HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Napi vicc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Zack Ruben Manrique
Zack Ruben Manrique

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Jul. 12.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Szept. 03, 2015 2:31 pm

~ szô szerint percekig sîrtam a nevetéstôl. Érdemes elolvasni! (:

A következő eset egy angol vidéki szállóban történt

Kedves Szobaasszony!
Hálás lennék Önnek, ha a jövőben nem hagyna pipereszappant a fürdőszoba mosdón, ugyanis van sajátom, így a szálloda szappanjára nincs szükségem. Kérem tehát, hogy vigye el a még érintetlen csomagolású 6 db pipereszappant és azt a hármat is, amelyek a tusoló szappantartójában vannak, mivel zavarnak a fürdésben.
Köszönettel S. Bergman

Tisztelt 635-ös Vendég Úr!
Én nem az Ön szobájához beosztott szobaasszony vagyok. Az illető ugyanis heti szabadságát követően csak csütörtökön jön vissza. Elvittem az Ön által jelzett 3 szappant a tusoló szappantartójából, ahogy azt kérte. A 6 darab másik szappant, amelyek a mosdón voltak betettem a papírzsebkendő-tartóba arra az esetre, ha Ön mégis meggondolná magát. A továbbiakban hagytam Önnek 3 új pipereszappant, melyeket a fürdőszobai szekrénybe helyeztem el, minthogy szállodánkban az előírás, hogy a fürdőszobákban naponta 3 új pipereszappant kell elhelyezni. Remélem hogy megelégedésére szolgáltam.
Kathy, a szobaasszony

Kedves Szobaasszony!
Remélem, hogy Ön az énhozzám beosztott szobaasszony. Vélhetően Kathy nem tájékoztatta arról, hogy milyen üzenetet hagytam Önnek a szállodai pipereszappanok ügyében. Midőn tegnap este hazatértem szobámba, láttam, hogy Ön újabb 3 darab szappant hagyott a fürdőszobai mosdón. Mivel két hetet szándékozom szállodájukban eltölteni, saját szappanomat hoztam magammal. Ezért nincsen szükségem az Önök 6 db szappanjára, amit a mosdón hagyott. Zavarnak a fogmosásban, a borotválkozásban stb. Hálás lennék, ha elvinné azokat.
S. Berman.

Tisztelt Berman Úr!
Szerda a heti pihenőnapom. Ez volt az oka, hogy a helyettesítő szobaasszony 3 darab a szálloda szabályzata által előírt szappant hagyott az Ön fürdőszobájában. Ezúttal elvittem a mosdóján hagyott és az Önt zavaró 6 db szappant. Az Ön saját szappanját a pipereszekrénybe tettem, hogy ne zavarja Önt. A szállodai szabályzat által előírt 3 db új szappant nem vittem el, azok szintén a pipereszekrényben találhatók. Kérem, ha megjegyzése lenne, azt szíveskedjék velem tudatni.
Az Ön szobájához beosztott szobaasszony, Dotty

Tisztelt Berman Úr!
Kensedder Úr, szállodánk igazgatóhelyettese arról tájékoztatott, hogy Ön elégedetlen a szobaasszonnyal. Ezért egy másik személyt osztottam be Önhöz. Kérem, fogadja elnézésünket ezért az incidensért. Amennyiben további megjegyzése lenne, kérem keressen meg személyesen. A 1108-as szállodai telefonszámon vagyok elérhető naponta 8:00 és 17:00 óra között.
Köszönettel Elaine Carmen recepciós főnök

