KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Jamie Bosworth  Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Jamie Bosworth  Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Jamie Bosworth  Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Jamie Bosworth  Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Jamie Bosworth  Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Jamie Bosworth  Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Jamie Bosworth  Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Jamie Bosworth  Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Jamie Bosworth  Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 227 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 227 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (236 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 1:31 am-kor volt itt.

Megosztás

Jamie Bosworth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Jamie Bosworth  Empty
TémanyitásTárgy: Jamie Bosworth    Jamie Bosworth  Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2014 6:53 pm

Jamie Bosworth
1987, Virginia[You must be registered and logged in to see this image.]
27
fényképész, svindler
Addicts
Ian Somerhalder
Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: vicces, szenvedélyes, életvidám, merész, bátor

◆ negatív tulajdonságok: önző, kapzsi, aljas, megbízhatatlan, heves vérmérsékletű

Önző, pöcsfej, egomán barom vagyok. Ráadásul kapzsi , pénzéhes dög. Nyugodtan mondhatod ezt, ha nem ismersz, hiszen csak azt láthatod, hogy pofátlan vagyok, beszólogatós, kárörvendő. Nos, mindez jellemző rám, s nem tagadom, tényleg ilyen vagyok.
Önző vagyok, mert kizárólag saját magammal foglalkozom, és bármit megtennék annak érdekében, hogy nekem jó legyen. Persze, a kedves és aranyos hódolok mondhatják azt, hogy ó, hát mit meg nem tettem az öcsémért. Így igaz, de miért tettem? Magamért. Azért, mert szerettem az öcsémet és tisztában voltam azzal, ha valami neki jó, az nekem is jó lesz.
Pöcsfej vagyok, mert nem foglalkozom mások érzéseivel, keményen ráborítom mindenkire azt a bizonyos vödröt, s kimondottan élvezem, ha mások gyengeségeit felhasználva még gúnyolódhatok is.
Egomán barom vagyok, nos , ez talán nem egészen így van. Látszólag tényleg mindenki azt gondolná, hogy beképzelt vagyok és úgy járkálok fel ,s alá, mint egy kiskirály, de ez csak a látszat. Valójában gyakran élek pusztító életmódot, önmarcangolás, nem vagyok neked elég jó gondolatok, stb. Ezt viszont valahogy kompenzálnom kell, erre jó az, hogy mindenkivel köcsög vagyok.
Jó a humorom. Ez egyértelmű, bárki mondhat bármit, imádom a saját beszólásaimat. Szarkasztikus vagyok, gúnyos, s imádok ezzel visszaélni.
Érzelem kerülő. Ó igen, amint olyan esemény történik, hogy valakit meg kellene ölelni, esetleg részvétet nyilvánítani, vagy vele együtt örülni valaminek, inkább sarkon fordulok, s messziről elkerülöm. Ez nem az én világom.

