HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Vé and O. - Call me maybe...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 8:56 am

A budin ücsörögve, magamban dühöngőzöm és latolgatom a lehetséges kifutásokat. Amilyen irányba a dolgok haladnak, vagyis a bájcsevej Gordival… Grid minden szívfájdalom nélkül kiárusítana, mint egy strici, afelől nem félek.
Én is a lehető legjobb helyen bújok el egy pasi elől. A pasi WC-ben… Itt még Mr. Hinds is felbukkanhat bármikor.
Épp a távozást latolgatom, amikor Ville ismerős hangja szűrődik be odakintről. A falak jócskán tompítják, amint a nevemen szólítgat fennhangon, de tisztán eljut hozzám.
Felkelek az ülőkéről, kilököm a kabin ajtaját, és a kijárat felé robogok. A márvány járólapokon hangosan kopog a tűsarkú szandálom.
- Bocsi! – magyarázok zavartan rávigyorogva egy pasira, aki közben betévedt. Elhúzok mellette. Meglepetten néz rám, én meg nem torpanok meg magyarázkodni.
Kinyitom az ajtót, és a résen kidugom a fejem. Először abba az irányba lesek, amerre a női részleg van. Ville itt ácsorog, felsimulva a szomszédos ajtóra alig két méterre tőlem.
- Te meg mit csinálsz? – tudakolom szerény nevetéssel. - Zárva van. – mondom ki a nyilvánvalót, s ezzel az ellenkező irányba, a vendégekkel teli konferenciaterem felé fordítom a pillantásomat, hogy lecsekkoljam, Gordi nem fedezett-e fel.
Nem. Még nem.
Visszafordulok Ville felé.
- De gyorsan otthagytad a kiscsajt. – heherészek, miközben aránylag megkönnyebbülve lépek ki a folyosóra, ahol szépen összesereglettek a csajok Ville háta mögött. Vigyorognak, pusmognak, nevetgélve méregetnek minket. Tojom le!
- Pfúúú, ne tudd meg… Azt hiszem, nem igazán sikerült meggyőznöm Mr. Hinds-t. Vagy legalábbis neki egészen más elképzelése van a "meggyőzésről". – sóhajtok. De inkább váltsunk gyorsan témát. - …. Mi lenne, ha elcsórnánk pár üveg bort, lelépnénk valahova és seggrészegre innánk magunkat? – pislogok fel Ville  zöld szemeibe kérdőn. Halál komolyan beszélek. A következmények sem érdekelnek. Mentsük, ami még menthető. Az irhámat legalábbis.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Ville Deadman Wallow
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 44
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 8:42 pm

Egy figura lép el mellettem, szinte a hátamon érzem a lenéző tekintetét, de megbaszhatja a kurva anyját!

- October, gyere ki légyszíves, rendbeszedjük ezt! - vaku villan a hátam mögött, de csak egy pillanatra vakít el, résnyire húzza a szemeimet, de ellenállok hogy kiüssem. Inkább fülelek.
És ekkor nyílik valami a másik oldalon.

Nem foglalkoztat, de az a hang annál inkább amit meghallok. A lány van ott. Felé fordulok, az arcom értetlen, valószínűleg, de hamar fogom a részletet, azt hiszem, szóval feladom a próbálkozást. Ekkor hallom csak a zárat kattanni az orrom előtt.

- Ööö.. bocs.. bocsii.. - egy kissé zilált szőkeség lép ki, kis híján félrelök engem, de asszem még idejében inkább én lépek. A feje vigyorog, (ki)elégedett, én meg.. nem engedem el azt a sóhajt, meghagyom a közönségnek, inkább ellépek a másik ajtó felé.
Valahol a hátam mögött sunnyog ki a fickó is...

- Na igen.. - dobom el az évszázad legnagyobb válaszát, de már ott állok előtte, és.. méregetem!?? Talán. Talán csak felmérem esett e rajta sérülés. De ő inkább tovább beszél, és ahogy rendben letapogattam a testét, inkább vissza a szemeibe figyelek.

