HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Kedvenc idézeteink...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 19, 2013 6:52 pm

"Ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen."

"Ezzel az útravalóval vigyázz! Nem mindenkinek való. Csakis azoknak, akik életük során csak egyszer is találkoztak önmagukkal, vagyis benső, igazi valójukkal - aki legyőzhetetlen. Mert isteni eredetű.

És mérhetetlenül erős. Lelked legmélyén atomerő dolgozik, vulkáni energia, mely éppúgy a szürke felszín alatt él, mint a forró láva a Föld mélyén, vagy mint az atomok magjában az ésszel felfoghatatlan magerő...

Csak le van fojtva. Nem is tudsz róla. Fogalmad sincs. Egy életet leélsz, és nem tudod, milyen erős vagy. Nem jön föl soha. Így élsz. Kristálytiszta forrás rejlik lényed legbelsejében, s te mégis szomjan halsz a hétköznapi sivatagban, mert nem tudsz róla, és ha sejted is, nem tudod az Élő Vizet magadból felhozni.

Az emberek zöme, ha eltörik: törött marad. És ha veszít, nem tud a padlóról felállni. Ott marad. Nem is kell hozzá súlyos sorscsapás. Egy kis vesztés, egy közepes pofon, egyetlen csalódás elegendő, hogy egy életre föladja a küzdelmet. Mert nem ismeri lelke mélyét. Nem tudja, ki lakik benne, és milyen erős. Nincs hite élni. Manapság sok az összetört ember.

Aki abban a tévedésben él, hogy gyenge. És tehetetlen. És erőtlen és fáradt és úgy érzi: nem bírja már tovább. De te ne tartozz közéjük! Te ismerd meg magad! Vesd le magadról a "nem megy" és a "gyenge vagyok" káprázatát.

És merj erős lenni! Tudd, hogy minden szenvedés és kudarc és vesztés: megpróbáltatás. Azért van, hogy magadhoz térjél. És önmagadból meríts csodálatos erőt. Azért van, hogy feltörjön lényed mélyéről a vulkán és az atomerő és az Élő Víz! Kelj fel, és járj!"


Müller Péter
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 24, 2013 4:07 pm

Müller Péter(*---*) tollából:

"Tudod, sokszor tapasztaltad már, és lehet, hogy most is éppen ezt éled meg: szeretet nélkül félemberek vagyunk.
Te is tudod, a másik is tudja, mindenki tudja - mégsem találunk egymásra. Az emberek elmondhatatlan nagy többsége félemberként éli az életét. Azt kérded, mitévő légy? Három tanácsom van az útra.
Az egyik az önismeret útja. Vagyis az a titok, hogy a másikhoz vezető híd önmagadon át vezet. Neked kell alkalmassá válni arra, hogy szeretet-képes légy. Rá kell hangolódnod. Szeretni kell önmagadat - félemberként is.
A másik tanácsom: hogy merj szeretni. Mert ugye ez azzal jár, hogy a szüntelen önvédelmedet fel kell adni. Le kell vetni a páncélodat, és ami alatta van, mindent - egészen a bőrödig. Aki szeret, bizonyos értelemben védtelenné válik. Ezért nem merünk szeretni. Félünk, hogy kiszolgáltatjuk magunkat, hogy visszaélnek velünk. Vissza is élnek. Nem egyszer. Százszor. És mégis: nyitni kell.
A harmadik pedig egy mai embernek szóló, praktikus tanács: meg kell tanulnod félemberként is élni. Sajnos ez egy ilyen vacak világ.
A szeretet gyakran úgy működik bennünk, mint egy féllábúban a fantomfájdalom: tudjuk, hogy lélekben két lábunk van, mert az a normális, de mégsem tudunk végtagot növeszteni, és ha élni akarunk, meg kell tanulnunk féllábon járni.
Nem biztos, hogy társra találsz. Egyedül kell menned tovább, de jókedvűen, kérlek!
Derűsen, harmonikusan - fütyörészve!"


