a mappát maga elé. Felesleges szegény embert tovább sokkolni a tapétamintákkal.
Még a végén immunis lesz rájuk.
Ugyanakkor minden belső kis fricskája ellenére a nő komolyan néz Vincentre, pont azért mert tudja jól, hogy a férfi messze nem üresen fenyeget. Ám ebbe túlzottan belemenni, hevesen helyeselni semmi értelme. Hiszi, tudja, hogy neki Vincent nem ártana…
– Azonnal felhívom a pasast és egyeztetek vele… illetve lenne még valami…
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Hétf. Júl. 20, 2015 4:32 pm

Az a mosoly... Komolyan mondom, még talán tetszik is! Mégsem hagyom szemernyi jelét sem hogy profitáljon belőle, így is remekül használja az eszközöket, egy újabb nő aki irányítson, nem hagyom hogy a fejemre nőjön.
Négy ujjam kopogtat a karfán. Nem idegesen, nem is siettetve őt, most nem vagyok feszült, csak hagyom, hogy folytassa amibe belekezdett.

- Jól van. - egy könnyed biccentés, szemmel követem ahogy megszabadít attól a kavalkádtól, csak aztán vissza a szemeibe.

- Egyéb kérdés?? - talán a szemöldököm is emelkedik vele, de a kopogtatást nem hagyom abba. A régi időkben ragadt rám.. Feszültséglevezetés.. - mondták anno az illemtanórán, elegánsan, ahelyett hogy bepancsolnál az ellenfélnek. Nydát.. soha nem akartam megütni. Most is csak a megszokások jele.
Az újabb szavakra bólintok, ahogy a felmerülő téma kíváncsivá tesz. Nem beszélek.. újra, csak elengedve a karfát kézzel intek, hogy adja elő, nem harapok.
Legalábbis őt nem, amíg nem kifejezetten ezt kéri tőlem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Szer. Júl. 29, 2015 10:30 pm

Vincent és Nyda


Lazán oldalra billenti a fejét, s alig érezhetően megvonja jobb vállát. A mosoly még kitart, bár a diadal éle már nem villan meg a felszínén. Az egész önkéntelen jön. Ennyi még bőven belefér…
Még nem nyalábolja fel a mappát, s a vállára sem akasztja fel a táskáját, bár láthatóan nekikészülődik mindkettőnek, viszont Vinnie válasza még kell neki…
…és ahogy zöld utat kap:
– Nosss… – s jobb csukóját óvatosan megmasszírozza bal kezével. –  Ez inkább kérés, mint kérdés… vagy intuíció, hogy baj van… – vesz egy mély levegőt. Isten és Vince is a tudója, hogy ennek a nőnek nem kenyere a köntörfalazás. Nem is jó benne… de most mégis… csak egy kicsit… – Az egyik lányról van szó. Lanie Millerről. Másfél éve dolgozik itt pincérnőként. Kiváló munkaerő, a vendégek is kedvelik – rövid szünet, s most, hogy sikerült a tárgyra térni láthatóan határozottabban folytatja – A múlt hét közepén felszakadt szájjal jött be dolgozni. Behívattam az irodámba, kiderült, hogy nem csak az arcát intézték el, a csuklóján és a nyakán is több napos véraláfutások voltak. Kérdőre vontam, igyekeztem hatni rá, hogy el merje mondani, mi történt, mert, ha ez a klubban történt vele, akkor meg tudom tenni a szükséges lépéseket, hogy ez még egyszer ne forduljon elő. Természetesen nem az ő kárára. Annyit értem el, hogy sírva kirohant az irodámból… Azóta hiába próbálok beszélni vele, bezárkózik… már ha megtalálom, mert úgy kerül, mintha leprás volnék… rendre elcseréli a munkanapjait, ha bejön dolgozni, akkor is késik. Rákérdeztem az itt dolgozó barátnőinél. Elvileg ők sem tudnak sokat… gyakorlatilag szinte biztos vagyok abban, hogy falaznak neki – levegővételnyi szünet. – Tegnap este két állandó vendégünk is panaszkodott rá, hogy szétszórt, rossz rendelést visz ki, sértődékeny és – állítólag – kötekszik is… Ezt az egyik kidobó is megerősítette. Miss Miller bennem láthatóan nem bízik, Benned viszont… Beszélsz vele?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Szer. Aug. 12, 2015 11:33 pm

Hezitál... Sose jelent jót ha egy nő hezitál. Az vagy nagyon rossz lesz.. NEKEM.. vagy valami olyan jön, amit nem akarok hallani. Nydát elnézve nem tudtam volna megtippelni melyik a rosszabb. Talán kissé szűkebbre is húzódik a szemem, de csak figyelem, ahogy aztán végre kibök valamit.
Tudtam én hogy nem akarom hallani!!
De helyette inkább nagyot sóhajtok.

