KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Candy & Row Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Candy & Row Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Candy & Row Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Candy & Row Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Candy & Row Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Candy & Row Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Candy & Row Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Candy & Row Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Candy & Row Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 178 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 178 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (236 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 1:31 am-kor volt itt.

Megosztás

Candy & Row

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2014 8:56 pm

Több emelet magasan álltam, legalább is nekem nagyon úgy tűnt. Több méter volt alattam, úgy gondoltam, hogy ha véletlenül lepottyantam volna a koponyám dinnyeként repedt volna szét a földön. A hangok azt suttogták, hogy tegyem meg, de én nem akartam megtenni, inkább megpróbáltam ellenkezni, de hiába való volt. Hirtelen megfordult körülöttem a világ, amint lepillantottam, mert már fél méter magasan is olyan tériszonyom volt, mintha csak az Empire State Building tetején ácsorogtam volna. Életemben mindössze csak egyszer láttam, amikor felpillantottam rá, azt hittem kitörik a nyakam, olyan magas volt! Akkor eltöprengtem azon, hogy miként építhet az ember ilyeneket, holott mi ezekhez képest aprónyi hangyák voltunk. Elméláztam, hogy vajon Isten hangyaként vagy a saját maga több ezer fajta képmásaként tekint le ránk, de nem volt sok időm ezen morfondírozni, mert meghallottam a kivágódó ajtó hangját és a hangos kiabálást. A vállam felett pillantottam hátra, majd pedig lenéztem a sötét mélységbe. Gonosznak látszott, mintha csak a pokol kapuja tárult volna fel előttem, viszont a mögöttem lévő emberek sem voltak sokkal szimpatikusabbak. Le kellett jutnom. Újra megszédültem.
– Szálljon le a korlátról! Emelje fel a kezét! Ne tegyen semmilyen meggondolatlan dolgot! – Ezek a fenyegető mondatok hagyták el a két férfi száját, ezzel félbeszakítva a gondolatmenetemet, minek következtében arcomon dühös fintor suhant át. Már csak azért is! Közelebb léptem a perem széléhez. Éreztem a szél magával ragadó fújását. Lassan nyújtottam ki az egyik lábamat, hallottam a fegyver kattanását. Nagy levegő vétel közepette rugaszkodtam el a korláttól, mintha madár lettem volna, úgy repültem, holott úgy zuhantam, mint egy balta, engedve a gravitáció törvényének. Perceknek tűntek a másodpercek, végül pedig földet értem, s kis híján múlt, hogy diadalom ittasan fel nem nevettem. Túléltem! A földön ülve néztem fel a két dühösen kiabáló rendőrre, akik mindketten dühtől fröcsögve ordibáltak, de nem hagytam időt arra, hogy elkapjanak, hanem gyorsan feltápászkodtam és újra rohanásba kezdtem, mert nem akartam az éjszakát a börtönben tölteni. Nem kedveltem a helyet, egyáltalán nem. Állandóan morcos tekintetekkel találtam szembe magamat, ráadásul a börtöntársaim is elviselhetetlen némberek voltak. Idegesítettek, én pedig nem tudtam semmit tenni az ellen, hogy befogják a szájukat.
Nem számolgattam, hogy hány utcán futottam át, kezemben az ellopott holmival, s csak akkor álltam meg, amikor már a tüdőm olyan mértékben kezdett el szúrni, hogy valóban azt hittem, hogy ki fog lyukadni. Az egyik falnak támaszkodva emeltem magam elé az ékszert. Igazi arany volt, a szépsége le kellett volna, hogy nyűgözzön – vagy legalább is a súlya –, de ez a valami számomra nem jelentett túlságosan sok mindent, nem tudtam értékelni, de annyit tudtam, hogy sokat fizetnek érte. Zsebre vágtam, amint furcsa hangokra lettem figyelmes. Feszülten pillantottam körbe, ujjaim rögtön a cipőmben elrejtett bicskáért nyúltak, majd pedig szorosan tartva indultam el a zaj irányába. Sértette a fülemet az alattomos röhögés moraja és a gúnyos hangvételek hangja. Halkan közelítettem meg a három férfit és a furcsa kinézetű személyt. Elhúztam a számat. Nem tartottam igazságosnak ezt a játékot. Többen egy ellen. Hirtelen ugrottam rá az egyik hátára, mert mindeddig egyikük sem figyelt. A kés hegyét a nyakába mélyesztettem. Éreztem, hogy a hajamba tépett és a fal felé hátrálva nekitaszított, de nem eresztettem el csak még inkább belemélyesztettem a penge végét. Lassan mélyesztettem a végét a vaskos nyakba, minek hatására már hörögni kezdett.
– Tűnés – csak ennyit mondtam tőlem szokatlanul rideg hangon. Kezem nem remegett meg egy pillanatra sem, ahogyan a férfi mellkasa felé közelítettem, miután mindegyikükön végig mutattam – vagy igazán szívesen kipreparálom a barátotokat, aztán titeket is. – Oldalra döntöttem a fejemet, arcomra mosoly gördült. A fejemben élősködő hangok azt mondták, hogy már rég meg kellett volna tennem mindegyikkel, nem pedig hezitálni.

