HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Nikita and Sean - Régi barátok...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Sean Walker Holmes
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: Nikita and Sean - Régi barátok...   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeSzer. Márc. 05, 2014 4:25 am

"TOUCHDOWN! Touchdooown...! És ezzel az Orange Kings átvette a vezetést! Gondolták kedves nézőink hogy ez a huszadrangú csapat ebben a mezőnyben még ilyen meglepetéseket tartoga..." - hallottam egyre inkább kitisztulni a háttérben miközben valami meleg és vizes egyre inkább csalogatott életre. Az előbb még Scott nyaralójában voltam. Kinn a tó mellett, de hiába markolta azt a pecabotot bízva a nagy fogás reményében én csak szorítva a doboz sörömet nevetve figyeltem ahogy szerencsétlenkedik. Hamar rá kellett jönnöm, hogy álom volt. Csak álom... Talán a mindig beígért közös muri előrevetítése amire aztán végül sohasem jutottunk el, de a Narancs Királyainak felhangzó ünneplése a tv-ben egyre nyilvánvalóbbá tette, hogy ez.. most sem az a pillanat.

- Spock! NE! Spock...! - lökdöstem félre a kutyát, amint rájöttem hogy az a nyálas az arcomon az ő közreműködése, és igyekeztem minél előbb megtörölni az arcberendezésemet. - Nem lehetsz ilyen! Hát ez a hála, hogy végre itthon vagyok? - fult át az egész nevetésbe miközben felülök, és lassan realizálom a helyzetet. Szombat van. Igen, szombat. Délután három óra. - dörgölöm meg a szememet hogy kitisztuljon az óra képe. Majd két napot húztam le.. Tegnap. Az a nagy.. kábítószer ügy, azt hittem soha nem érünk a végére, de aztán csak rendben klappolt minden. A kishalak bekerültek a hűvösre, a cápák ellen meg már úton van a bizonyíték. Hosszú két nap volt.. - dörzsölöm megint a szemeimet, egy orbitális ásítást is csempészve bele, aztán egy kiadós nyújtózás.. és a kezem máris nyúl az asztalon heverő cigarettásdobozért.
Le kéne már szokni... - vonul át mint mindig, minden ébredésnél, de az útközben orrom előtt felszálló füstben kirajzolódik két barna szempár.

- Hááát te mit nézel.. - beszélek az ebnek, ő meg mintha csak értene, egy pillanat alatt oldalra billen a feje. - Sétálni akarsz, mi!? Hiányzik Neked Lacey... - vigyorodom el, majd beleszívok a cigibe, de aztán én is arra jutok. Egy kis levegő nem fog megártani!

- Jól van haver, meggyőztél! - fújom ki a még megmaradt utolsó füstömet, és az alig félig égett cigarettát eldörzsölöm a tartóban. - Adj.. két.. percet. - beszélek a feje búbját csak megdörzsölve és fellököm magam a kanapéról.

Nem telik 15 percbe, mikor már az utca köveit koptatom. Kezemben a póráz, Spock jól tudja merre lesz a menet, az egyik közeli parkba, ahová Lacey-vel minden nap lemehet, és ahol végre szabadon eresztve csak úgy falhatja magába a mérföldeket, boldogan és szabadon.
Szerettem ilyenkor... Bár úgy igazából mindig is szerettem, mégis az utóbbi idők rendes hajtása, rányomta a bélyeget a szabadidőmre.
A park mellett állva figyeltem a kutyát. Voltak még rajtam kívül páran, épp ismerkedett, valami csinos kis.. uszkárlánynak tette pont a szépet, én meg a zsebemhez nyúlva egy újabb cigarettáért, vigyorogva követtem az eseményeket..
Ez az én kutyám...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikita and Sean - Régi barátok...   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeHétf. Május 19, 2014 4:08 pm


