KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 348 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 348 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (352 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:28 am-kor volt itt.

Megosztás

Sorry, are you my son?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Sorry, are you my son? - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sorry, are you my son?   Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 11:30 am

- Ez undorító. -
Elfintorodtam. Fúj. Ha valaha szükségem lesz vérre..vagy másra mert haldoklok akkor tuti nem tőle akarok majd kapni. Oké, oké valószínűleg, sőt biztosan csak viccelt de ez olyan gusztustalaaan. A végén elveszi az étvágyamat, ez a szemétláda. Á nem, túl éhes vagyok én ahhoz.
- Tudnának mit mesélni? Vagy inkább lefizeted őket, hogy tudjanak mesélni. -
Kinézem belőle. Annyi pénze van, hogy simán adhat azoknak a csajoknak is belőle....ha szépeket mesélnek róla. Bezzeg nekem még mindig nem adott. Pedig én a fia vagyok, nem is egy idegen. Anyámnál úgy volt, hogy elvettem tőle a pénzt a tudta nélkül, de a faternál..khm..nem is tudom. Lehet, hogy balhé lenne. Én szeretem a balhékat, nem is félek a papustől, csak..mindegy. Majd még meglátom.
- Ezt most elképzeltem. Te csőnadrágban. Neonzöldben. Gyönyörűen néznél ki. -
Bólogatni kezdtem, teljesen komoly arccal. Ha úgy öltözne fel, letagadnám. Ezzel adott egy jó ötletet, hogy hogyan vicceljem meg mikor nála fogok lakni. Muhaha.
- Nem vagyok makacs..annyira. Érdekes lesz amikor már együtt fogunk lakni. Nem gondoltad meg magad? -
Megint eszembe jutott anyám. Milyen vita lesz...atyaég. Hallani akarom a beszélgetésüket. De várjunk! Mivan ha velem is akar majd dumálni? Ne már..remélem a fater megoldja, hogy nekem ne kelljen vele beszélnem.
- Voltál katonasuliban? Azt nehezen hinném el...talán..akkor ha azt mondanád, hogy lefestetted őket, azért mentél oda. -
A következő megszólalásánál megropogtattam az ujjaimat. Én fogom előbb megölni.
- Honnan veszed? Még tehetek jót az életben, hogy a mennybe kerülhessek. De te..te már nem tehetsz. Majd integetek neked fentről. De ha mégis a pokolba kerülök, átveszem az uralmat és én leszek a Sátán! -
Gonoszul elnevettem magamat. Igen, és utána megszerezném az egész világot. Milyen jó is lenne.
- Megengedem. -
Neki hála a hajam úgy áll mintha most ébredtem volna. Szereznem kell valahonnan sminket...aztán mikor a fater elalszik...kisminkelem..lefotózom, és felteszem a netre.
- Semmi baj. Legközelebb úgy fogom kérni, hogy biztosan meghalljad és észrevegyed. -
Elvigyorodtam. Ha megint mondanám, hogy megértem miért nem figyel rám mert elhúzott tizensok évre, megint besértődne, hogy erről beszélek. Sajnos..fogok még erről beszélni, de csak is azért, hogy őt idegesítsem. Csak nem ma.
- Te..te vagy a vicces. -
Még mindig rohadtul röhögtem. De már annyira, hogy szinte fájt.
- Oké, apuci. Amúgy..asszem összekoszoltam..de nem direkt volt! -
Ahogy leültem a saját ágyamra nagyjából abbahagytam a nevetést. Szeretem fatert idegesnek látni. De tényleg. Tök jó.
És behozta a kaját! Meglepődtem, de ahogy elég közel ért a tálcával rögtön le is kaptam róla a kaját és enni kezdtem. Éhen halook.
- Nézzünk horrooort. -
Lehet, hogy nem is értette, mert teli szájjal beszéltem. Olyan finom volt. Vannak előnyei annak, ha az apánk gazdag.