593 | remélem fel tudod használni :)
Vissza az elejére Go down

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeSzer. Júl. 02, 2014 11:14 pm

Ez egy egészen kellemetlen éjszaka. Nem elég, hogy a kuncsaft egy dög volt, egy gusztustalan pasi, akinek fura igényei voltak, még taxit sem tudtam hívni, mert nem vittem magammal telefont. Jellemző, mindig a legfontosabb dolog marad otthon. Így aztán nem maradt más, mint tűsarkúban elindulni. Egyszer csak hazaérek… Nem lakom annyira messze, de az éjszaka közepén, egy fárasztó menet után még az utca túloldala is távolinak tűnik. Azért átsétálok oda, ekkor pillantok meg a távolban egy alakot. Aztán egy másikat, meg egy harmadikat is. Közelednek, méghozzá felém. Sóhajtok egyet, sejtem, hogy nem fogom megúszni, belém fognak kötni. Mindig ez van. Ki jobban, ki kevésbé. Már messziről hallom a röhögést. Biztos azt hiszik, hogy egy eltévedt lány vagyok, akit majd jól elkapnak és élvezkednek vele, aztán amikor majd rájönnek, hogy valójában nem is vagyok az, akkor jön a verés meg ki tudja még mi. Pontosan így történik most is, ahogy azt gondoltam. Az egyik megszólít, a többiek már közrefognak. Minden úgy megy, ahogy szokott.
- Nem, tényleg nincs nálam több, ez az összes pénzem… Tényleg, telefonom sincs, nincs más, hagyjatok már – nyögöm panaszosan, egy pasival talán elbírnék, de hárommal biztosan nem.
- Mit gondolsz Josh, elengedjük? Vagy inkább dolgozzuk is meg? Ha már semmi értékes nem volt nála... – vigyorgott rám gonoszan az egyik, majd összeröhögött a haverjával. Lassan közelítettek felém, de ez nem jelentett semmi jót. Ahogy egyre közelebb jöttek, hátrálni kezdtem, úgy éreztem magam, mint egy préda, akit mindjárt levadásznak. Éjszaka van, sötét, meg amúgy is, hiába kiabálnék, vagy nem hallaná senki vagy csak nem érdekelné. A lényeg ugyanaz, így inkább csak normális hangnemben próbáltam hatni rájuk. Végülis kurva vagyok, mit számít, ha három pasi megerőszakol, igaz? Hát nagyon is sokat számít. Más pénzért csinálni, amikor magam döntöm el, hogy igen, kell a pénz, ez a feladat és megcsinálom, mert meg kell. Azt össze sem lehet hasonlítani a mostani helyzettel. Olyan hangosan kattogtak a gondolatok a fejemben, hogy szinte hallani lehetett, mégsem találtam meg a megoldást. Menni akartam, menekülni, de nem tudtam merre. Kétségbeesetten simultam a falhoz, azt akartam, hogy láthatatlan legyek, hogy ne jöjjenek közelebb, ne érjenek hozzám. Aztán olyan történt, amire nem számítottam. Talán egy filmben láttam ilyet, nem is hittem el, amikor megláttam egy női alakot közeledni, aki rávetette magát az egyik támadómra. Azt hiszem sokkot kaptam. Fel sem tudnám idézni, pontosan mi történt, olyan gyors volt az egész, csak a vért láttam, aztán a távolodó alakokat. Üveges tekintettel csúsztam le a földre, végig a falnak támasztva magam.
- Ez... te... én... – kezdtem bele, de nem találtam a szavakat, sóhajtottam, próbáltam rendezni magamban a gondolatokat.
- Szóval... köszönöm, én azt hittem, hogy... – azt, hogy megerőszakolnak, megölnek, bármi, nem mondom ki, de nyilván tudja. Hiszen azért jött ide. Nem tudom felfogni, hogy pont egy lány mentett meg. Azt sem, hogy egyáltalán megmentett valaki.
- Tényleg köszönöm, azt hiszem rajtad kívül senki nem tette volna ezt meg – pillantok fel rá, nem érzek magamban elég erőt ahhoz, hogy fel is álljak.
- De hogy kerülsz te ide? Meg... miért? És ez...? – mutatok a késre, nem tudom összerakni a részeket. Értem én, hogy vannak önzetlen emberek, akik segítenek másoknak, csak még nem találkoztam ilyennel. Eddig. Ki tudja, mivel fog előállni cserébe a megmentésemért, de bármit is szeretne, csak jobb lehet az előző három pasinál. A hideg is kiráz a gondolatra, mi történhetett volna, ha nem jön a megmentőm. Az a kés zavar csak, semmi más.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2014 6:49 pm

