Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
- Jaj, hát illik így kifaggatni egy szegény lányt?! Ejnye… - még a fejemet is megcsóválom, de azért egy játékos kis mosoly ott van az ajkaim sarkában…
◆ pozitív tulajdonságok: Makacs vagyok és ezt a pozitív tulajdonságok közé sorolom. Persze mondhatnám azt is, hogy kitartó, mert az jobban hangzik, de akkor kit is akarok becsapni? Téged felesleges lenne, magamat meg nem fogom. Elérem amit akarok, mert kell, mert muszáj, mert erre tanított az élet. Ez van csillagom. Önfejűségem kevés határt ismer. Ó igen, ez vagyok én, azt hiszem, hogy az öszvér felfogás része, ha már egyszer akarok valamit, akkor azt a magam módszere szerint akarom. Persze a hibáimból tanulok, de csak a sajátjaimból. Ki mondta, hogyha valami nem jött be másnak, akkor az nekem sem fog?! Lehengerlő személyiségem egészen biztosan magával sodor majd. Hogy miért? Hallottál már a hurrikánokról, igaz? Mikor volt olyan, hogy a forgószél nem vitte magával azt, amit csak akart? Na ugye?! Hát így képzelj el engem is. Jövök, látok és mindent viszek. Ha kell, akkor tarolok is és lám, hol vagyok? Pontosan ott, ahol lenni akarok. Játékos kedvű vagyok. Neeem, nem a játéktermekben. Az életben kedvesem. Még szép, hogy ez is pozitívum, hiszen csupa móka és kacagás másokkal, az érzelmeikkel a hitükkel játszani. Jaj, nem az istenbe vagy az antikrisztusba vetett hitről beszélek. Hanem a hűségbe, barátságba, szerelembe vetett hitről. Izgalmas látni, hogy zúzom össze vagy éppen építem fel azt valakiben, amiről azt hitte a drága, hogy vele sosem fog megtörténni. A filozófiám pedig? Carpe diem! Élj a mának bébi, mert ha nem teszed, csak eltelik feletted és mire eljutsz odáig, hogy mégiscsak szeretnél mindent beleadni, addigra öreg leszel, csúnya és egy rakat gyerek fog a nyakadon lógni!
◆ negatív tulajdonságok: Önző. Naná, hogy az! Ez miért is negatívum? Még szép, hogy az vagyok. Mégis kinek legyek a legfontosabb, ha nem magamnak?! Na, én is így gondoltam. Még szép, hogy a saját érdekeimet nézem első körben, mindenki más csak utána jöhet. Szerintem manipulatívnak lenni sem éppen a legrosszabb tulajdonságaim egyike. Szükségem van arra, hogy elérjem, amit a csinos kis fejembe veszek és így nem árt, ha tudok is bánni az emberekkel. Nem mindenkihez a farkán át vezet út, ezért képes vagyok arra is, hogy nagyon is jól bánjak a szavakkal. És akkor, ha már itt tartunk, jegyezd csak fel a listára, hogy egy róka sem ravaszabb nálam. Most mit vártál? Még szép, hogy ez is a csomagom része, elvégre nekem kell meglátnom a lehetőségeimet és ki is használnom azokat. És nem vagyok rest ezt is meg is tenni. Hála az égnek elég gógyit kaptam ahhoz, hogy képes is legyek rá. Hogy becsvágyó lennék? Hahaha… igen. Ami jár az jár és pont. Szerintem nincs mit ezen recézni. És akkor már bevallom. Hazug vagyok. Olykor. Nem mindig, de olykor. Gyakran. Amikor az érdekeim úgy kívánják. Szerintem mindenki úgy él túl, ahogyan tud. Én így tudok.