"Amikor egy vallási tan azt állítja, hogy Isten a szerelmet és a nemi vágyat csupán a fajfenntartás céljából eszelte ki, nyilvánvaló, hogy sem a szerelmet, sem a nemek vonzásának mélyebb, metafizikai okát nem ismeri. Mi nem „fajfenntartani” akarunk, hanem szeretni. Egybeölelni azt, ami kettéhasadt. Miért „szaporodjunk és sokasodjunk”, ha nincs értelme az egésznek, s ami szép benne, az is átverés? Csak hogy sokan legyünk? Nem, barátocskám! Férfinak és nőnek mindenekelőtt egymást kell szeretni. Aki a szerelmet nem ismeri, nem tudhatja azt sem, mi az, hogy szeretni. Nem ismeri sem a másik embert, sem az Istent. Sem élete értelmét."


„Ha azt mondod, „Olyannak szeretlek, amilyen vagy!” – nem szeretsz igazán. Ha valóban szeretnél, többnek látnál, mint amilyen vagyok!”
'Forgasd a lelkedben a gondolatot. És rájössz, hogy ez tényleg így van.
Ha randira készülsz, kifested magad, hogy szebbnek lássanak. És a másikon is látszik az igyekezet: jobbnak, vonzóbbnak akarja mutatni magát, mint amilyen valójában.
Ez nem az, mint amikor az eladó almákat kifényesítik a piacon.
Ez a „többnek mutatom magam” ösztön arról szól, hogy több is vagyok!
Ő is több, azért igyekszik.
És ha nem igyekszik, nem szeret igazán.
És ha jól éltek egymással, ez így is kellene, hogy maradjon.
A szív szemével följebb nézünk a másikban.
És magunkban is."


„Bármikor szívesen veszek ajándékot a feleségemnek, de sohasem karácsonyra, névnapjára, hanem „csak úgy.” Meglátok valamit, tudom, hogy örülni fog neki, megveszem és odaadom.
„Tessék.”
„Mi ez?”
„Bontsd ki!”
És ekkor mindig elhangzik a csodálkozó kérdés:
„Miért kaptam ezt?”
„CSAK ÚGY!” – felelem.
Rám néz, nem érti. De látom, örül neki. Százszor jobban, mint egy karácsonyi ajándéknak. Boldogan csillog a szeme. Őszintén. Mert az öröm váratlanul éri.
Az ihlet, a jókedv, de még az isteni áldás is váratlanul csap le az emberre. Ezért csodálatos."


"És a halál? – kérdezed. Természetesen, az ilyen életszemlélethez az kell, hogy tudd: nincs halál. A halál is csak átmenet."


"Nem jól olvasod a könyvemet, ha úgy érzed, hogy én férfiellenes, vagy nőpárti vagyok. A férfi és nő: tűz és víz. Ha nincs közöttük igazi szeretet, fölemésztik egymást. Minden nőben ott bujkál a férfinemmel szembeni megvetés, lenézés, vagy kimondatlan vád, hogy tönkretette az életét. És minden legyőzhetetlen vonzalom ellenére, ott bujkál a férfiban a nőgyűlölet. Gyakran tettlegessé is fajul.A világirodalom nagy művei, még a szentek is őszintén vallanak erről. Ha egy férfi, vagy nő nem azt mondja, hogy TE, hanem azt, hogy TI – ez az indulat szól belőle. De én nem ennek a rejtett indulatnak írok! Én a szeretetnek írok! Pártok csak a politikában lehetnek, közöttünk nem! Nekünk meg kell tanulnunk megismerni és szeretni egymást. De ez csak akkor lehet, ha megtaláljuk a saját arcunkat! Az a férfi, aki úgy érzi, hogy ellene beszélek, téved. Én csak azt mondom – amit magamnak is gyakran – hogy NEM VAGY IGAZI FÉRFI!!!…Tudom, hogy ezt nem jó hallani.
És a nőket nem lázítani, hanem fölébreszteni akarom. Hogy legyen végre IGAZI NŐ! Mert szeretni igazán csak így tudjuk egymást."