- Ha akarod majd én meggyőzöm. - engedem ki szenvtelen hanggal, végülis.. tényleg szívesen a kezeim közé kapnám azt a rohadékot, és nem részesülne más elbánásban mint Grid.
De a lánynak más ötlete van. És hogy tényleg megérzi e hogy nem beszélek a levegőbe vagy egyszerűen csak eltávolítana a helyszínről, jobb előbb mint később jeligével, nem állok le kérdezősködni. Egyszerűen csak bólintok. Néma csöndben. És jó lenne... tényleg jó lenne elhúzni ebből az állatkertből...


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 11, 2015 5:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 10:48 pm

Ville végigmér. Kissé sandán pislogok rá, hogy na? Mi olyan gyanús rajtam? A körülöttünk csacsogó nőhad, és a hátunkban, illetve a seggünkben villogó vakuk nem zavarnak.
Majd ő meggyőzi…
- Hehehe… Afelől nincs kétségem. – felelem vigyorogva, majd az egész arckifejezésem ellágyul. Hálás pillantással nézek Ville nyílt, zöld szemeibe, amiért megvédene.
Egy pillanatra elgondolkodom, de szinte azonnal belém nyilall valami éles.
- Lelépést mondtam volna? Meggondoltam… Gyere! – hirtelen elkapom Ville kezét, és magam után vonom vissza a konferenciaterembe. Már ha nem áll ellen nekem. Rövid lábaim szinte szaladnak, de rövideket lépek. Akadályoz a ruha, a tűsarok és a tömeg, amin át kell verekednem magam.
- Sokkal jobb ötletem van. Előtte rázzuk fel a népet. Győzzük meg őket együtt. Aztán köddé válhatunk. – magyarázom gonosz lelkesedéssel, mire ismét beérünk a terembe.
Egyenesen a zenészek felé veszem az irányt. Úgy húzzák a nyenyeréjüket, hogy közel megalszik a tej a szájukban.
- Bízz bennem. – kérem most én erre Ville-t a vállam fölött fordulva hátra a szemeibe, majd vissza előre. Elérjük az emelvényt, és szabad kezemmel megfogom a ruhám szövetét, hogy kissé feljebb húzzam a combomon. Fellépdelek a színpadra, mire a zenészek meglepetten néznek rám. Remélhetőleg Ville nem visszakozik és velem tart. Ha igen, mosolyogva rákacsintok.
Ezeknek bizonyíték kell a nyereségességről? Hát akkor kapnak egy kis ízelítőt az igazi metálvirtusból. Vagy ne legyek a pokol rabszolgája.
Odariszálok a zenészek frontemberéhez, aki esetükben a zongorista. Abbahagyja a játékot, s az egész zenebona váratlanul akad meg. A beállt csendre a tömeg meglepetten bámul ránk, csak a pusmogásuk hallatszik. Senki nem érti mi történik. Grid feje a terem közepén dagadozik, épp Gordival egyezkedik, kezükben egy-egy pohár pezsgővel.
Odahajolok a zongoránál ücsörgő fickó füléhez és belesuttogok, mire hevesen bólogat, jelezve, hogy vette az adást. Rajta kívül mások se, de majd mindjárt fény derül a titokra…
Ville-hez fordulok egy újabb széles mosollyal az arcomon.
- Ezt biztosan ismered… Elvégre zenei géniusz vagy. – döngöm sejtelmesen, hízelgőn, miközben belépek az egyik mikrofonállvány mögé.
A zongorista ujjai leütik az első hangokat, és a gitáros már csatlakozik is hozzá a hegedűvel karöltve, majd a többiek is szinkronban. Jól összeszokott banda.
A termet megtölti a Summer Wine kellemesen lágy, de élettel teli dallama, én pedig kifinomult érzékiséggel énekelni kezdek a mikrofonba. Közben is Ville-t nézem. A mosolyom levakarhatatlan.
- Strawberries cherries and an angel's kiss in spring…
My summer wine is really made from all these things...

Remélem Ville partner lesz a mókában, és nem hagy magamra. Mutassuk meg ennek a sok botfülűnek, hogy mitől döglik az amcsi!
Ha Grid és a díszes-pénzes kompániája ettől nem fog padlót, akkor semmitől. Bizonyíték? Nem ígéret…
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Ville Deadman Wallow
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 44
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 6:56 pm

Csak nézek a szemeibe. Nem is tudom miért, vagy mit akarok tőle, egyszerűen csak ezt teszem. Aztán mikor bólintok az újabb szavaira, hogy eltűnni!?? Semmit se akarnék jobban, amikor hirtelen visszakozik. Erre azért már megugrik a szemöldököm.
De mielőtt bármilyet is vakkantanék, a keze máris a kezemben és ránt magával. Okééé, nem nagyon akadályoztam benne, de akkor is. A kisebb tömeg még mindig bambán bámuló kereszttüzében, egyesek még videóznak is, összerántott szemekkel lépkedek utána, ami kurvára szokatlan tőlem. Most mégse érdekel.

- Mire készülsz..? - csak félerővel kérdezem, nem is biztos hogy tőle, talán csak magamnak teszek fel kérdéseket, de úgy néz ki mégis hallotta.
A szavaira nem mukkanok, csak mert.. talán bízom benne?? Rohadtul nem tudom mire készül, de nem érzem azt hogy keresztbe tenne és ez valamiért visz előre. Érdekes egy történet..

Átlépve megint azon a rohadt ajtón, több szem megint felénk fordul. Vele Grid is, beleakad a szemem az övéibe, kérdez, én meg nem felelek, fingom nincs mi lesz itt, világégés?? Még talán azt se bánom, pofás kis tűz kerekedhetne belőle, de October valahol a színpad előtt elengedi a kezem. Én meg.. megállok.

A nyenyergés abbamarad, ahogy kősziklaként tör a színpadra. Minden szem idevetül, még azok is, akik eddig valami kurvafontos világproblémában rekedtek és beáll az a vágnivaló sutyorgó néma csönd. A lány meg...
Nem mondom, nem maradt ki az az útközben elejtett kacsintás, de ahogy aztán hozzámszól...
Ezt most értenem kéne??

Nem vagyok tanácstalan. Inkább kíváncsi, de most már nagyon.. mire is készül az én gyönyörűségem, és akkor belekezd...

Felcsendülnek az első hangok, és nem tart sokáig hogy kapcsoljak. Ezt a számot ismerem. Azért is, mert kötődik hozzá néhány emlékem, de ez nem számít most...
Ahogy a szemeimbe néz, tartom a pillantását. Onnan, lentről, kitartóan és egyenletesen, és talááán.. igen, talán egy számomra észrevétlen, és rejtőzködő mosoly is kiül a szám jobb szegletében, mielőtt elengedem azt a pillantást és megindulok.
Előre.. fel a színpadra, arra ahová más esetben soha nem vennének rá hogy felmenjek, de ezúttal.. mondjuk hogy elég nyomós az a biztatás!

Csak alig néhány ütemet csúszom le. Csak egy újabb kört, amit a zenekar tisztességgel korrigál, az én fejemen meg az a mosoly.. már éles jókedvvé torzul ki ahogy a szemeibe nézve a mikrofonhoz érek.
És onnan már...

Magától történik minden. A zene vezeti a történéseket, a dal utat csinál magának, kellően visszhangzik a teremben, tökéletes a hangzás, tökéletes az ütem, és még a társaság is tökéletes.. SŐT! Ahogy beleragadok a szemeibe, az elbeszél mindent. Hogy kinek?? Az most rohadtul nem érdekel. Csak ránt magával a zene.. a dallam.. az ütemek, és a történet, és az a szépséges.. sokat ígérő, magávalragadó szempár. Igen, azt hiszem megváltoztatta az életemet. És ezt most már biztosan (ki)mondhatom...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 7:31 pm

A tekintetem már a színpadról fonódik össze Ville-ével. Még lent ácsorog a pár foknyi lépcső alatt. Élénk mosolygás közepette csalogatom fel a dal első refrénjével, mire megindul és feljön hozzám a másik mikrofonhoz. A zenészek pedig csak húzzák a nótát.
Végül Ville hangja becsatlakozik az enyém mellé.
Éneklés közben vetek egy röpke pillantást Grid-re. Az arcán „Ezek meg mi a jóóóbüdösfrászt csinálnak???” kifejezés ül, azért elegyedik belé az elkussolt elégedettség. Elvégre megragadjuk mindenki figyelmét, a vendégsereg egy emberként figyel a színpadon zajló eseményekre.
Többször kéne duettet énekelnünk. Hehe. Tök király.
Eper, cseresznye, angyali csók...   Sosem hittem, hogy valaha a számra veszem ezeket a mézes-mázas szerelmes szavakat, ráadásul mindet egyszerre egy mondatban. Ez van. Ville kihozza belőlem az állatot.
Csiklandós bizsergés zongorázik a gerincemen, lúdbőrös a karom attól a mélyen búgó baritonjától. A szemeim szakadatlanul tapadnak az övébe, ahogy a tömegnek részint oldalvást állok, s miközben a testem finoman mozog, ide-oda ring a zene ritmusára. Kedvem lenne táncolni. Csak most érzem… Igazán jó esése van a kölcsönruhámnak.
Az utolsó refrént már együtt énekeljük el.
- Strawberries cherries and an angel's kiss in spring…
My summer wine is really made from all these things…
Take off your silver spurs and help me pass the time…
And I will give to you summer wine…
Mmm-mm summer wine…
– néma nevetéssel hal el a hangom, az arcom ragyog. Hangos, vad tapsvihar a jutalmunk. Hosszan kitart. Az emberek imádták a performancét. Hát még én! Amikor éneklem, szívvel-lélekkel teszem. Most meg még plusz érzelmi töltetet is kapott, és ez az energia áthatja az egész termet.
Látom, ahogy Grdi sunyi, számító vigyorral fordul oda Mr. Hinds-hez, valamit nagyon magyaráz. Oké. Tehát nem fogja letépni a fejemet, hogy virágcserépnek használja otthon.
Több másodpercet nem is pazarolok rájuk, inkább Ville az, akivel foglalkozni akarok.
- Ide azzal a Summer wine-nal… – döngöm halkan, úgy, hogy csak ő hallja. - Most már felszívódhatunk... - de piát vigyünk magunkkal. A többi innentől nem érdekel.
Nem hiszem, hogy Ville fenn akar maradni a porondon, én minden esetre lassan leszivárgom az után, hogy megköszöntem a zenészeknek az együttműködésüket.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Ville Deadman Wallow
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 44
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 8:27 pm

A nevetése.. az az ami megragadt a végén. Az a lágyan csengő és gyönyörű dallam ami most veszem csak észre mennyire elveszi az eszemet. És valahogy... nem is bánom már...
Még az se tűnik fel hogy a távolból tapsvihar tombol, én csak őt figyelem, mintha senki más nem lenne a teremben, és..
..valahol fogom én hogy a környezet zsibong, hogy ő is felveszi ezt az ütemet, sőt, még beszél is, egyenesen nekem, de én még mindig csak mint aki megkukult ragadok a szemeiben, és..

Nem gondolkodok csak cselekszem. Jobb karom a dereka köré kap, pillanatok alatt fűződik fel, és már rántom. Az ajkamon csattan. Egy mély, és mindentelmondó csókban, az időközben beállt néma, meglepődő csönd, majd az észbekapott huhogások és tapsvihar közepette, amikor.. mikor elengedem, még mindig a szemeit nézem.

- Na most már mehetünk! - suttogom, talán kiköltözik utána az a nemsokat látott boldog vigyorom is, és jön.. nemjön.. ugyanolyan hirtelen csúszik az eddig derekát tartó kezem az övébe és rántom magammal, le arról a.. színpadnak nevezett izéről és mint akit belső motorok hajtanak, tartok előre. Senki sem állíthat meg. Sem Grid, sem a hirtelen és önjelölt "fotóriporterek", de még a biztonságiak sem, ha bármelyik az utamba állna azonnal kiütöm.
De nem teszi. Vagy csak én voltam figyelmetlen amint kihúzom az ajtón, vissza a folyosó ívére és csak ott megállva tapogatja végig a környezetet a szemem. Kiutat keresek. Valamiféle.. megszabadító.. kiutat. Olyat ahol nem tapadnak rám kíváncsi szemek. Olyat ahol senki nem támadhat le. És olyat, ami nem kötődik ebbe a hiénaként lihegő kizsigerelő szerepbe.
És bele is akadok valamibe.