Vissza az elejére Go down

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sorry, are you my son?   Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 7:10 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Jared & Michael

- Hát, ha erről így vélekedsz, akkor még nem is meséltem, hogy a szállodai szobámban az összes kaját nem zsírban, hanem az én nyálamban főzték - tetőztem még tovább a helyzetet, és elvigyorodtam. Húzzuk egymás agyát, mint két haver, vagy esetleg egy szerelmes pár. Na jó, az utolsó inkább nem... Az több lenne mint undorító. Szerintem arra nem is lenne megfelelő só.
- Nem, ők nem kaptak pénzt. Önként vállalkoztak... Mármint a festésre én kértem őket. Másra nem - mosolyodtam el titokzatosan, és kicsit sértette az önérzetemet, hogy Jared azt hitte, hogy egy nő csak a pénzem miatt feküdne le velem. Vagy esetleg le kellene fizetnem, hogy valami jót mondjon. Szerencsére ők pénz nélkül is beszélnek. Jókat.
- Köszönöm a bókodat fiam, de nem igazán örülök neki, hogy rólam képzelegsz - kuncogtam halkan mikor megláttam Jaredet, amint komoly arccal bólogat. Mint valami bólogatós kutya. Kedvem támadt volna ráütne a fejére, hogy még hevesebben mozgassa, de szerintem azt visszaütés nélkül nem úsztam volna meg.
- Ennyire nem szeretnél velem lakni? Akkor naná, hogy nem gondoltam meg magam - jelentettem ki határozottan, de már nagyon határozottan, ha eddig még mindig nem hitte el. Én nem szórakoztam vele. Csak adtam egy esélyt az apa-fia kapcsolatnak, de pszt! A végén még a kölyök elszállna magától...
- Nem én jártam katonai iskolába, csupán egyszer voltam náluk látogatóban, mivel az egyik ismerősöm oda járt. Ott nem lehetett volna ekkora hajad - mutattam az említett területre. Néha annyira gonosz tudott lenni... Vagyis inkább nagyképű, és keveset nézett ki belőlem. Annál jobb; legalább tudok élni a meglepetések erejével.
Mikor megint megszólaltam, Jared idegességében az ujjait ropogtatta. Talán túl lőttem a célon? Muhahaha.
- Ezzel azt akarod mondani, hogy megölsz? Még szerintem 3 évtizedem csak van hátra, pedig követhetek el jó dolgokat. Olyanokat, amikkel kiváltom az addigi rosszakat. Hát igen, te még lehetsz jó, de kétlem hogy lenne hozzá erőd hogy megváltozzál. Még a piáról sem vagy képes lemondani - néztem rá jelentőségteljesen. Szerintem ez volt az igazság, még ha ő nem is tartotta magát alkoholistának.
- Köszi - mosolyodtam el kelletlenül, hogy megengedte nekem az egészségre ártalmas dolgok fogyasztását.
- Nem hinném, hogy ennek annyira örülnék... - igen, előre rettegtem, hogy ezt hogyan gondolja. Megafonnal, vagy graffitivel? Esetleg rendőrségi üggyel? Jared veszélyes lehet, ha felakarja magára hívni a figyelmet.
Elcsodálkoztam azon, hogy viccesnek nevezett, úgyhogy összehúzott szemekkel rákérdeztem. - ki vagy és mit csináltál a fiammal?
Nem hinném, hogy hatott volna, mert még mindig nagyon nevetett. Komolyan, féltem, hogy belilul a feje, és nem kap levegőt. Akkor mesterségesen kellett volna lélegeztetnem, és ha rajtam múlna: a kis Jared tuti kimúlna.
- De azon fogok aludni - morogtam rá, és végre abbahagyta a nevetést, de nem hiszem hogy a morgásom miatt. Megérzésem szerint szeretett idegesnek látni. Én is őt.
Meglepődve nézett rám, amikor leraktam elé a tálcát, és mint valami állat, úgy kezdett falni. Megjegyeztem magamban, hogy nem fogom étterembe vinni,úgy nagyjából soha. Valamit beszélni próbált, de nem sokat értettem, viszont félig megrágott kajadarabok repkedett mindenfelé.
- Nem beszélek külföldiül - intettem neki, de felé sem fordultam, teljesen lekötött a tévé. - Igen, ez remek túlélési taktika. Bár az asszonya tuti nem örülhet neki... - kommentáltam a tévét hangosan, és elvettem egy csirkeszárnyat a tálcáról. - Fúj! - néztem döbbenten a képernyőre, amikor Bear kicsavarta egy teve gyomrát, és megitta a nedűjét. - Jared, sivatagba sose menjél, ha csak így élheted túl - húztam el a számat.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sorry, are you my son?   Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 8:49 pm