Tisztelt Carmen Asszony!
A munkahelyemről nem áll módomban Önt felhívni. Minthogy 7:45-kor hagyom el reggelenként a szállodát és 17:30-18:00 óránál előbb nem térek vissza, talán megérti, hogy Kensedder urat könnyebben tudtam elérni. Ily módon tehát ővele beszéltem meg a szappan problémát. A hozzám beosztott új szobaasszony, gondolván, hogy új vendég vagyok a szállodában, újabb 3 db szappant hagyott a toalettszekrénykémen azon a 3 szappanon felül, amit a szállodai szabályzat minden napra előír, amelyeket ő a tusoló szappantartójába helyezett el. Engedtessék meg, hogy megjegyezzem, hogy az itt-tartózkodásom 5 napja alatt immáron nem kevesebb, mint 24 szappan gyűlt össze a szobámban. Miért bánnak így velem?!
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!
Utasítottuk Kathyt, a szobaasszonyt, hogy ne hagyjon több szappant az Ön szobájában, ill. hogy távolítsa el a szobaasszonyok által korábban otthagyott összes szappant. Amennyiben további segítségére lehetek, kérem, keressen meg a 1108-as szállodai telefonon 8:00 és 17:00 óra között.
Köszönettel Elaine Carmen recepciós főnök

Kedves Kensedder Úr!
Tájékoztatom, hogy a szobámból elvitték a saját tulajdonomat képező szappant. Egyébiránt azt is jelzem, hogy a fürdőszobámból minden szappan eltűnt, beleértve a sajátomat is! Tegnap későn értem haza és kénytelen voltam a szobapincérnek szólni, hogy hozzon nekem 4 db illatos törlőkendőt.
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!
Megbeszéltem Elaine Carmen recepcióvezetővel az Ön szappan ügyét. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy lehet, hogy az Ön szobájában egyáltalán nincsen szappan, mikor a szobaszemélyzet szigorú utasítást kapott arra, hogy naponta, rendszeresen 3 db szappant hagyjanak a szobákban a napi takarítás során. A problémát azonnal orvosoljuk. Elnézését kérem a kellemetlenségért.
Martin L. Kensedder igazgatóhelyettes

Tisztelt Carmen Aszony!
Szíveskedne tájékoztatni arról, hogy ki hagyhatott a fürdőszobámban 54 db pipereszappant, ugyanis ennyit találtam ott tegnap hazatértemkor. Semmi szükségem sincs 54 db szappanra, ellenben hálás lennék, ha visszajuttatnák nekem saját szappanomat és a hozzá tartozó szintén saját szappantartómat. Remélem megért: ott van, kérem 54 db szappan, a sajátom meg sehol! Kérem, adják vissza a saját szappanomat a szappantartóval együtt, ennyi csupán amit kérek Önöktől.
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!
Arról tesz panaszt, hogy túl sok szappan van a fürdőszobájában, miután én minden szappant elvitettem onnan. Ezen felül Kensedder úrnak arról is panaszkodott, hogy az Ön szappanjai is eltűntek, miután én saját kezűleg helyeztem el az Ön fürdőszobájában 24 db szappant plusz 3 darab szappant, mint a szabályzat által előírt napi adagot. Ezzel szemben semmit sem tudok az illatos törlőkendőkről. Természetszerűleg Kathy az Ön szobaasszonya nem tudhatta, hogy én magam vittem vissza az Ön szappanjait, így hát ő szintén vitt Önnek 24 db szappant és még 3 db-ot, ahogy azt a szabályzat előírja. Nem tudom, honnan veszi, hogy a szálloda köteles a vendégei részére szappantartót is rendelkezésre bocsátani. Mindennek ellenére én kerítettem Önnek egy gyönyörű elefántcsont-szappantartót, amit szintén megtalál a fürdőszobájában.
Elaine Carmen

Tisztelt Carmen Asszony!
Jelen feljegyzésem célja, hogy tájékoztassam Önt a jelenlegi leltárról:
- a toalettszekrény alatti mosdón jelenleg található: 18 db szappan 4x4-es és 1x2-es csomagban
- a papírzsebkendős dobozon található: 11 db szappan 2x4-es és 1x3-as csomagban
- az éjjeliszekrény tetején található: 3 db illatos törlőkendő 8 db szappan 2x4-es csomagban plusz 4 db elefántcsont-szappantartó
- a toalettszekrénykében található: 14 db szappan 3x4-es és 1x2-es csomagban
- a tusoló szappantartójában található: 6 db szappan, erősen lucskos állapotban
- a tusoló tálca észak-keleti sarkán található: 1 db használt illatos törlőkendő
- a tusoló tálca észak-nyugati sarkán található 6 db szappan 2x3-as csomagban.

