Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Morogva élvezem, ahogyan egyre gyorsabban lök. Úgy adom át én is magamat az élvezeteknek. Jó érzés hagyni, hadd szálljanak szabadon a felszabadult hangom. Igaz, hogy észre vehetnek minket, de itt senki sem ismer minket. Itt csak két élvezkedő nő vagyunk, Torontóban már nem lehetne ugyanezt elmondani. Ott ismernek minket apa miatt, mivel egy neves cég feje. Szerencse, hogy most a sötétbe beazonosítani minket lehetetlen. Ez még izgalmasabbá teszi a szexet. De legfőképpen nem szeretnék lebukni, az Ingridet elég kényelmetlen helyzetbe hozni. És azt nem akarom. Érzem, ahogyan megfeszülnek az inaim. Szeretem, ha keményebb. Szeretem, ha durva, és ha bedurvul. Bár ez kétségtelenül nem igazán durva, de együtt nem is szoktunk azok lenni. Mégis olyasfajta szenvedély van köztünk, ami másoknál ritka. Nálunk ez évek alatt érett, cseperedett és duzzadt. Annyira, hogy már- már szétszakít belülről. Homorítok, felé emelem melleimet, hogy jobban elérhesse. Majd hangosan nyögdécselni kezdek a csókjai hatására. - Ingrid... mami... Ingrid- nyögdécselem és már érzem, hogy nem fogom sokáig bírni. Még pár ilyen mélységű lökés, és a puncim máris éget. Szétfeszít a vágy, aminek következtében ismét elérem az orgazmusom csúcsát. Hangos, kéjes kiáltással jelzem eme történést. - Most én jövök, mami- suttogom neki, de még nem engedem, hogy kicsusszanjon belőlem a műpénisszel. Lehúzom magamhoz és vadul csókolni kezdem.
Fed minket az éj sötét leple mely nem engedi felfedni a kilétünk és annyira az uram üzletfeleitől sem kell tartunk. Talán itt is van egy-kettő, de nem úgy tűnik, mintha bárki is ki akarna jönni a bárból ahol valószínűleg még most is folyik a sztriptíz. Nekem annál jóval izgalmasabb dologban van részem és nem csak néznem szabad, hanem teljesen beleolvadni a látványba is, elfeledni melyik tag épp melyikhez tartozik és kinek a hangját hallani éppen. Itt végre egyedül lehetünk minimális kockázattal, itt ahol nem tűnünk másnak, csak egy egyszerű leszbikus pár akik történetesen fergetegesen mulatnak a az ifjabbik kocsijának hátsóülésen. Úgy, ahogyan azt bárki megnézné, csak hát a sötétség nem hagyja nekik és ez pont így jó. Eképpen tudom igazán élvezni ezt a durva, féktelen kefélést mely közben az évek alatt megnövekedett kebleket markolászom hangosan nyögdécselve. Emlékszem pár esztendeje még nem voltak, csak feleekkorák, de azok a pici cicik is igazán szépnek és kívánatosnak hatottak. Már akkor is vonzó lány volt, nem csoda hát, ha megpróbáltam megszerezni magamnak ami szerencsére sikerült és ezzel útjára indítottak hajóinakat a vágyak végtelen tengerén és lassan a körülbelül közepénél járunk. Már pusztán a másik élvezetének látványa elég ahhoz, hogy vele együtt érjek el a csúcsra egy hangos nyögéssel. Éppen távoznék belőle egy utolsó lökés után, de nem enged ki, mert valamiféle terve van a dugás viszonzására amire elmosolyodom. - Gyere csak picim, izgatottan várlak! - súgom és kíváncsian várom mit is akar velem tenni.
