Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Érdeklődnék, hogy ki milyen színben/színvilágban szeretné látni majd Passion következő kinézetét. A váltás még nem most lesz, de apránként neki szeretnék állni, újításokat bevezetni az oldalon, amihez természetesen Sammy segítségét megint igénybe vesszük, mint kód-mester-kisasszony
Tehát szavazásra bocsájtom a kérdést Amennyiben az utolsóra szavaznátok, hozzászólásban kérnék választ.
The city of sins awaits you
Noel Kuushi
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.
Tárgy: Re: Új skin Kedd Nov. 25, 2014 1:19 pm
Szürkemán vagyok, de azért szívesen látnám ezek közül valamelyiket amellé, bolondításképp valahol. ████████████ ████████████ ████████████ ████████████ ████████████ ████████████
Éééés persze a jó öreg maffiaszín...xD █ R.I.P
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Új skin Kedd Nov. 25, 2014 2:12 pm
nem az utolsóra szavaztam, de azért belekotyogok (már ha nem baj ) mindenképpen sötét legyen, már csak azért is, mert éjszaka kevésbé szembántó, mint a világos skin *-*
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.
Tárgy: Re: Új skin Kedd Nov. 25, 2014 2:35 pm
Amadieu Benoît írta:
nem az utolsóra szavaztam, de azért belekotyogok (már ha nem baj ) mindenképpen sötét legyen, már csak azért is, mert éjszaka kevésbé szembántó, mint a világos skin *-*
Így ahogy van, osztom a Möszijő véleményét. Én is sötét skin-re savazok.
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Új skin Szomb. Dec. 13, 2014 3:15 pm
Hahó!
Én is szavaztam. A köztesre pöttyintettem, ami nálam valami pasztellt jelent. A túl sötétet részemről nem nagyon szeretem, mert egy idő után kifolyik tőle a szemem. Játszottam korábban olyan oldalon ahol sötét volt a háttér, nagyon nyomasztó tud lenni Nekem mondjuk a mostani skin is nagyon tetszik
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Új skin Csüt. Dec. 18, 2014 12:00 am
Tudom, hogy nem skin téma, de nem lehetne -e esetleg mobil verzión ki szedni az oldalsó chat ablakot? Hat felé kell forgatnom az oldalt ha olvasni szeretnék, úgy hogy ne zavarjon be a Chatbox.
Második észrevételem volna a fejléc sáv ha tabletről vagy mobilról lépek be nem lehet huzogatni a menüt. Így legalább az üzenetekre tudnék válaszolni, ha reagolni nem is XD Tudom-tudom extra igényű francia ficsúr vagyok XD
Még esetleg egy olyan dolog harmadikként, szöveg ellenőrző modul vagy akármi, hiába van a böngészőmben engedélyezve valamiért nem tudom használni az oldalon. De ha ez történetesen az opera böngésző miatt van akkor én vagyok a hibás
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Új skin Csüt. Dec. 18, 2014 7:14 pm
Aeron Lier`Dorr írta:
Tudom, hogy nem skin téma, de nem lehetne -e esetleg mobil verzión ki szedni az oldalsó chat ablakot? Hat felé kell forgatnom az oldalt ha olvasni szeretnék, úgy hogy ne zavarjon be a Chatbox.
Második észrevételem volna a fejléc sáv ha tabletről vagy mobilról lépek be nem lehet huzogatni a menüt. Így legalább az üzenetekre tudnék válaszolni, ha reagolni nem is XD Tudom-tudom extra igényű francia ficsúr vagyok XD
Még esetleg egy olyan dolog harmadikként, szöveg ellenőrző modul vagy akármi, hiába van a böngészőmben engedélyezve valamiért nem tudom használni az oldalon. De ha ez történetesen az opera böngésző miatt van akkor én vagyok a hibás
Szia!
A mobil verzió tőlünk független. A telefon automatikusan jeleníti meg az oldalt egy alapsablonnal. Esetleg azt állítsd vissza. Mi a skinnel tudunk foglalkozni, azt pedig, hogy a felhasználók milyen technika segítségével érik el, nem tudjuk meghatározni. Ha és amennyiben kiszedjük az oldalsó chatet - úgy laptopról/asztali gépről, ne adj' isten notebookról is el fog tűnni. Nem lehet egyedileg beállítani ezt, ennyire azért nem okos ez a huforum szerver :/ sőt, egyik oldal sem tud ilyet még, személy szerint így hiszem.
Ugyanez a helyzet a menüsávval is.
Vannak online helyesírás ellenőrzők, ahogy a word is tökéletes az általad említett célra. Viszont természetesen vannak olyan alapvető hibák, amiket ezek a programok sem fognak tudni jelezni, bármennyire is próbálkozol. Ilyen pl az igekötős igék helyes használata - az igekötők önmagukban is értelmes szóelemek tudnak lenni, így természetesen megnehezíti azok helyzetét, akik kevésbé jól tudnak helyesen, a szabályoknak megfelelően írni. Azt javaslom, hogy ilyen jellegű oldalakat és a Magyar helyesírási szabályai c. könyvet lessen az, aki tudja magáról, hogy problémás az írása, mert egy idő után be fog rögzülni ez és tanulható.
1. ui: nekem pl most a Chrome is kijelzi, ha számára rossz helyesírással, vagy ismeretlen szavakat, rövidítéseket írok. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy Operánál esetleg van olyan bővítmény, ami ezt tudja. Nem ismerem azt a böngészőt, nem szoktam használni. Nézz utána, hátha
2. ui: A továbbiakban ha lehet, a célnak megfelelően használjuk ezt a topikot.. más esetben a kérdés, kérések topikot használja mindenki