- Áááá, hagyd már abba! A drága ruhácskádra fogok hányni a végén, és megint én leszek a rossz. -
Ezzel a nyál dologgal adott egy ötletet. Majd ha beleverem a farkam az italába akkor meglátjuk mit fog szólni. Főleg ha rájönne. Biztosan végig kergetne a környéken. Egyáltalán tud futni? Ki kéne próbálnunk. Mert az igaz, hogy nem vagyok egy naaagy erős ember, de futni azt tudok.
- Ehem. És ezt el is higyjem neked? Mondani bármit lehet. -
Már megint egy kis rohadék vagyok, de ő kezdte. Mindig ő kezdi. Aztán ha meg én piszkálom, azt már annyira nem csípi. Szegénykém.
- Pedig ez így van. Mindig rád izgulok. -
Perverzen elvigyorodtam, de aztán gyorsan a szám elé emeltem a kezem, mert majdnem elkezdtem rókázni. Fúj. Olyan betegek vagyunk. Remélem senki sem hallja a mi kis beszélgetésünket. Amúgy csak hülyülök, sosem gondolok rá. Főleg nem úgy. Brr.
- Köcsög vagy. Tönkre fogom tenni a házadat...-
Vagy a festményeit. Deee...hát, nemtudom. Akkor kiakadna. Nagyon. Kibaszottul kiakadna, és nem adott rá még okot, hogy ilyet csináljak, szóval a festményeit inkább békén hagyom. Egyenlőre.
- Ezt a szívást. Szeretem a hajamat. Nem megyek arra a helyre sohasem. -
Beletúrtam a sérómba, mert az tényleg durva, hogy ott nem lehetne hajam. Ez hülyeség. Idióták élhetnek ott. Nem szeretem a katonának. És apámnak nem is lenne szíve elküldeni oda. Ennyire ő sem lehet gonosz és szadista. Báár, még elég sok mindent nem tudok róla. Talán nem is baj. Nem akarok mindent megtudni.
- A piát hagyd ki ebből. Ha akarnám már most lebírnám tenni. -
Ja persze..talán álmomban. Utálom ezt a témát. Ha be mer utalni valami elvonó féle szarságra, akkor ééén fogok kiakadni.
Nem értette amit mondtam neki teli szájjal. Hát, ezen nem is csodálkozok.
A tevés részén kidülledtek a szemeim, és az összes számban lévő kaját kiköptem. Rá a tévére, az ágyra, félig a faterra és a földre. Huppsz.
- Bocs, fater. Nem nézhetnénk mást? Ez nagyon gusztustalan. Fúj. Ezt élvezed? -
Elfordítottam a fejemet a képernyőtől. Rohadt teve. Eeee. Nemtudom minek adnak ilyen gáz dolgokat. És ha ezeket gyerekek is nézik? Például ééén? Bár én felnőtt vagyok. Korilag nem, de szellemileg már igen. Még akkor is ha ezt sokan nem így gondolják.
Undorítóó. De ezen a szétszórt kaja dolgon elröhögtem magamat. Kicsit arrébb is ültem, nehogy a papus rám vesse magát és megfojtson.
- Van takarítónőd? -
Kiskutya szemekkel meredtem rá. Jólvan, nem direkt köptem ki, a köcsög teve gyomor kicsavarás miatt volt. Perelje be őket. Úgyis van lóvéja.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sorry, are you my son?   Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 26, 2013 8:40 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Jared & Michael