"Ha megszüntetjük a természetfelettivel való kapcsolatunkat, a természetet is azonnal pusztítani kezdjük. A materializmus nem szereti az anyagi világot. Nem az erdőkkel, folyókkal, tengervizekkel, sasokkal, mormotákkal, delfinekkel és az ezrével kihaló növény- és állatfajokkal van bajunk, hanem a saját lelkünkkel.
Rossz viszonyba kerültünk önmagunkkal.
Így aztán mindennel. A fákkal, a földdel, a tengerrel és a levegővel – és egymással is.
Nem a természetet kell megvédenünk, hanem az embert, önmagától."


„Minden szerelem testiség – mondják ma. De éppúgy lelkiesnek is lehetne mondani a leghitványabb kalandot is, mert amíg van, nem lehet képzelet és megindulás nélkül. Hisz egészen hazudni olyan fáradság és áldozat volna, amilyenre férfi nem is képes.”
„Az ember könnyen lesz önző, ha nagyon szeretik.”
(átvett idézetek: Kaffka Margit)


"Minden nő szabadságharca addig tart, amíg nem találkozik egy valódi Férfival. Akkor a párducból szelíd őz lesz..."


"Még egy futó szeretkezés sem egyéb, mint az egység megteremtésére tett szenvedélyes és reménytelen kísérlet.
A legnagyobb öröm – és a legnagyobb szomorúság.
Öröm, hogy ismerlek, mindenkinél jobban és mélyebben és régebben, időtlen idők óta… öröm, hogy végre megtaláltalak…
És szomorúság, hogy nem maradhatok benned, és te nem fogadhatsz be engem örökre és véglegesen."Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 24, 2013 10:12 pm


"Elvitted tőlem az álmaimat, pedig az élet csak gyertyaláng!
Lassan felőrlöd a vágyaimat, mire felébredsz késő lesz már!"


"Néha könnyebb lenne elmenekülni, / tiszta fénybe merülni, /de a jel,ami hív, / de a hang,ami szól /még nem mond semmit, meddig érek s lesz-e út, hogy visszaérjek."

"Emlékszem a könyvekre, a hitre, melyre Te tanítottál, /de van-e könyv,amely segít legyőzni mindazt ami vár.../a fák ilyesztő árnyát, a Hold elárvult arcát? / Nézem mintha más lennék, s Te nem szólsz rám "

"Az igazi, nagy fájdalomban, az igazi elesés után nem lehet sírni. Csak nézni lehet meredten az ütések zöld foltjait, a lélek véres sebeit és imádkozni lehet a megváltó könnyért. (...) Az igazi könnyek, a fájó, keserű könnyek a szív körül vannak. Ha ki lehet sírni őket, ha sokára is, ha lassan is, megkönnyebbül az ember. A könny elmossa a fájdalmat, lehűti a sebet, elzárja a vérzést... Ha azonban nem lehet, ha csak gyűlnek, keserednek, előbb vagy utóbb beléjük fullad a szív."

"Nem a hang hiánya, hanem énünk hiánya a csend."

"Idegen város, idegen arcok,  / Félig értett szavak. /Hiába mosolyogsz, hiába minden,  /Nekik más maradsz."

"Megtapasztaltam, hogy a magány akkor a legerősebb, ha megpróbálunk harcolni ellene. Ha viszont nem veszünk róla tudomást, elgyengül."
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Richard Perkins
Richard Perkins

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 21
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeHétf. Nov. 25, 2013 4:14 pm


"Az érzelmek általában adott pillanatban hatnak. Utállak.. gyűlöllek.. majd megveszek érted… mindig csak az adott perc szülöttei. De a fej.. a tudatos vagy tudattalan hozza meg az örök érvényű döntéseket."
by Gé
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 8:19 pm

„Azt hiszed, hogy akkor nem volt hiábavaló az életed, ha emlékeznek rád a tömegek, ha nem felejt el a világ. Alkotni akarsz, maradandót, hogy ha te nem is, legalább az emléked maradhasson, S ez valóban fontos. De nem lényeges.
Mert nem az a lényeg, mit fog fel belőled a világ,
Hanem az, hogy mit fogtál fel belőle Te.
Nem az a lényeg, hogy emlékeznek –e rád,
Hanem az, hogy mire emlékezel Te.
Nem az a lényeg, hogy mennyire ismert el a világ,
Hanem az, hogy mennyire ismerted meg a világot Te.
Mert nem az számít, mit hagysz itt,
Hanem az, amit magaddal viszel.”


