HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Rod és Logan - Egy nehéz nap után..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Hétf. Okt. 28, 2013 7:21 pm


Jól esett ahogy füst töltötte be a levegőt. Máskor finnyás voltam rá, talán.. most mégse tudott zavarni egy percig se. Kitartóan markoltam a poharat a kezemben, és nem tudom mikor került át a sör az üvegből bele. Talán valamikor amikor nem figyeltem, és elvesztem a gondolataim között.
A bárpultnál ültem. Csakúgy mint mindig, vagy legalábbis többségében ha egyedül vagyok itt, ha a fiúk messzire vannak vagy ha csak gondolkoznom kell. Néha megesik. Az utóbbi időben már nem lyukasztom olyan teljes hithűséggel át a fejeket mint régen. A mai nap is egy ilyen volt.. Még mindig itt játszik a fejemben a fickó képe, ahogy térden áll és könyörög. Azt mondja gyereke van. Kettő. James és Nicole, az egyik három, a másik épp másfél éves. Na meg a hogy a neje.. így szereti, meg úgy szereti és megtesz mindent és ő nem akarta.. És ő bármit megtesz! Nem mondom azt hogy nem remegett meg az ujjam a ravaszon, de ha egyszer mennie kell, hát mennie kell. Így szólt az eskü és az ígéret. Aki egyszer átvert... nincs helye többé közöttünk. A bizalmi körök sérthetetlenek!
Hangosan hallatszott vissza a pisztoly hangja a fejemben. Egy.. meg még egy lövés. Lőpor szaga tölti be a levegőt, és egy puffanás követi a sötétben. Vége. Megcsináltam... - sóhajtottam nagyot, megint belekapaszkodva a pohárba és a számhoz emelve legurítottam néhány löketet. Nem tudom meddig fog ez még így menni. Nem tudom mikor lesz ennek vége... Pedig igenis tudtam. Ha már nem leszek gyáva, és kiállok Logan elé emelt fővel, a szemébe köpve hogy márpedig én ezt nem csinálom tovább! Csakhogy ez az idő még nem jött el. Itt feszít a fejemben, de még képes vagyok.. uralkodni rajta. Egy darabig. De ki tudja mikor jön el a pillanat hogy mindennek vége. És ekkor éreztem meg a hátamon egy véletlenszerű kezet..
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Hétf. Okt. 28, 2013 9:25 pm


A mai egy hosszú nap volt - sóhajtva nyugtázza Logan, ahogy félreáll az ismerős Harley mellé sajátjával. Ez a krimó a miénknél is gedvásabb. A bukót a kormányra akasztja és fáradtan dörzsöli meg szemeit. Mára a klub tagjai mind külön feladatot kaptak. A prospectnek egy  járgányt kellett szereznie, ehhez egy vén motorossal tette párba. Nem kell túl sok izgalom és akció az öregnek. Jeremiah-t az utcára küldte, hátha megtud valamit. Hogy mégis miért történhetett meg az, ami... Biztosítéknak Bexton-t vitte magával, ugyanis Roden egyedül akarta intézni a meló rá eső részét. Egész eddig nem igazán gondolt erre Logan, az elméjének, testének még nem volt alkalma megpihenni. Ő se volt rest ma, begyűjtött pénzt, megfenyegetett néhány embert, és puskacsövek alkotta feszült légkör közepette lebeszélt egy újabb szállítmányt oldalán egy két Bastardal. Csak Roden cselekedett egyedül. Ez nem volt szokványos eddig...
Megrázza fejét, előveszi mobilját, és egyeztet a többiekkel.
- Megvan? - csak ennyit kérdez.
- Meg. - sóhajtja a vén redneck.
- Probléma?
- Gyütt, de odatettünk neki! - horkantja büszkén. Logan mint mindig, most is megmosolyogja az agg déli nyelvjárását. Egy okét követően kinyomja és újratárcsázik. Hasonlóan tömör beszélgetés folyik le, majd fogja magát és belép a kocsmába. Azonnal megpillantja a klub colorját, és gazdája felé veszi az irányt.
- Szevasz! - enyhén megpaskolja Roden vállát. - Minden rendben? - érti elsősorban is arra, amivel megbízta. Közben int a csaposnak, hogy egy sört, és két rövidet adjon. - Mi volt ez a mai? miért nem akartad, hogy Bexton veled menjen? - kezd bele, elhagyva parancsoló hangnemét, tekintélyét. A férfi a barátja, sőt, a testvéreként tekint rá. Nem igazán tud vele olyan kemény, katonás lenni, mint a többiekkel. Igaz, ők is a családját alkotják, de Rodennel annyi emlékük, élményük, megismételhetetlen pillanatuk van, ami mindennél többet ér neki.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Hétf. Okt. 28, 2013 11:09 pm