- Drága ruhácskámra? - kérdeztem vissza a homlokomig szaladt szemöldökkel - Kétlem, hogy te vagy az az ember aki megtudja különböztetni a négy nullás, vagy az egy nullás ruhák közötti különbséget - mondtam neki sznob ORR hangon, és peckesen felemeltem a fejemet, az orromat pedig amennyire tudtam, felhúztam. - Könyörgöm - néztem le rá, és egy láthatatlan szöszt pöcköltem le a 'márkás' nadrágomról. Aztán nemes egyszerűséggel legyintve kiröhögtem a fiamat.
- Nem várom el, hogy higgyél nekem - vigyorogtam rá, mint a vadalma. Amint Vegasba érünk, és a sok 'rajongóm' körbevesz majd, rájön, hogy néha nem a kor az, ami számít, hanem a pénz. Sőt, többnyire a pénz egy csipetnyi hírnévvel és botrányokkal ízesítve. Tökéletesen nőfogó recept.
- Akkor már értem a dudort a gatyádon - böktem a fejemmel a slicce felé. A lányok a humorát is értékelni fogják, bár a ribancok egy rétege csak pénzre, és névre megy. Vegasban ha híres vagy, nehéz megtalálni azt a szerelmet, aki nem csak egy lépcsőnek tekint téged, amin a hírnév csodálatosnak hitt világába juthat. De hidd el nekem, aki külső szemlélőként tökéletesnek tűnik, az sosem az. Túl sok a munka, meggondoltan kell cselekedni, mert a paparazzik követnek és egy rossz lépéssel örökre elvághatod magad.
- Akkor veszek egy újat - néztem a szemébe, és széttártam a karomat. Pénzzel mindent helyre lehet hozni. Na jó, a családi kapcsolatokat nem.
Jared amolyan menőnek számító mozdulattal túrt bele a hajába. - Sosem tudhatod, hogy mit rejt a sors. Lehet, hogy önmagadtól mész oda. Kinézem belőled - a hangom tettetett komolysággal volt tele. Mondjuk, ha szegény kölyök az anyja idegrendszerét örökölte, akkor képes lesz egy ilyen ostoba döntés meghozatalára.
- Önámítás - jelentettem ki változatlan arckifejezéssel, holott teljesen elborzasztott, hogy a fiamnak függősége van. Ha bevallja magának, ha nem, ezzel lehet befolyásolni. Ráadásul hiába 17 éves, a szervezete egy darabig fejlődik, és feltételezem nem mostanában kezdte el. Talán ezért ilyen pici, és csontos testalkatú... Kis lúzer.
Miközben rámeredtem a tévére, összerezzentem, amikor valami nedves csapódott a kezemnek, és a tévét is beborította.
- Mi a szar... - kezdtem bele, és hátrafordultam. Hát nem kiköpte a gyerek az ételt? - Hány évesnek érzed magad? - éreztem, hogy ki nem mondott szitokáradat fojtogatja a torkomat, de egy adag üdítővel leöblítettem.
- Ezek után biztosan átkapcsolok, valami biztonságosra - a kapcsológombot addig nyomogattam, ameddig a Jim Jamra nem kapcsoltam. - És amúgy mondtam, hogy a szobaszolgálat éjfél után nem működik. Szóval, mivel te köpdöstél mindenfele, a te dolgot lesz feltakarítani - dobtam a fejére azt a szalvétát, amit a kajához adtak, és így legalább eltakartam a kiskutyaszemeit, amikkel rám bámult.
- Anyád mikor szokott kelni? Mert szerintem mi holnap tízkor már nem itt leszünk, tehát esélye nincsen elvinni téged tőlem - dörzsöltem össze elégedetten a tenyeremet, ám az összhatást elrontotta a rajtam lévő félig megrágott kaja. - Undorító vagy - mondtam Jarednek miközben leszedtem magamról a kajamaradékot.

Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!

TémanyitásTárgy: Re: Sorry, are you my son?   Sorry, are you my son? - Page 2 Icon_minitime

Sorry, are you my son?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-