(A.J. Christian)

"Az ember éppen olyan mélyen fél az élettől és a szeretettől, mint a haláltól. Legtöbben attól rettegnek, hogy elfogadják; szeretik őket. A szeretetben ugyanis nincs kontroll. Ha egyszer átadjuk magunkat neki, onnantól minden attól függ, hogy a másik szeret-e."

(Feldmár András)

"Elhervasztottam. Mert nekem ő csak az a valaki volt, akire mindig számítani lehet. Akit elő lehet venni. Aki kéznél van. Aki fölveszi a telefont. Vigyáz a gyerekekre. Aki főz. Mint egy veszta papnő, aki az általam keresett pénzből gazdálkodik, aki szépen elrendezi a körülöttünk lévő dolgokat, hogy minden rendben menjen, és közben sose panaszkodik. Sose láttam tovább az orromnál. Hogy meg akartam-e tudni valaha bármilyen titkát is? Soha semmit. Sose faggattam önmagáról, a gyerekkoráról, az emlékeiről, a bánatáról, fáradtságról, a szexuális életünkről, a reményeiről, a csalódásairól, az álmairól, semmiről. Érted? Soha. Egyszer sem. Nem faggattam semmiről. Nem is érdekelt semmi."


(Anna Gavalda)

"Talán nem a legelső percben történik, de miután meglátta a férfit, a nő tíz percen belül pontosan tudja, hogy kicsoda, vagy legalábbis mit jelenthet számára, szíve mélyén az is eldőlt, hogy bele fog-e szeretni."

(Orhan Pamuk)

"Ez a baj a férfiakkal! Addig vacakolnak, amíg lekésnek mindent. (...) Ott hagyott, mint egy izzó kandallót, amire nem raknak több fahasábot. S mire visszatért, észrevette, hogy a kandallóban már csak hamu maradt, mert nem volt, ami a lángot éltesse. Bizony így van ez. Akkor kellene megtenni, amire vágyunk, amikor minden együtt van hozzá, mert ha tétovázunk, lassan megcsonkul a dolgok tökéletes egybeesése, s akkor már késő."

(B. Kiss Andrea)

"- Szinte alig ismerlek, mégis mintha egész életemben itt lettél volna. Mégis miért van az, hogyha valami bánt, azt szeretném, ha te vigasztalnál meg? (...) Miért van az, hogy ilyenkor szeretnélek átölelni téged? Miért vonzódom hozzád? Legalább mondd, hogy te nem. Mondd, hogy te nem érzel ilyet, kérlek.
-Én nem. Nekem te ennél sokkal többet jelentesz."


"- Szeretsz?
- Nem tudom.
- Miért nem?
- Nem vagyok biztos..
- Kételyek?
- Azok.
- Akkor mit érzel?
- Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, Még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tőled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova...csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem nem jó ha itt vagy, νagу nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad ha mással látlak de nem szólok egyetlen szót sem...csak elsétálok. Néha utálom ahogy kinézel. De ezt se mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna bocsánatomból. Néha, ha rád gondolok, sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem...Ez bonyolult..
- Akkor szeretsz?
- Azt hiszem."


"A monogám pasas olyan ritka, mint diós patkóban a lódobogás"


(Vavyan Fable) - imádom :DDDD

"Tudod mi a szerelem? (...) Látni azt, amit senki más nem lát. És hagyni, hogy a másik lássa azt, amit senki másnak nem akarsz megmutatni."


(Luca Di Fulvio)

"Manapság nem az érzelmek és a szexuális örömök kölcsönös adása és a kapása a lényeg, hanem mennyiségi komplexusban szenvednek az emberek, főként a férfiak. Annyi változat van a férfi-női kapcsolatra, és ma mindegyiket úgy hívják, hogy szerelem. Ez nem igaz, a szerelem sokkal ritkább és mélyebb jelenség, és borzasztó nagy ajándéka az életnek."


(Popper Péter)

"Attól, hogy megbukunk, az út még nem téves, csak vezessen el valahová. Akkor téves, ha nem vezet el sehová."