Megijedek; de csak amíg meg nem jelenik a hang a fülemben félbehagyott mozdulattal kapok a fegyver markolata után. Logan.. Hogy is gondolhattam hogy nem jön ellenőrizni minden rendben lezajlott e.

- Ja. - vágom bele a pohárba előttem, nem nézek rá, ami tiszteletlenség vele szemben de most nem érdekel. - Minden a legnagyobb rendben. - ismétlem cinikusan csak ekkor engedve el szemmel az üveget és két alkarral továbbra is a pultot támasztva fordulok csak oldalra a képébe. - Megcsináltam vagy nem!? Egyedül. - bólintok rá, de a hangom nem támadó. Valami nem visz rá hogy vele nyíltan támadni kezdjek talán mert mindig a bátyámként tekintettem rá. Persze azt már nem teszem hozzá, hogy miután a fickót elföldeltem, jeltelen sírba ahogy azt kell és megkövetelte, a családja küszöbén hagytam néhány száz vagy talán ezer dollcsit. Nem számoltam meg. Mintha az csillapíthatná az apa iránti éhséget.. - villan át a fejemen a múlt, de nem pazarlok erre több időt. - Nem kellett hogy Bexton végig ott loholjon a seggemben és elszórja a hülye vicceit. - fordulok vissza az italom felé, ami egy utolsó sunggal már üres.

- Még egyet! - emelem meg az üveget, de jóformán nem is kéne beszélnem a fickó jól tudja hogy mi az amit szeretek.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Kedd Okt. 29, 2013 1:13 pm


Kiszúrja, ahogy Roden a fegyveréért nyúl a hirtelen érintését követően. Egy pillanatra összeszűkíti szemeit, s csak azután paskolja meg barátját.
- Feszült vagy. - állapítja meg a nyilvánvalót, s lehúzza az egyik felest, amit rendelt. Elhúzza száját a fanyar ízvilágra, ahogy végigmarja torkát az ital. szinte érzi, ahogy megfekszi gyomrát. S valamiért az ember mégis tovább issza, valamiért szeretjük azt is, ami nem feltétlenül jó.
Felvonja bal szemöldökét a lakonikus válaszra. Nem várt többet az üggyel kapcsolatban, nem kéri, hogy minden egyes mozzanatukról számoljanak be egy gyilkosságot követően - az mégiscsak elmebetegség lenne valamilyen szinten - de a hangsúly... Logan már régóta gyanítja, hogy valami megváltozott a klub érzékeny rendszerében. Elég, ha valaki összeroppan, vagy ha elszalad vele a ló. A többiek kiszimatolják, elgondolkoznak rajta, úgy érzik választaniuk kell. És így romlik meg, rohad el belülről ez a család. Vagy kidobja a leggyengébb láncszemet, a mérget, az idegen testet.
- Egy közösség vagyunk. Család! - dörren rá, majd lejjebb veszi a hangerőt. - Mindenkinek kell egyedüllét néhanapján, de úgy érzem, drága testvérem, hogy mostanában senki más társaságára nem vágysz. A ribancodat többször látogatod, mint az anyádat. - válaszra várva mered a férfira, majd egy szál cigarettát akaszt ajkai közé. Megszívja, kifújja, pöccint. - Nem tudom mi van veled, de megváltoztál. Mióta zavar Bexton? Mióta nem csaptunk egy istenes ramazúrit? - keresztbe fonja karjait mellkasa előtt. Visszagondol gondtalan gyermeki éveikre, amikor az volt a legnagyobb dilemmájuk, milyen petárdát kössenek a házsártos Mrs. Walker kutyájának farkára. Nosztalgikus mosoly bújik meg szájának szegletében, ahogy tovább bontja életét csínyről csínyre, mígnem azok a rendetlenkedések át nem fordultak törvénysértésbe, gyilkosságokba. Elromlott valahol, de mégis megmaradt bennük az a gondtalan gyermek, hiszen nem is olyan régen ugyanazt a hangulatot kaphatta vissza, mint a petárdázáskor. Pedig akkor se mintapolgárokként viselkedtek. Valami megváltozott, s eltávolodnak egymástól...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Csüt. Okt. 31, 2013 12:39 am


