KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Tyson Herondale Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Tyson Herondale Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Tyson Herondale Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Tyson Herondale Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Tyson Herondale Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Tyson Herondale Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Tyson Herondale Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Tyson Herondale Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Tyson Herondale Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 209 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 209 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (236 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 1:31 am-kor volt itt.

Megosztás

Tyson Herondale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Tyson Herondale Empty
TémanyitásTárgy: Tyson Herondale   Tyson Herondale Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2014 11:30 pm

Tyson Jerome Herondale
Phoenix,USA;1984.Június 11.
30
Üzletember
Civilians
Alexander Skarsgard

Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: okos, türelmes, kedves, segítőkész, megbízható, vicces

◆ negatív tulajdonságok: lusta, önimádó, rendetlen, feledékeny, bunkó, féltékeny

◆ egyebek: - Voltam már egyszer házas, de csak 3 évig és azóta elváltunk.
- egyedül élek a kutyámmal és a menyasszonyommal
- van egy gyermekem.
- imádom a szexet, a nőket, a drogot, a cigit, az alkoholt, a perverz dolgokat

Történet vagy szerepes példa
-Most komolyan, csak azért kérted meg a kezét, mert a bátyja iszik, drogozik és rossz sorsa van? – kérdezte Liam haverom.
- Most komolyan baszd meg!  Lehet, később belé fogok esni, de nem nézhettem tovább, ahogyan ott él vele. Nem és kész! – mondtam kissé mérgesen, majd megittam a korsó sörömet.
Mióta eljegyeztem Luci-t és odaköltöztettem hozzám, azóta basztatnak a haverok ezzel az egésszel.  Már unom nagyon. Igen tény, hogy csak azért jegyeztem el, hogy hozzám költözhessen, mert a bátyja másképp nem engedte volna el onnan. És akkor mi van? Semmi. Majd idővel belé szeretek. Nincs abból semmi sem.
- Csak mert fura, hogy ez a jó mellű, szexi csaj, hozzád menyjen feleségül. – mondta nevetve ez a hülye.  Na nálam itt pattant el a cérna. Felálltam és a pólóját megragadva, húztam fel a székből.
- Befogod a pofádat, vagy kiverem a szart is belőled! Elkussolsz te hülye barom! – mondtam mérgesen, majd lelöktem vissza a székbe.
Idegesen repesztetem hazafelé az utakon. Az a hülye görény, még megbánja, hogy velem újat húzott. Utálom, amikor basztatnak engem minden hülyeséggel. Nem kell hülyeséggekkel felbaszni az agyvizemet, mert akkor ütök.
Hazaérve, beparkoltam a kocsival a garázsba, majd beviharzottam a lakásba. Már jóval elmúlt éjfél, szóval nem nagyon zajongtam, nehogy Luci felébredjen. Elővettem a fagyasztóból egy zacskó jeget, majd leültem a konyha asztalhoz, közbe a kezemre nyomtam a zacskót.
- Mit csináltál már megint? – kérdezte azzal az angyali hangjával.
- Semmiség. – legyintettem.  - Ne haragudj, hogy felébresztettelek. – néztem rá sajnálkozva.
Mi van veled Ty? Te nem vagy ilyen! Tán nem szerelmes lettél? Áh az kizárt dolog. Csak mert kedves vagyok vele? Azért még nem vagyok szerelmes. De hát verekedtél is érte. Megverted a haverodat, csak mert azt mondta, hogy jó csaj és szívesen megbaszná. Máskor is vertem meg már, mert ilyet mondott az ex feleségemre például.
- Nem gond. – mondta, majd elment mellettem, a mosogatóhoz, valamit bevizezhetett, mert vízcsobogást hallottam, aztán odajött hozzám, leült mellém, és egy vizes kis ronggyal a szemöldökömet kezdte el törölgetni. Biztosan felrepedt. Nem is én lennék, ha nem repedt volna fel.
Lemosta a sebeimet, elköszöntünk egymástól, majd ment mindenki a saját ágyába. Igen külön alszunk. Nem kényszerítem, hogy velem aludjon. Majd ha úgy alakul, akkor velem alszik.
Nem tudtam aludni. A plafont bámultam és gondolkoztam mindenféléről. Talán tényleg belé szerettem. Nem tudom igazán, de kezdem megkedvelni és megszeretni ezt a lányt. Végül nagy nehezen, sok forgolódás után, gondolkodás után, el tudtam valahogyan aludni.

based on: TILLIE AT CAUTION <3
Vissza az elejére Go down

Tyson Herondale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-