(Popper Péter)

"Manapság egyre ritkább az igazi barátság. Hogy miért van ez így? Nem tudom. Az emberek valahogy magányosak maradnak. Ismerősei, jó ismerősei még csak akadnak az embernek, de olyan barát, aki előtt hangosan gondolkodhat..."


(Berkesi András)

"Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod."


(Audrey Hepburn)*-*
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Nov. 27, 2013 4:29 pm

"Ha egy férfi nem tudja elviselni az igazságot, tanácsolom, ne házasodjon. Mert lesz egy ember a közelében, aki szüntelenül ott van mellette. Bármerre megy, és bármerre fordul, mindig a szemébe néz. Nagyon kellemetlen. Ha alszik, ott van mellette, ha fölébred, ott ébred mellette, ha elutazik, jön vele, és lényének minden jó és rossz sugárzását visszaveri. Mindenki elől elrejthetjük igazi lényünket, erényeinket és hitványságunkat, csak a feleségünk elől nem. Ez az intimitás nagy kockázata, nem lehet előle sehová sem elbújni. Mindig ott van. Olyan, mint a fociban a szoros emberfogás. Az egymásról táplált illúziókat, amik a szerelmet éltetik, hamar eloszlatja a valóság. Ahhoz, hogy egy házasság működjön, nagyon kell szeretni valakit.

Különben nem lehet kibírni."


Müller Péter
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 28, 2013 9:31 pm

Nem kellenek további szavak. Ha valaki vállalja a dolgot és végighallgatja.. onnan már minden felett maga hozza meg a döntéseit.Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

James Edgar Scott
James Edgar Scott

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas nyomornegyede
◮ hozzászólások száma : 42
◮ join date : 2013. Sep. 25.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:01 am


„Az emberek közötti különbség nem az intelligenciájukból, a műveltségükből, vagy a lehetőségeikből, hanem abból adódik, hogy mivel táplálják szellemüket állandó jelleggel.”
Brian Tracy
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 9:34 am

„Attól hogy törtetünk előre ebben a rohanó világban mit sem törődve másokkal.. néha még juthat idő egy kis emberségre.”
Touch című film
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 10:42 pm

“Tanulj meg vidáman várakozni. Egyél, igyál, élvezd a jelenedet és ne rontsd el azzal, hogy türelmetlenül vársz valamit vagy valakit.”

Ez egy ravasz, életművészeti tanács. A legfontosabb gondolat benne: “Élvezd a jelenedet” – bármilyen hétköznapi is Azt várni, hogy a holnap vagy a holnapután megváltja a jelenedet, hamis reménység és önbecsapás. Mert holnapután már újra várod a holnapot, és holnap a jövő hónapot és évet – ha nem tudsz teljes szívvel és lélekkel jelen lenni, soha nem jön el a beteljesülés. AZ “AKKOR” MOST VAN!

Még egy haszna van ennek a tanácsnak: hamarabb teljesülnek a vágyaid. Minden vágyunk akkor szokott teljesülni, amikor már nem is vágyódunk olyan nagyon. Nem vetted észre? Amikor már nemigen kell – megkapjuk.Nem akkor és nem úgy, de valamilyen formában megkapjuk. Egyszer csak ott van. Néha olyan késve, hogy nem is emlékszünk rá, hogy ez a mi vágyunk volt. Maga a vágy ugyanis – a “kell!”, az “akarom!” – késlelteti a megvalósulást. Amikor elengeded, megjön. Ez a mágia egyik nagy titka.

(Müller Péter)

Kedvenc idézeteink... - Page 2 1470181_1438331669714060_1088090108_n
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Dec. 10, 2013 11:36 pm


„Hogy valamit hogy látsz, az attól függ honnan nézel rá..”
Vegas c. film
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Dec. 18, 2013 11:05 pm

Meglehet ezen csak én szakadtam! Bocs, Lányok! Very Happy

"Megborzolom, majd hátradobom csípőig érő vörös hajamat...nekem kb. ennyibe telik a frizkóm belövése. A többi disco picsának csak egy 2 óra, meg is érdemlik. Ha nekik két óra kell ahhoz, hogy minden hétvégente esténként a disco WC-ben szopják a helyzetük mámorát, akkor meg se szólalok."
by Miss Leila Triston Very Happy
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Dec. 19, 2013 10:18 pm

