Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
21 · USA, Kansas, Lawrence · Civil · Sexy Pretty Bitch · Megan Fox
Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: hiperaktív, add a testére, kick-boxxal tartja edzésben magát, harcias, élvezi az életet, jó a rábeszélő képessége, tudja hogyan manipulálja a férfiakat
◆ negatív tulajdonságok: makacs, önfejű, beképzelt, manipulatív, kegyetlen, szadista
◆ egyebek: Szereti az élvezetet, de ugyan akkor a fájdalmat is, talán kicsit mazohista is, rengeteg tetoválással rendelkezik, kedvence a jobb combján található.
Történet vagy szerepjátékos példa
Bebújtatom a lábfejem a kedvenc rózsaszínű, tizenöt centis platform cipőmbe, majd felállok, tenyeremmel végig simítok a cipőmmel harmonizáló szoknyán, ami éppen, hogy takarja formás hátsóm. A fehér melltartóra felhúzom a fehér ingem, könyökig feltűröm az ujját, majd elkezdem begombolni. De csak addig, ami valamelyest láttatni engedi feszes dekoltázsom. Magamra kapom a rózsaszín blézerem, utálom az ilyen előkelő ruhákat, nagyon feszélyezve érzem magam. De ha dolgozok… akkor csak így nézhetek ki. Mindegy, megpróbálok így is szexinek tűnni, hiszen én akkor érzem magam jól. Ében fekete hajam átfésülöm, majd szoros copfba kötöm a fejem tetején, feldobok magamra egy laza sminket és már indulok is le a lépcsőn. A férjem, Tobey már issza a reggeli kávéját, tudom, ő mindig korábban kell, mint én. Pár hónapja vagyok a felesége, igazából nem is tudom mit jelent feleségnek lenni, még csak huszonegy éves vagyok. Az egész frigy apa ötlete volt…
Még a nagyapámtól örökölt egy kisebb rendezvényszervező céget, de imád kaszinózni, pókerezni, eljátszotta. Aztán találkozott egy iylen játékbarlangban Tobey Saintwood felajánlotta, hogy beolvassza a mi cégünket az övébe, és csak az én kezem kéri. Apám gondolkodás nélkül belement… nekem nem volt más választásom. Tehát alig fél éve talán, hogy lehetek feleség, de még mindig úgy érzem, hogy nem vagyok az. fiatal vagyok, és szeretem a bulikat, az alkoholt, a zenét, a táncot, az élvezeteket. Amit mondjuk Tobby, megért…. de azért mégis csak a felesége lennék… valamilyen tisztelettel tartozom felé nem? Csak, hogy belőlem mindig is hiányzott a tisztelet és a felelősség legkisebb szikrája is. Mindegy, eddig jó kislány voltam, és igyekszem is továbbra is az maradni… legalábbis egyelőre. Mert, hogy ellent még a csokinak sem tudok mondani…
-Katherine, jó reggelt édesem…. a capuccinod már elkészítettem…- mutat vele szemben a helyre, halvány mosollyal az arcomon ülök le vele szemben.
-Öhm… jó reggelt neked is, és köszönöm…- nagyot kortyolok a koffeinből, majd az újságra függesztem a tekintetem. Éppen, hogy csak bele ásom magam amikor újból megszólal a férjem. Uhh. Még ha bele gondolok, hogy van férjem, már attól kirázz a hideg.
-Édesem…. ma lenne egy feladatod, egy új üzlettárssal lenne megbeszélésem, de sajnos már elígérkeztem más valakinek, megtennéd, hogy lerendezed helyettem?
-Óh… hát természetesen, miről is van szó?
- Christian Neesonnak hívják és szexuális segédeszközök forgalmazásával foglalkozik….- még szerencse, hogy éppen nem ittam, mert fix, hogy félrenyelek… ez most komoly? Felállok, magamhoz veszem a kocsi kulcsait, imádok vezetni, a második szenvedélyem.
-Indulhatunk?- próbálom leplezni a zavarom és azt amit erről a bizonyos új üzlettársról gondolok.
[You must be registered and logged in to see this link.] All we know is... She's called The Stig.
A hozzászólást Katherine N. Saintwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 10, 2013 1:18 pm-kor.
ELFOGADVA Ejnye-bejnye.. érdekházasság.. nem a legszebb kilátások egy ilyen fiatal hölgyre nézve.. Szóval szexuális segédeszközök.. tudod édes én vevő vagyok erre, lehet, hogy benézek egyszer-kétszer abba a boltba, és remélem, hogy ott talállak majd. Imádom a konfliktusokat, várom a játékaid.. tudod mit kell tenned foglaló stb.. (: