HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 12:31 am

Feltűnésmentes helyen állítom le a tragacsot. Nem puccos környék, de sose tudni a zsaruk épp merre szaglásznak, jobb a békesség és a megfelelő távolságok, hogy mindent kifigyeljek.
A házszám.. - veszem elő a zsebemből a felkarcolt fecnimet, és be is lövöm a megfelelő panelt, mielőtt megközelítem.
Még egy utolsó ellenőrzés.. sehol senki, csendes a környék, meglépem azt a párat, lépcsőből, és a kaputelefonra tenyerelek.

Sípol.. Mint a kurvaisten, de a másik végen néma a csönd.
Hogy baszná meg..
A szemem még egyszer végigfut a környéken, fölöttem egy lámpa, pont a pofámba világít, egy pillanatig se csípem, mégis újra nekimegyek, nyomom a gombot, újra.. de mégis megint falshot lövök.
Az isten bassza meg!

Megszívva a fogamat, már azon kattogok hogyan is tovább. Ha Frankhez a lé nélkül megyek, az a minimum hogy lerúgja a fél vesémet, ha épp nincs nála a filézőkése, ezért új haditervhez kell folyamodjak.  
A kerítés.. nem is tűnik olyan magasnak a háttérben, ezért lemászok a lépcsőn, és belövöm magamnak az egyik pontot. Két újabb pislogás körbe, aztán próbálkozom, hogy felrúgjam magam a kerítésre, de kis híján pofára esem.
Bassza meg, én már ebből kiöregedtem..!

De akkor jön az a halk búgás. Én meg elhúzódom, a közeli bokor árnyékának végében, és onnan figyelem ahogy egy nő.. nem is annyira rossz bőr, tipeg ki az emelvényre, és kezében tartja az ajtót.

- Csak el ne engedd! Csak el ne engedd mucikám..! - drukkolok neki a bokor sűrűjében, de csak nem mozdul, lecövekel. - A picsába húzz már el! - suttogom a sötétben, mire felvillan egy fényszóró a háttérben, duplán, ez meg nagy vigyorral rohanni kezd.

- A kis kurva.. - dünnyögök, de ekkor kapok csak észbe. A kibaszott ajtó! - A kurva élet.. - rohanok mint egy eszement és pont az utolsó pillanatban kapom el!

Mázli.. mázlid van te faszfej! - vigyorgok teli képpel, és ugyanazzal az erővel kirántom, hogy másszak is fel a második emeletre.

Ott viszont.. már nincs okom hogy tököljek. Csak rátenyerelek a csengőre, és ha a kis kurva.. - mert kurva volt ha jól emlékszem - bealudt volna, gondoskodom hogy felébredjen!
Nem vagyok jótékonysági intézmény...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzomb. Jún. 13, 2015 1:03 am

Stay there, come closer it’s at your own risk

Igencsak korán van és hétvége lévén kissé kótyagosan támolygok be a lakásomba az esti parti után így hajnalban. Még éppen nem hajnalodik. Kicsit vacakul vagyok, zúg a fejem, meg minden, ami ilyenkor szokott. Lerúgom magamról a magas sarkúmat és még annyi lélekjelenlétem is van, hogy a miniruhát is levegyem, lecseréljem a tangámat egy kényelmesebb „alvós bugyira” és felvegyek egy hosszú, bő fekete pólót, amiben aludni szoktam, mielőtt, mint egy zsák krumpli elterülnék az ágyamon. Mit mondjak, nem kell ringatni, igen hamar álomföld felé száguldozom. Félálomban mintha még tompán hallanék valami csengetést, talán a kapucsengő, de nem érdekel. Igazából el sem jut a tudatomig. Különben is, biztos csak a postás, majd beengedi valamelyik másik lakó. Tudni kell rólam, igencsak jó alvó vagyok, ha egyszer én elszenderedek, akár ágyút is lehet nyugodtan sütögetni a fülem mellett. És most mintha ez lenne a helyzet.
Először azt hiszem, álmodom a dörömbölést, ami nem akar szűnni. Morogva a fejemre húzom a takarómat és fordulok egyet az ágyban. A zörej csak nem hallgat el. Kelletlenül nyitom ki a szememet. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mióta bevettem magam az ágyba, de nem hiszem, hogy túl sok. Az ablakon tompa fény szűrődik csak be, a rosszul elhúzott sötétítőn keresztül. Még éppen csak hajnalodik. A fejem meg persze még mindig fáj és szédeleg egy kicsit. És ez a dörömbölés… Lassan tudatosul bennem, hogy valaki az ajtóban veri ilyen vadállat módjára. De hát kicsoda? A szomszédaim ilyenkor nem csinálnának ilyet, különben sem adtam rá okot, meg amúgy sem gázosak ilyen szempontból. A nővérem jött volna ide, hogy idegesítsen? Á, ő „dolgozik” ilyenkor! Meg amúgy sem tudja, hol lakom. Viszont akárki is az, nem úgy tűnik, mintha egyhamar abba akarná hagyni.

