Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
◮ tartózkodási hely : Főleg Las Vegas, de kérésre máshova is megyek
◮ hozzászólások száma : 207
◮ join date : 2013. Apr. 05.
Tárgy: Re: Ty & Amber Csüt. Aug. 07, 2014 12:55 am
Nekem is van nem egy ismerősöm, akivel versenyezni tudnánk, hogy ki tud perverzebb sztorikat mondani. Az egyik volt kolléganőmmel akivel mellesleg elég jóban vagyunk néha szoktunk beszélgetni és ő is mesél elég cifra történeteket, aminek nem örülne a dolog másik főszereplője/főszereplői, ha napvilágot látna a dolog. Vele az is előfordul, hogy lenyomunk pár menetet, de az egész kapcsolatunk csak sima baráti viszony egy kis szexszel fűszerezve és a legtöbb barátságomra ez jellemző. Valahogy ez nálam teljesen természetes, annyira szokványos dolog, mint hogy a föld kerek. Egyszer egy pszichológus volt a kuncsaftom és szerinte a bennem lévő űrt próbálom kitölteni. Lehet, hogy igaza van, de szerintem csak nagyon szeretek szexelni és ezzel is kiélvezni a fiatalságom. Most is élvezem, de nagyon és ennek nem félek hangot is adni. Ki hallaná meg? Senki. Maximum néhány állat, de őket meg letojom. Pont úgy, ahogyan azt is, hogy nincs rajta koton. Úgyis más fogamzásgátló módszert használok, ami ezerszer biztonságosabb az óvszernél. Így legalább rendesen érezhetem a bennem lévő faszt, így a szeretkezés még jobb élmény. Úgy tűnik megunta így, mert megfordít és végül ő kerül felülre, de én ezt kicsit sem bánom. Ahogy a melleimnek nekiesik az nagyon jó, a nyögéseim még intenzívebbé válnak. A hátát karmolgatom és beletúrok a hajába, mialatt élvezkedem.