Kérem, figyelmeztesse Kathyt, a szobaasszonyt, hogy mikor rendet rak a szobámban a szappancsomagokat rendezze el és törölje le róluk a port. Kérem, tájékoztassa őt arról is, hogy a 4-nél magasabb oszlopban felhalmozott szappanok hirtelen leborulhatnak. Engedje meg, hogy javasoljam, hogy a szobai ablak párkányát is használják fel a jövőben a szappanok elhelyezésére, mivel ez eddig kimaradt. Egyébiránt tájékoztatom Önt, hogy vásároltam egy új szappant szappantartóval együtt, amelyeket, minden félreértés elkerülése végett a szálloda széfjében helyeztem el.
S. Berman
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeKedd Szept. 15, 2015 2:07 pm

xD

Napi vicc - Page 6 11988226_1058607080824007_1305824825642096598_n_www.kepfeltoltes.hu_

Napi vicc - Page 6 Nemf_lek_www.kepfeltoltes.hu_

Napi vicc - Page 6 10392456_1054245681260147_8377994205090959138_n_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzer. Szept. 16, 2015 8:58 am

xD  :nyuu: pöfe hufky
Napi vicc - Page 6 P_fe_hufky_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 21, 2015 1:24 pm

Helló Gandalf :hihi: lol!
Napi vicc - Page 6 12047047_985665414831246_1944649841644177182_n_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeKedd Szept. 22, 2015 9:02 pm

Még egy futópados vidi xDDDD
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Ravin Vallejo
Ravin Vallejo

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Az idegeiden
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2014. Sep. 04.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 26, 2015 12:06 pm

Sose erőltesd a gyerekedre az imádkozást xD

Vallásos család vasárnapi ebédre készül, vendégekkel együtt.
A kisöcsi téblábol az asztalnál, majd kérdezi apját, hogy neki is kell imádkozni?!
Apja igennel felel, öcsike viszont kérdezi, miről imádkozzon. Anyukája veszi át a szót és elmagyarázza, hogy említse meg családját, barátait, a kedves szomszédokat és főleg a szegényeket is, kérjen rájuk áldást.
- Értem. - sóhajt fel a gyerek és összekulcsolva kezét belekezd:

"Drága Uram !
Köszönöm, hogy együtt vagyunk a családommal és a vendégeinkkel és azok gyerekeikkel akik már felzabálták az összes csokimat és jégkrémemet. Kérlek áldd őket meg, hogy sose jöjjenek vissza.
Bocsáss meg a szomszédék fiának, aki minden hétvégén bemászik a nővérem ablakán és szétdobálja a ruháit.
Mindjárt itt van karácsony, kérlek küldj ruhát annak a néninek akinek a képe apu mobilján van, hisz mennyire fázhat meztelenül.
Ha lehet adjál lakást annak a hajléktalan bácsinak aki majd mindennap itt alszik anyu ágyában amikor apu dolgozni megy.
ÁMEN!"

Aznap a családi ebéd elmaradt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Rayne Bleaser
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimePént. Okt. 30, 2015 5:32 pm

Napi vicc - Page 6 965166295lm_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Danny Doyle Haynes
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeHétf. Nov. 02, 2015 8:19 pm

Napi vicc - Page 6 1444832442-86099dfa7e7b335283eb5844e0dde0c2


TE! Batman is tőle tanult!?? Shocked
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2015 8:30 pm

Napi vicc - Page 6 12274676_446211925503710_3725748359502054337_n_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 33
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 29, 2015 6:27 pm


:hihi:

Napi vicc - Page 6 12239721_1292574614092036_6291553199284242495_n_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Napi vicc - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Napi vicc   Napi vicc - Page 6 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Napi vicc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Játékok-