Kimászok hát az ágyamból, bármennyire is rosszul esik ez és halántékomat dörzsölgetve, kissé támolyogva indulok az ajtó felé. A hajam kócos, a sminkem igencsak elkenődött, de ez most a legkevésbé sem foglalkoztat. Tisztában vagyok vele, hogy most nem éppen címlapra illő a megjelenésem, de valószínűleg azért még így sem vagyok egy bányarém. Hiába, jó géneket örököltem. Az ajtóhoz érve elfordítom a zárban a kulcsot, majd kinyitom. Egy ránézésére harminc-negyvenes, borostás, igencsak kigyúrt pasi áll ott.
- Ki vagy és mit akarsz? – morgom álomtól kissé rekedtes hangon. Nem vagyok alapvetően ilyen tuskó, de aki a részegség és a másnaposság határmezsgyéjén dörömböl az ajtómon, az ennél jobbra nem számíthat. Legyen akármilyen kigyúrt és félelmetes, rosszarcú férfiember.
tag: Gé ~ set: Forget about everything and run away ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 5:55 pm

A csengő nem válik be, így a két kezemre támaszkodom. Először csak ököllel verem az ajtót, hátha a kis rüfke épp repülget a lakás valamelyik végében, de aztán adok neki ezerrel.

- Nyisd ki!! Hallod!?? Ha már iderendeltél nem húzok el! - dumálok a fának, nem szoktam hogy a sok mocskos rühes drogos, ne úgy vetődjön rám mintha valamit ingyen osztanának, mégis mindig van egy első alkalom.
Megunom. A dörömbölést, előkapom a mobilom, gyorsban ütöm be a szokásos számot, és húzom is a fülemhez, hogy ha a túloldalon felvették, beledumáljak.

- TE! Mi a faszt sóztál te rám, a ringyó lelépett! - ecsetelem kényelmesen, amikor valami történik, zörög a zár, aztán megnyílik a cucc, alig egy résnyire.
Először..

- Nemszóltam. - és már nyomom is a gombot, hogy visszacsúsztassam a hátsó zsebembe.

- Épp ideje hogy észhez tértél anyukám, nem nyaralni vagyok itt! - emelkedik a kezem, hullik le a már ismert kis zacskó belőle, hogy fél könyékkel megtámasztva az ajtón az orra elé engedjem. Hátha ez majd felébreszti!
Ha meg nem, majd segítünk a helyzeten!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Júl. 21, 2015 6:36 pm