-  Mármiért lennék feszült! – megy felé a nem túl bizalomgerjesztő válasz, de aztán annyiban hagyom. Igaza van. Nem vágytam társaságra, legfőképp az övére nem. Most.. nem. Mégis sikerül ellenállni a késztetésnek hogy ebbe belemenjek és már a poharamba fordulva jönnek a válaszok.

- A ribancom többet tesz értem mint az anyám. – morgom a következő üveg elébe ahogy megérkezik a kezembe és most nem tökölve pohárral csak úgy tiszta valójában húzom meg. Kis híján a fele el is tűnik a torkomon. Már a sokadik.

- Megváltoztam! – csapom le aztán mégis az üveget – De te is tisztában vagy az okokkal nem kell még egyszer az orrod alá dörgöljem! – tartom a szemkontaktust, a szemeim feszesek, nem támadok, nyíltan, csak odabököm mert nagyon is jól tudja hogy hogy is szól az a dörgés. – Tisztában vagy vele mennyire.. nemm fűlik a fogam ehhez az egészhez! – rántom el a fejem már visszabámulva magam elé, nem mert egy percig is tartanék tőle, egyszerűen csak csillapítom a véremet. – Az hogy elintézzük a dolgot.. szemtől szembe, nyílt színen, az oké! Tiszta sor! De az hogy azt a barmot a saját házából kellett kirángatnom..! – fut végig csak gyorsban a szemem, nem vagyok beszari, sose szoktam takargatni, de nem tesz jót ha megemeljük a hangerőket.

- Logan ezt nem így kellett volna intézni.. – halkítom vissza félig – és ezt te is tudod. – vágom oda ami meglepő, nem szoktam én meghunyászkodni és most se tiszta a dolog hogy csak a tisztelet vagy épp hogy a bűntudat beszél belőlem, de rohadjon meg egy percig se érdekel!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Kedd Nov. 12, 2013 12:47 pm


Kikér még egy felest, állkapcsa idegesen meg-megfeszül barátja viselkedését látva. Inkább elfordítja tekintetét a hosszas farkasszemezés után, és magát fixírozza az üvegben. Külsőleg nem változott, talán csak szexibb lett - kúszik elméjébe a gondolat felesége hangján, mire megengedi magának, hogy szája széle megránduljon. De a tekintete sokat elárul, s néha olyan embert lát visszanézni a tükörből, ami neki se feltétlenül tetszik. De ez van! Lehúzza a szeszt, s utána megszívja fogát. Az igazán jó pia az, amire levegőt kell vennie az embernek, hogy életben maradjon. Ez tagadhatatlan. Kár, hogy ez édes mámort beárnyékolja egy csendes, de rohamos ütemben közelgő viharfelhő.
Érezte már az utóbbi időben, hogy valami böki Roden csőrét, eltávolodott, s nem csak tőle, hanem az egész klubtól. Erősen kell gondolkoznia, hogy mivel térítse vissza úgy, hogy ne sínylődjön meg egyik kapcsolatuk sem. Engednie kellene? Vagy teljesen elnyomnia barátját, és a rebellis mozgalmát? Addig, amíg egyedül van...
- Nem tudsz nem vadember lenni, ha ennek a klubnak az élére kerülsz. - morogja, s hosszú idő után ismét ráemeli tekintetét Rodenre. - Nem mi vagyunk a maffia, magunk intézzük a dolgainkat, és a legnagyobb fegyverünk, ami van, az a megfélemlítés. A szó terjedni fog az utcán, hogy ha kell, a Bastards az otthonukból ragadja el az ellenfeleit. Nem lehetünk gyengék és sebezhetőek! - tompán csap a pultra öklével. - Néha nekem se tetszik mindez, de így maradunk fent. Szükséges rossz. - ecseteli. - De ha van ötleted, hogyan nem irtanak ki minket, hogyan keresünk továbbra is annyi pénzt, hogy mindenki megéljen mindezek nélkül... hát hallgatlak. - várakozva tekint rá testvérére. Sokszor gondolkozott már új üzleteken, de semmi se garantálja, hogy beindulnának. Fegyverre és kölcsönre viszont mindig szüksége lesz az emberiségnek.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Kedd Dec. 17, 2013 6:12 pm