◆ egyebek: - Tudok főzni, de cssss! - Értek a műtárgyakhoz, művészettörténész diplomám van - Az egyetem alatt lettem prostituált, hogy fizetni tudjam a tandíjamat, de végül ez bizonyult a jobb kereseti lehetőségnek - Kedvelem a pókokat, nem nyírom ki őket, kipakolom inkább a drágákat - Kezdek belehabarodni valakibe, de ezt még magam előtt is tagadom - Olykor rágyújtok egy szivarra stikában… tényleg csak ritkán teszem meg - Szeretem a durva és mocskos szexet - Élvezem a vitákat… nem keresem őket mindig, de igenis szeretek olykor szópárbajba keveredni - Gyengéim a női cipők és táskák… megveszek értük - Féltékeny vagyok, amikor Max mással kefél - Kicsit túlpörgött vagyok a nap 24 órájában…
Történet vagy szerepes példa
- Tiffany… édes-drága Tiffany, csak még egy órácskát! – tekintete akár egy kivert kutyáé is lehetne, de nem hat meg. Édesen mosolygok rá és szélesen, amikor felé fordulok. Ujjaim az állát cirógatják meg gyengéden, amikor közel hajolok hozzá. Orrunk szinte összeér és a bájos mosoly még mindig ott van az arcomon. Hol az egyik, hol pedig a másik szemébe nézek. - Ejnye, hát tudod, hogy nem lehet. Lejárt az időnk. Majd legközelebb kedves. – azt hiszi szájon csókolom, de nem teszem. Lejárt az idő, eddig ketyegett az óra. Már így is szép kis summával tartozik nekem, szóval örüljön, ha ki tudja csengetni. Márpedig ki tudja. Akárkivel nem megyek el. Már nem szorulok rá arra. Lassan felhúzom a szoknyámon a zipzárt. Nem kihívó stílusú, alakot követő, szűkített szabású, elegáns darab. Nem kell, hogy kilógjon a ruhából a méhem ahhoz, hogy megfelelő klienseket találjak magamnak. Sőt, a pénzesebbje jobban kedveli, ha nem ordít rólam, hogy mivel foglalkozok. Felveszem a melltartómat is, bekapcsolom hátul. - Hát jól van, akkor kedden megint? – kétségbeesetten néz rám és én megsimogatom az arcát. - Hát persze. Ahogyan szoktuk. – nyugtatom meg, aztán felveszem a blúzomat is és az időközben felém nyújtott pénzt pedig elteszem. Ostoba kis ember, azt hiszi, hogy ezek az alkalmak számomra is olyan eget rengetőek, mint neki, mi több még, azt is gondolja, hogy várom is a keddeket. Pedig nem. Csak a pénzét, mert jóval nagyobb összeget számolok fel neki, mint a többieknek. Hogy miért? Egyszerűen csak azért, mert kopasz és alacsony. Már nem vagyok fiatal és kezdő. Nekem már nincs szükségem arra, hogy bármikor és bárkivel, ezért nagyon megválogatom, hogy kik is a klienseim. Olyanok, akik helyesek és főképp pénzesek. Mivel ez az egyed nem bír az első kritériummal, hát a másodikkal kárpótol és pótolja be a hiányosságát. Ritkán van, hogy kivételt teszek, de egy főügyész esetében megtehetem. Pontosan tudom, hogy mennyit is érek neki és azt szemrebbenés nélkül el is kérem tőlem. Ő meg ki is fizeti. Készen vagyok, felöltöztem, megkaptam a pénzemet is, utána előveszem a telefonom és megnézem, hogy ki van még mára. Ahogy meglátom a nevet, lassan, de végül szélesen elmosolyodom. - Min mosolyogsz szépségem? – kérdezi tőlem a kopasz kis ügyész és amikor rápillantok, akkor már a nadrágját gombolja be. - Csupán örülök, hogy kedden megint láthatlak. – hazudom gondolkodás nélkül. Nem jelent problémát az, hogy ne az igazat mondjam, nem először teszem. Elpakolom a telefonomat és a vállamra akasztom a táskámat, majd egy csókot nyomok a töpszli figura homlokára búcsúzásképpen. Amíg a lakásom felé tartok, addig Maxen gondolkozom. Eleinte nem jelentett többet, mint egy helyes pofit és sok pénzt. Most azonban… nem is tudom. Lehengerlő, elvarázsló, csábító, sármos, szexi, okos… olyan fickó aki akkor is eszembe jut, amikor nem vagyok vele. Egyszerűen magával ragadó. És a szex vele?! Elképesztő, fantasztikus, olyan, amilyenben nem gyakran van részem. És utálom bevallani magamnak, hogy gyűlölöm, amiért a többi lánnyal is lefekszik. Bár némi elégtételt nyújt, hogy én pedig a többi kliensemnek is szétteszem a lábaimat. Hát ez már csak ilyen… És ezzel együtt nem árt, ha tudom, hová is teszem az eszem, amikor vele vagyok. Ha sikerülne véghez vinni a tervem… de most még ne szaladjunk ennyire előre. A lakásba érve lezuhanyozom még egyszer. Gondosan választom ki a falatnyi kis csipkecsodát és húzom fel, majd a hozzá illő melltartóba is belebújok. Aztán jöhet egy dögös kis ruha. Nem túl kurvás, nem túl konzervatív. Kevés smink és azt hiszem majdnem teljesen tökéletes vagyok. Már csak a megfelelő cipők kellenek, amikbe nagyon hamar bele is bújok. Na most már minden tökéletes. Felkapom akis boríték táskámat és egyenesen a bordélyba megyek. Max nem az a pasi, akit érdemes megvárakoztatni. Maximum csak egy egészen kicsikét…
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
Azt a leberult szivarvégit! Diplomás nő, mégis piros!
Méghogy szegény lány...ahogy látom, nem kell félteni Téged senkitől, és semmitől. Tetszik, hogy a magad ura vagy, s nem egy olyan lány, aki csak úgy beletörődött sanyarú(?) sorsába. Jellemért ●, imádtam a stílusát, ahogy a történeted is. Jó párszor felnevettem miközben olvastalak. Nagyon is tetszetős az aljas, s hazug éned.
Szerinted a kiszemelted csőrét nem piszkálja, hogy más rángat Téged ágyba? Szegény Max kényszerítve van arra, hogy mással töltsön el egy-egy szenvedélyes órát! Mindkettőtöknek változtatni kell, az már biztos!
Nyomás avit foglalni, s már nyitom is a bordélyod ajtaját!