Stay there, come closer it’s at your own risk

A fejem zúg, szédelgek és a gyomrom is igencsak háborog, ahogy félálomból felébresztve az ajtó felé támolygok. Ajánlom, hogy fontos legyen annak, aki szombat hajnalban így veri a lakásom ajtaját! Még akkor se esik le igazán kótyagos, valahol a részegség és a másnaposság határmezsgyéjén egyensúlyozó elmémnek, kivel is van dolgom, mikor kinyitom az ajtómat, amit kis híja, hogy szét nem vert ez a kigyúrt fazon. Csak tudnám, mitől volt olyan ideges… Csak mogorván állok ott egy szál pólóban és bugyiban előtte, kócosan, elkenődött sminkkel, amilyen állapotban azért nem sűrűn látnak és még a jó modorról is elfeledkezek. Na nem mintha ő annyira úriembernek nézne ki és a belőle kibuggyanó szavak sem ezt sugallják.
Normál esetben alighanem megsértődnék a stíluson és visszavágnék valamivel, de jelen állapotomban a szavai értelme alig jut el a tudatomig, nem hogy még válaszra is teljen. Tekintetem már-már automatikusan követi a kezében lengetett kis zacskót és ha lassan is, de kezd összeállni a kép. Hát persze, a dílerem mára ígérte az új szállítmányt! El is felejtettem… Mondjuk ennyi alkohol meg egyéb szer után talán nem is csoda…
- Gyere be! – morgom oda kurtán és kicsit szélesebbre tárom az ajtót, hogy bejöhessen. Nem feltétlenül okos dolog egy ilyen fazont beengedni a lakásomba, pláne, hogy egyedül lakom itt, de nagy értékeket nem tartok itthon, attól meg nem félek, hogy bennem kárt tenne. A dílerem egyébként is ismerem, hogy kit küldött, az mellékes. Nem megbízhatatlanok ilyen szempontból az emberei. Különben sincs sok választásom, jobb az ilyet nem a lépcsőházban lebonyolítani, nehogy valami korán kelő szomszéd meglássa, milyen alakok is látogatnak engem és messzebb menő következtetéseket vonjon le. Nem tenne jót a karrieremnek és a megítélésemnek, az tuti.
- Mennyi lesz? – kérdezem hátra sem fordulva, ahogy beljebb megyek a lakásba, hogy előkerítsem a tárcámat.
tag: Gé ~ set: Forget about everything and run away ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeVas. Júl. 26, 2015 5:17 pm

Az ajtó nyílik, én meg nem tökölök többet, ez az utolsó szállítmány, aztán irány az ágy, - vagy valami buli - így minden kötözködés nélkül belépek.
Gyorsban vizslatok körbe. Minden a szokásos, valamivel.. szebb, de nem ragadok le a részleteknél. Ha a többi ringyóval ellentétben valami értékes is lenne, nem vagyok hülye, nem nyúlom le, mert ha bemószerol Franknél még megüthetném a bokám.
Szóval vissza a lényegre!

- 50 dolcsi. - bámulom a hátát, ahogy távolodik az ablak fele - Kivéve, ha alkudnál. - nézek végig rajta rendesen, nem is olyan rossz bőr ahogy így elnézem, talán még meg is érne egy misét. Még ha Frank le is tépné a tökeimet.
Vagyis gyerünk, baby, a tied a terep!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeHétf. Aug. 31, 2015 1:44 am

Stay there, come closer it’s at your own risk

H átra sem nézek, ahogy a fickó besétál utánam a lakásba. Egyébként sem érzem magam annyira topon, fáradt vagyok és a fejem is zúg. Nincs más vágyam jelenleg, mint visszadőlni az ágyba. Még a szer sem csigáz fel per pillanat annyira, amit a fickó hozott nekem, de tudom, hogy néhány óra múlva átkoznám a hülye fejemet, ha most nem venném át tőle a szállítmányt. A készletem már kifogyóban van igencsak.
Az ablaknál lévő táskámhoz lépek és még mindig háttal a fickónak, kotorászni kezdek benne. Persze, hogy a tárcám a legalján lesz! Éppen vadul kutatok, mikor meghallom a fickó válaszát és hirtelen megáll a pénzt kutató kezem.
- Alkudni? – vonom fel a szemöldököm és felé fordulok, kezemben a táskámmal.
- Mi lenne a kezdőajánlatod? – nézek rá. Hangom és arcom komoly marad, de a szememben kíváncsiság csillog. Hirtelen valamivel éberebbnek is érzem magam, mint alig néhány másodperccel korábban. Természetesen sejtem, mire gondol, nem is vagyok egy útszéli szajha, aki drogért lefeküdne bárkivel, de azért érdekel, mennyire tökös vagy éppen pofátlan, mit mer erre válaszolni.
tag: Gé ~ set: Forget about everything and run away ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2015 1:54 am

A kiscsaj megáll.. és belefordul a szemeimbe. Én meg nem mozdulok. Jól értetted kisanyám alkuról beszélek! Tudood, amikor te és én.. megegyezünk egy üzletben, ami..
De nem mondom ki a részleteket. Nem, mert nem vagyok zsebkönyv, és még csak lexikon se, ha nem tudod miről beszélek madárkám, egyszerűen majd megmutatom!

- A kezdőajánlat fifty-fifty! - tartom a rövid szünetet - fele ár, két menet! - darálom tovább - Ha nagy volt a hajtás az egyik lehet szopás, csak hogy ne mondd hogy akadékos vagyok.. - dünnyögöm el már a részletet, a nem messzi asztalhoz csak valahogy automatában közelebblépek és végighúzom a kezem az asztallapon. - Ha viszont van pénzed.. - újabb beiktatott szünet, vissza a kis kurva szemeibe - lehet velem beszélni, ajándékot is elfogadok! - széles a vigyor a fogaimon, mert miért is ne! Aki nem próbálkozik nem is nyerhet, és volt rá példa hogy megnyertem már. A függők sokszor bármire képesek!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2015 9:42 pm

Stay there, come closer it’s at your own risk

Hamar rájövök, hogy nem egy beszari szívbajos alakkal van dolgom. Bár a dílerek és embereik általában nem azok, akkor aligha bírnák idegekkel ezt a bizniszt, ez az alak azonban láthatóan még kellően pofátlan is hozzá. Bár szerencsére nem szorulok rá arra, hogy drogért szexeljek bárkivel, annál azért jobban nézek ki, hogy más módon ne húzhatnék hasznot a testemből. Ezért is modellkedem. Társadalmilag elfogadottabb és jobban is fizet. Viszont feleslegesen ki szereti szórni a pénzét? Meg ez a fickó nem is néz ki olyan visszataszítóan tulajdonképpen. Vagy csak a pia miatt látom így? Tulajdonképpen lényegtelen, talán nem is hoz vele többet össze a sors. Ha meg igen, kit érdekel a véleménye? Ha befutnék és szaftos sztorikból akarna a médiában pénzt húzni, sem hinne senki egy ilyen láthatóan rosszarcú alaknak. Akkor meg mit veszthetek? Felvonom a szemöldököm, miután végighallgatom az ajánlatát.
- Két menet a fél árért? Ez neked fifty-fifty? Nem lehetsz túl jó matekból – jegyzem meg közönyös hangnemben, de érezheti mögötte a gúnyolódást.
- Nem vagyok szeretetszolgálat, ajándékot nem adok – mondom rideg hangon, éreztetve, hogy ebben nem fogom meggondolni magam. Vajon mit gondolhat magáról, hogy csakúgy hanyatt vágnám magam neki? Nagyon nem vagyunk egy szinten.
- Fél ár és egy menet. Ez az én ajánlatom – teszem végül hozzá tárgyilagos hangnemben és merőn állom a tekintetét továbbra is. Valójában lehet még ezen alkudni velem úgy, hogy belemenjek, de nem lenne valami jó üzleti érzékem, ha rögtön a minimumkövetelményeimet tárnám elé. Így még tudok engedni belőle és talán kezdeni is tudunk valamit egymással, ami mindkettőnknek előnyös. Talán. Mindez azon is áll, ő mennyire kompromisszum-kész.
tag: Gé ~ set: Forget about everything and run away ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2015 10:46 pm

Látszik hogy résen van a kicsike, ami a legtöbb maga fajtájáról nem mondható el. Csak rövid, de széles vigyor vonul ki a fejemen, de ha már liba, vágjuk le vacsorára, nem engedek egy részletet!
Mint aki nagyon gondolkozik lépek le vagy hármat előre, közben a padlót bámulom, nem a lányt, töprengek, mégis végig közelitek, és csak alig néhány lépésre tőle a szemeibe visszahúzva állapodok meg.

- Legyen 60-40! Az én javamra, és egye az a büdös dög, mehet a menet! - győzött meg, amihez azért pofa kell, pláne ha majd odaállok Frankhez és dobom be a visszahozott lét, de inkább csak egyedi esetekben csinálok ilyet, ez a dögös kis szőke meg.. ha egy kicsit el is van kenődve, simán megéri azt a pénzt!
Maaaajd.. valahogy visszafelé máson leverem a hiányzó összeget..
Tökéletes összedolgozás!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2015 7:00 pm