- Ez akkor se tetszik! – rázom a fejem, de ennyivel el is van intézve. Hogy megoldás? Az kéne ide, de amit egyszer már elmondtam nyílt titok. Nem kezdek újabb fejtegetésekbe. Legális üzlet. Pénz és hatalom. Ennyi a lényeg, a többi csak megítélés kérdése és az én megítélésem erősen változott az utóbbi időben.

- AZT MONDTAD.. – kezdek bele egy kicsit nagyobb hévvel is mint kéne, de aztán visszahúzom a dolgot. Nem lenne jó ha ennek az egésznek híre menne, még ártana az üzletnek. - Azt mondtad a pornóüzlet járható út! Mégse látom hogy tettél volna valamit is az érdekében. Csak a néma csönd! A szállítások, és az újabb vérengzések. – szűröm a fogaim között, de valami azt súgja ezt nem vagy négy üveg sör után kéne megbeszélni. – De mondok én neked valamit. – húzódom aztán mégis bizalmaskodva közelebb – Én ezt nem csinálom tovább. Érted? Még egyetlen dolgot meglépek, de ha az se jó, engem elfelejthetsz! – mondom ki a végszót, ami inkább dac és büszkeség mint ésszerű indok hogy rávegyem az első lépésre. De végtére is a cél a lényeg, nem az eszközök. És hogy végül is képes lennék e elhagyni a bandát? Nem tudom. Most semmiről se vagyok meggyőződve csak az egyetlen ami kattog a fejemben, hogy lépni kell! És minél hamarabb.. Vagy ha nem, majd én teszek róla hogy lépni lehessen!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Csüt. Jún. 19, 2014 5:52 pm


Kikér még egy sört, nem is habozik az agysejtek pusztításával. Nem bírja szó nélkül hagyni, de mielőtt még indulatból válaszolna, meghúzza még egyszer az üveget, hogy hagyjon alkoholgőzben fürdőző agyának néhány pillanatnyi gondolkodást. Vagy legalább, hogy lehűljön forró feje.
- Nem vagy egyedül vele, de mindenkinek tennie kell a dolgát. Tudtuk mibe keveredünk bele, amikor elkezdtük, nem változott semmi. - csak felnőttünk, teszi hozzá magában, és nem egészen olyan, mint képzeltük. Legtöbbször egy nehéz nap után szereti elringatni magát az emlékek tengerén, visszamászni kicsit a pejhedző állú fiú életébe. Amikor még azt gondolta milyen menő az apja, mennyire zsír a motorja, és csak arra várt, hogy múljanak az évek. De nem erre vár minden lurkó? Majd ha felnőtt leszek, azt csinálok amit akarok! Ostobaság... S csak ezek után szokott betolakodni a jelen elméjébe. Az, hogy csak öregszik, s még mindig gyerekkori világában mereng. Csak azóta valósággá vált, s egyáltalán nem olyan király, mint akkor gondolta. Egyre csak öregszik, de habzsolja az életet. Sokszor megfordul fejében, hogy ideje lenne családot alapítani, de akkor jön a bökkenő: ebbe a közegbe egy csecsemőt hozni felelőtlenség... A lényeg, hogy egyetért Rodennel. Régebben szódával elment mindez, de kezd elszaladni velük a ló. Ez így nem oké, de bevált, és biztos forrás.
Szúrósan tekint rá, ahogy Rod megemeli hangját.
- Igen, ezt mondtam. Járható út, de ennyivel még nem állhatunk oda a fiúk elé. Kellenek kézzel fogható dolgok, tervek, az alapok. Nekem pedig égetőbb problémákkal is kell foglalkoznom. - ráncolja homlokát. Máris fáj a feje a sok mocsoktól. Feszült figyelemmel hallgatja tovább testvére elégedetlenkedését. A hallottakat követően csak megemeli szemöldökét és elmosolyodik, majd mély kuncogás tör felszínre belőle, s végül olyan jóízűen nevet fel, hogy kicsordul a könnye is. Az a pár sör fáradtan rátett egy lapáttal a hatásra. - Komolyan azt hiszed, hogy ki tudsz lépni. Csak úgy! - nagyokat sóhajt, ám ezúttal már csak egy keserédes mosolyt bújtat szája sarkában. - Ha sikerülne is, megtalál ez az élet. Az alelnököm vagy, ismerik az arcod, tudják, hogy mindannyiunknak fontos vagy. Téged fognak először elővenni egy bosszú alkalmával. Innen csak vérrel léphetsz le. - a végére egészen elkomorodik, s legurítja az utolsó kortyot is. Megszívja ajkát és maga elé meredve jár az agya. Valamit tennie kell, nem lehet lógva hagyni ezt az egészet, és elnyomni nem tudja majd Rodent, ahhoz talán neki se lenne gyomra. Tudja, hogy nem állna le a férfi, és azt is tudja, hogy egy "véletlen" golyó örök némaságra térített már sokakat, de nem. Ezt nem lehet... - Legyen, testvérem. Ha találsz egy helyet, lesz egy megközelítő értéked a költségekről, Sybille majd segít kielemezni, ő ért a számokhoz... akkor szavazásra visszük a dolgot. Ez így megfelel, vagy fenyegetőznél még egy kicsit? - pimasz vigyorra kúszik ajka és megveregeti Rod vállát.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Hétf. Jún. 30, 2014 8:29 pm


