Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Anno Jake küldte nekem ezt a videót egy játékunk kapcsán., és most megint belebotlottam youtube-on. Képtelenség röhögés nélkül végignézni.
The city of sins awaits you
Invité
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Napi vicc Szer. Nov. 12, 2014 5:29 pm
Borzasztó WC-s falfirkák
A budiban ne időzz, mert megöl a budigőz.
Aki hugyozás után többet ránt rá mint 2, az már rejszol...
Annyira kell hugyoznom, hogy mindjárt beszarok a hányingertől!(mastercs)
Az árnyékszék nem törvényszék, bírákra itt nincsszükség.Bíráskodni nem lehet, aki szart az elmehet!
Ha szarsz, gondolj anyádra, hogy őmilyen nehezen hozott a világra!
Leülök és megformálom a mai napot..(miinex)
Most olvasol vagy szarsz?
Ne ide Nézz! A vicc a kezedben van!
Nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy lötyögtetik.
Arcom kerek szemem ragyog, ha keresel sz*rni vagyok.
Magyarország jövője a TE kezedben van...
Fing, az élet babos oldala!
Fizetős WC belső oldalán papírlap: "A WC-KEFÉ UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!" alatta kisbetűs kézzelírott szöveg: "A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?"
Van WC papír.. csak ennyi kell a boldogsághoz..
Büdös van. Konvergenciát észlelek!
Ne bagózz a Wc-be én se sz*rok hamutálba!
Ez nem a VIII. ker., de itt te is összeszarod magad.
Azt mondta az öreg Marx, addíg pihensz amíg szarsz!/Slim Jim/
Meghalt a király, hogy tudsz így szarni? - Rá gondolok!
Csak akkor végeztél mindennel, amikor már a papírmunkán is túlvagy...
Ha van papír, szerencséd van. Ha van lehúzó, még nagyobb szerencséd van. Ha le is tudod húzni, takarodj ki a tanári wc-ből! (by Csucsuka)
Az ember az elvekkel úgy van, mint a finggal, egy ideig tartogatja, aztán elengedi. (maraton)
Ha a székleted lágy, ne a társadalomban keresd a hibát /Lenin/
Tegnap olyat fingottam, hogy a görény könyörgött a receptért. (mink)
Jól mosd meg a kezed, ki tudja hol volt elötte a szappan! wst
Ha innád apósom savanyú borát, és anyósom tanítana a dalra, nem írnál ilyeneket a falra, Te marha
Fingás nélül szart sem ér a hugyozás
Ne firkálj az ajtóra, inkább add le a tanáriba!(koliban)
A FING jelentése: Fosást Indító NemesGáz
Ha nem eszel, nem sz*rsz. Ha nem sz*rsz, meghalsz!/by Tiki
A WC költőjének szar a fizetése!
Ne legyél nagyképű, állj közelebb!
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.
Tárgy: Re: Napi vicc Pént. Nov. 21, 2014 2:35 pm
Ville-nek sok szeretettel.
A következőt meg inkább Birdie-nek. (Ville előtt nem nyalhatom le a szemöldöködet, bocsi. XD )
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Szomb. Nov. 22, 2014 11:23 am
Vespa, gyere ki a hóra...
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
◮ tartózkodási hely : Az idegeiden
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2014. Sep. 04.
Tárgy: Re: Napi vicc Szer. Nov. 26, 2014 11:12 am
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Nov. 27, 2014 2:18 pm
Ville, a tannembaum alá.
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Nov. 27, 2014 2:56 pm
October Soininen írta:
Ville, a tannembaum alá.
*szakad a röhögéstől*
De várj míg előveszem a fénykardomat!!!
October Soininen
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Nov. 27, 2014 3:12 pm
GYEREEE!!! Force is with me. Látod mim van?
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Nov. 27, 2014 3:16 pm
October Soininen írta:
GYEREEE!!! Force is with me. Látod mim van?
Na jóóóó.. azér' az enyémet nem lóbálni ennyire!
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Pént. Nov. 28, 2014 11:55 am
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Pént. Nov. 28, 2014 8:33 pm
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Napi vicc Hétf. Dec. 01, 2014 2:24 am
Nem vicces, inkább csak aranyos Tico viszont tuti, hogy éhes volt xDDD
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Hétf. Dec. 01, 2014 10:08 am
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Kedd Dec. 02, 2014 2:01 pm
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Szomb. Dec. 06, 2014 11:51 am
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Szer. Dec. 10, 2014 11:41 am
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Dec. 11, 2014 2:20 pm
Internet addiction
Ville Deadman Wallow
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Pént. Dec. 12, 2014 5:45 pm
Hogyugyehogy!!!??
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Szomb. Dec. 13, 2014 11:50 am
Úgy legyen!
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Hétf. Dec. 15, 2014 3:07 pm
Még szerencse!
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Kedd Dec. 16, 2014 10:34 pm
Pffff! Idén elmarad a karácsony.