Stay there, come closer it’s at your own risk

Nem vagyok útszéli kurva, mint a nővérem és tényleg nem szokásom a cuccért hanyatt vágni magam senkinek. Most sem erről van szó, egyáltalán nem. Csak egy kis… kedvezményről. Amit nem a kényszer szül. Végül is félretettem elég pénzt, ha akarnám, simán odavághatnám neki a zsét, aztán viszontlátásra. Viszont ha megtakaríthatok egy kicsit, az sosem baj. Na persze csak akkor, ha hajlik az alkura.
Először azt hiszem, nyakas lesz és akkor ki is penderíthetem az ajtón, mivel csak elvigyorodik és úgy tűnik, igencsak töpreng, miközben lassan, de biztosan közelít hozzám, amire azonban már csak részegségem okán sem bírok azonnal reagálni, mire észreveszem, már ott áll a közvetlen közelemben és úgy néz bele az arcomba. Állom a tekintetét, nem hajlok hátrébb sem, miközben kiejti száján a módosított ajánlatát. Azt az ajánlatot, ami már számomra is elfogadhatóbban hangzik. Néhány másodpercig csak nézek a szemébe, mielőtt válaszolnék.
- Rendben van, áll az alku. De előbb tedd ki a cuccot az asztalra. Csak hogy biztos legyek benne, hogy nem lépsz meg vele utána – hangom teljesen higgadt és határozott, de nem parancsoló. Azért fő az óvatosság. Ennyit egyébként is igazán megtehet. Ha rám néz, láthatja, ez számára sem veszélyes, a lakásomból akarata ellenére az én fizikumommal úgysem tudom kidobni, viszont biztosra akarok menni, mielőtt bármibe is kezdünk.
tag: Gé ~ set: Forget about everything and run away ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

George Andrew Goodwin
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2015 8:51 pm

Tartom a kis kurva szemeit. Elég ködös.. látszik neki se volt egyszerű estéje, de probléma ez!?? Az kurvaisten hogy nem! Csak tartom a szemem az övéiben és várom.. : megegyezünk még ma kicsike vagy húzzak egy ajtóval arrébb!!?

Aztááán.. úgy néz ki mégis csak hajlik az egyességre nekem meg résnyire húz a szemöldököm. Hosszú vigyor húz szét a fejemen.

- Ezen még segíthetünk.. - túrok bele a farmerzsebembe jobbra, akadva bele a két kis utolsó zacskóba, azzal két ujjam között fel a szemeibe, és megemelt szemöldökkel egy mozdulat és hátrafordulva félig, az asztalra lököm.
Csak ezután vissza a kis csibéhez.

- Most a te köröd jön!

.. és várom hogy végre intézkedjen.
Felemelő pillanat lessz!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Lillie Alvar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitimeKedd Dec. 29, 2015 1:54 am

Gé & Lillie

A fickó már-már zavarba ejtő módon néz a szemembe. Némi türelmetlenséget sejtet a tekintete, azt hiszem. Tulajdonképpen végig sem gondolom, amit mondok neki. Félig még alkoholtól ködös agyam fel sem fogja, hogy lényegében kiárusítom magam a cuccért. De nem, egyáltalán nem erről van szó! Hiszen ha akarnám, simán ki tudnám fizetni. Ez csak afféle... kedvezmény. Ezzel nyugtatom magam, mikor ajánlatom elhagyja a számat.
A pasas először mintha elgondolkozna rajta, aztán végtelennek tetsző másodpercek után rááll. Az arcán elterülő önelégült vigyor nem jelenthet mást. Gondolkodás nélkül húzza elő az általam rendelt mennyiséget is dobja oda a konyhaasztalra. A tekintetemmel követem, de nem indulok meg felé. Nem hinném, hogy okos gondolat lenne, főleg, hogy figyelme rögtön utána felém összpontosul és szavakkal is egyértelműen tudtomra adja, most tőlem várja a teljesítését.
Ekkor azonban elbizonytalanodom. Én tényleg nem vagyok hivatásos, mint a nővérem, Amber. Nem vagyok ugyan szende kis szűzlány, fotózásokon is gyakorlatilag alig ruhában illegetem magam tucatnyi ember előtt, alkalmi kapcsolatom is volt már nem egy, ügynökök, producerek díványán is megfordultam, ha azt láttam szükségesnek, hirtelen azonban fogalmam sincs, mit csináljak. Teszek az irányába néhány tétova lépést, de mikor már karnyújtásnyira vagyok tőle, megállok. Fogalmam sincs, mihez kezdjek és bizonytalanságom valószínűleg az arcomra is kiül. Nem hinném, hogy efféle "kiszolgálásáról" álmodott, mikor rábólintott az üzletre...

✻ Remélem megfelel ✻ 212 ✻ Stay there, come closer it's at your own risk
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...   Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek... Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Lillie and Gé - Mert a tahók házhoz jönnek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros :: Lakóterületek-