A konyha felé húzok el. Legalábbis valami ahonnan kijönnek a pezsgőt cipelő pincérek, és útközben.. bele is botlunk egy.. kicsi falatokat tálcán egyensúlyozó fiatal kölyökbe, aki majdnem borítja is az egészet ahogy a lengőajtó vágja telibe, de még idejében korrigál.
Van benne spiritusz..
De nem akadályoz meg benne. Abban hogy tovább tartsak előre, a kezemben Octoberrel, már ha nem akadékoskodik valahol közben és tart velem, szemem útközben méri fel a terepet, minden tiszta.. fémesen csillogó és puccos, fel-alá rohangálnak a fehérbe öltözött emberek, és csak néhány áll le bámészkodni közben hogy mi mégis mi az istent csinálunk itt.

- Csak semmi probléma már el is tűntünk! - emelem fel a szabad kezemet, csak a hátam mögé intézve ahogy el is hagytuk már azt a kérdező tekintetet, én meg útközben kapok fel egy már kinyitott.. de elég ütősnek tűnő vörösboros üveget az egyik rotyogó fazék mellől és lövöm be a hátsó kijáratot ami biztosan vezet... valahová.
Legalábbis ha az emlékeim nem csalnak, így szokott.

Viszont itt... csak egy a mélybe vezető lépcsőben végződik a történet. A sikátorba vezető ajtó zárva van, hiába rángatom, talán túúl sokan szöktek, és mivel.. visszatoloncolni a tömegen már nincs kedvem, ezért visszafordulva egy pillantással a lányra sandítok.

"Megpróbáljuk!??" - kérdezi a szemem, vagy a visszaút, vagy az..
..ismeretlen.

Nem is tudom melyik vonzóbb érzés.

DEHOGYNEM!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 9:18 pm

A dal végével Ville elkapja a derekamat, és magához ránt. A tekintetünk teljesen közelről is szorosan összefonódik, de eszmélni sincs időm. Nyomban perzselő csókban forr össze az ajkunk. A hév elárasztja a testemet, a forró láz az agyamat, és a vér az arcomat.
Hallom, ahogy a vendégek huhogva, fütyülve hangoskodnak, tapsolnak, mintha népünnepély lenne.
Halkan a férfiúi szájra kuncogok, aztán Ville elhatározza a távozást, én pedig nem tiltakozom. Ugyanaz a cél vezérel minket.
Lehúz a színpadról. Egészen sietős neki. Mondjuk nekem is. Lelkesen, totál feldobva kopogok a nyomában, szapora léptekkel a fekete tűsarkakon. Jaj, anyám!
A válogatott ételillatokkal betöltött konyhában halk kuncogást hallatok Ville háta mögött, amint szabadkozik a szakácsoknak. Még egy üveg borral is megrövidíti őket a bugyogó kondér mellől. Szerintem azzal ízesítették, vagy legalábbis készültek feldobni a kaját, de mindegy. Tovább menekülünk, vissza sem nézünk.
A hátsókijárat nehéz fémajtaja zárva van. Pofátlanul megállít minket. Felismerem a kérdést Ville szemeiben.
- Akkooor…. irány az ismeretlen. Az… eddig is bejött. – vonom meg a vállam egy huncut, cinkos mosoly kíséretében, és ellépek mellette, hogy lefelé tipegjek. Olyan gyorsan és elegánsan, amennyire a ruha lehetővé teszi. A kezem még mindig Ville kezében pihen, csak annyi, hogy most én török előre.
Leérve a lépcsősoron újabb ajtó tűnik fel előttünk. Lenyomom a kilincset és nekifeszülök. Mázlink van; nyitva. Egyenesen a garázsban kötünk ki. Drága, csillivilli verdák sorakoznak mindenfelé. Remek fedezéket kínálnak az olyan híres szökevényeknek, mint mi. Ha Ville nem áll meg, vagy dönt másként, a kocsisorok közt szaladunk előre, amerre a biztos kiutat sejtjük. Nem nehéz betájolni; friss, hűvös, éjszakai levegő áramlik be a tartópillérek közé. Ha kiérünk az épületből, fák közé jutunk, és nem messze egy park sejtelmesen kivilágított, félhomályba vesző sétánya hívogat minket.
Megtorpanok és Ville-re emelem a pillantásomat.
- Na? Mit mondasz? Merre tovább? – kérdem. - Egy parklátogatás hogy tetszik?
Talán nincs sok időnk dönteni, mielőtt valaki tényleg fülön csíp minket.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Ville Deadman Wallow
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 44
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 10:05 pm