Kíváncsian döntöttem oldalra a fejemet, s szinte lélegzetvisszafojtva vártam a mondat befejezését, azonban ez nem történt meg, így számomra teljesen rejtély maradt, hogy mit hitt. Összevont szemöldökkel próbáltam meg rájönni, mit akart volna mondani, de pontosan nem volt fogalmam arról. Láttam nőket és férfiakat is sikátorokban. Sohasem tudtam megmondani, hogy mit csinálnak. Egyszer közbeléptem egy ilyen esetben, mindketten elkezdtek velem hangosan ordibálni. A nő azért, mert miattam nem fogja keresni ez a pénzes ügyfél, a férfi pedig azért, mert a bicskámat szorítottam a lába között megbúvó akármihez. Tudtam, hogy férfi és nő között hatalmas különbségek vannak, de az ilyen terű tudásom megegyezett egy óvodáséval, csak azon dolgokból tudtam következtetni, amelyeket az ismeretterjesztő csatornákon láttam, az állatok sok mindenben hasonlítottak az emberhez, ezt ott párzásnak nevezték, emberek között pedig szexnek vagy szeretkezésnek. Nem törtem tovább ezen a fejemet, mert fejfájást okoztak az ilyen gondolatok. Halántékomat masszírozva hanyag vállvonással adtam mindössze a tudtára, hogy a részemről ez semmiség volt. Keveset tudtam a világról, de úgy éreztem, hogy most tényleg közbe kellett lépnem, s úgy tűnt helyesen. Az a három fickó egyáltalán nem tűnt barátságosnak, engem pedig csak egy hajszál választott el attól, hogy a bicskámat ne mélyesszem bele a szívébe. Csúnya dolog volt másokat bántani. Őt bántani akarták, ezért segítettem. Ennek kellett volna a normálisnak lennie emberek között, azonban ilyenkor akaratlanul is, de mindig felidéződnek bennem egy híres író szavai, amely szerint csak az ember olyan kegyetlen az állatok között, hogy mások szenvedése örömöt okozzon számára. ez igaz volt. Az ember kegyetlen fajta volt.
– Ez esetben azt hiszem, hogy azok a mások lelketlen démonok. – Nem ítélkeztem, az nem az én feladatom volt, mindenki lelkét majd egy nagyobb hatalom fogja elbírálni végül, hogy a pokolba jusson a démonok közé vagy pedig a mennyek országába az angyalok közé. Én szerettem volna az utóbbiak közé tartozni. Nem akartam senkinek rosszat, nem ártottam senkinek, csak ha a hangok ezt suttogták. Mindig is úgy gondoltam, hogy ők irányt mutatnak nekem, hogy az angyalok így közlik velem az üzenetüket. Az ő hangjukat hallom a fejükben. Én csak eszköz voltam. A cél szentesíti az eszközt.
– Menekültem – feleltem könnyedén akaratlanul is hátra pillantva a vállam felett. Nem hallottam sem szirénák, sem pedig a rendőrök hangját, így biztonságban éreztem magamat. – A második kérdésre pedig egy kicsit már hosszabb a válasz. – Nem akartam jobban kifejteni, tartottam attól, hogy ellopja a zsebemben meglapuló méregdrága ékszert. Egy ideig elleszek az ebből kapott pénzből, s bár tudtam én is, hogy lopni nagy bűn volt, megtettem, de bántam, viszont éhen halni sem akartam.
Lepillantottam a kezemben tartott eszközre, amit csakhamar elsüllyesztettem a cipőmbe. Ott volt a helye. Hozzám tartozott. Nem mellesleg ez volt az egyetlen értékes holmim.
– Ha megtámadnak hasznát tudom venni. – Mondtam végül könnyedén. Hamar megtanultam, hogy ha meg akarom védeni magamat, használnom kell szenttelen dolgokat, de csak akkor öltem embert, hogy ha a hangok is azt mondták, más különben nem. – Neked is tudok ajánlani valami hasonlót. – Tettem még hozzá. – Ha ettől irtózol, egy paprika spray is hatásos tud lenni. – És nagyon kellemetlen, tapasztalat. Egyszer sikerült belefutnom egy öreg hölgybe teljesen véletlenül, aki azt hitte ki akarom rabolni –, de nem akartam – mindenesetre a doboz egész tartalmát belefújta a szemembe, ezt követően jó ideig azt hittem tényleg megvakultam. – Ha ilyen védtelen vagy, mit keresel ilyenkor az utcán? Miért nem használod a sárga járműt... a taxit?
Közben segédkezet nyújtottam neki, hogy segítek felállni.