Old friends


Behunyt szemmel nyújtózom el a frissen nyírt pázsiton, miközben Loki csaholását hallgatom. Itt liheg a fülembe, ahelyett hogy inkább szaladgálna. Nem véletlenül jöttem le vele a parkba, ő mégis inkább mellettem dönt a játék helyett. Csúcs ez a kutya, én mondom! De legalább elmondhatom róla, hogy sosem hagy magamra. Ezért is ő az én mindenem. Az embereket nem szeretem. Az emberek kétszínűek, gusztustalanok, felszínesek. Az állatok viszont… egy teljesen más közeg. Bennük megbízhat az ember, és nekem sem kell megjátszanom magamat a kutyám előtt. Szépen is néznénk ki ellenkező esetben…
Loki mellettem volt a vakságom alatt is, mindenki mással ellentétben. Még a családomnak is teher voltam. Család? Mit jelent az? Sohasem volt igazi családom, csupán csak befogadtak, miután az igazi szüleim meghaltak. Mennyivel másabb lenne most az életem, ha akkor nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan alakultak. Bonyolult az élet, azt meg kell hagyni. Kiszámíthatatlan, kusza és bonyolult. Én pedig újságíróként imádok belekeveredni az ilyesfajta kusza történésekbe, így aztán nem is csoda, hogy az újabb ötletemmel néhány embernél kivertem a biztosítékot. Csakúgy, mint annak idején azzal az ötletemmel, hogy a rendőrségi ügyekbe folyok bele, ami egyaránt a maffia ügyeit is keresztezte, szóval jó nagy slamasztikába keveredtem. Nem is nagyon jöttem volna ki belőle élve, ha nem segít nekem a néhai férjem, aki értelemszerűen akkor még nem volt a férjem, csak az eseményeket követően keltünk egybe. Ezzel is engem védett. Egyszóval nem az a tipikus házasság volt a miénk, szerelemmel meg egyéb nyalánkságokkal, hanem valamilyen szinten felszínesebb, mindazonáltal más szemszögből megközelítve sokkalta mélyebb. Elég bonyolult ez is, úgyhogy inkább nem is próbálom kifejteni, nehogy elveszítsem a fonalat. Meg nem is szeretek visszaemlékezni rá, mert már halott. A gyász pedig nem az én asztalom. Legalábbis nem szeretem nyilvánosan kifejezni az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Akinek kell, az úgyis tudja, hogy nem örültem a halálhírének, ha enyhén akarunk fogalmazni.
Ellenben megkaptam a társát, aki a mai napig szorgalmasan vigyáz rám. Nincs más választása, hiszen rá lettem bízva, noha sokszor már nagyon elegem van abból, hogy mások pesztráljanak. Már most tudom, hogy mit fog szólni az újdonsült agyszüleményemhez. Talán el sem kéne mondanom neki… Persze úgyis megtudná, előbb vagy utóbb, elvégre rendőr. Kicsit sem lenne feltűnő a dolog, hogy egyik pillanatról a másikra csak úgy eltűnök.
Gondolataimból feleszmélve arra leszek figyelmes, hogy az imént említett fél a kutyájával együtt az egyik fa tövében ácsorog. Micsoda meglepetés! Minden bizonnyal még nem vett észre. Hát ezen ne múljék, majd én teszek róla, hogy észrevegyen…
- Sean! Sean! – kiabálok teli torokból, mint valami fába szorult féreg. Közben serényen integetek is, hogy még véletlenül se tévessze el az irányt, hogy honnan származik a hang.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Sean Walker Holmes
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikita and Sean - Régi barátok...   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeKedd Május 20, 2014 3:59 pm

Még igazából észbe se kapok, amikor Spock más labdájával a szájában jelenik meg előttem, utána meg egy bernáthegyi lohol.

- Hé.. öreg.. nem lesz ez nagy falat egy kicsit? - kérdezem tőle leguggolva mellette - Na add ezt szépen ide, majd veszünk neked másikat. - nyúlok a pofájába, megelőzve a vitás helyzetet, pláne mert egy olyan nagydarab kutya egy pillanat alatt kettétörhet nem csak engem, de még őt is ha úgy tartja kedve, ezért mielőtt végleg becsapódna a képbe, dobom is tovább, el balra tőlünk.

