Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◮ tartózkodási hely : Főleg Las Vegas, de kérésre máshova is megyek
◮ hozzászólások száma : 207
◮ join date : 2013. Apr. 05.
Tárgy: Adam Alvar Csüt. Okt. 16, 2014 5:57 pm
Adam Alvar
Play by: Adam Gallagher Kor: 23-26 Csoport: Media Foglalkozás: Basszusgitáros Passion: Userre vár
Te vagy az én bátyám, aki hozzám hasonlóan hamar elköltöztél otthonról. Legtöbbször csak magaddal, a csajozással, a bulizással, az ivással törődsz. Ez már fiatalabb korodban se volt máshogy, akkor csak a zenélés, meg önmagad foglalkoztatott és a szoknyák kergetése. Bár ritkán vitatkoztunk és nem ápoltunk túl rossz viszonyt sosem voltál mintabátyó, nem voltál mellettem, amikor kellett volna. Mára egy jól menő bandában vagy basszusgitáros és úgy tűnik ezt eléggé élvezed. Anyáék nem nagyon nézik ezt jó szemmel, de beletörődtek és csak ritkán említik meg, ha együtt van a család. Természetesen Lillie téged is megpróbált kihasználni, szívességekre rávenni, csak te az önzésed miatt nem akadtál horogra. Meg azért is, mert engem valamivel jobban kedvelsz, amiért nem próbálok a szüleink kedvence lenni és nem beszélek arról milyen gyakran bulizol és iszol.
//Nagyon várom, hogy megérkezzenek a bátyám és játszhassunk. Ha bármi kérés, óhaj-sóhaj van, esetleg megalkotnád üzenj bátran! ^^//
A hozzászólást Amber Alvar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 17, 2014 3:53 pm-kor.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Adam Alvar Pént. Okt. 17, 2014 6:37 pm
Elfogadva!
A megadott adatok alapján a karakter meghirdethető.