Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Egy újabb unalmas nap. A konyhában voltam és éppen a szokásos salátámat raktam össze, amikor meghallottam az ajtó nyitódását. Egyből arra gondoltam, hogy Amber ért haza és nemsokára már megy is tovább, de amikor meghallottam, hogy a léptek zaja a nappaliban elül és megáll a nappali közepén, csak felvont szemöldökkel álltam a pultnál és azon gondolkodtam, hogy ez akkor ki lehet. Hát azt nem hinném, hogy Crystal, mert neki nincs kulcsa, legalábbis én nem adtam neki, de lehet, hogy Amber igen. Leraktam a kést a mosogatóba és már mentem is ki, hogy megnézzem, ki is az, aki csak úgy bejött a házba. Egy pár pillanatig csak ledermedve álltam az illetővel szemben, majd közelebb sétáltam és átöleltem. Úgy tűnik, hogy tévedtem. -Cica… mi járatban? –néztem rá érdeklődve, egy halvány mosoly kíséretében, majd egy csókot adtam neki és leültem vele a kanapéra. -Hiányoztál… hívni akartalak, de… -nem jutott eszembe semmi használható kifogás, hogy miért nem kerestem már hetek óta. Azt nem mondhatom, hogy elromlott a telefonom, hisz az az asztal közepén van, pont az orrunk előtt, de valami mást kitalálhatok. -Sok volt a dolgom. Nem nagyon voltam telefonközelben. –néztem rá komolyan, majd egy cigiért nyúltam, hogy rá tudjak gyújtani. Rossz szokás. Ha ideges vagyok, akkor mindig cigizek. -De mesélj. Mi van veled?