- Figyelj haver..- guggolok le aztán hozzá, hogy megsimogassam a füle mögött - Tudom hogy otthon hagytuk a labdád, Lacey ennél felkészültebb, de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne versenyezni egy póniló méretűvel. - magyarázok neki, nem mintha akár egy szót is értene belőle, amikor a hátam mögül a nevemet hallom.
Odafordulok.. automatikusan, még ha nem is csak engem hívnak Seannak, ezt diktálja az emberi természet, amikor viszont egy igen ismerős képet látok meg és úgy elsőre nem hiszek a szememnek.

- Nikita? - kérdezem megrökönyödve, pedig az ég világon semmi sincs benne, hogy véletlenül egy időben ugyanazon a helyen kötöttünk ki. - Hát te? - közelítem meg, nem foglalkozva többet az esélyekkel, és ha feláll mire odaérek, két csókot nyomok az arca két oldalára. Amennyiben nem, én hajolok le hozzá hogy üdvözöljem.

- Ne haragudj amiért egy ideje nem jelentkeztem de.. - kínos szünet - tudod hogy Vegas nem alszik. - nevetem el, bár inkább hangzik feszélyes él a nevetésbe, mint tényleges valódi vidámság. - Mi van veled? - jön a következő automatikus kérdés, miközben a két kutya a háttérben, régi barátokként üdvözöli egymást.
A hozzászólást Sean Walker Holmes összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 28, 2014 1:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikita and Sean - Régi barátok...   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2014 10:47 pm


Old friends


Szokták mondani, hogy a kutya olyan, mint a gazdája… Márpedig ez a mi esetünkben igencsak bizonyos, hiszen Loki majdnem olyan dilis, mint a gazdája, azaz én. Hogy ez miben nyilvánul meg? Hm, hát sorolhatnám dögivel a gaztetteit, amit a szomszéd néni virágágyásával művel. Szó szerint hadat üzentek már egymásnak, és ebből kifolyólag én sem ápolok valami jó viszonyt a szomszédjaimmal. Egyébként ez azért is érdekes, mert a kutyám alapjáraton nagyon is engedelmes és szófogadó, viszont nincs mit tenni, neki is megvannak a maga kis rossz szokásai, mint mindenki másnak. Én ettől függetlenül azért imádom. Már csak ő maradt nekem, miután Jason meghalt. És Sean… örülök, hogy legalább ő él és virul. A baleset óta nagyon jóban lettünk, persze nem abban az értelemben véve, mint amit ilyenkor szokás gondolni. Ez szigorúan csak barátság, nem több, és aki azt állítja, hogy nem létezik barátság fiú és lány között, az egy nagy barom. Igenis létezik, csak két érett ember kell hozzá, nem pedig tinédzserek. Bár ha jobban belegondolok, akkor inkább emberfüggő a dolog. Elvégre rengeteg olyan felnőtt van, akik abszolúte éretlenek.
Tehát ott tartottam, hogy nem teljesen vagyok százas, mint ahogyan azt a példa is mutatja. Itt üvöltök, nem különösebben foglalkozva a nézőközönségemmel, akik nem értik, hogy mint ordibálok és kalimpálok itt magamban oly’ serényen. Én meg erre csak annyit mondanék, hogy sosem foglalkoztam mások véleményével. Ráadásul mindenki törődjön csak a maga dolgával. Nincs ezeknek az embereknek magánélete? Vagy munkája? Tényleg, mit keres itt ennyi ember? Hát senki sem dolgozik manapság? Tudom én, hogy büdös a meló, de hát valamiből azért élni kell, nem?
Ugyan, Los Angeles különösen arról híres, hogy a szőke műcicák a kis ölebeikkel együtt szépen el vannak tartva valami kopaszodó elhízott negyvenes által. Igen, nekem mindenről megvan a véleményem. Ezért is lettem újságíró, hogy a véleményemnek némi hangot és alkalomadtán élt is adjak.
- Hát én – szólalok meg széles vigyorral a képemen, miközben nagy nehezen, és nem mellesleg kicsit sem nőiesen feltápászkodok a földről. – Kijöttünk egy kicsit levegőzni, és megcsodálni eme remek felhozatalt – mutatok színpadiasan a szőke nőkből álló zsebkutyás társulatra. Imádom őket… kiröhögni.
Amikor odaér hozzám baráti puszival köszöntjük egymást. Ekkor jut el az agyamig a felismerés, hogy tulajdonképpen már jó pár hete nem láttam, de még csak nem is beszéltem vele. – Igen, gondolom, hogy rendesen zajlik az élet arrafelé… Tulajdonképpen jó is, hogy most összefutottunk, mert legközelebb már csak akkor találkoztunk volna, amikor Vegas-ban leplek meg, ugyanis engem is oda szólít most a munka.
Abba már inkább nem avatom be, hogy miféle munka, mert a végén még kitépné a haját. Vagy az enyémet.
- És veled mi újság? Munka ezerrel és semmi kikapcsolódás? Remélem azért szoktál néha pihenni is, igazán rád, illetve rátok férne. – Végre Spock is a közelembe téved, így galádul be tudom támadni egy kis simogatás reményében.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Sean Walker Holmes
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: o.o   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitimeSzer. Május 28, 2014 2:24 pm

