KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Karina & Victor Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Karina & Victor Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Karina & Victor Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Karina & Victor Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Karina & Victor Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Karina & Victor Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Karina & Victor Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Karina & Victor Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Karina & Victor Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 252 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 252 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (282 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 5:50 am-kor volt itt.

Megosztás

Karina & Victor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Karina & Victor Empty
TémanyitásTárgy: Karina & Victor   Karina & Victor Icon_minitimeSzomb. Május 18, 2013 5:37 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Karina & Victor Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karina & Victor   Karina & Victor Icon_minitimeSzomb. Május 18, 2013 6:42 pm

Idegesen kezdem el dörzsölgetni a halántékom, miért van az, hogy annyi isten barmával vagyok körbe véve? Szürke tekintetem újra az előttem remegő lányra emelem, élesen szívom be a levegőt, majd pedig ki is fújom. De nem, nem használ, még mindig ugyan olyan idegbeteg állat vagyok, mint fél perccel ezelőtt. De mégis, hogy a picsába ne lennék? Amikor csak annyit kértem, hogy ne pofázzon feleslegesen a vendégeknek.
-Bree…- próbálok kedves hangot megütni ahogy leülök az íróasztalom mögé,- kérlek áruld el nekem, hogy mégis mi a fészkes fenéért nem tudtad befogni a kis szád? Nem kértem mást, nem kértem többet csak annyit, hogy ne pofázz a vendégeknek. Fogod magad és kiosztod a hülye, szerencsétlen kártyáikat és utána hagyod őket veszteni. Pont. De te még erre a csekély kérésnek sem tudtál eleget tenni, remélem tisztában van az a hülye szőkítőportól büdöső fejed, hogy húzd el innen a csíkot!
Kiabálok rá keményen, ő természetesen csak bámul rám, mint borjú az új kapura, hát édes istenem, miért kínzol engem?
-Ne akard, hogy magam dobjalak ki, mert leszarom, hogy nő vagy és megteszem….- morranok rá, majd végül mikor meg mer mozdulni, ki is iparkodik a szobából. Felállok, oda sietek a bár szekrényhez, miért kellett az apámnak meghalnia? Miért nem tudta tovább vinni ezt az egész kocerájt? Miért csinált akkora baromságot? annyi kérdés….. miért és vajon. De a töprengésből nem élek meg, a töprengéssel nem jutok előre apám gyilkosa nyomán. Így hát…. kerítek magamnak egy poharat, kedvenc whiskeymből félig töltöm, dobok az üvegpohárba két darab jégkockát majd az íróasztalomhoz sétálok, a poharat a laptop mellé helyezzem. Kattintok párat és máris eme csodás és fantasztikus oldalon találom magam ahol örömlányok százaiból válogathat az ember…. csak legyen elég pénze megfizetni őket. Mivel az a kis kirándulás nem hozott sikert…. más eszközökhöz kell folyamodnom. És hogy mik lesznek ezek? Valaki elpletyizte nekem, hogy apám gyilkosai oroszok. Nos én biztos vagyok benne, hogy mind sötét fickókként nem vetik meg az erotikus bulikat, jó piával, jó zenével és még jobb nőkkel. tehát nincs más dolgom, minthogy felbérelek egy orosz nőcit, aki nem fél a haláltól és elég bevállalós, hogy teljesítse a kívánságaimat. Mert most… nem velem kell szexelnie…. hanem mással, sőt talán szexelnie sem kell most az egyszer. tehát jó üzletet köt velem és elhiheti búsásan megfizetem. Ahogy keresgélek a cicababák között, ráakadok egy fekete hajó gyönyörűségre, és orosz…. ahhhm… egyből tárcsázom is és azonnal ide rendeleme. Amíg várok, elfogyasztok vagy három whiskeyt…. remélem igyekszik, mert utálom, ha megvárakoztatnak.
Vissza az elejére Go down

Karina & Victor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Karina Ivanova
» Darren & Karina
» Isobel & Victor
» Izzy & Victor
» Victor Spade Northman~ The God~

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-