- Ne mondd azt hogy semmi se változott, MINDEN.. megváltozott! – csapom elé a mutatóujjam a pultra, de nem tudom honnan jön az agresszió. Pláne vele! Talán az alkoholgőz keveréke, talán csak az indulat beszél belőlem elfelejtve kivel is beszélek, mégsem kattognak azok a bizonyos vészharangok.

- Ne beszélj mellé Logan... – húzom el aztán hitetlenkedve a fejem – ha annyira érdekelne, már rég nyakig benne lennél! Ismerlek! Te FÉLSZ! Rettegsz! Attól félsz ha feladod ezt az életet egy senki leszel! – kemény szavak, de nem keresek mentségeket. Nem érdekel a sör.. akárhány üveg is csúszott le belőle, és még az se érdekel hogy az a rohadt ló szalad velem egyre messzebbre, mert mi akadályozza meg hogy én is csak egy strigula legyek egy bizonyos listán, jeltelen sírba temetve, egy nevenincs senki aki „elhagyta a bizalmi köröket”, és aki MEGTÁMADTA…  a naagy és hatalmas atyaúristent, aki a kezében tartja a gyeplőket. Megvolt az esélye. Barátság ide, testvériség oda, az emlékek.. mind gyilkosok vagyunk, és gyilkoltunk már kevesebbért is ha veszélybe kerültek az elvek.
És a következő szavak teszik az i-re a pontot.

- A KURVA ÉLETBE! – vágom a falhoz az üveget, a pult mögötti tükör darabokra törve és nem érdekel a korábban felém vigyorgó képe, sokkal inkább a felismerés hogy igaza van. Ezt mind tudtuk amikor az ember belekezdett.
Mindenki engem néz. Tisztában vagyok vele, ahogy a pultosgyerek is csak lassan emelkedik vissza egyenesbe, amikor látja hogy nincs folytatás.
A vérem.. tombol. Vaktában kapkodom a levegőket, de jól tudom le kell nyugodnom. Valahol a háttérben, és a felém meredező tekintetek és Logan hangja is erre késztet.

Nem szólok, csak biccentek. Talán nem akarok beszélni. Vagy talán ami a fejemben van, sokaknak nem tetszene. Ezért behódolok. Megint. Mint minden egyes esetben, játszom a kutyát, tovább, és nem megyek ellene. Nem, mert a testvérem… Elvileg.. a testvérem…

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Szer. Júl. 02, 2014 8:13 pm


Elég régóta gyülemlett benne a feszültség, ahogy Logan elnézi barátja reakcióit. Ki tudja mi minden, mennyi sérelem, fájdalom táplálhatja agresszióját. Ő maga mindig próbálta mindenki érdekeit nézni, de ha valaki egyszer puhány lesz... Mindegyik csapat csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszem. És ha Roden nem elég elkötelezett, vagy véget vet produktivitásának, akkor satuba lesz szorítva a banda a többiek által. Jöhetnek majd a megtorlások.
Ezt még szó nélkül elnézi neki, hiszen igaza van. Minden megváltozott számukra. Nem ebből állt az életük, amikor még pattanásos pofával áhítoztak a tagságról és a többiek sarkában lihegtek pincsiként. Még nem láthatták mit hoz nekik a hatalom, illetve mivel is jár együtt az a sok mocskos zöldhasú. A továbbiakra Logan állkapcsa meg-megrándul, jól megrágja magában a szavakat.
- Igen, félek. - ezúttal szavakba is önti, hogy igazat ad a másiknak, de ezzel nem végzett: - De nem attól, hogy nem én leszek ennek a szemétdombnak a büszke kis kakasa. Nem látod? Mindenki mellékes munkája csőd, vagy alig jövedelmez. Ebből élnek meg családok, Roden, nem vihetem vásárra mindenki bőrét! - habár nagyjából mindennap ezt teszi, annyi különbséggel, hogy akkor többnyire tudják mi történhet. Elmennek lövöldöznek, talán megsérülnek, talán megölnek valakit, de egy alapokat megrengető üzletpolitikai váltás... Senki se tudja mivel számoljon.
Amint Rodennél elszakad a cérna és törik a berendezés, Logan felpattan. Megvárja, míg mindenki látszólag visszatér a saját dolgához, bocsánatkérően int a szerencsétlen pultosnak, majd egyik kezével a sörösüvegének nyakát, másik markával pedig testvére mellényét ragadja meg. Erélyesen kiráncigálja, terelgeti Rodot a kocsma elé. Az utolsó kortyokat is kiszipolyozza az üvegből és leteszi azt a földre.
- Bajod van, hát rendezzük le valahogyan! - tárja szét karjait, és ráhagyja barátjára a kezdés jogát. Bármihez is akarjon kezdeni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   Vas. Szept. 07, 2014 1:50 am


Igaza volt. Az isten bassza meg, igaza! És ez dühített a legjobban...
Nem tudom a szó, vagy az egész állapot amibe az élet kergetett váltotta ki a reakciót. De megtörtént. Nem gondolkoztam, repült a sör.. tört az üveg.. odarántott tekintetek, és a félelem a szemekben. Ezt jelenti ma a Bastards.. Rettegést és félelemet...

Amikor felpattan, első reakció hogy résen legyek. Nem gondolom hogy Logan bántani merne, pláne nem nyílt közönség előtt. Csak bámulok a szemeibe, és várom a következő reakciót.
Amikor elkap, nem megyek ellene. Nem mert olyan nehéz lenne, és nem is az a 4 sör az ami akadályozná a terepet, sokkal inkább a tisztelet. Az az átkozott tisztelet amit képtelen vagyok kiverni a fejemből!

A kocsma előtti hűvös levegő lassan tisztítja ki a fejemet. Valóssá tesz. Mindent. Ezt a kibaszott képtelen helyzetet. Talán észre se veszem hogy járkálni kezdek, fel és le, mint egy kibaszott, idomított fenevad.

- Én csak... én csak.. - nyelem le a gyűlöletet, a gyűlöletet az élettel szemben - TE vagy a problémám! - állok meg és köpöm a szemeibe - Te és a kicsinyes.. nyugodt.. játékaid! Ez az élet.. - indul a lábam újra meg - Hát hogy a fenébe lehet ezt bírni? Hogy kéne azt vigyorgó pofával tűrni hogy az emberek hullanak melletted!?? - állok újra meg - És főként meddig! - tartom a szemkontaktust, de nem is tudom mit akarok ezzel. Miért most borult el ez az átkozott szarkupac. Fogalmam sincsen. De kivert néhány biztosítékot azt meg kell hagyni.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Rod és Logan - Egy nehéz nap után..   

Vissza az elejére Go down
 

Rod és Logan - Egy nehéz nap után..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-