- És azt gondolod.. - szótagolom, valahogy csak véletlenszerűen a kezembe véve a szivarvég lecsípőt és önkényesen forgatgatni kezdem az asztalon. Csak halkan kúszik a térbe minden koppanás - Azt gondolod én megyek vele valamire!?? - más hangsúly.. már kevésbé kemény szemek. Nem, nem őt akarom megijeszteni, és nem, nem is a rangomon alulinak érintenek a hasonló csipcsup ügyek, de jól tudom mit jelent ez neki. NEKI! Nydának! Az emlék sosem felejt, és a kín magához vonz más kínokat. Lehet az egész csak vaklárma! Kitaláció, vagy egyszerűen csak egy félreértés eredménye.. De lehet hogy éles.. És ekkor jön a képbe: Mit.. tehetek.. ÉN..!
De Nyda ismeri ezt az apró részletet...
És ha bólint.. elég sanszos hogy az egészbe belemegyek.
Én lettem a megmentő!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Hétf. Aug. 17, 2015 9:38 pm

Vincent és Nyda


Amíg beszél, Vinnie-re figyel.
Sok függ attól, hogyan reagál a férfi.
– Azt gondolom, hogy nálam többre mész, Vince – hangja most már teljesen tárgyilagos, míg az iménti monológ során egyszer-egyszer megbicsaklott. Eleddig csak sajnálta Lanie-t, illetve aggódott az üzlet miatt. Egy night klub folyamatosan ki van téve az emberek gyanakvásának, találgatásoknak, olykor fenyegetésnek, még akkor is, ha nem éppen leplezni kíván valamit. Vinnie üzlete azonban fokozott figyelmet és óvatosságot kíván… vagy éppen éberséget. (Nyda szerint legalábbis.) Nem tenne jót az üzletnek egy helybenhagyott pincérlány. A nőnek azonban e pillanatban rá kell jönnie arra, hogy egy efféle esettől még mindig nem képes elszigetelni magát.
Először minden csak egyetlen pofonnal kezdődik…
…majd jön a kificamodott láb, a repedt-, törött csontok, a kivert fogak, a széttört arc… és a rettenetes szégyenérzet.
– Ti jóban voltatok. Bennem kizárólag a főnököt látja, egy idegent – utal a nyilvánvalóra, de inkább érvként hozza fel. A hangjában nincs irónia, vagy erősködés, ahogy számonkérés sem. Egy szemernyi féltékenység viszont igen… annak ellenére, hogy Nyda tudja, ennek az érzelemnek messze nincs semmi értelme, vagy alapja. Vagyis… alapja van, hiszen a nő azzal nem egyszer szembesült már, hogy a klubban dolgozó lányok úgy hajlanak meg Vince akarata alatta, ahogy szél dönti meg a fiatal fűzfákat… míg Nydát teljesen érintetlenül hagyja… ami persze rendben van!
Rendben kell lennie.
Szimplán csak kicsúsznak ajkai közül a szavak, s egyedül a tekintete kérleli a férfit, nem tudva azt, hogy Vincent már eldöntötte(?).
Amennyiben őméltósága úgy dönt, hogy elindul megkeresni a lányt, úgy Nyda a nyomába ered, s csupán a táskáját veszi magához, valamint közli (ha kérik), hogy jelenleg az épületben van Lanie, s valószínű, hogy a személyzeti öltöző környékén találják.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Vas. Aug. 23, 2015 1:21 am

És igaza van.. Lanie... Lanie alig fél éve volt terítéken, de nem volt hosszú eset. Csak néhány kóbor numera, de nem teljesítette jól az egészet, ezért nem volt hosszú életű.
A nők többsége valljuk be, bepróbálkozott nálam ha látta a lehetőséget, ki ne szeretne jobb munkát, fizetést vagy ékszereket én meg hajlamos vagyok nem ellentmondani. Amikor...
De ez a lány nem járt sok sikerrel. Nem volt meg benne az a PLUSZ(!) amiért egy lányt néha megtartok hosszabb időre, mégis valahogy ez a történet..
Maradjunk annyiban, hogy nem miatta foglalkozom vele.

