Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Nagyon helyes, amiért úgymond egy álnévvel élsz. Csak vigyázz, nehogy elszóld egyszer magad. Valójában elmosolyodtam, mikor szóba hoztad szüleid kapcsolatát, ám sajnálom, hogy apa nélkül kellett felnőnöd, viszont az teljesen meglepett, hogy ő vezetett be a szakmádba...ha nevezhetem ezt így.
Imádom, ahogy fogalmazol. Viszont történeted olvasása során ámultam és bámultam. Micsoda beteg ember volt a kuncsaftod, pfej! O.O Undorító, hogy hogyan tudnak néha bánni a nőkkel...
Remélem eljő' számodra majd a piros Ferraris herceg, aztán megmutatja milyen is az igazi Élet. Nyomás foglalózni, és máris mehet a menet!