Szélesre vetül a mosolyom. Mindig is imádtam a humorát, valahol talán meg is értettem Jason-t miért is szeretett bele, és holott ő meg én.. neeeem, nem, az két külön történet, de az utóbbi alig több mint fél évben lehetőségem volt jobban is megismerni és azt kell mondjam: ő volt a tökéletes választás!

- Hát ennek örülök.. - jön némi közhely, mert tényleg így van, örömmel tölt el hogy végre láthatom, az utóbbi időben.. Na igen, nekem is erőteljes részem van benne, sosem tagadtam a maximalizmust ami egy ügy kapcsán vezérelt és sokszor simán feladtam minden mást. Kivéve Spock-ot.. természetesen.  
Azután mégis sikerül meglepnie, vagyis hogy most én vagyok az akinek a szemei minimum kétszeresére tágulnak az említésre, nem mert ellenemre lenne, hanem egész egyszerűen csak meglep az élet sorsszerű kis stiklije, holott soha nem hittem holmi természetfeletti erőkben.

- Kicsi a világ.. - csúszik ki csak úgy elsőre, de biztos hogy csak a korábbi zavar munkál bennem, térjünk is rá a lényegre. - Miféle munka? A szerkesztőség?? Csak nem te is elhagyod LA csodálatos szépségét..(?)- jön az érdeklődő kérdés, mert valóban érdekel, és nem térve ki egyelőre a jövő kínálta lehetőségekre, mennyire is jó lesz, nem csak egyedül tengődni abban a pokol perzselte városban. De őszintén.. nem kívántam neki ezt.. - Vagy csak időszakos? - emelkedik meg a szemem, némileg reménykedve és elég zavaros most a helyzet, mert tényleg.. nagyon örülnék neki ha közelebb lenne, emlékszem még a régi időkre amikor régen.. még Jasonnal.. pokoli murikat tudtunk mi csapni egy-egy éjjelen, de azok az idők már elmúltak. Talán.. valahol még visszasírtam őket.

A hirtelen terelése viszont valamelyest észre térít. Egy futó pillantás a kutyára, nincs vele gond, minden rendben, aztán vissza a kérdésekhez.. Terelééés.. - jut eszembe mert a zsaruszimat már simán kiszúrta itt az ellentéteket.

- Háááát.. most neked hazudjak!? - nevetem el az egészet, pláne mert Spock a közelébe térve azonnal eldobja magát, négy lába az égnek és mint egy rossz prosti.. kelleti magát a nőnek, amin már tényleg muszáj vigyorognom. - Komolyan, nem tudom te mit művelsz ezzel a kutyával, de egyből a tenyeredből eszik! - nevetek már hangosan amikor a másik is betéved, és kicsi a rakás kapcsán az is nyom egy váratlan fejest, kis híján engem is besodorva a rengetegbe.

- Jó! Jó! Most már nyugalom.. - ugrok még mindig nevetve félre, és erre az átkozott, véletlenszerű percre, képes vagyok elfelejteni minden mást. Ez hiányzott már annyira nekem! Ritka az ilyen alkalom...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Nikita and Sean - Régi barátok... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikita and Sean - Régi barátok...   Nikita and Sean - Régi barátok... Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Nikita and Sean - Régi barátok...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros :: Lakóterületek-