„Minden megértés teteje az, amikor rájövünk, mi lehetséges, és mi nem, és a vigasztalása annak, amin nem áll hatalmunkban változtatni.”
(Salamon ben Judah); Elementary
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 3:28 am

Reviczky Gyula: Magamról

"Rossznak mondod a világot,
Dőresége bosszúságod;
Siratod az élet álmát,
Földi gondok durva jármát;
Felpanaszlod lázban égve:
Bölcs elméje, jók erénye
S fényt sugárzó lángod, ég,
Csak hiúság, buborék.

Ó, pedig hány perced, órád
Volt, midőn e sújtoló vád
Könnyeidben elviharzott
S kiderült rá szíved, arcod.
Gyönyörűség volt az élet,
Megáldottad születésed';
Rózsák közt jársz, azt hívéd,
S mi okozta? ... Semmiség!

Nem tudod, mi nyomja szíved',
Semmiségek üdvezítnek.
Hogy jön, nem tudod, csak érzed,
Hogy e bűnös-bűvös élet,
Mely ma szennyes, ronda börtön,
Holnap éden kertje rögtön.
Ma a békét áhítod,
S holnap küzdve élni jobb.

Ember! önző vágy vezérel.
Bánatával, örömével
Ezt az undok szép világot
Sorsodon át nézve látod.
Hogyha gondok elcsigáznak:
A világot éri vádad,
S ha örömre gyúl szíved:
Nincs e földnél semmi szebb.

Ragyoghat a nap az égen;
Te sötétben, feketében
Látsz mindent, ha bánatod van;
Míg, ha kedved lángra lobban,
Minden érted van teremtve;
Télen is jársz rózsakertbe';
A nap is csak rád ragyog,
S kik itt laknak: angyalok.

Az örvendőt meg nem érted,
Ha világod' búban éled;
S csak ha lelked' szenvedőnek
Vallod, sajnálsz szenvedőt meg.
Mit törődöl a világgal,
Szenvedő szív sóhajával,
Ha egy édes pillanat
Teljesíti vágyadat!

Hát ne fordulj vak hevedben
A világ és rendje ellen...
Úgy tekints az emberekre,
Hogy a föld se jó, se ferde;
Se gyönyör, se bú tanyája,
Csak magadnak képe, mása.
Ki sóhajtoz, ki mulat.
A világ csak - hangulat."
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 07, 2014 9:02 am

"A férfi gőgje merő dicsekvés, a nőé együtt születik vele. Mi néha elgondolkodunk a régmúlt büszke dinoszauruszairól, és ilyenkor azt kérdezzük magunktól, vajon a saját kis időnk mikor és hogyan fog lejárni. De a nő nem. Az ő örökkévalósága számára hitcikkely. Nagy háborúk és katasztrófák jönnek és mennek, egész birodalmakat nyel el a szenvedés és a halál, de ezek mind csak a felszínt érintik; ő, a nő, örökkévaló, nélkülözhetetlen; ő itt lesz mindig, egészen az idők végéig. Ő nem hisz a dinoszauruszokban: valójában abban sem hisz, hogy a világ létezett, amíg ő meg nem jelent rajta. A férfiak építhetnek és rombolhatnak, eljátszadozhatnak az összes játékszerükkel; kényelmetlen, zavaró tényezők, a pillanatnyi komfortot szolgáló téblábolók, míg a nő, akit valami titokzatos köldökzsinór magával a nagy életfával köt össze, tudja, hogy nélkülözhetetlen." John Wyndham
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 09, 2014 5:41 pm