Nem engedem, hogy kicsússzon. Még kellemes az érzés, és lobogva hagyja a tüzemet. Jövök én, nem kell engem félteni! Ha van valami amivel viszonozni tudom Ingrid hevességét, akkor én azt megteszem. A kölcsönös adok- kapok híve vagyok, és mindent meg akarok tenni a fölöttem lévő nőért. Úgy mocorgok alatta, hogy érezzem a műpéniszt, ahogyan körbekarcolja zugomat. Élvezkedve felnyögök, miközben lehúzom magamhoz és ajkára tapadok. Hihetetlenül jó érzés magamon érezni fülledten izzadt testét. Megfogom a nyakát és nem engedem el, úgy szorítom magamhoz. Testem hullámzik és még többet követel. Lábammal körül ölelem őt, majd egyetlen mozdulattal fordítok helyzetünkön, így most én kerülök felülre. Térde támaszkodom és erőteljesen meglovagolom. Nagyokat nyögök, ahogyan egyre mélyebben érzem magamban. Valami kapaszkodót keresek, ami megtarthat engem, de nem találok. Így erőtlenül dőlök Ingridre. - Hm...- motyogom miközben lassan csókolgatni kezdem a nyakát. Tetszik az illata, nagyon. Ez az izzadt, szex közbeni illata. Hm. Próbálom megőrizni a nyugodtságomat, de nem vagyok képes visszafogni magamat. Zihálásom közepette húzogatni kezdem mellbimbóit, a hasamban még mindig ott van az izgalom okozta görcs. A szemébe nézek, miközben lecsúszok az öléig. Körbejáratom nyelvemmel a combjainak vonalát, majd visszatérek egy kicsit feljebb, és a köldökét veszem kezelés alá. Hol harapok a puha, feszes hasába, hol nyelvemmel körözök rajta. Addig tapasztalt mozdulatokkal leszedem róla a műpéniszt, és a kocsi elejébe dobom. Hangos csattanással ér földet, de nem törődök vele. Pillanatnyilag el vagyok foglalva, a teljes figyelmem Ingridé és az ő kielégülésé. Duzzad redőin óvatosan szántom végig az ujjaimat, amik már lucskosak a kiáramló nedvétől. Jó visszajelzést kapni, hogy ő is ugyanúgy élvezi, mint én. Kíváncsian kutakodok benne, egy- egy ujjam néha becsusszan a résben és cuppanó hangot ad ki, mikor kihúzom. Lehajtom fejemet és végigharapdálom először a jobb belső combját aztán a balt is ugyanilyen élvezetekben részesítem. Kérdően pislantok fel, érdeklődve nézem, meddig mehetek még el. Vagy ha esetleg utasításokat akar adni, akkor megtehesse. Mert nem biztos, hogy eljutnának hozzám a szavai, ha a lába közé dugnám a fejemet.
Szeretem, hogy ilyen szépen, olajozottan működik közöttünk a kölcsön visszaadása, mert így amellett, hogy egyikünk sem marad adós felfűtjük a másikat az okozott élvezkedés végignézésével. A szexuális életünk sem laposodott el a nyolc év alatt ami valljuk be nem minden párnál van így. Talán nálunk azért lobog még ilyen élénken a szenvedély lángja, mert a mi kapcsolatunk nagyrészt a testi örömökre épül - másból szinte nem is áll - és folyton ott rejtőzik a háttérben a lebukás kockázata ami pikáns ízzel fűszerezi meg az együttléteket. Emlékszem milyen jók is voltak az első alkalmak amikor különféle pozitúrákat és eszközöket próbáltunk ki. Persze ez is ugyanúgy nagyszerű - jobban belegondolva talán még nem is csináltuk kocsiban -, csodás a szokásosnál több kihagyás után újból csókolni az édes ajkait, kezeim közt érezni a törékeny, de annál formásabb testét. Hiányzott már és most hogy végre megkaphatom kihasználok minden percet a kéj átélésére és okozására. Jelenleg az előbbit tapasztalhatom meg és ezt sóhajtozva élvezem. Felforrósodott bőrrel hajolok minél közelebb hozzá, hadd érjen el minél kényelmesebben és már alig győzöm kivárni, hogy végre lefejtse rólam a műanyagdarabot ezzel számára szabaddá téve a tágasabb résem. Mikor már a műférfiasság lekerült rólam gyorsan fordítok a helyzeten, hogy a lehető legjobban elérjen, no meg hogy éreztessem vele most az övé az irányítás. - Tégy velem amit akarsz! - ajánlom fel neki, hogy kiélhesse akár a legmerészebb álmait is mit esetleg eddig még nem engedtem meg neki.