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Csüt. Dec. 18, 2014 2:32 pm
FAIL
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Kedd Dec. 30, 2014 9:48 pm
Tuomas "The Birdie" Jörg
Egeret ide és lenyílik!
◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Turnébusz
◮ hozzászólások száma : 134
◮ join date : 2014. Oct. 07.
Tárgy: Re: Napi vicc Szer. Dec. 31, 2014 5:54 pm
MSN és társai - figyelem, hangos röhögést okozhat!
<@Potyi> jajj, edina ha tudnád mit meg nem tennék ERTED ohh :> pl <@Potyi> felmásznék a legmagasabb hegyre is, megküzdenék a leggonoszabb sárkánnyal, lehoznám a csillagokat oha akkor kezdetnek gyere át :> nincsenek itthon anyuék. biciklivel 20perc neked <@Potyi> most neeee <@Potyi> olyan erős szel fuj
(csigubigu) nem tud vki vmi jó kocka szülinapi ajándékot ? (Hydroceph) szünetmentes táp (csigubigu) csajnak (Hydroceph) rózsaszín szünetmentes táp
pillanat, csak kimegyek mert trágyázzuk az epret mi porcukorral szoktuk enni
[13:41:43] Krinyo: kell kabát? [13:41:49] snomag: kinek? [13:41:53] snomag: mennyiért? [13:42:11] Krinyo: kell-e kabátot venni kintre te hülyegyerek? [13:42:15] Krinyo: [13:42:44] snomag:
(19:29:38) (Xezs) ah akkora sztorit hallottam (19:29:44) (Xezs) állítólag bpesti buszon történt (19:29:50) (Xezs) dec. 5-en sofőr mikrofonba bemondja! (19:29:57) (Xezs) -na milyen nap van ma? (19:30:07) (Xezs) mindenki mondogatja (19:30:10) (Xezs) -ma jön a mikulás! (19:30:12) (Xezs) sofőr: (19:30:18) (Xezs) -neeeeem, ma jár le a bérlet!
[14:03:07] mi lekvár helyett is pálinkát főzünk [14:03:18] kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni
X: a windows nem ismeri fel a pendriveom, Y: milyen Windows X: Nem tudom Y: jó-jó, de mit ír ki, miután elindítod a gépet? 98, XP,NT,ME? X: ööö... nem tudom, én olyankor mindig főzök egy kávét.
Milán üzenete: és a PHP típusú fájlokat az mivel tom mp3ba átkonvertálni?:S Balázs üzenete: azt nagyon kell akarni, másképp nem megy
sanyi milyen a házi?> nem nehéz ha tudod mit kell csinálni mit kell? nézd meg.> ha érted akkor fél óra ha nem akkor tévézni kezdesz:) jó ez a félelem foka én is azt nézem.
(17:40:49) (Abydos) jaj (17:40:52) (Abydos) csokis lett az egérpadom (17:40:58) (Abydos) eh. most meg nyálas
huuggec beszarnék, ha egy predátor ordítana a konyhámban:)) <[3]dr1m> LOL] <[3]dr1m> én akkor ordítanék ha egy predator szarna a konyhámban
xxx: bazz anyám odatette a fogkrémek közé a kézkrémet... xxx: olyan selymesek a fogaim, hogy kicsúszik a zsíroskenyér. :/
[15:52] valaki segítene a mesenger instalálásában? [15:52] next, next, next, finish:)
Bálint üzenete: és angolból milyen vagy? Viki üzenete: ötös Bálint üzenete: kérdezek angolul Bálint üzenete: How many sides does a triangle have? Viki üzenete: :D hihi Viki üzenete: várj Viki üzenete: a kérdést értem, de a választ nem tudom
(20:22:17) <@Potyi> kicsit idegesít h apám 2 órája keresi a videókamera töltőjét (20:29:10) <@Potyi> nem tudom (20:29:58) <@Potyi> lehet meg kellene mondani h nincs is videókameránk
22:53 [Győző-san] vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? 22:53 [CristianoRonaldo] Már szóltam nekik, hogy Shift és az ENTER-töl balra kettővel
Phylix: ismitlés a tudás anyja? Greg: vizsgaismétlés meg a tudás kurva anyja
Xawy: Akkor döme hozza a vinyóját? Zsuzsi: Háát azt mondta hogy hozza az egész winchesterét... Xawy: Isteneeeem, jóvanakkor hozza a vinyóját. Zsuzsi: Hát ha rajta van a winchesterén akkor biztos...
> D!Z@$T3R: hallod, szombatig ne dobd ki a csajod, mert levágja a hajam nálad > D!Z@$T3R: ! > BiTi: xD > BiTi: te buzi > BiTi: itt ül > BiTi: > D!Z@$T3R: :S! > D!Z@$T3R: jajj > BiTi kijelentkezett > D!Z@$T3R: kereshetek egy másik fodrászt....