Példabeszéd kövekről, kavicsokról, homokról

A filozófia professzor azzal kezdte előadását, hogy egy befőttes üveget megtöltött öklömnyi kövekkel. Megkérdezte a hallgatóitól, tele van-e az üveg. Igen volt a válasz. Ezután apró kavicsokat szórt az üvegbe, azok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket. Megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután homokot töltött az üvegbe.
- Így működjön az életed is – mondta a hallgatóinak. – A kövek
a fontos dolgok – a családod, a partnered, az egészséged. Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak: a munkád, a házad, a hobbid, az autód. A homok az összes többi. De ha azt veszed előre, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanígy történik az életeddel is: ha minden idődet és energiádat az apró-cseprő dolgokra fordítod, nem jut azokra, amik igazán számítanak.
A hatásszünet végén az egyik diák megkérdezte a professzortól, most már valóban tele van-e az üveg. Igen, felelte a professzor, tele van. Erre a diák elővett egy sört, kinyitotta, s beletöltötte a befőttes üvegbe. A sört elnyelte a homok. Azt mondta erre a diák:
- Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti
példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!

Wink
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 4:17 pm

"Hímneműnek lenni születés kérdése. Férfinak lenni kor kérdése. De úriembernek lenni választás kérdése."
Wink
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Roden Landstrom
Roden Landstrom

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 42
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 20
◮ join date : 2013. Sep. 09.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 10:39 pm


“Időnként meghal bennünk valaki, és valaki más megszületik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni. Maga az idő nem teszi azzá - segíteni kell neki.”

(Müller Péter)
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 11:11 pm

"Talán a szerelem csak akkor jön, ha nincsenek benned elvárások. Ha nem akarsz, ha nem képzeled el, hogy milyen lesz, csak hagyod, hogy megtörténjen. Van még tovább, van még több is annál, mint amit el tudsz képzelni. Van, létezik, csak merned kell megnyitnod magad és befogadni, elfogadni, érte nyúlni, és bizony viszonozni. Azt is tanulni kell. Merni ugyanazt az élményt adni a másiknak, amit ő ad, és bízni benne, hogy arra van szüksége, amit kap. Ez az igazi kihívás. Adni és kapni. Hasonlót, ugyanazt, érzéseket, törődést."

Oravecz Nóra
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Keith Richard Duff
Keith Richard Duff

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : Seattle/perpill Vegas
◮ hozzászólások száma : 25
◮ join date : 2013. Aug. 29.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Jan. 25, 2014 1:47 am

"Csak amikor az elme nyugodt –
de nem ráerőszakolt önfegyelem,
hanem önmegvalósítás révén, -
abban a nyugalomban,
abban a csendben születhet meg a valóság.
Csakis akkor létezhet önfeledt boldogság,
csakis akkor létezhet alkotó tevékenység. "
(Krishnamurti)
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

James Edgar Scott
James Edgar Scott

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas nyomornegyede
◮ hozzászólások száma : 42
◮ join date : 2013. Sep. 25.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 5:37 pm

“Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.”
(Tatiosz)
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jan. 30, 2014 9:07 pm

"Figyeld meg: mindig a gyenge sérül meg benned, sohasem az erős. Ott, ahol erős vagy, nem tudnak megbántani.
Ha egy oroszlánnak azt mondják, hogy gyáva, csak akkor sértődik meg, ha tényleg az. Egyébként meg se hallja, vagy a mancsával lecsap, mint egy legyet.
Ahol megsérthetnek, ott gyenge vagy. Jó kulcs ez az önismerethez. Ott kell erősödnöd, ahol valami sérelem ért. Ahol nem bántódsz meg, ott már edzett vagy. Az érzéseid visszajelzik, hol kell fejlődnöd még. Hol hiányzik az önismereted, az önbizalmad és az erőd. Mert ez a három összefügg.
Az ember - mondja az ősi hindu bölcselet - isteni és erős. Az egó gyengesége az, ami erőtlenség benne. A hamis érzés és a valódi önismeret hiánya. Az erősről lepereg a bántalom vagy nem is érinti meg. Csak akkor száll harcba, ha a sérelem nem őt érinti, hanem egy nagyobb igazságot is, amelyet képvisel. Légy erős, önbizalommal teli és legyőzhetetlen."
Müller Péter
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeHétf. Feb. 03, 2014 12:40 am