- Jól van Nyd. - egyezek aztán bele, egy kiadós sóhajt is utánaeresztve, nem mintha ne lenne jobb dolgom.

- Most benn van?? Vagy mikor akarod!?! - csak félkész hangerővel, elvégre.. nem készakarva de valahogy a hangsúly nyilvánvalóvá teszi azt az apró részletet, hogy mindezt csakis az ő kedvéért vagyok hajlandó megejteni. Nydáéért. Nem azért a kis.. hosszúcombú fruskáért, aki nem képes egy koktélt sem rendesen kikeverni.
És ez nem a legfőbb hibája...

Talán ránkférne némi vérfrisssííítéés!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Csüt. Aug. 27, 2015 11:07 am

Vincent és Nyda


Apró bólintás, s halovány mosoly, ahogy Vince rááll az ügyre. Ugyan azt nem tudja, hogy mi lesz ennek a végleges kimenetele, de egy lépést mégiscsak sikerült tennie a megoldás felé. Lanie segítséget kap… talán, bár annyira Nyda sem naiv, hogy ne tudja, Vincent sem szent, s amennyiben az üzlet érdekei úgy kívánják, meglehet, hogy talán éppen a nőnek kell felmondania a helybenhagyott lánynak. Erre azonban most nem akar gondolni.
– Köszönöm, Vinnie – s a következő kérdésre két pislantás után válaszol, immár a táskával, s a mappával a kezében, amit mégis magához vett. – A beosztása szerint már bent kell lennie. És… mondjuk egy fél óra múlva? Visszaviszem az irodámba táskám, iszok egy bögre teát és elintézek pár telefont. – elégedett mosoly s megvonja jobb vállát. – Beszereztem egy új teafőző gépet, egész jó – rövid és halk nevetést, hallat, majd jobbjával nemet int Vince felé, jelezve, hogy a férfi ne is foglalkozzon vele, s immár komolyabb hangon folytatja. – Az üzlet jó híre miatt minél előbb pont kell, hogy kerüljön az ügy végére. Rádcsörgök fél óra múlva, addig megtudom, hol van pontosan a lány. És… tényleg köszönöm…
Rövid hálás mosoly, s maga sem érti, miért viselkedik ennyire kamaszlányosan, de inkább nem mereng el ezen, max. este ezt is megbeszéli valamelyik barátjával, vagy barátnőjével… persze az ő diagnózisuk mindig bosszantóan ugyanaz…
Minden esetre, ha Vincent nem tartóztatja, akkor Nyda magára hagyja a férfit, hogy a fent nevezett dolgait el tudja intézni…
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   Kedd Szept. 15, 2015 1:15 pm

És bólint. Nem árt ha egy nő elégedett. Az meg PLÁNE nem árt, ha Nyda elégedett, és én hajlamos voltam engedni neki. Néha.. Amikor csak tehettem, amikor kedvem volt vagy amikor úgy kívánta meg a helyzet, Nyda volt az egyikük.. a hármasból, akik elég sokmindent megtehettek.
Kivéve amikor nem.

A nő most mégis furcsa nekem. Nem a szokásosan fura, hanem egész.. valami más lehet ami bejátszik a képletbe mégse szegezek neki sok gondolkodást. Csak egy darabig.. résnyire húzott szemekkel méregetem, aztán elengedem a gondolatot. Annyi baj legyen, biztos menstruál. Azt mondják a nők fele akkor ilyen.

- Akkor fél óra múlva.. - igazítom meg magam a széken két kézzel megtámasztva a kartámaszon. - Jól van Nyd.. - csak dünnyögöm, és ahogy eltűnik a háttérben, még azt is hallom ahogy Heinz-nek beszól valami kellemeset(?)
Tényleg megőrült ez a nő??


**


Újabb papírhalomba temetkezve vészeltem át azt a következő fél órát. AZT..a következő fél órát, amit csak a telefon megcsörrenése jelzett, ami olyan hamar elment, és amihez csöppet sem fűlve a fogam, az antik kagylót vagy csak a huszadik csörgés után emelem fel, hogy még mindig a papírokba nézve beleszóljak. Nem állt szándékomban félbehagyni ezt az egészet! Legalábbis addig nem, amíg meg nem hallottam azt a hangot.
Azután meg meglátjuk hogyan folytatódnak tovább az események.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések   

Vissza az elejére Go down
 

Milyen színű legyen a tapéta és egyéb sarkalatos kérdések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Ishimaru Hatsuharu
» Djuka Mūnfurawā
» Shikotou Sei
» Békák Kódexe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-