Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◆ pozitív tulajdonságok: tehetséges, művelt, befolyásolható, okos, barátságos
◆ negatív tulajdonságok: féltékeny, kíváncsi, őszinte, türelmetlen, válogatós
◆ egyebek: - homoszexuális vagyok - egyedül élek, a kutyám társaságában - imádom a művészetet, a tetoválásokat - dohányzom, alkoholt iszom, drogozom és bulizom is - szeretem az állatokat, a gyerekeket - több tetoválás is van rajtam - több éve nem tartom a kapcsolatot édesanyámmal - sosem láttam az édesapámat - édesanyám nevét viselem (de minek?) - az egyetem mellett dolgozom is. jelenleg csapos vagyok egy bárban
Történet vagy szerepes példa
23 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot, Arizónában, Phonix városában. 2 éves koromban született egy testvérem és akkor láttam őt utoljára. Édesanyám nevét viselem, mert nekem nincsen édesapám, vagyis van, de elhagyott minket, ezért én sem fogom az ő nevét viselni. Fogalmam nincsen, hogy mi lett a testvéremmel. talán apámhoz került, vagy valahová máshová, nem tudok róla a mai napig sem, hogy merre lehet. Óvoda óta szenvedés az életem, mert folyton csúfoltak, bántottak a hajam miatt, meg, ahogy kinézek, ugyanis vörös hajam van és némi szeplőim is vannak. Kínszenvedés volt az életem. Gimnazista koromra lettem egy szemétláda, a sok bántalmazások miatt, és nem csak az iskolában voltam ilyen, hanem otthon is anyuval is. Anyuval jó volt a kapcsolatom, kicsi korom óta, de nem mindig volt valami fényes, mert amikor szekíroztak, nem nagyon tett semmit sem, hogy ne tegyenek semmit sem velem. Ebből következik, hogy bandázni kezdtem, lógni a suliból, alkohol, cigi, bulik, drog, csajok. Na, igen a csajok! Gimnázium harmadik felében jöttem rá arra, hogy én a lányokat valahogy nem szeretem. A fiúk jobban vonzottak, már akkor is, amikor hármasba szexeltem csajokkal, de rájöttem, hogy a fiúkat szeretem. Az egyetemre elsőnek nem vettek fel, elutasítottak. Addig, hogy szerezzek pénzt, dolgozni kezdtem. Mindenfélét dolgoztam, de a legjobban egy tetováló szalonban éreztem jól magamat. Akkor szerettem meg a tetoválásokat és a rajzolást is. Van is nem is egy tetoválásom, és szabadidőmben rajzolok. Egy évvel később sikeresen felvettek az egyetemre, és mehettem a gólyatáborba. Na, a gólyatáborban egy nem várt valakivel találkoztam, a testvéremmel. Hogy hogyan jöttem erre rá? Könnyedén. Sokban hasonlítunk egymásra, és elmesélte az életét, és egyezik minden. Világi jó haverok lettünk ott a táborban, és azt hiszem kezdtem belé esni, de van az a nagy bibi, hogy ő az édes testvérem. Érzem, és tudom, hogy ő is a fiúkat szereti, de ezt ő tagadja nagyon is előttem. Nem merem elmondani neki, hogy mi ketten testvérek vagyunk, pontosabban nem tudom, hogyan adjam ezt be neked, mert félek, hogy a kettőnk közötti szoros kapoccsal mi lenne? Ugyan ilyen maradna a kapcsolatunk, vagy ott filmszakadás és megutálsz egy életre engem? Fogalmam nincsen, hogy mit csináljak, de azt tudom, hogy egyszer el kell neked mondanom, nem tarthatom örökké magamban. Egyébként Las Vegas-ban élek és ide is jártam óvoda, iskola, meg az egyetemre is ide járok. Egyedül lakom egy kisebb házba a kiskutyámmal. Anyuval már egy jó pár éve nem tartom a kapcsolatot.
A hozzászólást Milo Fouché összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 21, 2014 9:20 pm-kor.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Milo Fouché Vas. Dec. 21, 2014 12:46 am
Elfogadva!
Üdv az oldalon, Milo!*-*
Ez a név annyira cukker!*-* :"D
Huuhh, nos... nem is tudom, hol kezdjem? Először sikerült meglepned azzal, hogy pozitívnak találod a befolyásolhatóságodat, negatívnak pedig, hogy őszinte vagy. o.O Hidd el, az őszinteség jó dolog!*-*
A helyzeted elég bonyolult, ahogy látom, a helyedben én nem erőltetném ezt a dolgot a tesóval, ahogy mondani szokás, sok hal úszkál a tengerben! De azt hiszem, meg fogod ezt oldani egyedül is, amire máris lesz lehetőséged, ugyanis...