[07.08.07/00:07:33] <[tomtom]> Tud vki vmi normális hip-hop szórakozóhelyet? [07.08.07/00:08:07] <@Dunpeal> aknamezo! [07.08.07/00:08:23] <@Dunpeal> ott ugralhatsz [07.08.07/00:08:35] <[tomtom]> értem,és az Bp.-n található?
mc donalds-este 11 kezitcsókolom! mc mester menü van? csaj csak néz! mc baszlak menü? csaj csak néz mc mondaná végre hogy van e? csajnak nem esik le...röhögve kimegyünk haverokkal, hogy miylen viccesek vagyunk. hát nem a burger kingbe mentünk be?! lol!
x üzenete:> kivel jössz amúgy? y üzenete:> hat gyuri meg hezital x üzenete:> ki az a hezital?
> MadMax: Bazdmeg hogyjártam... > Edgen: na mi?: > MadMax: Van nálunk egy angol srác, vmi rokonoknak a nemtudomkije, tök jó fej meg minden, egy kicsit tud magyarul is. > Edgen: ja ezt mondtad > MadMax: na igen, tegnap voltunk bringázni egyet, elég fos egy uton mentünk, egyszer csak látom, előttünk van egy kibaszott nagy szakadás a járdán, de el lehet mellette menni, namost hátraszóltam hogy HOLE! ugye ez lyukat v vmi ilyet jelent, ez a fasz meg ismétli hogy hole hole hole? mondom neki YES Hole, amiután elesett és eltörte a kezét akkor fogtam fel hogy azt kérdezte HOL van a lyuk...
11:50 <@badur> orvosi eset 11:52 <@badur> rájöttem valami érdekesre 11:52 <@badur> ha a kutya fejét belenyomom a vizes táljába buborékol 11:56 < sha_dd> akkor lehet,h a kutyád valamennyi nátriumot tartalmaz 12:05 <@badur> el is küldöm vegyelemzésre 12:06 <@ksgy> nezd meg, hogy ha leontod klórral, akkor só lesz e belöle 12:09 <@badur> a krlór elől menekül, szal gyanús,
> (L)Panda(L) üzenete:> Neked tetszik ha egy csajon kiegészitök vannak? > MaRee üzenete:> mire gondolsz?: > MaRee üzenete:> műláb meg ilyenek?
[13:38:39] Krinyo: ettem a levest és látom ahogy az orrom elött belerepül egy muslinca [13:39:22] Krinyo: kiakart mászni de visszalöktem hogy "mosmár akkor edd meg te bazmeg" [13:39:35] Krinyo: de megfulladt... [13:39:39] snomag: :D:D:D
Hogyha elmennél haverral campingezni és seggrészegre innátok magatokat és amikor reggel felkelnél egy kottont találnál a seggedben elmondanád bárkinek is? Nem hiszem... Nem megyünk campingezni?
XY üzenete:> Te minek tanulsz? Marci üzenete:> Gimnazista vok. Marci üzenete:> Te mi leszel ha nagy leszel? XY üzenete:> Még nem tudm de sokat akarok keresni. Marci üzenete:> legyél Google xD XY üzenete:> pf...
peeti, te vagy az a srác, aki a zenetáborba furulyát dugott a seggébe???? looool anyád nem nem vagyok olyan kretén hogy a zenetáborba megyek
01:24 [GSX-F] egyik srác ajánlott olyan hamis érettségit, hogy azt mondta, még a tablóra is felkerülök 01:24 [GSX-F] jah, meg meghívnak az 50 éves osztálytalálkozóra, és lesz aki emlékezni fog rám
> x üzenete:> fúú már nem is pattanásos az arcod a képeden :O mit használsz? > y üzenete:> photoshopot > x üzenete:> azt hol lehet kapni? > y üzenete:> lol xD
> Tiboo: te szoptad le a ferit nem én > Andrrry: a faszt szoptam le!! > Tiboo: nalátod erről beszélek
Máté : Hallod tegnap haverjaimmal ülünk a kocsmába , azt arra jön egy jó csaj Geri : És? Máté : Peti ilyet szol " De megsütném a kolbászom ebbe a csajba" ... persze a csaj meghallotta azt ilyet szol " De a zsírját anyádba csurgasd" Geri : XDDDDDDD A HULYE:D
> 11:29:06 mi leszel álamvizsga után? > 11:29:16 részeg, de mocskosul > 11:29:19 > 11:29:25 :DDD > 11:29:30 úgy értem:P > 11:29:34 még jobban utána:D > 11:29:41 informatikus? > 11:29:42 másnapos > 11:29:44 : > 11:29:51 bazz kápi:DD
Ravin Vallejo
Egeret ide és lenyílik!
Tárgy: Re: Napi vicc Vas. Jan. 04, 2015 3:41 pm
Tudom, hogy ezer éves, de ezen még mindig tudok röhögni.