557 | bocsánat, hogy csak most és hogy ilyen rossz lett | [You must be registered and logged in to see this link.]

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2014 12:11 am

Ezt már én sem tudom hova tenni. Az, hogy belémkötnek mindennapos, de a megmentés... hát egyáltalán nem. Még most sem érzem magam biztonságban és nem a megmentőm miatt, nyilván nem akar kicsinálni, ha éppen most mentett meg, viszont azok az alakok bármikor visszatérhetnek. Sokkal többen. Menni kéne, menekülni, végre valami biztonságos helyre menni, de képtelen vagyok megmozdulni. Figyelem a lány mozdulatait, a vállvonogatást, meg ahogy elteszi a kést. Végre. Így azért jobb a helyzet. Nem csak a viselkedésén akadok fenn, amiket mond, az is fura. Talán csak szokatlan, de nekem fura.
- Menekültél? – kérdezek rá egyből arra, ami számomra lényeges. Tudnám még fokozni, hogy ki elől, mi elől, miért... de nem teszem fel még a kérdéseket, megvárom, mit oszt meg magától. Valamiért úgy érzem, nem éppen úgy menekült, mint én. Hiszen, ha engem ilyen könnyen megmentett, magát is simán megmentené. Nem unalmas az estém, az biztos. Nem bírom ki, csak fel kell tennem egy kérdést.
- És nem követnek? – nem látok senkit az utcán, nincs senki a nyomában, de hátha többet is elárul anélkül, hogy tovább kérdezném. Végigpillantok rajta. Nem tűnik bűnözőnek a kés ellenére sem. Mondjuk az előbb a támadómmal nem bánt éppen kedvesen, ennek ellenére nem nézném ki belőle, hogy meg is tette volna.
- Nem vagyok elég körültekintő úgy néz ki. A paprika spray túl nagy, így kivettem a táskámból. Hát már tudom, hogy hiba volt – megvonom én is a vállam, nem tudok mit csinálni, fontosabbnak tartottam a sminkcuccokat akkor még, mint egy ilyen sprayt. Holnap már egészen biztos az lesz a táskámban és nem az alapozóm. Smink nélkül lehet élni, fej nélkül kevésbé. Szóval azt hiszem még kimondottan hasznos is volt ez az este.
- Telefonom sincs, ez egy ilyen nap. Ilyenkor meg már nem állnak sorban a taxik az út szélén, maradt a séta – magyarázom. Újabb hülyeség, igazán figyelhetnék magamra, de túl szétszórt vagyok. A kinyújtott kezét elfogadom és felállok. Annyira az események hatása alatt vagyok még mindig, hogy felállni is elfelejtettem. Fogalmam sincs mióta ültem már a földön, de jelen pillanatban nem is érdekel. Igazítok kicsit a ruhámon, azok a pasik rendesen megtépték, mondjuk amúgy is többet mutat, mint kéne, így meg főleg. Nem tudom eléggé meghálálni az ismeretlen lánynak, amit értem tett, így amint eszembe jut a gondolat, már fel is teszem a kérdést.
- Mivel tudnám meghálálni, hogy megmentettél? Esetleg... feljöhetnél hozzám, ott biztosan nem keresne, aki elől menekülsz. Itt lakom nem messze – mutatok abba az irányba, amerre lakom. Meggondolatlan vagyok megint, pedig az előbb döntöttem el, hogy figyelek magamra, erre meghívok magamhoz valakit, akit nem is ismerek. Annyit tudok róla, hogy menekül, meg annyit, hogy megmentett. Ez pont elég.
- Amúgy Candy vagyok, és te? – most én nyújtom felé a kezem, hogy bemutatkozzam. Legalább a nevét tudjam. Nem tudom, vajon rájött már, hogy nem vagyok nő, esetleg csak nem teszi szóvá, mindenesetre, ha a kurváknak segít is valaki, nekem szinte soha. Ezért is ajánlom fel a segítségem, ez a legkevesebb, amit megtehetek érte. Viszonozni akarom.
- Addig maradsz, amíg szeretnél – rábeszélem, legalábbis ez a terv. Megigazítom kicsit a szokatlan színű hajam is. Aztán csak várom, hogy válaszoljon és közben azon gondolkodok, vajon van otthon kaja vagy nincs.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeSzomb. Júl. 12, 2014 6:45 pm

