Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Csak állok ott ahogy elhalad előttem. Tudom hogy valamit mondanom kéne. Érzem... Csak azt nem tudom mi a fenét mondhatnék...
Már az ajtónál jár, de én még mindig ugyanott állok. Felém néz, és valahogy.. ő kezd el beszélni helyettem. Rájövök, hogy ezt nekem kellett volna. Nekem kéne mondanom, hogy hozzám bármivel is fordulhat, bármikor, de... Kész vagyok én erre az egészre?? Megköszörülöm a torkomat és egyszerűen bólintok. Csak egy villanás, az egész valahogy elsuhan a fejem mellett, mégis komolyan gondolom. Teljesen. Muszáj leszek elfogadni ezt az új helyzetet. Újra... Felelős vagyok valakiért... Suzy örülne...
Már épp lép be, amikor összeszedek én is némi bátorságot.
- NICO! - kiáltok utána és csak remélem hogy megfordul - Ugyanez igaz.. rám is. - bólintok mellé. - Bármikor.. - fúrom a szemem az övéibe, aztán hagyom, hadd menjen és lakja be a szobát. Hosszú napoknak nézünk elébe...
/szerintem itt végeztünk, ha folyt, akkor max. pár nap múlva./