Történet vagy szerepes példa
- Hol vagy te kurva? Gyere ide, ha hozzád szólok. –
- Maradjatok itt és ne gyertek ki a szobából, a papa most kicsit fáradt. Szeretlek Titeket. – Egy-egy csók a kis kócosok homlokára, majd az ajtó bezárult, ezzel sötétséggel árasztva el a kis szobát. Jó kis szórakozásra adott okot a két lurkónak, akik ilyen helyzetekben már elemlámpájukat villogtatták a szobában és a fényekkel játszadoztak. Ezúttal mégis csönd honolt odabent, síri csönd, olyan nesztelenség, hogy még a lépcsőn lefelé rohanó léptek is tisztán kivehetőek voltak.
- Chris..megint részeg vagy. Miért kell ordibálnod? Megrémülnek a gyerekek.
- Te csak fogd be a pofád, egy kurva vagy, akin a fél község végig ment. Szerinted nem hallok dolgokat a kocsmában? Hová raktad a sörömet? – Chris Bosworth dünhögő bikaként közlekedett a nappalin keresztül át a konyhába. Székeket borogatott , csapkodta az ajtókat, s remegve kereste az alkoholt.
- Megint inni akarsz? Már így is részeg vagy, eliszod  a fizetést! Minden nap részegen jársz haza! A gyerekek félnek tőled. Agresszív vagy, vedd már észre magad Chris! –
- Mocskos ribanc, fogd be! – Teljes erőből ütötte arcon feleségét, megragadta a kezét, s úgy vonszolta maga után a házon keresztül.
- Css, nem mehetünk ki Lincoln. – Susogva szólt a nagyobbik, óvva a kisebbet, aki nem érette még, hogy mit szabad, s mit nem. A résnyire nyitott ajtó, s a kintről beszűrődő hangok elég okot adtak arra, hogy a mindig is kíváncsi Lincoln , még ártatlan gondolataival ebben a helyzetben is játékot véljen felfedezni. Kacagott a sötétben, s hirtelen szökött meg bátyja elől, hogy kirohanjon a folyosóra. A korláthoz rohanva azonban megtorpant. Bátyja utána rohant, de már túl késő volt ahhoz, hogy eltakarja a kisebbik szemét.
- Csss , nem láthat meg minket. – Suttogta Lincolnak, aki reszketve, görcsösen szorította ujjaival a korlát rácsait, miközben félelmében folt áztatta nadrágját. A két gyerek szeme láttára fojtotta meg apjuk a szeretett nőt, miután dulakodni kezdtek.
- Hol vagytok kis répazabáló fattyak? Kinek a kölkei vagytok? – A feldúlt, részeg férfi nem tudott gondolkodni, dühösen indult fel az emeletre, s Jamienek minden erejére szüksége volt ahhoz, hogy berángassa öccsét a sötét szobába, majd a szekrénybe bújtassa, s rácsukja az ajtót.
A férfi erővel törte be az ajtót, de csak egyetlen poronttyal találta szemben magát. Jamie bár riadtan, ám határozottan állt a szekrény előtt, védve annak rejtekében reszkető öccsét.
- Kis szaros, hol van az öcséd? Úgyis tudom, hogy az a kibaszott kölök nem az enyém. Jamie tűnj el az utamból, nem hallod? – Egyértelmű volt, mire készült a felszarvazott férj. Jamie azonban nem hagyhatta, hogy bántsák szeretett testvérét.
- Nem..- Fejét rázva, határozottan próbálta felvenni a harcot a mindössze tíz éves kölyök. Apja dühösen rántotta félre a fiút, majd feltépte a szekrény ajtaját, s ráförmedt az ott bent lapuló nyolc évesre. Mindkét gyerek sírt, segítségért ordibáltak, mindhiába.
Végül elsült az a bizonyos vadászpuska, amit józanul oly büszkén mutogatott Jamienek. A kölyök még csak alig volt kilenc, mikor már tudta, hogyan kell elsütni egy vadászpuskát. Nem tehetett mást, meg kellett védenie az öccsét.
A történtek után az apa könnyed sérülések után egy kellemes cellába került, távol Virginiától. Az anya – mint kiderült – nem halt meg, azonban súlyos sérüléseket szenvedett, s hetekig tartott lábadozása. A sors furcsa fintora, hogy jó néhány évvel később tüdőgyulladás ragadta magával…

- Ne szopass, ezt a történetet most találtad ki. – A börtön rácsai mögött egy kopasz, fém fogú barom röhögött fel, miközben végig hallgatta a sztorit a két kölyökről.
- Nem találtam ki, tudod miért vagyok itt?  Azért, mert én akartam ilyen életet. És rohadtul nem érdekel mások véleménye. Nemsokára úgyis szabadulok..- Vállat vonva dobtam egy papírgalacsint a kuka felé, amivel telibe is találtam.
- Még mindig nem értem, a faterod miatt kerültél most a sittre? – A cellatárs már a fejét vakarta, nem igazán értette, hogy Jamie mire célzott.
- Lehet. Talán rá ütöttem, tudod, a gének..de nem bántam meg semmit. Az öcsémért belementem bármibe, csak hogy neki normális élete lehessen. Erre mit csinál az a hülye? Elvesz egy hülye nőt, aztán elmegy vele bevásárolni és lemészárolják őket. Az a hülye idióta barom, miért kellett vásárolni mennie? – Dühösen csaptam a padra, bizonyára Ted már elmeroggyantnak nézett. Ő azonban nem tudhatta, hogy mit veszíthettem. Csak én tudtam, kit veszítettem..

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Noel Kuushi
Noel Kuushi

Egeret ide és lenyílik!

◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.

Jamie Bosworth  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jamie Bosworth    Jamie Bosworth  Icon_minitimeCsüt. Okt. 23, 2014 8:33 pm

Elfogadva!
Üdv minálunk!
Végre valaki, aki nem egy finomkodó bájgúnárt kreált Ian-ből!

Fő az őszinteség! - Rögtön ez jutott eszembe a jellemzésed elolvasásánál. Ésss már az elején kíváncsivá tettél, hogy vajon mit is csináltál meg az öcsédnek, s bíztam benne, hogy történetedből ki fog derülni.
  Eztán jött is a szemkigubbasztós rész. Shocked
Te szent mindenség! Nem akármilyen gyerekkorod volt...a karma meg sajnos lecsapott Rád később.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek után merre fog haladni karriered, illetve életed.
Vigyázz a zsarukkal, ne engedd, hogy kitudjanak veled babrálni. Wink

Nyomás avifoglalást módosítani, aztán már Tied is a játéktér. Érezd jól magad! Wink

[You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

Jamie Bosworth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jamie & Cain
» jamie | lara
» jamie || lara
» River&Jamie
» Jamie Elisabeth Hayes

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-