– Vehetjük úgy is, hogy menekültem. – Bár pontosabb kifejezés talán a részemről az lett volna, hogy az életemért futottam, mivel minden bizonnyal a rendőrségen amúgy is hamar rájöttek volna arra, hogy tulajdonképpen én egy szökött személy vagyok a pszichiátriáról. Semmi kedvem nem volt oda visszamenni. Az étel hányingert keltő volt, voltaképpen nem sokban ütött el az utcaitól. A fekhely kényelmetlen volt, nem véletlenül feküdtem inkább a földön –, amivel még inkább csak rontottam a helyzetemen, mert ezzel még inkább rám nyomták azt a bélyeget, hogy dilinyós vagyok – legalább is én ezt fogtam fel az orvosaim mondataiból, amelyeket amúgy latin szavakkal tarkítottak, hogy a nehezen követhetőt, még komplikáltabbá tegyék. Én hiába magyaráztam, hogy nem vagyok őrült. Nem hittek nekem. A hangokat sem a fejemben. Bosszantott, de már ezzel sem akartam foglalkozni. Fölöslegesnek éreztem, én pedig nem szerettem csipkésre koptatni a számat, tekintettel arra hogy nem voltam túlságosan beszédes, amivel még inkább azt támasztották alá, hogy egyfajta szociopata vagyok. Fogalmam sem volt arról, hogy mit jelentett a szó, de arra rájöttem, hogy nem jót, hogy ha ezért bezártak.
– Egy ideig követtek és kiabáltak, de most nincsenek itt – Ami nem jelentette azt, hogy sokáig kellene itt időznöm. Tisztában voltam azzal, hogy helytelenül cselekedtem, s ezért majd meg kell büntetnem magam még annak ellenére is, hogy a hangok is támogatták az ötletemet. Az éhség mindenesetre nagy úr volt. Lopásra kényszerítette még a fejemben élő angyalokat is, illetve, hogy egyet értsenek velem. Az angyaloknak ez nem volt szokása.
– Ez egy rossz nap számodra. – Jelentettem ki kissé sajnálkozva. Valóban sajnáltam, hiszen tényleg úgy tűnt, hogy nagyon rossz napja lehetett. – Nem sokára vége. – Habár még alig múlhatott el éjfél, de a következő nap szinte rohamléptekkel közeledett. Majd ha felkel, talán egy szebb holnapra ébred. – A következő nap talán jobb lesz. – Nem voltam mindig ilyen optimista, de neki a legjobbakat reméltem, legfőképpen azért mert nem tűnt olyannak, aki ne érdemelte volna meg – furcsa szerzete ellenére is. Isten mindenkit elfogad, olyannak amilyen. Az ő keze munkái vagyunk egytől egyig. Miért ne fogadna hát el? Éppen ezért nem értettem a legtöbb embert sem. Akik ujjal mutogatnak a más színű emberekre és a többi.
Meglepetten vontam össze a szemöldökömet. Akárhányszor befogadott valaki jobbára mindig ugyan ott kötöttem ki; valahol az utcán. Teljesen egyedül. Ja, persze nem mintha gyakran fogadott volna be valaki az elmúlt évek során. Még a testvérem is előzött az otthonunkból, mondván hogy nem vagyok normális és a föld alatt lenne a helyem a sátánista barátaimmal. Ezt sosem értettem. Katolikus keresztény voltam és nem voltam ilyen rendnek a tagja, éppen ezért nem volt véletlen, hogy egy este megfenyegettem őt. De ez most mellékes.
– Általában nem tűrnek meg túlságosan sokáig. – Mondtam bizonytalanul. Meg aztán nem is voltam nagyon hozzászokva ahhoz, hogy lakásban legyek. Nem tudtam magammal mit kezdeni, kivétel ha rengeteg könyv volt ott. A könyvtárban például szívesen aludtam volna, de ezt nem tehettem meg. – Különben is felelőtlenség lenne idegent felhívnod, az este fényében. – Én magam segítettem az embereknek. Legalább is mindig így hittem. Azonban azzal már nem boldogultam, hogy ha valaki rajtam akart segíteni, legfőképpen mert sokszor hátsószándékot véltem felfedezni.
– Row – ráztam meg a kezét tőlem meglepően félszegen.