Egy darabig figyel. Én meg néma csendben, nem szólalok meg, a háttérből még szűrődnek a kiabálások és figyelmeztetések, de nem tör be ebbe a különleges pillanatba.
A kérdés mitől az!?!

Amikor elenged, én is engedem. Az tiszta hogy botorkál abban aaaa.. cipőben, de egy kényelmes sóhaj után én is mögötte tartok. Meglátjuk hova visz az "ismeretlen"...

Odalenn hosszú, alig kivilágított folyosó fogad. Mindkét irányba, bár az egyik hívogatóbb. Az oldalakon váltott ajtók sorakoznak, az egyik, tuti hogy valami hűtőház féle, elég csak egy pillantás a kilincsre, Vegas meleg, de kurvára nem akarok megfagyni.
A következő zárva.. óvatosan nyomom szabad kézzel a kilincset, de October csak tart előre, mintha tényleg tudna valamit, ezért egy idő után feladom és követem. És nemhiába is ő a boszorkány!
Egyből megtalálja a kiutat egy kétajtós fele, és ahogy a nehéz ajtó enged, a berakodó rámpa mögött puccos kocsik figyelnek, ami azt jelenti hogy megtalálta a garázst.
Csak egy leheletnyit emelkedik a szemöldököm, de még mindig fut.. én meg szó nélkül tartok vele, már érzem a levegőt, a kijárat, a sorompó mögötti helységben bamba arcok figyelnek, én meg egy afféle "Helló!" ábrázattal rendezem is a helyzetet, miszerint csak szökünk.. ki, és nem befele, mielőtt fogják magukat és keresztüllőnek!
A tökömet se érdekli az alelnök!

Odakinn.. már a pár öltönyössel és talán nemzetvédelmissel kijjebb, akik valószínű csak a vendéglista miatt nem igazoltattak vagy léptek közbe, a lány még mindig húz, egy gyengén kivilágított park fele, de én óvatosan, mégis hirtelen rántom meg.
Talán pont akkor amikor ő is megállni látszik.

- Biztos vagy benne hogy ez jó ötlet!?? - lépek közelebb, de csak annyit, hogy hozzá halkíthassam a hangomat. Senki nem akarja hogy bárki felismerjen és bár meleg van, de öltönyben és puccos cipőben.. Kinek ne tűnne fel két ide nem illő jószág! - Lehet nem ártana valami csendesebb hely. - szabadulok meg a zakótól, - ahogy átadom a bort - előbb fogom a kezembe, de aztán.. aztán egyszerűen bevágom az egyik bokorba. Egy problémával kevesebb!
Jöhet az a bor vissza!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

October Soininen
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Dec. 12, 2015 10:42 am

A garázsból kijutva, a sorompón túl Ville megállít. Ráemelem a pillantásomat, aztán megvonom a vállam. Hogy a park jó ötlet e?
- Semmiben sem vagyok biztos… Ha van más elképzelésed, ki vele. Sajna nem ismerem a környéket. - sanszos, hogy Ville jobban. Talán már nem először fordult meg erre.
A park is elég csendesnek és elhagyatottnak tűnik, de nekem végülis teljesen mindegy hová megyünk. A lényeg, hogy el innen, és Ville-vel lehessek.
Ville felém nyújtja a vörösbort. Megfogom, míg megszabadul a zakójától. Azt Grid majd tuti keresni fogja rajta, de nem teszem szóvá.
Ville visszaveszi tőlem az üveget.
- Akkor most merre tovább? – tudakolom teljes tanácstalansággal. - Elvégre te vagy a nagy szökőművész… – döngöm halk gúnnyal a hangomban. Úgyis tudja, hogy vakon követem, bárhová tartson.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Vé and O. - Call me maybe... - Page 8 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Vé and O. - Call me maybe...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-