Gondold csak el: ha megajándékoznak egy órával, kis virágzó pokollal ajándékoznak meg, rózsabilinccsel, aranyozott veremmel. Nem csupán az órát ajándékozzák neked, hogy Isten éltessen, és reméljük, hogy sokáig hordod majd, mert kitűnő márkájú, svájci, rubinköves; nem csupán ezt a parányi krampácsolót ajándékozzák neked, amelyet a csuklódra kötözve sétáltatsz magaddal. Megajándékoznak - nem is tudják, és ez a szörnyű, hogy nem is tudják -, megajándékoznak egy újabb, törékeny és kétes részecskével, valamivel, ami a tiéd, de nem a testedből való, hanem szíjjal kell odakötözni a testedhez, hogy ott lógjon a csuklódon, mint kétségbeesett karocska. Megajándékoznak azzal a feladattal, hogy naponta felhúzd, a felhúzás kötelességével, mert csak így maradhat óra az óra; megajándékoznak a kényszerrel, hogy a pontos időt figyeld az ékszerboltok kirakatában, hogy meghallgasd a rádióban, hogy rendszeresen igénybe vedd a telefonközpont pontosidő-szolgáltatását. Megajándékoznak a félelemmel, hogy elveszted, hogy ellopják, hogy leejted a földre és összetörik. Megajándékoznak a márkájával, a bizonyossággal, hogy ez jobb márka, mint a többi, megajándékoznak a hajlammal, hogy összehasonlítsd az órát a többi órával. Nem téged ajándékoznak meg az órával, hanem téged ajándékoznak el, téged ajánlanak fel az óra születésnapjára.

Julio Cortázar

Ő nekem a napkelte melege egy téli éjszaka végtelen hidege után. Mosoly a fájdalmas arcon. Őszinteség a hazug világban. Egészség és ép elme az őrült zűrzavarban.

Linda Castillo

Zenéltünk, mert az Óceán nagy és ijesztő, zenéltünk, hogy az emberek ne érzékeljék az idő múlását; hogy elfelejtsék, hol vannak és kicsodák. Zenéltünk, hogy táncolhassanak, mert ha táncolsz, nem halhatsz meg, és Istennek érzed magad. És a zene, amit játszottunk, ragtime volt, mert ez az a zene, amire Isten táncol, amikor senki sem látja.

Alessandro Baricco

Mosolyokból élek, azokból, amiket kapok, kedvességből, amivel felém fordulnak, ölelésekből, (...) - amikbe néha belehalok, de viszem magammal.


Oravecz Nóra
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 12:14 am

"Próbálj meg őszinte lenni pszichológia nélkül. Szeretni ÉN nélkül, Istent látni vallás nélkül. Csak úgy, ahogy tényleg van. Valahogyan szívből és örömmel."

Hamvas Béla
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 7:12 pm

Ahol van szeretet, ott nincs követelés, nincs elvárás, nincs függőség. Nem követelem tőled, hogy tégy boldoggá; a boldogságom nem benned leledzik. (...) Kötődés nélkül élvezem a társaságodat. Amit valóban élvezek, az nem te vagy; az a valami mindkettőnknél nagyobb. Valami, amit felfedeztem, egyfajta szimfónia, egyfajta zenekar, amely egy melódiát játszik a jelenlétedben. De amikor elmégy, a zenekar akkor sem áll le. Amikor valaki mással találkozom, a zenekar egy másik melódiát játszik, amely szintén csodálatos. És amikor egyedül vagyok, akkor is tovább játszik. Ez jelenti a felébredést.
(Anthony De Mello)

Éppen annyi energiát fektetünk az elérhetetlen emberekbe, mint amennyi lelki energiával igyekszünk kitérni az elérhető emberek elől.
(Alon Gratch)

Ha fizikailag messze is vagy valakitől, lelkileg attól még közel állhatsz hozzá.
Gerald G. Jampolsky

"Meztelen tested csak azoké kellene, hogy legyen, akik meztelen lelkedbe is szerelmesek."

"Zárj be néhány ajtót! Nem büszkeségből, tehetetlenségből vagy arroganciából, hanem csupán azért, mert már nem vezetnek sehova."
(Paulo Coelho)

Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?
Micimackó
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Kedvenc idézeteink... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc idézeteink...   Kedvenc idézeteink... - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Kedvenc idézeteink...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Játékok-