518 | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimeSzomb. Júl. 12, 2014 11:52 pm

Kicsit azért meglepett a helyzet, nem mondom. Menekülés közben ment meg? Mégis mi vagyis inkább ki elől menekült? Nem fér össze, hogy valaki, aki megment ezektől a fickóktól, máshol éppen ő maga keveredik bajba. Tényleg nincs itt senki, úgyhogy nem tudom, hogy ő is támadók elől menekült, ami kevéssé valószínű, esetleg a rendőrök elől.
- Ki elől menekülsz? És miért? – így tudom meg a legbiztosabban az igazat. Bár hazudhat is, de még az is jobb, mint az, hogy elméleteket gyártok magamban. Annak aztán semmi értelme. Nem értem miért, de zavartnak tűnik, talán csak rossz napja volt neki is, meg hát akit üldöznek, az ritkán nyugodt. Ennek ellenére meghívom magamhoz. Tudom, nem vagyok normális. Ha nem tudnám, hát új ismerősöm figyelmeztet rá.
- Nem vagyok következetes, tudom. De mivel te mentettél meg, kevés esélyét látom, hogy el akarnál tenni láb alól. Tehát meghívlak, amúgy is üldöznek és így legalább meghálálhatom, hogy megmentettél. Persze, ha nem akarod... – széttárom a kezem tanácstalanul, nem erőszakolom rá, csak gondoltam neki is jól jönne, ha meg tudná húzni magát valahol ma este. Nálam van hely, senki nem is keresné, meg legalább nem kéne egyedül hazasétálnom. Mindkettőnknek jó megoldás lenne.
- Hidd el, türelmes vagyok... meg minden ilyesmi. Miért nem szoktak sokáig megtűrni? – érdeklődök. Mondjuk nem hinném, hogy nagy gond lenne, szerintem elleszünk. Kicsit fura a lány, nem tudom miért, csak érzem, de nem zavar. Pár megnyilvánulását nem tudom hova tenni. Biztos mindennek a kés az oka, azoktól félek, nem nagyon szeretek még kenyeret sem felvágni, mindig úgy érzem, hogy az ujjam is részesülni fog az élményben.
- Tényleg csak egy kis séta Row, na gyere velem – kézen ragadom a bemutatkozás után, én eldöntöttem, nálam alszik. Persze nem tudom merre lakik, akár haza is mehetne, de ha üldözik, ott keresnék először. Én meg azt sem tudom, mit követett el, ha egyáltalán elkövetett valamit. Így aztán engem a rendőrök sem vehetnek elő... meg különben sem érdekel.

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitimePént. Aug. 29, 2014 12:29 am

– A rendőrség elől, mert nagyon rossz dolgot tettem. – Feleltem nevetségesen egykedvűen és mivel úgy éreztem, hogy ez még magyarázatra szorul a következővel bővítettem ki: – Elloptam egy valaki számára fontos valamit, ami ahhoz szükséges, hogy ételhez jussak. – Nagyon jól tudtam, hogy ez egyáltalán nem volt mentség, s hogy lopni bűn, éppen ezért, amint haza megyek vezekelni fogok a bűneimért, azonban mindeddig együtt kell élnem a tudattal és bízni abban, hogy az Istenem lesz olyan kegyes hozzám és megbocsájt. Nem akartam a pokolba kerülni, ahol az ördögök táncot járva körülöttem vasvillával a kezükben főznek meg elevenen. Megrettentem a gondolatra. A gyomrom összeugrott a félelemtől, miközben hevesen ráztam a fejemet, hogy a képek eltűnjenek a fejemből. Egyesek azt állították, hogy a Föld is egyfajta pokol. Ezt nem értettem, mit akar jelenteni. A bolygónkon minden van, ami az életben maradáshoz szükséges; víz és levegő, talán ezek voltak a legfontosabbak. Ezek istenadta dolgok voltak. Ételt is lehetett találni, habár néha napján kissé nehezebb volt mint máskor, de sok romlottnak látszó ételt dobtak ki az emberek, amiknek csak a papírra volt ráírva, hogy lejár. A sok ember kidobja ezt, mindössze emiatt. Valóban nem volt elég minden itt? Egyesek talán nem voltak tisztában a pokol fogalmával. A pokol egy kegyetlen, bűzös, levegőtlen hely, ahol a halottak lelkeit és rothadó testét állandóan kínozzák. Ez volt a pokol.
– Lehet, hogy ilyen módszeresen ölök embert. – Vetettem fel szinte összecsukott szájjal. Nehezemre esett számra venni ezeket a szavakat. Csak akkor öltem, amikor a fejemben az angyalok is azt mondták, hogy tegyem meg. Akkor megtettem, mert szerintük megérdemelte az illető a halált. Ok nélkül nem bántottam senkit sem.
– Nincs pénzem. – Ez sok esetben komoly gondot jelentett. – És túl sok a heknim... Így szokták mondani, azt hiszem. – Én sokakat nem is értettem még sem ítéltem el őket. Nem értettem, hogy mi bajuk volt. Nekem csak annyit mondtak, hogy ha valaki felkel éjszaka és átkutatja az egész lakást, az ijesztő. Nem találtam arra magyarázatot, hogy ez miért kelt félelmet másokban. Nem értettem. Mint ahogyan azt sem, hogy miért küldtek olyan betegotthonba, ahol mindenki a levegőbe beszélt valakinek, aki nem is volt ott. – Nem vagyok társasági ember sem. – Nem szerettem emberek között lenni, túlságosan sok olyan benyomás ért, ami kellemetlenül érintett és kínosan éreztem magam tőle. Sokaknak nem tetszett a modorom. Azt is mondták, hogy furcsán beszélek.
Megszeppenve követtem. Még senki sem rángatott maga után, hogy szállást adjon nekem éjszakára. Bizonytalannak éreztem a helyzetet, határozottan ijesztőnek.

401 | [You must be registered and logged in to see this link.] | bocsánat, így késő este csak erre futotta :-/

Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!

Candy & Row Empty
TémanyitásTárgy: Re: Candy & Row   Candy & Row Icon_minitime

Candy & Row

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» TJ & Candy
» TJ & Candy
» Stephanie & Candy
» Chase & Candy
» Tyson & Candy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-